- 25 Aralık 2010
- 1.418
- 2.073
- 333
- Konu Sahibi Yaprak dokumu
-
Geriye ne kaldı ki benim evde 2 kedim var inanın sizden daha özgürler..Iyi insan ne istersem yapar çocuklarını seviyor bana zarar vermes ama kıskançlıktan telefon YouTube google dışarı çıkmak böyle şeyleri istemiyor sadece kendisiyle
Kesin sanada demişimdir diyecemde sana gelince profesyonel olmuştumAblam yaaa sorma :)
Ayrılmerhaba arkadaşlar size bir sorunum olduğunu söylemek istiyorum 3 yıllık evliyim kocamı seviyorum iki çocuğum var evde oturuyorum çalışmıyorum kocam çok iyi biri.İstediğim her şeyi alıyor bizi seviyor ama o kadar kıskanıyor ki dışarı çıkmama izin vermiyor, annemle konuşmama izin vermiyor haftaya 1. 2 kara kendi telefonundan konuşuyorum YouTube girmeme film izlememe izin vermiyor telefondan bir WhatsApp var kimse bilmiyor numaramı kendisi var kız kardeşi var tamam annem Bile yok.elime telefon almamı istemiyor sadece çocuklarla ilgilenmemi istiyor ev işlerini yapmamı istiyor ne yapmamı bilemiyorum lütfen bana ne yapmamı söylerseniz çok sevinirim
İyi ki geldin biz bile ne diyecegimizi bilemedik JDjhkajdArkadaşlar ben mutlu olmak istiyorum eşimden ayrılmak çocuklarımı babasız olmalarını istemiyorum eşim böyle değildi ne oldu neden böyle oldu ne yapım bilemiyorum o yüzden kk ya konu açtım
Bak tatlımArkadaşlar ben mutlu olmak istiyorum eşimden ayrılmak çocuklarımı babasız olmalarını istemiyorum eşim böyle değildi ne oldu neden böyle oldu ne yapım bilemiyorum o yüzden kk ya konu açtım
Eşiniz tam bir ruh hastası kim bilir dışarıda kendi ne haltlar karıştırıyorsa sizin de öyle olmanızdan korkuyor. Ayrıca annenizle niye konuşmanıza izin vermiyor? Sizin karar verme yetiniz yok mu? Sizin de bu duruma tepki vermediğinize göre belli ki kısıtlanmak hoşunuza gidiyor.merhaba arkadaşlar size bir sorunum olduğunu söylemek istiyorum 3 yıllık evliyim kocamı seviyorum iki çocuğum var evde oturuyorum çalışmıyorum kocam çok iyi biri.İstediğim her şeyi alıyor bizi seviyor ama o kadar kıskanıyor ki dışarı çıkmama izin vermiyor, annemle konuşmama izin vermiyor haftaya 1. 2 kara kendi telefonundan konuşuyorum YouTube girmeme film izlememe izin vermiyor telefondan bir WhatsApp var kimse bilmiyor numaramı kendisi var kız kardeşi var tamam annem Bile yok.elime telefon almamı istemiyor sadece çocuklarla ilgilenmemi istiyor ev işlerini yapmamı istiyor ne yapmamı bilemiyorum lütfen bana ne yapmamı söylerseniz çok sevinirim
Iyi yaptinArkadaşlar ben mutlu olmak istiyorum eşimden ayrılmak çocuklarımı babasız olmalarını istemiyorum eşim böyle değildi ne oldu neden böyle oldu ne yapım bilemiyorum o yüzden kk ya konu açtım
Bence şişme yelek ile lisanslı eşofman takımı alıp gün aşırı da adamla hırlaşırsa(!) valla olur bu iş gibi ha ne dersin ?Iyi yaptin
Bence Cavidan gibi gobeene kirmizi kurdele takip gezsinBence şişme yelek ile lisanslı eşofman takımı alıp gün aşırı da adamla hırlaşırsa(!) valla olur bu iş gibi ha ne dersin ?
Onun modası geçti ya.Bence Cavidan gibi gobeene kirmizi kurdele takip gezsin
Nostalji seviyorum benOnun modası geçti ya.
Şimdi bu yazdıklarım moda.
Belki de eşiniz bir haltlar karıştırdı. Siz duymayın, size ulaşmasınlar diye böyle bir şey yapıyordur. Şu söyleminize göre en mantıklısı buArkadaşlar ben mutlu olmak istiyorum eşimden ayrılmak çocuklarımı babasız olmalarını istemiyorum eşim böyle değildi ne oldu neden böyle oldu ne yapım bilemiyorum o yüzden kk ya konu açtım
İyi ettin buraya gelmekleArkadaşlar ben mutlu olmak istiyorum eşimden ayrılmak çocuklarımı babasız olmalarını istemiyorum eşim böyle değildi ne oldu neden böyle oldu ne yapım bilemiyorum o yüzden kk ya konu açtım
Ariyoruz bulucaz insallahSevgi bunun neresinde tam olarak...
İsteediğim herşeyi yapiyiii dedi ya.Ariyoruz bulucaz insallah
Sevgi yok baskı var:))Sevgi bunun neresinde tam olarak...
şaka mısın ya bu koca mı çok iyi? adam ruh hastasının önde gideni.merhaba arkadaşlar size bir sorunum olduğunu söylemek istiyorum 3 yıllık evliyim kocamı seviyorum iki çocuğum var evde oturuyorum çalışmıyorum kocam çok iyi biri.İstediğim her şeyi alıyor bizi seviyor ama o kadar kıskanıyor ki dışarı çıkmama izin vermiyor, annemle konuşmama izin vermiyor haftaya 1. 2 kara kendi telefonundan konuşuyorum YouTube girmeme film izlememe izin vermiyor telefondan bir WhatsApp var kimse bilmiyor numaramı kendisi var kız kardeşi var tamam annem Bile yok.elime telefon almamı istemiyor sadece çocuklarla ilgilenmemi istiyor ev işlerini yapmamı istiyor ne yapmamı bilemiyorum lütfen bana ne yapmamı söylerseniz çok sevinirim
Mesela napiyomus, dondurmayi cukulatali yemesine izin veriyomus, adam butun ozgurlukleri tanimis, sen de bisey beenmiyon tohtorİsteediğim herşeyi yapiyiii dedi ya.
Ayyyy okuyun lütfen yeaaa...
Ayrıntılarda şaaaak diye yazmışya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?