ya bunları gecın sıze bır sorum varŞöyle aslında esim 28 yaşında 15 yıl önce orta okuldayken akrabalarıyla forum sitesi açmışlar orda bu kızda varmış tabi ben ozmanlaryokum tanismiyoruz ordan arkds olmuşlar ama sevgili HC olmamslar hiç onuda sordum ama kızın zor anında sohbet etmişler yanında oldum dyo htta sor akrabalarıma onlarla acmstik forum sitesi dedi snra ara ara napiyin ne edyon mesjlastin dedi kızın nosufa bende var şuan eğer tanistrmazsa arayıp ben sorucam zaten sakinlesmemi bekliyo ve onu aladatmsm gbi davrandigjmda agliyo aldatmdim ben seni anlatmam grekiyodu ama anlatamdim dedi neyse sonra konuşmslar toplnda da 4 kez bulusmuslar bir kere tek buluştum ondada hayatında bn yokmuşum dgerlnde arkadaşı varms eşimin yanında değerinde kz sevgilizyle gelms kz bunu mesajında belirtyi zaten ve kz son olarak mesjinada kanser li oldugundan bahsedyo eşimde sonucunu medip sonucunu soruyo ve hoşçakal kendi ne iyi bak diyerek bitryolar konuşmayı dahada mesj yok esim teli ide bana bıraktı
sız taa ortaokulda acılmıs forumda yazdınız ordan bır cocukla konustunuz aradan 15 yıl gectı evlendınız cocugunuz var hala gorusuyorsunuz bu adam evlı oldugunuzu bıle bılmıyor
kardesı de sıze asıkmıs falan fılan
esınız bunu gorse ne yapardı :) ne dusunurdu ? sız boyle bırsey yapar mıydınız evlı oldugunuzu 15 yıl saklar mıydınız hem karsı taraftan hem 15 yıl boyle bırseyı esınızden ? gızlesenız neden gızlerdınız
bunun cevabını verın bı bakalım