• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kayınvalidem ile özel konuları konuşması

bebekbeklerken

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2018
11
3
1
33
Merhaba bayanlar. 3 yıla yakındır evliyim. 16 haftalık hamileyim. Eşim ile annesinin bazı konuşmalarını duydum ve bundan rahatsız oldum. Kayınvalidem eşime bayramdan beri uç kere hastalandığını (regl) söylüyor. Bir ay kadar önce çok kavga ettik nerdeyse boşanma aşamasına geldik o zaman hamileliği planlamamıştık ama oldu işte demiş. Neden kendini açıklama yapmak zorunda hissettiğini ve neden böyle özel bir şeyi söylediğini anlamıyorum. Yani bu bir nevi korunuyorduk ama oldu demek. Bunun özel bir şey olduğunu ve söylememesi gerektiğini söylediğimde bence bu özel bir şey değil diyor. Ama aynı sözü başkalarının söylediğini duyduğunda böyle bir şey söylenir mi demişti. Bana göre bu özel bir şey. Dün tartıştık ve konuşmuyoruz. Sizin eşleriniz de böyle şeyleri annesine söylüyor mu yada annesi adet olduğunu eşinize söylüyor mu? Normal mi bunlar? Sizce ben ne yapmalıyım? Yaptığını hata olarak görmüyor ve şuan konuşmuyoruz.

Son düzenleme:
Rahatsiz edici bir durum anne ogul arasında bile olsa özeli olmalı insanin diye düşunenlerdenim neden aciklama geregi duymuş olabilir?kayinvalide cocuk yapmanizi istemedigi icin esiniz boyle bir aciklama yapmis olabilir bu da hos bisi degil . umarim geveze bir insanin her seyini yetistirmesi olan bir durumdur esiniz her seyini ortaya dokmeyi seven biriyse bu da bi ihtimal tabiki ama her seye karismayi seven bi kayinvalide tipi geldi gozumun önune...

herşey herkesle konuşulmaz anne olsun eş olsun anneyle konuşulacak şeyler var eşle konuşulacak şeyler var bence ikiside hadlerini bilmiyor malesef regl olduğunu ne diye söyler ki bi insan oğluna ya da kızına ne gerek var ki ha hastalık bi sıkıntı olur paylaşacak kimse olmaz merak eder oğlu o da çekinerek söyler ama ikisi de gevşek ağız gibi geldi aman sırrınızı paylaşmayın bu insanlarla

yok artık yani ne alakaymış annenin oğluna bunu demesi. e sizde diyin anne bu tarz konuşmaları eşimle yapma evli adam falan diyin anlasn hatasını

Merhaba bayanlar. 3 yıla yakındır evliyim. 16 haftalık hamileyim. Eşim ile annesinin bazı konuşmalarını duydum ve bundan rahatsız oldum. Kayınvalidem eşime bayramdan beri uç kere hastalandığını (regl) söylüyor. Bir ay kadar önce çok kavga ettik nerdeyse boşanma aşamasına geldik o zaman hamileliği planlamamıştık ama oldu işte demiş. Neden kendini açıklama yapmak zorunda hissettiğini ve neden böyle özel bir şeyi söylediğini anlamıyorum. Yani bu bir nevi korunuyorduk ama oldu demek. Bunun özel bir şey olduğunu ve söylememesi gerektiğini söylediğimde bence bu özel bir şey değil diyor. Ama aynı sözü başkalarının söylediğini duyduğunda böyle bir şey söylenir mi demişti. Bana göre bu özel bir şey. Dün tartıştık ve konuşmuyoruz. Sizin eşleriniz de böyle şeyleri annesine söylüyor mu yada annesi adet olduğunu elinize söylüyor mu? Normal mi bunlar?
kadının adet olması doğanın kanunu ama bunu oğluna söylemesi bence sapıklık ne umuyor oğlu annesinin adetine ne yapacak merak ettim:KK53:oğlunun da annesine seks dünyasını açıklaması taktir-e şayan ,bence tam anne oğullar ,eğreti geldi bana halleri

Bir anne eşek kadar olmuş oğluna regl tarihlerini söylememeli.
Bunu normal kabul etmem.
Gereksiz bir muhabbet,ne münasebet.

Hele yatak mevzuları, bırakın anne oğulu,o iki kişi arasında kalmalıdır.
Bizim memleket sever bu konuları,"korunuyor muyuz,bebek düşünüyor muyuz" bunlar önemsenir herkesler tarafından.
Ama yanlış,çirkin.
Eşiniz ve annesi birbirine bu kadar şeffaf olmak zorunda değil,öyle bir ilişkileri var demekki.
Ama ben de olsam rahatsız olurdum.

Merhaba bayanlar. 3 yıla yakındır evliyim. 16 haftalık hamileyim. Eşim ile annesinin bazı konuşmalarını duydum ve bundan rahatsız oldum. Kayınvalidem eşime bayramdan beri uç kere hastalandığını (regl) söylüyor. Bir ay kadar önce çok kavga ettik nerdeyse boşanma aşamasına geldik o zaman hamileliği planlamamıştık ama oldu işte demiş. Neden kendini açıklama yapmak zorunda hissettiğini ve neden böyle özel bir şeyi söylediğini anlamıyorum. Yani bu bir nevi korunuyorduk ama oldu demek. Bunun özel bir şey olduğunu ve söylememesi gerektiğini söylediğimde bence bu özel bir şey değil diyor. Ama aynı sözü başkalarının söylediğini duyduğunda böyle bir şey söylenir mi demişti. Bana göre bu özel bir şey. Dün tartıştık ve konuşmuyoruz. Sizin eşleriniz de böyle şeyleri annesine söylüyor mu yada annesi adet olduğunu eşinize söylüyor mu? Normal mi bunlar? Sizce ben ne yapmalıyım? Yaptığını hata olarak görmüyor ve şuan konuşmuyoruz.
Sizin regl çetelenizi söylese söylese yine siz mevzu edip söyleyebilirsiniz. Eşinizin ne haddine imiş sizin durumunuzu anasına anlatmak?

Regl, seks, vs... normal şeyler ama bunu anneyle konuşmaya ne gerek var? Normal diye ailelerimize kaç kez seviştiğimizi kaç kez mastürbasyon yaptığımızı anlatıyor muyuz? =)) Yani öyle tutucu bir insan da değilim ama bazı şeyler normaldir, yine de mahremiyet alanında kalmalıdır bence.

Regl olan sizsiniz, bunu söylenmesi gereken bir şey olarak görüyorsanız, siz söylersiniz. Kayınvalideyi ilgilendiren bir konu değil ki. Annesinin oğluna regl olduğunu söylemesi de aynı gereksizlikte. Onların arasındaki ilişki, istediklerini konuşsunlar tabi de, niye söyleme gereksinimi hissettiği kısmını anlayamadım ben de. (ha ayda 3 kere regl olduysa, anlayamadım da o kısmı, bunu anlatıyorsa, o zaman gayet normal ama, belki hastadır)

kurban bayramı biteli bir ay oldu. kadın bir ay içinde 3 kere regl olmuş. bence bu normal değil, hastalık belirtisi olabilir. bunun için paylaşmıştır.

kavga ettik boşancaktık ama çocuk oldu kısmını bahsetmek evet özel ve gereksiz. ama burda sizin korunuyorduk da oldu demeye getiriyor demeniz de saçma. siz babanıza hamile olduğunuzu söylediğinizde o zaman eşiniz de gidip babasına seviştiğimizi söylüyor ya diye mi düşünmeli?

Bazı şeyler normal olsa bile, konuşulması yersizdir. Bu da onlardan bir tanesi. Hastalık filan yoksa ne alaka yani? Eşime bunun için kızıp, tartışmazdım ama aşırı yadırgardım. Bunu da belirtirdim. Ne amaçla söylediğini de sorardım. Ama kavga edecek bir mesele değil. Cinsel hayatımızı anlatıyorsa ise tam tersi hem kv ile hem eşimle ciddi tartışırım.

Bnm kv de idrar torbasi sarkmasindan ameliyst olcam diye tutturdu doktor suanlik gerek yok diyodu eşime aynen şoyle soledi bn mutfaktayim.
Oglum bildigin gibi degil cok kotu, cok asagida elime geliyo hatta baban bile farketti iliski esnasinda.
Esim cok sinirlendi kalkti gitti.

Back
X