Eşimin kız arkadasi varmis

Cidden şu hikayeye inandın mı ? Birde aldatılmadım aldatılmadım diye ekleyip durmuşsunuz ama kötü bir haberim var pek ala açık beyan aldatılmışsınız. Eşinizde sizin galiba kemalim yapmaz imajınızı bildiğinden baya gözünüze soka soka aldatıyor.

Kac yillik kiz arkadaşına evle ve iki çocuğu olduğunu söylememesi bile koca bi şüphe düşürür içime siz nasil bu kadar eminsiniz sadece arkadaş olduklarına..abisinin zoruyla falanda konuşmuyor bas baya sizden saklı biseyler yaşıyorlar..abisiyle ve kızla tanistiracakmis ya tamam de hemen pazartesi gidip tanışalım de madem bisey yok aralarında..

Efkardan şişe şişe içip de yazmış gibisiniz =)))
Hepimizin karşı cinsten arkadaşı olabilir. Benim eşimin de var ama benim varlığımdan bihaber bir arkadaş düşünemiyorum. Hiç tanışmamış olabiliriz elbette ama insan yakın arkadaşından da evlendiğini gizlemez değil mi ?

Allah aşkına kimin abisi bacimla gorusder evli bir erkeğe bizimde abilerimiz var ne türden abiymis nasıl bir abiymis...! ??? siz buna gerçekten inandinizmi yoksa buna innmakmi istiyorsunuz...

Kıza da aynı hikayeyi anlattığını düşünün. Sizi ne diye tanıştıracak peki. Sonuçta evli oldugunu bilmiyor

Arkadaşım bu kadar iyi niyet fazla gelmiyor mu ? Yahu bu yalana çocuklar inanmaz. Bir erkek, kız kardeşini bir erkekle görüştürecek ha ? Bence sen inanmak istemişsin . Ne demek kız eşinizin evli olduğunu bilmiyor. Düpedüz aldatılıyorsunuz, farkında değilsiniz sanırım. Oldu olası herkesle konuşalım yazık günah diye. Böyle saçmalık mı olur. Yok intihara meyilliymiş de. Palavra bunlar. Sizin deyiminize göre madem adam kız kardeşini bu kadar düşünüyor. Alsın hastaneye yatırsın! Ayrıca bu hareket eşini seven bir adamın yapacağı hareket değil! Silkelenip, kendinize gelin lütfen.

Esin o kadina kendini ovme ihtiyaci neden hissetmis madem aralarinda birsey yoksa, ya da olmayan seyleri neden olmus gibi gostermis. 15 yildir tanisiyorlarmis, siz de 11 yildir berabermisdiniz de neden onun erkek arkadasi ile siz dordunuz cay icmemissiniz, seni tanistirmamis. Tepkinden korktum bahane. Ve ben 15 yildir tanistiklarina inanmiyorum. Bu da yalan. Arkadasinin kardesi oldugu da yalan. Kadinin psikolojisini abisi degil de kocan mi duzeltiyormus ya da psikolog yok muymus? Kadin kocandan ayrilinca mi intihar etmis? Bu nasil iliski. Sunu da unutma aldatan her erkek yakalaninca hep inkar eder ve hep de ya Kurana el basar ya da cocuklarinin uzerine yemin eder. Bu hep boyledir. Esin kesinlikle yalan soyluyor. O kadinla beraber. Kimse bir kadinin psikolojisi bozuk diye her sabah gunaydin mesaji atmaz. Esin tam bir karaktersiz. O kadin da esinin kiz arkadasi degil, sevgilisi.

Bu kocaman kocaman “benim karım aptalın tekidir ne dersem inanır” sponsorluğunda yazılmış hikayeye inandığınızı söylemeyin..
“kızlar sizi kekliyorum, tepki ölçüyorum, bipolarım kafamda karakter senaryo kurgusu yaratıp buraya döküyorum deyin..deyin de deyin ama ben kocama inanıyorum demeyin...
Ayrıca “ben yaparım o yapmaz o kadar güvenirim” ne demek ya? Dünyanın en salakça davranış şekli açık ve net.Karşındakine aldatma izin belgesi vermekle eşdeğer

Beyniniz acıdan kaçıyor.

Ben inanmadın eşine arkadaşı neden ısrar etsin evli bi adama kardeşimle görüş diye insan düşünür belki karısıyla arası bozulacak
Bide bunca yıl sizinde öğrenmemiş olmanız mesajları görmemiş olmanız garip

Çok güzel kandırmış seni. Böyle bişey mümkün değil çok saçma oldu ozaman aynı sebeplerden sende bir erkekle bu şekilde konuş ne tepkisi olurdu. Asla inanma istemese yazmaz bile isteye gunaydinlasiyor

Kesin oyledır evet abısının zoruyladır.Kadının senden haberı bıle yoktur belkıde .Bıyle bişey olur mu ya .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…