Eşimin kendi ailesi özeli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben çok takılmazdım açıkcası. Bende sülalemde olan biten herşeyi eşime anlatmam. He şahit olduğu varsa elbette anlatırım, ama ortamda konusu açılırsa bilmiyormuş gibi davran boşver derim. Çokta takılınacak bir konu değil yani...

B babutsa_0607 siz iyi misiniz?Sizinle bir konuda ayni fikirde olmadik diye her mesajimi ozellikle bulup neden "begenmedim" gonderiyorsunuz.Sorunlariniz var sanırım psikolojik destek oneririm.

B babutsa_0607 siz iyi misiniz?Sizinle bir konuda ayni fikirde olmadik diye her mesajimi ozellikle bulup neden "begenmedim" gonderiyorsunuz.Sorunlariniz var sanırım psikolojik destek oneririm.
Beğenmedim çünkü bu yorumunuzu. Her mesajınızı özellikle bulmak mi ?? Kendinizi ne kadar onemsiyorsunuz.
Bence bu mesajı yazdığınız ve bu gereksiz egonuz için acilen bir uzmandan yardım almalısınız..... kendi aklınızı kendinize kullanın.

Sadece bu yoruma degil.Farkli farkli konulardaki bir suru yoruma...Bence Kajmery34 un konusunda "duyar kasmaya gerek yok" dedigim icin ego zedelenmesi yasamissiniz zira normal bir yaklasim degil bu.

haklısınız siz yabancı mısınız o ailden değilmişsiniz gibi

Valla bence de karismayin bilmeyin duymayin zira sizin başınız daha çok ağrır kocanizla arnizi da bozmayin ben hal hatır bile sormuyorum çok rahatım

Ben ailemle ilgili herşeyi eşime anlatmıyorum mesela. O yüzden o da bana anlatmasa veya anlatıp "sen haberin yokmuş gibi davran olur mu" dese yadırgamam. Bence hemen bu kadar sinirlenip ben de onlara nasıl tavır alayım diye düşünmeyin. İnsan bazen yaşadığı bir durumdan en yakınının bile haberi olsun istemiyor. E gelin, görümce, kaynana, damat grubu da -bence- en yakın kategorisinin yanından bile geçmiyor. Benim annem nasıl benle konuştuğu her şeyi abilerimin eşlerine anlatmıyorsa kayınvalidem ve görümcemin de kendi aralarında geçen herşeyi bana anlatmasını bekleyemem.

Sadece bu yoruma degil.Farkli farkli konulardaki bir suru yoruma...Bence Kajmery34 un konusunda "duyar kasmaya gerek yok" dedigim icin ego zedelenmesi yasamissiniz zira normal bir yaklasim degil bu.
Bütün yorumları aklınızda tutacak kadar bos vaktiniz mi var gerçekten ?
Konulari okurken kim yazmış bu yorumu diye bakmıyorum . Begenirsem beğendi ikonu koyuyorum demek ki Sizinkiler beğenmedim. keşke size danissaydim ya ne koyacağım bilemedim kusura bakmayın lutfeeeen
insanların konularını sabote etmeyin ve dünya sızın saçma yorumlarınız etrafında dönmüyor .
Ufak da bir tavsiye vereyim içimden geldi. Kendinize bi uğraş bulun

dertsiz başa dert konusu..
hep söylerim, herşeyi herkesin bilmesine gerek yok.
Hatta bazen 'acaba bunu bana neden söyledi' diye düşünürüm. Bilmekten rahatsızlık duyduğum şeyler olur.
Ani bir şekilde gelişen olay, ilerisi gerisi belli olmadığı için yaygara yapılmasın istemişler.
Haklı olabilirler.
Annesi oğluyla dertleşmiş, eşiniz sizinle paylaşmış. hiç sıkıntı yok.

Takdir

Balik hafizali olmadığım icin ve bu kadin neden her yorumuma "begenmedim"atiyor acaba dedigim icin baktim ve hatirladim.Kusura bakmadim lutfeeeennn yas kac?Neyse polemige girip ban yemek istemiyorum.

Tam olarak yazmak istediklerimi yazmışsın

Nowaybabe B babutsa_0607 kizlar konu sahibine ayıp oluyor ama isterseniz özel mesaj bölümünde tartışın kadının konusu kapanmasın tartismaniz yüzünden

Tabi ki sadece ondan yapıyor . Çünkü kendisinin bir yarası var ve siz onu açtınız. Sırf bu ve bunun gibi 2-3kişi yüzünden konu saçma sapan bir yere götürmeye çalışıldı . Ben B babutsa_0607 hakkımı helal etmiyorum. İnşallah kendisi de biraz eğitim alır da ,insanlara nasıl yaklaşılması gerektiğini öğrenir. Ben kendisini göz ardı ettim çünkü asla ve asla benim anlaşabileceğim birisi değil. Size de şiddetle öneriyorum.

Son düzenleme:
Ben de size hakkımı helal etmiyorum iki kişi bir olup ürüne geldiniz.
Siz önce insanları küçümsemeyin.nisanlanmissiniz daha diyosunuz ki ailesini beğenmedim. E nasıl nişanlandin peki ailesini görmeden? Yok nisalım lise mezunu ben en iyi okulda okudum yok onun ailesi eğitimsiz. Ne kadar küçük görüyorsun insanları. Eğitimin pek bir ise yaramamiis galiba.yandaşın ile kendini doldur dur. Ben d eikinizee şu mübarek günde hakkımı helal etmiyorum. İnşallah nişanlın da bu ukala tavrını nikahran önce görür. Bu da size son mesajım .

Abartıyorsun...belli ki olan şey her ne ise oldukca üzücü ve boyle demesi gayet normal

Canini sıktigin seye bak.Madem oyle al size boyle diyip tamamen el olun bakalim nasil hiseetcekler.Esinizle kotu olmayin o sizi oyle gorse hic bahsetmez ama annesinden etkilenmis malum.Daha da siz o aile iliskilerine el olun ben bilmem deyin ben karismam deyin gecin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…