Psikanalizin kurucusu Dr.Sigmund Freud derki,hiç bir erkek hoşlanmadığı,cinsel olarak etkilenmediği bir kadınla asla arkadaş olmaz...Kzlar kafam çok karsik eşimle 11 yildr beraber rz 5 yıllık da evliyiz birde ikiz kixlarimz var birbirrmzi çok bekledik çok sevdik haladaha seviyoruz ama birkaç zaman önce tesadüfen telefonunda mesj yakaldim 15 yıllık bir arkdsi varmis ama arada mesjlasiyilar kız ona erkek arkadaşını falan anltyi bı kaç kezde bulusmuslar kızın erkek arkadaşı falanda varmış senese bı kaç defa mesjlasiyilarmis havadan sudan mesajlasiyilar ama kız bni yada eşimin evli olduğunu bilmiyo gördüğüm an deliye döndüm eşime sardım o yanlış birşey yapmdgini 15 yildr tasntigini 6 yildr başından attiguni ama arkdsinada kardeşi olduğunu syledi. Birde kz intihar etms pskolojsi bozulmuş abisi falanda eşime ilisgini kesmemsini söylemis eşimde oyuzden mesj attığında kzla ilgileniyoms gbi ypiyo muhabbeg edip bitryolar ama bn bunu kaldramiyorum aldatma faln birşey yok ama sabah olduğunda kıza günaydın yazmasını sindremiyorum esim gorustucem abisylede kzlada dyir ama içim çok kötü. Unutamıyorum ne yapsam olmuyo bu arada eşimde parasal ailsel olrak bir bunalıma grdi bu konu acisiln istmiyir suanlik biraz unutalım seni giturcem tanistrcamd yor bu arada bna sylucekms ama tepkmden korktuğu için birşey dyemems . Mesjlarida hep saçmalamış yok Ruslar çok guzelms işte farklı mesleğini anlatms kendini övmüş olmayan şeyleri soylems sohbetin sonundada senn yarım saat görüşmem lazım bir şey soylucem dyo sorduğumda kzlarimizn üstüne yemin edyorki abisinin zoruyla görüştüğünü anlaticaktim senn öğrenmen çok
iyi oldu inan rahatladım diyor bana eşime güvenim okdar sonsuzki ben yaparım ama o yapmz derim herzaman yılışık dgldr kardeşine kzuenlerine hatta bana bile ne ypicagmi inansın bilmiyorum yardım edin
ay lütfen yanlış anlamayın,çok sevimli geldi şurası ondan güldümgözlerime eziyet ettim resmen ne kadar kale almadan yazmışsınız,hiç bir kelimeniz anlaşılır değil. Saygısızlık resmen.
ay lütfen yanlış anlamayın,çok sevimli geldi şurası ondan güldüm
Sanırım eşinin yazdığı hikayeye bir sen inandınKzlar kafam çok karsik eşimle 11 yildr beraber rz 5 yıllık da evliyiz birde ikiz kixlarimz var birbirrmzi çok bekledik çok sevdik haladaha seviyoruz ama birkaç zaman önce tesadüfen telefonunda mesj yakaldim 15 yıllık bir arkdsi varmis ama arada mesjlasiyilar kız ona erkek arkadaşını falan anltyi bı kaç kezde bulusmuslar kızın erkek arkadaşı falanda varmış senese bı kaç defa mesjlasiyilarmis havadan sudan mesajlasiyilar ama kız bni yada eşimin evli olduğunu bilmiyo gördüğüm an deliye döndüm eşime sardım o yanlış birşey yapmdgini 15 yildr tasntigini 6 yildr başından attiguni ama arkdsinada kardeşi olduğunu syledi. Birde kz intihar etms pskolojsi bozulmuş abisi falanda eşime ilisgini kesmemsini söylemis eşimde oyuzden mesj attığında kzla ilgileniyoms gbi ypiyo muhabbeg edip bitryolar ama bn bunu kaldramiyorum aldatma faln birşey yok ama sabah olduğunda kıza günaydın yazmasını sindremiyorum esim gorustucem abisylede kzlada dyir ama içim çok kötü. Unutamıyorum ne yapsam olmuyo bu arada eşimde parasal ailsel olrak bir bunalıma grdi bu konu acisiln istmiyir suanlik biraz unutalım seni giturcem tanistrcamd yor bu arada bna sylucekms ama tepkmden korktuğu için birşey dyemems . Mesjlarida hep saçmalamış yok Ruslar çok guzelms işte farklı mesleğini anlatms kendini övmüş olmayan şeyleri soylems sohbetin sonundada senn yarım saat görüşmem lazım bir şey soylucem dyo sorduğumda kzlarimizn üstüne yemin edyorki abisinin zoruyla görüştüğünü anlaticaktim senn öğrenmen çok
iyi oldu inan rahatladım diyor bana eşime güvenim okdar sonsuzki ben yaparım ama o yapmz derim herzaman yılışık dgldr kardeşine kzuenlerine hatta bana bile ne ypicagmi inansın bilmiyorum yardım edin
Esiniz ağır saçmalamış.Kzlar kafam çok karsik eşimle 11 yildr beraber rz 5 yıllık da evliyiz birde ikiz kixlarimz var birbirrmzi çok bekledik çok sevdik haladaha seviyoruz ama birkaç zaman önce tesadüfen telefonunda mesj yakaldim 15 yıllık bir arkdsi varmis ama arada mesjlasiyilar kız ona erkek arkadaşını falan anltyi bı kaç kezde bulusmuslar kızın erkek arkadaşı falanda varmış senese bı kaç defa mesjlasiyilarmis havadan sudan mesajlasiyilar ama kız bni yada eşimin evli olduğunu bilmiyo gördüğüm an deliye döndüm eşime sardım o yanlış birşey yapmdgini 15 yildr tasntigini 6 yildr başından attiguni ama arkdsinada kardeşi olduğunu syledi. Birde kz intihar etms pskolojsi bozulmuş abisi falanda eşime ilisgini kesmemsini söylemis eşimde oyuzden mesj attığında kzla ilgileniyoms gbi ypiyo muhabbeg edip bitryolar ama bn bunu kaldramiyorum aldatma faln birşey yok ama sabah olduğunda kıza günaydın yazmasını sindremiyorum esim gorustucem abisylede kzlada dyir ama içim çok kötü. Unutamıyorum ne yapsam olmuyo bu arada eşimde parasal ailsel olrak bir bunalıma grdi bu konu acisiln istmiyir suanlik biraz unutalım seni giturcem tanistrcamd yor bu arada bna sylucekms ama tepkmden korktuğu için birşey dyemems . Mesjlarida hep saçmalamış yok Ruslar çok guzelms işte farklı mesleğini anlatms kendini övmüş olmayan şeyleri soylems sohbetin sonundada senn yarım saat görüşmem lazım bir şey soylucem dyo sorduğumda kzlarimizn üstüne yemin edyorki abisinin zoruyla görüştüğünü anlaticaktim senn öğrenmen çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?