- 22 Aralık 2014
- 69
- 20
- 13
- Konu Sahibi TamamSakinim
Kızlarrr acil arıyorrr benii napıyımmm çıkıyımmı çıkmıyımmı??? Çıksam ne dicem nerdeyimmm acilll cvppp
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hava almak için dışardayım diyin evi terkettiğinizi demeyin ya da tersleyici bişey
Ben olsam asla o eve dönmezdim. Büyük laf edip gelmezsen gideceğim demişsin adam git demiş. Gitmezsen lafının bi hükmü kalmaz artık
yuzugunuzumu cıkardınız kiAynen dediğini dicem eğer bidaha ararsa :* tşk.
Bana şuan whatsappdan msj atmış yüzüğünü neden çıkardın diye devamıda var ama onlime olmıyım. Okumamış gibi olsun demi?
Şimdi mesaj atarsam egosu tavan olur. Kendisi merak bile etmiyor nerde olduğumu.. Mesaj çekesim bile yok şuan haklıda olsa. Alttan aldım bunca zaman NOLDU? Amaan nasılsa gelir'e döndü olay.
Aynen dediğini dicem eğer bidaha ararsa :* tşk.
Bana şuan whatsappdan msj atmış yüzüğünü neden çıkardın diye devamıda var ama onlime olmıyım. Okumamış gibi olsun demi?
yuzugunuzumu cıkardınız ki
O zmn derhal eve cikin guzel bir cay veya kahve yapin,ayaklarinizida uzatin mislerr gibi ohhh dunya varmis diyin kendinizide uzmeyin.madem o nargilede sen ne diye sogukta duruosun?? Lutfen dediklerimi yapin telinizide kapatin..
ben eşinde sizinde tavırlarınızı cok cocukca buldum kusura bakmayınŞimdide afraya tafraya gelemem bitsin fln yazıyor whatsappa bu beni deli edecek. Her kavgada tamam bitsin ya bi dur biraz savaşşşş! Armut piş ağızıma düş.
o yuzugu cıkarmıs olsaydı sizde demekki birseyler bitmiş derdiniz oda aynısını sizin icin duunuyordur bence eve gidin sakince konusun hic yoktan bitecek yoksaEvetgit diyince sinirden çıkarıp sehpaya koymuştum koridordaki. Koymasaydım keşke
birbirinize öfkeliyken iletişimi kesin. kesinlikle öneririm bunu.. kapayın telefon internet ne varsa.. sessizliğin bazen çözemeyeceği hiçbir sorun kalmıyor.
o yuzugu cıkarmıs olsaydı sizde demekki birseyler bitmiş derdiniz oda aynısını sizin icin duunuyordur bence eve gidin sakince konusun hic yoktan bitecek yoksa
ben eşinde sizinde tavırlarınızı cok cocukca buldum kusura bakmayın
Bu ne ya cocuk oyuncağı mı bu evcilik mi oynanıyor
Hemen bitsinler ayrılmalar bu kadar abartmalar ama olmaz böyle ya![]()