Eşimin kaybetme korkusu "yokmuş"

bence sizden vazgeçmiyor canınızı böyle yakabildiğini biliyor o yüzden, gamsızlıkta bu yüzden.atarladığınızda sinirleniyor oda öfkesini böyle kusuyor.
sakin olun, tartışmayın, umursamayın, önemsemeyin bakın nasıl değişecek, tabi uzzuuuun bir süre sabırlı olun, kendiliğinden haber verecek, hatta haber vermesinden siz sıkılacaksınız. boğulmaya gelemeyen bir tip olabilir.

biz kadınların en büyük sorunu bence fazla değer verip fazla önemsemek, bunu yapmasak sorunlarımızın yarısı hallolur

ya bir adam nasıl eşini bırakır gider hiç anlamıyorum. yani ben bunu asla kabul edemiyorum. Allah hayırlısını nasip etsin canım hakkında ne diyim

Yaa onem deger sadece hbr vermekmi adam sna hbr vericem der her b..ku yer ama hbrin ble olmaz deger bi hbr vermek kadar basit bseymi deger vermis seninle evlenmis isten ckinca eve geliyorsa yalaninyoksa senden gizli bseyler yapmiyoraa bu zateb sna olan dgerini gosterir adami skma uzmeden sev kocanj senn onun annesi deilsin oda cocuk deil ne demek hbr ver koca adam utanmicakmi herseyi sna hbr vermeye esine saygili ol anlayisli ol cnm goruceksin her sey duzelicek

Site kurallarına uymayıp uyarı aldığınızda tekrar 2. üyelik alırsanız banlı kalma süreniz uzatılacaktır, bilginize...
Ana üyeliğinizle yazın, bu üyelikle aldığınız konular kapatıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…