- 6 Şubat 2021
- 3.244
- 8.833
- 108
- Konu Sahibi Yaprak dokumu
-
Hayır bide madem mutlusun niye sınırları zorluyorsun otur mutlu mutlu hapishanende öyle değil miBu kadar kısıtlayan adam eve internet bağlatmaz telefonda internet bulundurmaz hatta akıllı telefonunuz bile olmaz yeni üye ,buraya girdiğinizde göre çok da dediğiniz gibi değil durum
Neden peki huzurum bozulmasın aman bana dokunmasın diyemi..Ben 3 sene önce başka insandım çalışırdım gülerdim arkadaşlarım çoktu şimdi sadece gün geçsin kavga çıkmasın
smklfkjkdafjaLütfen gülmeyin lütfen
Maşallah çok iyi bir adam . Her yerde anlatma,nazara gelirsinkocamı seviyorum - kocam çok iyi biri.
Git ya bari yalan atma burada..Bilmiyor
Gezmeye götürüyor çocuklarını seviyor ablası sen bilmiyorsun.Sevgi böyle birşey değil
Ya abla hem gelip kk'ya üye olacak, hem de anneler klübe üye olup şaaak diye sarı renge boyayacak kendini, yenecek şey değil ya )Git ya bari yalan atma burada..
Bizi çatlatmak için açmış konuyu.Maşallah çok iyi bir adam . Her yerde anlatma,nazara gelirsin
Mutluluklar dilerimIyi insan ne istersem yapar çocuklarını seviyor bana zarar vermes ama kıskançlıktan telefon YouTube google dışarı çıkmak böyle şeyleri istemiyor sadece kendisiyle
Kocasına eşofman takımı alan üyeyle bunu çok fena ispikledim ajlkjJNFfBizi çatlatmak için açmış konuyu.
Adamın telefonundan,adamın izin verdiği birkaç kişiyi arama hakkı varmış.Bizi çatlatmak için açmış konuyu.
Yengeç inanmam ben bu hikayeyeAdamın telefonundan,adamın izin verdiği birkaç kişiyi arama hakkı varmış.
O kadar hak adam bicaklayip hapse düşsen de var
Görüş gününde sağ olsun bizi ziyaret etmek gelmiş aklınaAdamın telefonundan,adamın izin verdiği birkaç kişiyi arama hakkı varmış.
O kadar hak adam bicaklayip hapse düşsen de var
Güzel meslek di mi ?Ben de troll olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?