- 2 Ocak 2022
- 2.961
- 4.345
- 83
- Konu Sahibi Yaprak dokumu
-
Sahi nasıl boyuyorduk kendimizi sarıya ben bile arar öyle bulurdum kesinn şimdikşler cin varyaaa:))Ya abla hem gelip kk'ya üye olacak, hem de anneler klübe üye olup şaaak diye sarı renge boyayacak kendini, yenecek şey değil ya )
Arada atraksiyon lazım bize yaKocasına eşofman takımı alan üyeyle bunu çok fena ispikledim ajlkjJNFf
Sen mi ispikledin hasortmanciyi, kadin daha 150 kere lisanslı ama kac para biliyon mu diycekti, insanların hevesini kursaginda birakiyosunuzKocasına eşofman takımı alan üyeyle bunu çok fena ispikledim ajlkjJNFf
İdama gidene bile son hakkın ne deniyorAdamın telefonundan,adamın izin verdiği birkaç kişiyi arama hakkı varmış.
O kadar hak adam bicaklayip hapse düşsen de var
Bi yardim edin, elimden tutun bxbxbbxGüzel meslek di mi ?
Araya saçma salak şeyler ekle aç konuyu, eğlendim san :)
Vallahi abla ben bile çok sonra öğrendim ha.Sahi nasıl boyuyorduk kendimizi sarıya ben bile arar öyle bulurdum kesinn şimdikşler cin varyaaa:))
Zekice olsun bari yaArada atraksiyon lazım bize ya
KesinlikleArada atraksiyon lazım bize ya
Eski troller bir başka yaZekice olsun bari ya
Bak kocası kanepe yakan zeyneb'i ben yemiştim mesela
Degil miBibibella afjklfjfhjf
Eşofmanlı şevket hoca misali en son bize huniyle anlattı.Sen mi ispikledin hasortmanciyi, kadin daha 150 kere lisanslı ama kac para biliyon mu diycekti, insanların hevesini kursaginda birakiyosunuz
merhaba arkadaşlar size bir sorunum olduğunu söylemek istiyorum 3 yıllık evliyim kocamı seviyorum iki çocuğum var evde oturuyorum çalışmıyorum kocam çok iyi biri.İstediğim her şeyi alıyor bizi seviyor ama o kadar kıskanıyor ki dışarı çıkmama izin vermiyor, annemle konuşmama izin vermiyor haftaya 1. 2 kara kendi telefonundan konuşuyorum YouTube girmeme film izlememe izin vermiyor telefondan bir WhatsApp var kimse bilmiyor numaramı kendisi var kız kardeşi var tamam annem Bile yok.elime telefon almamı istemiyor sadece çocuklarla ilgilenmemi istiyor ev işlerini yapmamı istiyor ne yapmamı bilemiyorum lütfen bana ne yapmamı söylerseniz çok sevinirim
Allah trollün de kalitelisini versin. Bunlar çok banalKesinlikletrolleri sevelim, koruyalim, yasatalim
Beşiktaş lisanslı haşortman (!) takımı ablaİdama gidene bile son hakkın ne deniyor
Aynen doktorum kaç yıldır buradayız hala çakamadığım çözemediğim işlemler var .Vallahi abla ben bile çok sonra öğrendim ha.
Sitede bilirsin eskilerdeniz.
Üye o kadar bastırılmayla aklına anneler klübü geldi ve şaaaak siteyi de keşfetti ,yazdı çizdi )
Araya kocasını sevdigini, iyi birisi oldugunu da ekledi, alın yiyin dedi.
Buna kim inanır ?
Kadir inanır z<klfjkhg çok kötü espri ya
Sevgi bunun neresinde tam olarak...Aslında çok seviyor bizi ama çok şey istemiyor arkadaşlarımla konusmamida istemiyor kendi belirliyor kiminle konuşacağımı
Alındı bile haşortmnlarrrrBeşiktaş lisanslı haşortman (!) takımı abla
Ablam yaaa sorma :)Aynen doktorum kaç yıldır buradayız hala çakamadığım çözemediğim işlemler var .
İlk üye olduğumda ne nerede bulamazken hatırlrsan ilk üye olanlara ilk merhaba kısmı vardı tüm gün hoş hrldin demekten gına gelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?