- 11 Mayıs 2019
- 11
- 7
- 36
Olsun düzelir öfkeyle hareket ettin sonuçta geçer yapıcı olMalesef çoktan bozdum
Malesef çoktan bozdum :Eşin senden ricada bulunmuş her ne olursa olsun bence onu kırma sana anlatmış olması bile iyi bir şey .. büyütülecek bir şey yok ah ne dertler var bu deveye kulak olmaz bozma eşinle huzurunu
aslinda ben zaten bilmemekte hemfikirim sizle. Beni bozan eşimin onlara "Ben evden çıkarken durumu anlattım karıma " dememesiSinirlencek birsey goremedm, özelleri olabilir. Cekinip soylemek istememis olabilirler.
Benimde ailemin ozel sorunlari olabilir sadece ben bilebilirim, eşiminde ayni sekilde ailesinin ozel durumlari olabilir ben bilmesemde olur.
Hıı iş eşinizle alakali olupta sizden gizlenmesi olsaydi sinir olmakta hakliydiniz ama, gorumceniz yani bilseniz ne olur bilmeseniz..
Cok can sıkıcı bi olaysa olayin sicakligiyla tamam deyivermistir bi de karima bahsettim deyip meseleyi uzatmak istememistir bence esinizin ustune bosuna gidiyorsunuz.aslinda ben zaten bilmemekte hemfikirim sizle. Beni bozan eşimin onlara "Ben evden çıkarken durumu anlattım karıma " dememesi
Arabada hoparlörden konuştu diye duydum. Keşke anlatmasaydı sahiden.Eşiniz cidden de hemen yetiştirmiş konu her neyse. İyi ki anlatma demişlerHer insanın özeli olabilir. Bilmek zorunda değilsiniz. Benim her sırrımı bırak el olan yengeyi annem bile bilmez. Gerek de yok. Her şey paylaşılmaz. Ben eşinizi garipsedim dediğim gibi. Sizin dediklerinizi de anlatıyordur belki de.
Yok öyle şüpheŞimdi şöyle söyleyim eğer gerçekten ortada ailevi bir sorun varsa yani belkide kız kardeşi bilinmesini istemiyor olabilirr bence.. . Yani özel bişeydir gayet normal geldi bana..Amaaaa yukarıda bir yorum okudum ona da ihtimal verdim. Ailevi diye başka bir yere gitme şüphesini de siz yorumlayacaksınız. Eşinizi siz tanıyorsunuz sonuçta. Çok kafa kurcalayıcı bir durum bu
İşte buEltim yaklaşık 6/7 yıl önce eşimden aldatildigini söyleyerek abisiyle konuşmasını istemişti. Ben o zaman öğrendim ama hala yengesi bildiğimi bilmez, hiç caktirmadim, görümcelerim konuyu açsa odadan çıktım bilmiyor gibi davrandım. Beni hiç ilgilendirmeyen bir konu... Eltim adına çok üzüldüm ama bildiğimi bilmek onu daha çok üzer diye yıllarca sustum. Bazen aile içi olsa bile susmak,deselememek gerekir diye düşünüyorum. Bu yüzden sizi haksız buldum kusura bakmayın...
bence olabilir, sorun edecek bir şey yok.. bilmemenizi istemiş saygı duyun, kavga edecek sinirleri gerecek bir durum yok.. biraz anlayış ve olgun davranmakta yarar var.. böyle davranırsanız belki kendiliğinden kendileri paylaşır sizinle.. hem paylaşmasa ne olur ? büyütmeyin gerçekten eşinizle bu yüzden tartışmayın bence.Kızlar kısa yazmaya çalışayım. Eşim ablasının ailevi bir sorunu için başka şehirde olan annesine gitti apar topar. Sorun coçözüldü ve geri geldi. Buraya kadar sorun yok bence. Ben sordum tabi nasıl durumlar nasıl halettiniz diye kısaca anlattı. Ve sonra dediki. Biz bayram için yanlarına gittiğimizde lütfen bildiğini söyleme. Efendim annesi kimse duymasın diye rica etmiş miş.
Soylermisiniz sinirlenmekte haksızmıyım. Çok sinirlerim bozuldu zira. Çok büyüdü tartışmamız dünden beri.
Niye sinirlendiniz bence gayet normal . Kv kimse duymasın diye rica etmiş ben sorun yaşasam ben de yasadiklarimin yayılmasını istemem. Eşiniz size anlatmış sadec ricada bulunmuş bunda da sorun yok. Ha keza eğer kız kardeşi kendisi anlatmamasini isteseydi size bile anlamasını doğru bulmam. Eşinizle aranızda sizin ozelinizdir sizinle arasında olmayan biseyi anlatmamasi bile normal olurdu ben abimle ya da yengemle konuşuyorum bazen ve aramızda derse asla eşime anlatmam . Böyle bir neden yüzünden tartismaniz doğru olmamış. Dusunsenize başkası evinde sorun yaşıyor siz tartışıyorsunuz ne gerek var. Üstelik anlatmış zaten . Bence eşinizin gönlünü alın ve ben bu aileden değil miyim kafasından çıkın bakın kendi ailenizin huzurunu bozuyorsunjzKızlar kısa yazmaya çalışayım. Eşim ablasının ailevi bir sorunu için başka şehirde olan annesine gitti apar topar. Sorun coçözüldü ve geri geldi. Buraya kadar sorun yok bence. Ben sordum tabi nasıl durumlar nasıl halettiniz diye kısaca anlattı. Ve sonra dediki. Biz bayram için yanlarına gittiğimizde lütfen bildiğini söyleme. Efendim annesi kimse duymasın diye rica etmiş miş.
Soylermisiniz sinirlenmekte haksızmıyım. Çok sinirlerim bozuldu zira. Çok büyüdü tartışmamız dünden beri.
insanların özeli olabilir,saygı duymalı...Kızlar kısa yazmaya çalışayım. Eşim ablasının ailevi bir sorunu için başka şehirde olan annesine gitti apar topar. Sorun coçözüldü ve geri geldi. Buraya kadar sorun yok bence. Ben sordum tabi nasıl durumlar nasıl halettiniz diye kısaca anlattı. Ve sonra dediki. Biz bayram için yanlarına gittiğimizde lütfen bildiğini söyleme. Efendim annesi kimse duymasın diye rica etmiş miş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?