Eşimin kıskançliği

Bu kadar kısıtlayan adam eve internet bağlatmaz telefonda internet bulundurmaz hatta akıllı telefonunuz bile olmaz yeni üye ,buraya girdiğinizde göre çok da dediğiniz gibi değil durum
Hayır bide madem mutlusun niye sınırları zorluyorsun otur mutlu mutlu hapishanende öyle değil mi .

Muhtemelen eşinizin ikinci bir evi var. Ve sizi dünyadan soyutlayarak haberinizin olmasını engelliyor. Afgan kadınları gibi yapmıs sizi.
Farklı bir evi ve hayatında Özgür bıraktığı normal insanlar gibi yaşadığı bir ilişkisi mevcut. Bu konuda yanılmam…

Bence kocan seni cok seviyo, hemen birak elinden telefonu, simdi burda arkasindan atip tuttugunu bilse ne derdi? Madem her dedigini yapiyosun, girme adamdan habersiz nete, youtube'a girme, film seyretme, ananla gorusme, sokaga cikma, otur mutfak karolarını say

Yemin ederim anksiyetem tuttu elim ayağım titriyor sanırsın asansör bozuldu ara katta karanlıkta kaldım..
Ruh hastası herif. Başka bir şey diyemiyorum.

Iyi insan ne istersem yapar çocuklarını seviyor bana zarar vermes ama kıskançlıktan telefon YouTube google dışarı çıkmak böyle şeyleri istemiyor sadece kendisiyle
Mutluluklar dilerim
Bu kadar kıskançlıktan birşey olmaz
Takmayın kafanıza

Adamın telefonundan,adamın izin verdiği birkaç kişiyi arama hakkı varmış.
O kadar hak adam bicaklayip hapse düşsen de var
Yengeç inanmam ben bu hikayeye
Elinde telefon kk'da kocasını sevdigini bize anlatmak yerine otursun görümcesine anlatsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…