Eşimin kıskançliği

Iyi insan ne istersem yapar çocuklarını seviyor bana zarar vermes ama kıskançlıktan telefon YouTube google dışarı çıkmak böyle şeyleri istemiyor sadece kendisiyle
Geriye ne kaldı ki benim evde 2 kedim var inanın sizden daha özgürler..
Umarım fakesinizdir diğer türlüsü çok çok yazık
Ne istesem yapar derken ? Bence adam kendi ne isterse onu yapıyor size de boğun eğmek düşüyor. Dünyaya 1 kez gelmişsiniz ve bir bireysiniz nasıl bunu kabul edip evli kalıp 2 çocuk yapabildiniz ?
Kimse kızmasın ama bazen insanların başına gelenlerin kendi seçimlerinden ibaret olduğunu düşünüyorum siz böyle mutlusunuz hoşunuza bile gidiyordur beni ne kadar çok seviyor her şeyden kıskanıyor diye
Eminim 5 çeşit yemek yapıp işten gelmesini de dört gözle bekliyorsunuzdur bide her gece seks tamamdır para versek böyle kusursuz hizmet/itaat bulamayız

Ayrıl

Arkadaşlar ben mutlu olmak istiyorum eşimden ayrılmak çocuklarımı babasız olmalarını istemiyorum eşim böyle değildi ne oldu neden böyle oldu ne yapım bilemiyorum o yüzden kk ya konu açtım
İyi ki geldin biz bile ne diyecegimizi bilemedik JDjhkajd
Ama kocanı psikolojik şiddet, kişiyi hak ve hurriyetinden yoksun kılmaktan dolayı aha cimere yazacam.
Kurtarın bu gadını diyecem.

Arkadaşlar ben mutlu olmak istiyorum eşimden ayrılmak çocuklarımı babasız olmalarını istemiyorum eşim böyle değildi ne oldu neden böyle oldu ne yapım bilemiyorum o yüzden kk ya konu açtım
Bak tatlım
Kocaman bir kavanoza eşini bol sirke ve tuzla bastırıyorsun köşeye koyuyorsun
Bu hıyardan ancak turşu kurulur başkada bir halt olmaz

Eşiniz tam bir ruh hastası kim bilir dışarıda kendi ne haltlar karıştırıyorsa sizin de öyle olmanızdan korkuyor. Ayrıca annenizle niye konuşmanıza izin vermiyor? Sizin karar verme yetiniz yok mu? Sizin de bu duruma tepki vermediğinize göre belli ki kısıtlanmak hoşunuza gidiyor.

Belki de eşiniz bir haltlar karıştırdı. Siz duymayın, size ulaşmasınlar diye böyle bir şey yapıyordur. Şu söyleminize göre en mantıklısı bu

şaka mısın ya bu koca mı çok iyi? adam ruh hastasının önde gideni.

İsteediğim herşeyi yapiyiii dedi ya.
Ayyyy okuyun lütfen yeaaa...
Ayrıntılarda şaaaak diye yazmışya.
Mesela napiyomus, dondurmayi cukulatali yemesine izin veriyomus, adam butun ozgurlukleri tanimis, sen de bisey beenmiyon tohtor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…