- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
aynen canım bahane allah a havale ediyorumeşinde bi garipmiş
küsmek için bahane aramış
benim annemlerde olduğum gün annesi ile dışarı yemeğe çıkmışlar pazartesi de çıkacaklarmış istersen sen de gel diyor hayır dedim bozuluyor suratımın asık olmasına da bozuluyor nasıl davranmam gerekiyor acaba
annem de benim yüzümden inatlaşma bu sefer kocan daha beter kin tutacak geleceği varsa da gelmeyeck sen git diyor ama ben gitmek istemiyorum
amin canım sağol.evet annem çok üzgün ama elimden bişey gelmiyor bayramda da gitmez o.dediğin gibi kendi ailesi ile ilgili bişey olsa ört bas ederdi ama bunda da bahanesini buldu üstüne gidiyorBu kadar kinlenecek bisey yok ki ,,kadincagiz onun ailesine kisiligine kotu bir soz soylememis,nevar bunda yani..esiniz kusmek icin bahane ariyormus,,yoksa bayramda gitmeyecek kadar kotu birsey dememis ki anneniz..eminim kadincagizda ne kadar uzulmustur..babaniza ne demis..kayinvalidem benden ozur dilesin...ne saygisizca bir tavir..bunlar eslerini,eslerinin anne babalarini uzmekten ne zevk aliyorlar...yok illa bir tatsizlik olacak..ayni olay kendi annesiyle senin aranda gecseydi,,baslardi ort bas etmeye..neyse allah yardimcin olsun arkadasim,,ama boyle adamla hayat yasamak cokkkkkkkkk zor...insallah birakir inadinida gider bayramda oper anneciginizin elini...zaten hep arada helak olan biz oluyoruz,,bi tarafta anne baba,diger tarafta ma...yak bir es...
Tabiki onu düşünmüyorum.ve gitmeyeceğim.sadece nasıl davranmamı bekliyor anlamında yazdım bi de annem tedirgin sen uzatma diyor.yoksa bana zehir ettigi günleri unutmuş değilimeşiniz mübarek günleri size zehir etti.
kaç gündür de inatla devam ediyor. bırakın bozulmayı size kaç gündür neler çektirdi.
siz hala eşinizi mi düşünüyorsunuz?
sizin bu tavrınıza bozulsun hatta tepki bile göstersin bırakın aldırmayın.
eğer aa bozuldu gitsemiydim durumlarına girerseniz daha çok ezilirsiniz.
kararlı olun biraz..
Boşanırsak vebali annemin üstündeymiş her şeyin sorumlusunu annem olarak görüyor.ben de senin gibi düşünüyorum annemi zaten sevmiyordu bu da bahanesi oldu.annemden kimse için vazgeçmem o da anlayacak bunu.dediğin gibi kendi alisine bağımlı.bence gerekirse bu adamı boşa bahanesi ne kadarda basit bence o zaten anneni sevmiyordu, kesinlikle taviz verme en kötü günümüzde yine annelerimiz başımızın ucunda kendi ailesine bağımlı erkekler toplumu zaten şu Türk toplumu ,ne yap et ama eşine bir ders ver ,adam amada şımarıkmış onun yüzünden annenden mi vazgeçeceksin,kesinlikle sende onun ailesiyle bağını kopar ,taviz verme böyle böyle tepene .çıkıyorlar
Danışıklı dövüş varmıdır bilemem ama annesinin işine geldiği ve rahatsız olmadığı bi gerçek.p.tesi yine gitceklermiş.söyledin gibi amaç beni sindirmek ama misilleme yapmaktan başka yol izleyemiyorum şimdilikeşinizin kendi annesiyle dışarıda iftar yaptığını yazmışsınız.
demekki kendi annesininde işine gelen bir durum bu.
aman oğlum yapma öyle ayıp olur demesi gerekirken.
kusura bakma ama burnuma kötü kokular geliyor eşinizle ilgili.
sanki annesiyle danışıklı dövüş gibi kurgulamışlar.
sizi ve ailenizi sindirmeye çalışıyorlar.
gelmeyin bu oyunlara.
boşanın demiyorum o sizin bileceğiniz iştir.
ama bu adamdan adam olmaz.
amacı belli sindirmek.
Danışıklı dövüş varmıdır bilemem ama annesinin işine geldiği ve rahatsız olmadığı bi gerçek.p.tesi yine gitceklermiş.söyledin gibi amaç beni sindirmek ama misilleme yapmaktan başka yol izleyemiyorum şimdilik
minnie daha önce de konunu okumuştum. çok üzüldüm ben sana ya
malesef sana hiçbir tavsiyem yok. sadece Allah sabır versin. kendini üzme.
yaren aslında bunu dile getirmesem de şu an düşündüğüm bu inceldiği yerden kopsun yani tek kişinin özverisi çabası ile nereye kadar gider zaten ben onun ailesine saygılı ve anlayışlıyım o böyle daha olmamış çocuğu göstermemekten bahsediyor. ben bayramda tek başıma gidersem eniştem ve diğer akrabalarım anlayacak zaten ne anşamı kalacak ondan sonra eşim annemle barışsa da. p.tesi annesi ile yemeğe çıkcakmış bana da gel diyor hayır dedim. halen tavrı aynı benim de aynı olacakCnm bayramda git ailenin evine esinede gel anmemin elini op yoksa sen yoluna ben yoluma inceldigu yerden kopsun adam eve sokmam torununu gostermem diyor daha en kotu ne olabilir esinin tarafindsn defalarca baktim ama yok haddini cok asmis koskoca kadin ozur dilesinmis da neler
canım zaten ortada çocuk falan yok bu olursa göstermeyecekmiş zaten benim sorunlarım var tüp bebek tedavisi görmem gerekiyor adam bunların hesabını yapıyor.ailesi bariz bi şkeilde misilleme falan yapmıyor şimdilik.eşimde annenn geldiği zaman ben giderim diyor şimdi de ama annem zaten sık gelmezdi bundan sonra hiç gelmez üzülüyorum çok.Valla senin yerinde olsam ben ne derdim biliyor musun bu adama.. Tamam, annemle gorusme. Evlerine de bir daha gitme, ben de istemiyorum. Ancak annem bu eve de gelir, torununu da gorur. Ev ayni zamanda benim de evim. cocuk benim de cocugum, onun da torunu. Onun geldigi gunlerde o gidene kadar git annende kal, ortalikta gozukme. Bu kadar.. Ne diye israr edip onu herkesin ustunde tutacaksin? Herkese layik oldugu sekilde davran. Istenmeyen annen degil, davranisindan oturu o olsun. Konunun tamamini okumadim, ancak, onun ailesi sana bariz bir sekilde saygisizlik, misilleme yapmiyorsa senin de onlara tavir almana, misilleme yapmana gerek yok. Birak istedikleri gibi gidip gelsinler, ancak, oranin senin de evin oldugunu hatirlat, beyfendinin isine gelirse. Insanlari birbirini sevip saymaya, gormeye zorlayamazsin, tersi de olabilirdi, sen gormek istemeyen taraf olabilirdin, ancak rahatsiz olan gider diye de bir laf vardir. Annen geldigi zamanlarda soyle kendi gitsin. Annen evine dondugunde geri evine gelir. Annen bu saygisizligi haketmiyor, kusurlu taraf ceremesini cekmeli, bir kere taviz verirsen arkasi gelir.
anneme dedim siz gelin o da nereye giderse gitsin diye yok ben gelmem diyor.dediğin doğru meydanı çok boş bulduHatta su ramazan bitmeden anneni ve babani (yaninda erkek bir aile buyugu olsun), baban yoksa amcan, abin filan kim varsa yakin aileden soyle bir aksam iftara gelsinler. Bakalim ne yapacak seninki.. Ortaligi bos bulmus anlasilan, seni ezmeye calisiyor. Meydan verme, merak etme onlari gorunce ya kacar, ya da silkelenip kendine gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?