Eşimin kız arkadasi varmis

Kızlarinizin ustune yemin ettirmeyin etmesinede izin vermeyin

Eşiniz sizi ana sinifi duzeyinde görüyor sanırım açıklamaları o cinsten.

Ya sen delirdin mi ne demek bunu söylediklerin inanamadım,madem ilgileniyormus gibi mesaj atıyor o zaman eşin yerine sen konuş o kızla eşinmiş gibi yap, lütfen bu saçmalığa son ver bir süre sonra senden soğumaya bile başlar demedi deme

Hiç kimseye kendinden fazla güvenme,ve ne zaman bu kişi asla şunu yapmaz dediğimizde o kişi bunu en çok yapabilendir bunu unutma lütfen

Bütün siraladigin sebepler onun seni aldattigini gösteriyor da, sen 11 yıl ciktik, ben onun ilk askiyim, su kadar yil evliyiz diye, sindiremiyorsun, inanmak istemiyorsun, konduramiyorsun.
Maalsef canim, ilk aski da olsan, eskiden sen Leyla o Mecnun da olsa, su an o sadece bir karaktersiz.
Git bir soğuk suyla yıka yüzünü ve toparlan. Aldatilmissin net. Kendine sebep arama.

kim olursa olsun "asla yapmaz" demeyin.ne demek ben yaparım o yapmaz ya pes doğrusu.her insan yanlış yapabilir aldatabilir nefis denen bişey var sonuçta.11 yildir birliktesiniz 5 yıldır evlisiniz ama bu mevzudan size bahsetmemesi normal mi yani......

Bu kadar saf misiniz gerçekten?
Kızın abisi evli barkli adama der mi hic kardesimle ilgilen diye??
Bir de sizin yaninizda mi mesajlasiyorlar pes dogrusu..
Ay sizi nasilda inandirmis ne yalancı bir adam allah kolaylik versin..
kız demekki onun için intihar ettiyse abiside konuş demiştir.

Böylesini de okumadımdı.
Adam karısını aldattığını karısına ne de güzel süsleyerek anlatmış. Nitekim konu sahibi aldatılmadığından çok emin.
Bence de emin olun Tyvdh. Adam apaçık söylemiş işte.
Sizi yakında yüzleştirecek dur bekleyin organize ediyor şimdi herkesin ağız birliği etmesini falan sağlayacak uyduracak birşeyler hele bekleyin.

Ya hadi diyelim ki bu hikayenin hepsi doğru da biz fesat beyinli insanlarız. En ama en iyi ihtimalle bu kız kocanıza kör kütük aşık ki intihar ettiği için abisi lütfen iletişimi kesme diyecek kadar çaresiz. Kocanızda kendisine aşık bir kızla kendini duygusal olarak tatmin eden bir karaktersiz.

Bakın bu ihtimal yeryüzündeki en iyimser ihtimal ve neredeyse güneşin batıdan doğması kadar da imkansız.

Siz yıllarca biriyle muhattap olsanız evli olduğunuzu gizleseniz, olmadığınız biri gibi anlatsanız birine kendinizi eşiniz aldatılmadığına sizin kadar emin olur muydu bir düşünün. Bırakın bunları varlığını bildiği bir erkeğe bile her gün günaydın yazsanız ne derdi size? Sizi de oyalamak ve işlerini ayarlamak için yok şimdi kötü bir dönemdeyim her şey düzelsin sizi görüştüreceğim demiş. Ne zaman çıkmaz ayın son Perşembesi mi? Yalandan bulsun birini al bu kız bu da abisi hadi varlığını bile bilmediğiniz karıma nasıl intihar ettiğini ve seninle abinin zoruyla nasıl görüştüğümü anlat desin.

Hikayeyi hiç gerçekçi bulmadım. Ama, neyse.
Aldatılmışsınız ve bunu kabullenemiyorsunuz. Kendinizce imkansız deyip, inkar ediyor ve buna inanmaya çalışıyorsunuz.

Eşim benim 13 yıllık sevgilimdi her ayrıldığımda ağlardı ve ben çok bunalıyordum yalan yok benden uzaklaşsın diye aldattımda işte cahillik de çocukluk de ne dersen yine olmadı bırakmadı ne ağzından bir küfür kötü söz ne de beni rencide edecek hiç birşey duymadım görmedim sonra bende senin gibi düşünüyordum benim geçmişim çok parlak olmadığından ona karşı yalanı bile yoktu ben kendime güvenmem ona güvendiğim kadar derdim ve evlendim öyle bi dünya yokmuş kuzum aldatılmadım kız arkadaşı yok senin eşinin yaptığını yapmaya cesaret bile edemez ama yok bacım güvenme derim ben yani kimseye güvenme

Normalde böyle harala gürele sellem seyit yazılmış konuları pek okumayı tercih etmiyorum ama konu bayağı ekşınlı geldi kendimi alıkoyamadım.d

aldatılmadığına nasıl yürekten inandın böyle? 15 yıllık arkadaşıymışmış ama 11 yıllık birlikteliğnizde sizden saklamış heee. ahhgg ziya aggghhh ne kadar masum:)

neyse ben meşhur videomu salıp kaçıyorum

Hangi adam evli erkek arkadaşına kız kardeşimle konuş der ki? Yada hangi adam karısıyla uyandığı yataktan kalkıp elin kızına günaydın mesajı atar? Bunları başkası anlatsa sizde normal karşılamazdınız. Siz inanmak istediğinize inanıyorsunuz.

Kusura bakmayında çok mu safsınız ya da çok mu çaresizsinizde bu beş yaşında çocuğun bile kanmayacağı masala inandınız. Öncelikle şu sorularımın cevaplarını bir düşünün.
1. Hangi erkek kendi kız kardeşini evli iki çocuklu adamla görüşsün diye ısrar edecek kadar geniş mideye sahiptir.
2. Amaç kızın eşinizden soğuması ise neden kadının sizden ve çocuklardan haberi yok, bundan iyi uzaklaştırma nedeni mi olur?
3 . Güya eşinizden vazgeçemeyen kız neden erkek arkadaş bulup eşinizle tanıştırma ihtiyacı hisseder?
4. Bir insan zorla görüştüğü birine neden kendini üstün göstermek için yalan söyleyip, yüz yüze görüşmek ister?
5. Sizin maddi ve ailevi sorunlarınızın bu olayla ne ilgisi var ki bu saçma bahaneye inandınız?
6. Siz bu neresinden tutsan elinde kalan hikayeye cidden inanacak kadar safmısınız cidden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…