- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
sizin korkunuz aldatılmak mı ? eğer öyleyse bu çözüm değil ruhunuz bile duymadan her türlü aldatabilir farketmezsiniz bile, adam işe diye gidiyor kimle konuşuyor yazışıyor buluşuyor bilemezsiniz ...Yakın kız arkadaş hariç istedigi ile görüşebilir.
Yoo tek kelime diyeceksin bekarliktan kalma bir erkek arkadasimla gorusmemi kabul edersen bende bu kizla gorusmeni kabul ederim diyeceksin bu kadar net konusacaksinİyi geceler herkese.Eşim bundan yıllar önce bir yerde çalışmış. Oradan samimi oldugu bir kız arkadaşı var. Daha önce sevgiliyken ve nişanlıyken bir kez görüştük.
Kız yaşadığımız şehre gelmiş.Bize gelmek istedi.Şuan bir kızı ve boşanıyormuş. Az önce evine bıraktık. Bundan sonra buralardayım, görüşürüz dedi.
Ben kesinlikle eşimle tek görüşmesini, mesajlaşmasını ve birbirini aramasını istemiyorum. Bu konuda haksız mıyım? Eşim biz kardeşiz. Merak etme o da beni kardeş olarak görüyor diyor. Ancak ben karşılıklı oturup sohbet edip gülüşmelerinden aşırı rahatsız oldum. Bilmiyorum gerginim.Az önce eşimle tartıştık.Ona net olarak mesaj, arama istemedigimi söyledim. Haksız mıyım?
Bazi hem cinslerimizde akilli durmuyor ama en masum adami yoldan çıkartıyor.Yani bu adamin karakterinde varsa, siz ne kadar önünü alirsaniz alin, kirk kat yorgan altina da saklasaniz, zincire de vursaniz, niyeti varsa yapacaktir.
Yaparsa da karsiniza cikar emin olun.
Eğer sana bu konularda karışıyorsa sen de ona karışabilirsin. Ben bu konularda kısastan yanayım. Sizin yerinizde olsam rahatsız edici bir tavrını görürsem ben de eski erkek arkadaşlarıma yazar konuşurum, ben de senin dediklerini takmam derdim. Çocuksu bir tavır evet ama erkekler bir tek bundan anlıyor ya da bana hep böyleleri denk geldiYüzüne bakmak derken, bakışlar rahatsız etti. Benımde lise döneminden arkadaşım oldu tabıkı. Ama şuan yakın erkek arkadasım yok. Olsa eşim problem ederdı
Bu yüzden hak verıyor. Benım ıstedıgım tek görüşmemelerı, mesajlasma, arama olmaması
Namus cinayetine kadar giderdi tek becerdikleri tek taktikleri bu sadeceKonu sahibinin boyle bir erkek arkadasi olsaydi kocasi rahatsiz olurmuş. Acaba kaç tane adam buradakiler gibi taktik kasardı acaba aman karim huzuru disarlarda aramasin diye.
Bir tane kadin cikti geldi diye eşiyle evinde huzur birakmayacak adam zaten evliligine kiymet vermiyordur.
ben buna katılmıyorum ya... namuslu adamı kimse yoldan çıkaramaz.Bazi hem cinslerimizde akilli durmuyor ama en masum adami yoldan çıkartıyor.
Çıkmasa bile akli karışır düşüncesindeyim.ben buna katılmıyorum ya... namuslu adamı kimse yoldan çıkaramaz.
Aklı varsa sağlamsa iradesi varsa karışmaz. Erkekleri aklamak için bulunan kılıflardan biri de bu işte. Bari kadınlar yapmasın şunu. En masum adamı içinde olmadığı, kendi istemediği sürece hiç kimse yoldan falan çıkartamaz.Çıkmasa bile akli karışır düşüncesindeyim.
iradenin ve namusun cinsiyeti olmaz ,işte aklı karışıyorsa onu baştan çıkartan kadın yüzünden değil adamın kendi içinde olduğu için ... ha bu o kadını tabiiki masum yapmaz ama adamında aklı karışmayıversin bi zahmet.Çıkmasa bile akli karışır düşüncesindeyim.
Erkeklerin hiç suçu yok yani. Yine suçlu kadın. Peki.Bazi hem cinslerimizde akilli durmuyor ama en masum adami yoldan çıkartıyor.
Haksızsınız. Bir kadın boşandı diye eşinizin üstüne atlayacak değil. Ailecek görüşebilirsiniz pekala. Kadın şehir değiştirmiş eski dostlarıyla görüşmeye devam etmek hakkı. Gece gündüz kocanızı arayıp ergen gibi sohbet etmez merak etmeyin. Evli bir erkekle mesafesini belirleyecek kadar aklı başındadır.İyi geceler herkese.Eşim bundan yıllar önce bir yerde çalışmış. Oradan samimi oldugu bir kız arkadaşı var. Daha önce sevgiliyken ve nişanlıyken bir kez görüştük.
Kız yaşadığımız şehre gelmiş.Bize gelmek istedi.Şuan bir kızı ve boşanıyormuş. Az önce evine bıraktık. Bundan sonra buralardayım, görüşürüz dedi.
Ben kesinlikle eşimle tek görüşmesini, mesajlaşmasını ve birbirini aramasını istemiyorum. Bu konuda haksız mıyım? Eşim biz kardeşiz. Merak etme o da beni kardeş olarak görüyor diyor. Ancak ben karşılıklı oturup sohbet edip gülüşmelerinden aşırı rahatsız oldum. Bilmiyorum gerginim.Az önce eşimle tartıştık.Ona net olarak mesaj, arama istemedigimi söyledim. Haksız mıyım?
Biri bisey ikram edince siz tesekkkur etmiyormusunuz. Tesekkur edip gözüne bakinca ne olmuş. Yapmayin Allah aşkına. Boşanıyor diye sizin kocayami yapışacak. Kocanız bulunmaz hint kumaşı mı. Geçende bir üye vardi kardeşi boşanıyordu. Kocamın gözüne bakti diye rahatsızdı. Kendi ozguvensizliklilerinizi karşıya yüklenerek kapatmaya çalışmayın.Ee tabiki. Bundan yıllar önce bir yerde çalışmışsın. Arada görüşürsün ama eşinle.Bilmiyorum,kızın soguk kahve için eşime teşekkür edip göz teması kurması falan, rahatsız oldum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?