Eşimin kendi ailesi özeli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esiniz acil evden cikacak ve siz bunu sormayacaksiniz. Kv elbette biliyor ogreneceginizi esler genelde birbirinden bisey saklayamaz ben burda esinizi de haksiz bulmadim sizinle paylasmis ne guzel. Ama bu kadar mesele edip buyuk kavgalar edilecek bir konu degil yok yere kacirmayin huzurunuzu bilmiyormuş gibi yapin.

Eşin senden ricada bulunmuş her ne olursa olsun bence onu kırma sana anlatmış olması bile iyi bir şey .. büyütülecek bir şey yok ah ne dertler var bu deveye kulak olmaz bozma eşinle huzurunu
Malesef çoktan bozdum :
aslinda ben zaten bilmemekte hemfikirim sizle. Beni bozan eşimin onlara "Ben evden çıkarken durumu anlattım karıma " dememesi

aslinda ben zaten bilmemekte hemfikirim sizle. Beni bozan eşimin onlara "Ben evden çıkarken durumu anlattım karıma " dememesi
Cok can sıkıcı bi olaysa olayin sicakligiyla tamam deyivermistir bi de karima bahsettim deyip meseleyi uzatmak istememistir bence esinizin ustune bosuna gidiyorsunuz.

Arabada hoparlörden konuştu diye duydum. Keşke anlatmasaydı sahiden.

Şimdi şöyle söyleyim eğer gerçekten ortada ailevi bir sorun varsa yani belkide kız kardeşi bilinmesini istemiyor olabilirr bence.. . Yani özel bişeydir gayet normal geldi bana.. Amaaaa yukarıda bir yorum okudum ona da ihtimal verdim. Ailevi diye başka bir yere gitme şüphesini de siz yorumlayacaksınız. Eşinizi siz tanıyorsunuz sonuçta. Çok kafa kurcalayıcı bir durum bu

Benim kayınvalide de görümcelerimin mıçtığı moka kadar saniyesinde yetiştirir bize çoğu kez anlatma bize onların ailevi meseleleri bizi ilgilendirmez deriz dinlemez tabi bizimkilerinide onlara anlatır diye bizde huyunu bildiğimiz için hiç birşeyimizi anlatmayız kayınvalideme bu şekilde daha zor oluyor yanında konuşurken ağzımızdan birşey kaçırmamak için üçbuçuk atıyoruz eşimle keşke bizimkide herşeyi gizlese.

Yok öyle şüphe

Eltim yaklaşık 6/7 yıl önce eşimden aldatildigini söyleyerek abisiyle konuşmasını istemişti. Ben o zaman öğrendim ama hala yengesi bildiğimi bilmez, hiç caktirmadim, görümcelerim konuyu açsa odadan çıktım bilmiyor gibi davrandım. Beni hiç ilgilendirmeyen bir konu... Eltim adına çok üzüldüm ama bildiğimi bilmek onu daha çok üzer diye yıllarca sustum. Bazen aile içi olsa bile susmak,deselememek gerekir diye düşünüyorum. Bu yüzden sizi haksız buldum kusura bakmayın...

Soyleme demis alti ustu neye tartistiniz ki? Konu eşinle alakali olsa anlarim ama degil kardesiyle alakali, hic soylemese bile olurmuş. Sizinle dertlesip anlattiysa gizli kalabilir bu.

Belki ablasi sizin bilmenizi istemiyor? Eşiniz diye ailedeki kimsenin özeli olmayacak, ailedeki herkesin herseyini bileceksiniz diye bisey yok.

Bu şekilde davranırsanız bi sonraki sorunda bu kez eşiniz annesinin sözünü dinler size gerçekten hiç bişi söylemez
Bence hiç anormal bi durum yok kayınvalideniz gelininin ağzına düşmek istememiştir yahut size söylemeye hazır değillerdir hepimiz yaparız bunu eşimize söyleriz aman hea çaktırma sakın bilmiyomuş gibi yap deriz zira ailemiz duyulmasını istememiştir size gayet normal gelen bir sorun onlar tarafından bakınca incitici olabilir sizde bilmiyomuş gibi yapıverin canım nolacak eşinizle aranızı bozmaya değermi?

İşte busüpersiniz bu ince davranışınızlabırakın aileyi eşinizi filan Allah katında nasıl sevap kazandınız çok mutlu oldum adınıza

bence olabilir, sorun edecek bir şey yok.. bilmemenizi istemiş saygı duyun, kavga edecek sinirleri gerecek bir durum yok.. biraz anlayış ve olgun davranmakta yarar var.. böyle davranırsanız belki kendiliğinden kendileri paylaşır sizinle.. hem paylaşmasa ne olur ? büyütmeyin gerçekten eşinizle bu yüzden tartışmayın bence.

Bende kardeşimle buluşur konuşurum ,belki anlatır belki anlatmaz eşine ama biz yakın mesafelerde oturduğumuz için sorun olmuyor ,sizde fazla üstelemeyin herşeyi size anlatmak zorunda değiller ,
Belli ki sizi samimi bulmuyorlar .

Niye sinirlendiniz bence gayet normal . Kv kimse duymasın diye rica etmiş ben sorun yaşasam ben de yasadiklarimin yayılmasını istemem. Eşiniz size anlatmış sadec ricada bulunmuş bunda da sorun yok. Ha keza eğer kız kardeşi kendisi anlatmamasini isteseydi size bile anlamasını doğru bulmam. Eşinizle aranızda sizin ozelinizdir sizinle arasında olmayan biseyi anlatmamasi bile normal olurdu ben abimle ya da yengemle konuşuyorum bazen ve aramızda derse asla eşime anlatmam . Böyle bir neden yüzünden tartismaniz doğru olmamış. Dusunsenize başkası evinde sorun yaşıyor siz tartışıyorsunuz ne gerek var. Üstelik anlatmış zaten . Bence eşinizin gönlünü alın ve ben bu aileden değil miyim kafasından çıkın bakın kendi ailenizin huzurunu bozuyorsunjz

Ben esinizi hakli buldum. Gerek normal hayatta gerekse kkda cokca goruyoruz ki gelinler burunlarini kayin ailelerinin sahsi islerine cok sokuyorlar. Gerek yok bence de bilmenize. Esiniz ince bir insanmis size kisaca bahsetmis zaten,bilmiyormus gibi davransaniz daha nazik olursunuz

Eşimi acil bir şekilde bavul toplatıp evden çıkarıyorlarsa, bana açıklama yapacağını da bilmeleri gerekir bana göre.Ortada uzak mesafeye gitmek gibi bir durum var ve eşime soruyorum hayırdır nereye diye, yok bir şey gelirim yarına diyor.Bu aile birliği açısından doğru bir davranış şekli olamaz kaldı ki bunun talep edilmesi bile tuhaf. Eğer uzak mesafeden ciddi bir durum oldu diye kişi çağırılıyorsa, hayata arkadaşınında olacakları öğreneceğini göze alarak çağırılmalı.

Belkide eşim benim aynı zamanda yakın arkadaşım da olduğu için bana garip geliyor böyle bir ilişki.

insanların özeli olabilir,saygı duymalı...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…