Ya yok anlatamamışım ben. Ben hak veriyor ve saygı duyuyorum elbette. Ama zaten gidip lafini etmemki. Bildigimi bilmesinler miş. Yani eşime söylemedim ben merak etmeyin dediyse.Rahmetli yengemi çok severdim ve abimin bile bilmediği konuları onunla konuşurdum. Lakin aile içi özel mevzuları bilsin istemezdim. Anormal bir durum yok ortada. Bilmenizi istemiyor olabilirler. Görümcemin kayınvalidesi ile olan tartışmasını aylar sonra laf arasında duydum. Dert etmedim. Bana ne insanların özelinden yahu.
Beni ilgilendirmiyorki zayen. Ama bana söylemiş olmasi normal değilmi, bilmiyo gibi davranmami söyledi bana.
benim de aklıma bu geldi ama şey etmek istememiştim, eğer bu ihtimal değilse büyütecek bir şey yokta bu da bir ihtimalse biraz ikircikli bir konuEşinizin ailesinin yanina gittiğinden emin misiniz? Hicbirsey olmadan sizin durup dururken ailesinin yanina siz olmadan gitmesini sormayacakmisiniz ki söyleme diyorlar. Eşiniz başka yere gidip size ailemin yanina gidiyorum ailevi sorunlar var deyip gidip,sizin de ailesine sorma ihtimalinize karşın sorma diye tembihlemiş olabilir mi?
Tamamen haksızsın !!!Kızlar kısa yazmaya çalışayım. Eşim ablasının ailevi bir sorunu için başka şehirde olan annesine gitti apar topar. Sorun coçözüldü ve geri geldi. Buraya kadar sorun yok bence. Ben sordum tabi nasıl durumlar nasıl halettiniz diye kısaca anlattı. Ve sonra dediki. Biz bayram için yanlarına gittiğimizde lütfen bildiğini söyleme. Efendim annesi kimse duymasın diye rica etmiş miş.
Soylermisiniz sinirlenmekte haksızmıyım. Çok sinirlerim bozuldu zira. Çok büyüdü tartışmamız dünden beri.
bayramda gitmem kimse olarak akrabalık bağım yok ne de olsaKızlar kısa yazmaya çalışayım. Eşim ablasının ailevi bir sorunu için başka şehirde olan annesine gitti apar topar. Sorun coçözüldü ve geri geldi. Buraya kadar sorun yok bence. Ben sordum tabi nasıl durumlar nasıl halettiniz diye kısaca anlattı. Ve sonra dediki. Biz bayram için yanlarına gittiğimizde lütfen bildiğini söyleme. Efendim annesi kimse duymasın diye rica etmiş miş.
Soylermisiniz sinirlenmekte haksızmıyım. Çok sinirlerim bozuldu zira. Çok büyüdü tartışmamız dünden beri.
Ne var bunda?Beni ilgilendirmiyorki zayen. Ama bana söylemiş olmasi normal değilmi, bilmiyo gibi davranmami söyledi bana.
He öyle bı tripleri oluyor aradaKızlar kısa yazmaya çalışayım. Eşim ablasının ailevi bir sorunu için başka şehirde olan annesine gitti apar topar. Sorun coçözüldü ve geri geldi. Buraya kadar sorun yok bence. Ben sordum tabi nasıl durumlar nasıl halettiniz diye kısaca anlattı. Ve sonra dediki. Biz bayram için yanlarına gittiğimizde lütfen bildiğini söyleme. Efendim annesi kimse duymasın diye rica etmiş miş.
Kaçtı bile malesef huzur. Geç aklıma geldi size yazmakNe var bunda?
Konuyu açmayın,bilmiyormuş gibi yapın,
onlar da sizin bildiğinizi bilmiyormuş gibi yapsınlar,olsun bitsin.
Kendinize dert mi arıyorsunuz?
Benim kvm de böyledir.
Kardeşleri,torunları,yeğenleri ile ilgili
olumsuz durumları bizden saklar.
Bizde olumsuz bir durum olsa onu da diğer evlatlarına anlatmaz,bana da kimseyle paylaşmadığını vurgular.
Eşimin kuzeni eşiyle huzursuzdu,
az çok hepimiz fark ediyorduk,
adam evi terkedene kadar kvm
gündeme bile getirmedi konuyu.
Sakin olun biraz.
Evinizin huzurunu kaçırmaya değecek bir konu değil.
Malesef çoktan bozdumEşin senden ricada bulunmuş her ne olursa olsun bence onu kırma sana anlatmış olması bile iyi bir şey .. büyütülecek bir şey yok ah ne dertler var bu deveye kulak olmaz bozma eşinle huzurunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?