Yaprak dokumu
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 18 Şubat 2022
- 16
- -37
- 1
- 28
- Konu Sahibi Yaprak dokumu
-
Iyi insan ne istersem yapar çocuklarını seviyor bana zarar vermes ama kıskançlıktan telefon YouTube google dışarı çıkmak böyle şeyleri istemiyor sadece kendisiyle"İyi adam" derken....!
Siz "kocam iyi "derken neyi kastettiniz acaba, çok merak ettim.
Ayıpsın yani ne demek kıstırdım elbetteAbla yaaa
Öptürmedin mi enişteye hiç, kuytu köşede?
Evet karışacak İnternete bir şey sipariş etmiştim sen nasıl erkeklerle konuştun diye telefondan her şeyi sildiPsikolojik şiddetin adı ne zamandır sevgi oldu?
Sevgi, kıskançlık böyle bir şey değil. Ayrıca kk girip nasıl konu açtınız? Adam bunu görse buna da karışacak.
Bildigin agır troll.Aslında çok seviyor bizi ama çok şey istemiyor arkadaşlarımla konusmamida istemiyor kendi belirliyor kiminle konuşacağımı
Evladım sana bunları yasaklayan anna baban olsaydı dünyayı yıkardın demi,konu koca olunca dıt yemiş bülbüle dönüşmüşsün resmen.Evet karışacak İnternete bir şey sipariş etmiştim sen nasıl erkeklerle konuştun diye telefondan her şeyi sildi
BilmiyorBildigin agır troll.
Kocan buraya girmene nasıl izin verdi desene ?
Buraya nereden girdin?
Elinin altında telefonun var madem, niye aramıyorsun anneni kafana göre? Napar döver mi?
Bu kadar başına gardiyan bir adam olacak youtuba girmeni engelleyecek, dışarı çıkarmayacak, anneni bile onun telefonundan onun belirlediği aralıklarda arayacak halde olacaksın, sonra da bir anda gelip kk bdvyi keşfedecek, konu açacak ve buraya vakit ayırabileceksin.
İlginç.
Doktorum istermisin koca olsun bunları yazan herşeyi bekleriz bunalrdan.Bildigin agır troll.
Kocan buraya girmene nasıl izin verdi desene ?
Sevgi böyle birşey değilIyi insan ne istersem yapar çocuklarını seviyor bana zarar vermes ama kıskançlıktan telefon YouTube google dışarı çıkmak böyle şeyleri istemiyor sadece kendisiyle
Ben böyle adamların nasıl sevildiğini anlamıyorummerhaba arkadaşlar size bir sorunum olduğunu söylemek istiyorum 3 yıllık evliyim kocamı seviyorum iki çocuğum var evde oturuyorum çalışmıyorum kocam çok iyi biri.İstediğim her şeyi alıyor bizi seviyor ama o kadar kıskanıyor ki dışarı çıkmama izin vermiyor, annemle konuşmama izin vermiyor haftaya 1. 2 kara kendi telefonundan konuşuyorum YouTube girmeme film izlememe izin vermiyor telefondan bir WhatsApp var kimse bilmiyor numaramı kendisi var kız kardeşi var tamam annem Bile yok.elime telefon almamı istemiyor sadece çocuklarla ilgilenmemi istiyor ev işlerini yapmamı istiyor ne yapmamı bilemiyorum lütfen bana ne yapmamı söylerseniz çok sevinirim
Iyi insan ne istersem yapar çocuklarını seviyor bana zarar vermes ama kıskançlıktan telefon YouTube google dışarı çıkmak böyle şeyleri istemiyor sadece kendisiyle
3. Çocuğu yap sen konu sahibiEvet karışacak İnternete bir şey sipariş etmiştim sen nasıl erkeklerle konuştun diye telefondan her şeyi sildi
Elinizden sadece sosyal hayatınızı değil düşüncelerinizi de almış. Bu şartlarda ön görüşlü olamazsınız. Böyle devam ederse bir gün konuşmayı bile unutacaksınız, kekelemeye başlayacaksınız. Kendi kimliğinizi kaybedeceksiniz. Adam sizin kendi düşünceleriniz olsun istemiyor farkında değil misiniz? Resmen kendine göre terbiye ediyor.Evet karışacak İnternete bir şey sipariş etmiştim sen nasıl erkeklerle konuştun diye telefondan her şeyi sildi
Ya bi git.Bilmiyor
Ben 3 sene önce başka insandım çalışırdım gülerdim arkadaşlarım çoktu şimdi sadece gün geçsin kavga çıkmasınEvladım sana bunları yasaklayan anna baban olsaydı dünyayı yıkardın demi,konu koca olunca dıt yemiş bülbüle dönüşmüşsün resmen.
Ya abla hikayede tek tutarlı şey yok :)Doktorum istermisin koca olsun bunları yazan herşeyi bekleriz bunalrdan.
Lütfen gülmeyin lütfenYa bi git.
Hanımlar cimere şikayet edebiliyor muyuz eve mahkum edilen kadın diye ahahah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?