Ben çok takılmazdım açıkcası. Bende sülalemde olan biten herşeyi eşime anlatmam. He şahit olduğu varsa elbette anlatırım, ama ortamda konusu açılırsa bilmiyormuş gibi davran boşver derim. Çokta takılınacak bir konu değil yani...Kızlar kısa yazmaya çalışayım. Eşim ablasının ailevi bir sorunu için başka şehirde olan annesine gitti apar topar. Sorun coçözüldü ve geri geldi. Buraya kadar sorun yok bence. Ben sordum tabi nasıl durumlar nasıl halettiniz diye kısaca anlattı. Ve sonra dediki. Biz bayram için yanlarına gittiğimizde lütfen bildiğini söyleme. Efendim annesi kimse duymasın diye rica etmiş miş.
Soylermisiniz sinirlenmekte haksızmıyım. Çok sinirlerim bozuldu zira. Çok büyüdü tartışmamız dünden beri.
Beğenmedim çünkü bu yorumunuzu. Her mesajınızı özellikle bulmak mi ?? Kendinizi ne kadar onemsiyorsunuz.B babutsa_0607 siz iyi misiniz?Sizinle bir konuda ayni fikirde olmadik diye her mesajimi ozellikle bulup neden "begenmedim" gonderiyorsunuz.Sorunlariniz var sanırım psikolojik destek oneririm.
Sadece bu yoruma degil.Farkli farkli konulardaki bir suru yoruma...BenceBeğenmedim çünkü bu yorumunuzu. Her mesajınızı özellikle bulmak mi ?? Kendinizi ne kadar onemsiyorsunuz.
Bence bu mesajı yazdığınız ve bu gereksiz egonuz için acilen bir uzmandan yardım almalısınız..... kendi aklınızı kendinize kullanın.
haklısınız siz yabancı mısınız o ailden değilmişsiniz gibiKızlar kısa yazmaya çalışayım. Eşim ablasının ailevi bir sorunu için başka şehirde olan annesine gitti apar topar. Sorun coçözüldü ve geri geldi. Buraya kadar sorun yok bence. Ben sordum tabi nasıl durumlar nasıl halettiniz diye kısaca anlattı. Ve sonra dediki. Biz bayram için yanlarına gittiğimizde lütfen bildiğini söyleme. Efendim annesi kimse duymasın diye rica etmiş miş.
Soylermisiniz sinirlenmekte haksızmıyım. Çok sinirlerim bozuldu zira. Çok büyüdü tartışmamız dünden beri.
Valla bence de karismayin bilmeyin duymayin zira sizin başınız daha çok ağrır kocanizla arnizi da bozmayin ben hal hatır bile sormuyorum çok rahatımKızlar kısa yazmaya çalışayım. Eşim ablasının ailevi bir sorunu için başka şehirde olan annesine gitti apar topar. Sorun coçözüldü ve geri geldi. Buraya kadar sorun yok bence. Ben sordum tabi nasıl durumlar nasıl halettiniz diye kısaca anlattı. Ve sonra dediki. Biz bayram için yanlarına gittiğimizde lütfen bildiğini söyleme. Efendim annesi kimse duymasın diye rica etmiş miş.
Bütün yorumları aklınızda tutacak kadar bos vaktiniz mi var gerçekten ?Sadece bu yoruma degil.Farkli farkli konulardaki bir suru yoruma...BenceKajmery34 un konusunda "duyar kasmaya gerek yok" dedigim icin ego zedelenmesi yasamissiniz zira normal bir yaklasim degil bu.
Kızlar kısa yazmaya çalışayım. Eşim ablasının ailevi bir sorunu için başka şehirde olan annesine gitti apar topar. Sorun coçözüldü ve geri geldi. Buraya kadar sorun yok bence. Ben sordum tabi nasıl durumlar nasıl halettiniz diye kısaca anlattı. Ve sonra dediki. Biz bayram için yanlarına gittiğimizde lütfen bildiğini söyleme. Efendim annesi kimse duymasın diye rica etmiş miş.
Ben ailemle ilgili herşeyi eşime anlatmıyorum mesela. O yüzden o da bana anlatmasa veya anlatıp "sen haberin yokmuş gibi davran olur mu" dese yadırgamam. Bence hemen bu kadar sinirlenip ben de onlara nasıl tavır alayım diye düşünmeyin. İnsan bazen yaşadığı bir durumdan en yakınının bile haberi olsun istemiyor. E gelin, görümce, kaynana, damat grubu da -bence- en yakın kategorisinin yanından bile geçmiyor. Benim annem nasıl benle konuştuğu her şeyi abilerimin eşlerine anlatmıyorsa kayınvalidem ve görümcemin de kendi aralarında geçen herşeyi bana anlatmasını bekleyemem.
Balik hafizali olmadığım icin ve bu kadin neden her yorumuma "begenmedim"atiyor acaba dedigim icin baktim ve hatirladim.Kusura bakmadim lutfeeeennn yas kac?Neyse polemige girip ban yemek istemiyorum.Bütün yorumları aklınızda tutacak kadar bos vaktiniz mi var gerçekten ?
Konulari okurken kim yazmış bu yorumu diye bakmıyorum . Begenirsem beğendi ikonu koyuyorum demek ki Sizinkiler beğenmedim. keşke size danissaydim ya ne koyacağım bilemedim kusura bakmayın lutfeeeen
insanların konularını sabote etmeyin ve dünyasının saçma yorumlarınız etrafında dönmüyor .
Ufak da bir tavsiye vereyim içimden geldi. Kendinize bi uğraş bulun
Tam olarak yazmak istediklerimi yazmışsınBen bunu hem bir gelin hem bir görümce olarak yazıyorum. Bazı şeyler öyle bir gelişiyor ki o anda olayın sıcaklığı ile kimse duysun istemiyorsun. Bunu kisisellestirme. Zaten eşin sana anlatmış.
Bazı zaman bilmemek bilmekten daha iyi oluyor. Hiç Esi ne sarma boşuna. Siz bildiginizi söyleseniz belli ki esinize yuklenecekler yemedi içmedi karısına yetiştirdi diyecekler
Tabi ki sadece ondan yapıyor . Çünkü kendisinin bir yarası var ve siz onu açtınız. Sırf bu ve bunun gibi 2-3kişi yüzünden konu saçma sapan bir yere götürmeye çalışıldı . Ben B babutsa_0607 hakkımı helal etmiyorum. İnşallah kendisi de biraz eğitim alır da ,insanlara nasıl yaklaşılması gerektiğini öğrenir. Ben kendisini göz ardı ettim çünkü asla ve asla benim anlaşabileceğim birisi değil. Size de şiddetle öneriyorum.Sadece bu yoruma degil.Farkli farkli konulardaki bir suru yoruma...BenceKajmery34 un konusunda "duyar kasmaya gerek yok" dedigim icin ego zedelenmesi yasamissiniz zira normal bir yaklasim degil bu.
Ben de size hakkımı helal etmiyorum iki kişi bir olup ürüne geldiniz.Tabi ki sadece ondan yapıyor . Çünkü kendisinin bir yarası var ve siz onu yaraladınız. Sırf bu ve bunun gibi 2-3kişi yüzünden konu saçma sapan bir yere götürmeye çalışıldı . Ben B babutsa_0607 hakkımı helal etmiyorum. İnşallah kendisi de biraz eğitim alır da ,insanlara nasıl yaklaşılması gerektiğini öğrenir. Ben kendisini göz ardı ettim çünkü asla ve asla benim anlaşabileceğim birisi değil. Size de şiddetle öneriyorum.
Evet haklisiniz.Kusura bakmayin.Nowaybabe B babutsa_0607 kizlar konu sahibine ayıp oluyor ama isterseniz özel mesaj bölümünde tartışın kadının konusu kapanmasın tartismaniz yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?