Eşimin kız arkadaşı

Yakın kız arkadaş hariç istedigi ile görüşebilir.
sizin korkunuz aldatılmak mı ? eğer öyleyse bu çözüm değil ruhunuz bile duymadan her türlü aldatabilir farketmezsiniz bile, adam işe diye gidiyor kimle konuşuyor yazışıyor buluşuyor bilemezsiniz ...

kadına ,sen karımın kusuruna bakma ben seni ararım deyip yine görüşür yapacaksa ...

arkadaşı tabiiki olur ama bu konudaki gibi arkadaşlıkta olmaz . eşiniz ne kadar sınır belirleyemiyorsa sizde bir o kadar çok sesli müdahalelerde bulunuyorsunuz bu şekilde yaparsanız haklıyken haksız durumuna düşersiniz.

bana izin verilmeyen şeyi eşimde yapamaz deseniz tamam ,hep birlikte saygı çerçevesinde konuşuruz deseniz tamam. ama hiç bir dişiyle asla muhabbet edemez kısmı hayal. adam çalışıyor kadınlarla mecbur konuşacak. gizli saklı görüşmesine neden olursunuz mesela kadın size bundan sonra hep görüşürüz dediğinde siz müsait olduğumda haberleşiriz diye lafı ortaya atar bırakırdınız 10 kere buluşma isteğinde 1-2 keresine dönerdiniz ailecek, sınırlar belirlenmiş olurdu. daha kadını görür görmez felaket gibi davranmanında faydası yok

seneler önce 1 yil beraber calismislar ve kardesim diyor. Birak kardesi yakin arkadas bile degiller belli ki.. siradan bir is arkadasi iste.. fazla samimiyete gerek yok. Ben olsam ilk seferine de müsade etmezdim bu sebepten. Yoksa esimin ortaokuldan liseden beri kadin arkadaslari var. Aralarinda bekar olan bosanmis olanlar da var. Mesaj görsem konusma duysam rahatsiz olmam. Bulusmalarimiz da arkadas grubu ile oluyor. Evli barkli calisan cocuklu insanlar olarak zaten ne kadar vakit ayirabiliyoruz ki arkadaslarimizla bulusabiliyoruz?

Yoo tek kelime diyeceksin bekarliktan kalma bir erkek arkadasimla gorusmemi kabul edersen bende bu kizla gorusmeni kabul ederim diyeceksin bu kadar net konusacaksin

Kadın erkek arkadaşlığına karşı değilim. En yakın arkadaşım erkek. İlkokula giderken kollarımızı kesip kanlarımızı birleştirmiştik yaş şimdi oldu 32, cahilliğimiz boyumuzdan büyük. Gerçekten kardeşimdir. Eşim ağzını dahi açamaz bu konuda. Açtırmam.
Öyle 1 sene aynı yerde takılıp kardeş ayağına yatmaları da kabul edemem. Her karşı cinse bacımmm gardaşımm diyeni de sevmem. Boşanana kadar aklı nerdeymiş de adam akıllı görüşmemiş hiç. Bana geçmedi bu kardeşlik.

Yani bu adamin karakterinde varsa, siz ne kadar önünü alirsaniz alin, kirk kat yorgan altina da saklasaniz, zincire de vursaniz, niyeti varsa yapacaktir.
Yaparsa da karsiniza cikar emin olun.
Bazi hem cinslerimizde akilli durmuyor ama en masum adami yoldan çıkartıyor.

Eğer sana bu konularda karışıyorsa sen de ona karışabilirsin. Ben bu konularda kısastan yanayım. Sizin yerinizde olsam rahatsız edici bir tavrını görürsem ben de eski erkek arkadaşlarıma yazar konuşurum, ben de senin dediklerini takmam derdim. Çocuksu bir tavır evet ama erkekler bir tek bundan anlıyor ya da bana hep böyleleri denk geldi

Namus cinayetine kadar giderdi tek becerdikleri tek taktikleri bu sadece

Çıkmasa bile akli karışır düşüncesindeyim.
Aklı varsa sağlamsa iradesi varsa karışmaz. Erkekleri aklamak için bulunan kılıflardan biri de bu işte. Bari kadınlar yapmasın şunu. En masum adamı içinde olmadığı, kendi istemediği sürece hiç kimse yoldan falan çıkartamaz.

Çıkmasa bile akli karışır düşüncesindeyim.
iradenin ve namusun cinsiyeti olmaz ,işte aklı karışıyorsa onu baştan çıkartan kadın yüzünden değil adamın kendi içinde olduğu için ... ha bu o kadını tabiiki masum yapmaz ama adamında aklı karışmayıversin bi zahmet.

Haksızsınız. Bir kadın boşandı diye eşinizin üstüne atlayacak değil. Ailecek görüşebilirsiniz pekala. Kadın şehir değiştirmiş eski dostlarıyla görüşmeye devam etmek hakkı. Gece gündüz kocanızı arayıp ergen gibi sohbet etmez merak etmeyin. Evli bir erkekle mesafesini belirleyecek kadar aklı başındadır.

Ben boşanan kadına kötü gözle bakmayı sadece erkeklerde sanıyordum. Meğersem kadınlarımızın zihniyeti de onlardan aşağı kalmıyormuş.

Yani yanlış anlamadıysam görüşmeyip görüşmeyip bir anda görüşmeye karar vermişler. Burası garip gelebilir size haklısınız. Örneğin benim iş yerimden var çok yakın erkek arkadaşım, eşiyle tanıştıktan sonra adamla görüşmez olduk Eşiyle çok yakın arkadaş olduk hatta doğum yaptığında ona ben baktım hastanede. Hep ikimiz konuşur mesajlaşırız, her buraya geldiğimde ailecek görüşürüz çoluk çocuk. Arkadaşım da eşimle çok yakın mesela şu anda benden ziyade. Yani kadının size olan tavırları falan da önemli bir sürü değişken var bu durumda. Siz bir gözlemleyin derim ben.

Biri bisey ikram edince siz tesekkkur etmiyormusunuz. Tesekkur edip gözüne bakinca ne olmuş. Yapmayin Allah aşkına. Boşanıyor diye sizin kocayami yapışacak. Kocanız bulunmaz hint kumaşı mı. Geçende bir üye vardi kardeşi boşanıyordu. Kocamın gözüne bakti diye rahatsızdı. Kendi ozguvensizliklilerinizi karşıya yüklenerek kapatmaya çalışmayın.

Daha 4. Sayfadayım hayretler içinde kaldım. Konu sahibi kıskançlıkta zirve ve herkes destek olmuş. Helal olsun sadece 1 yıl çalışmışlarmış, arada hiç görüşmemişlermiş. Yahu ge yaşlarda kurulan ilişkiler hep sıcaktır zaten, ayrıca kadın şehir dışındaymış ne yapacaktı adamı arayıp sık sık hal hatır mı soracaktı, konu sahibi öyle de boğardı adamı zaten. Kız adamın annesini bile tanıyor samimi oldukları gayet belli işte.

Konu sahibinin kuracağı en güzel cümle "görüşeceğimizde hep beraber görüşelim" olabilirdi ama kendisi paranoya derecesinde kıskanç olduğu için ikisinin de göçmen olmasınanladar takılmış. Hatta kvyi de ara yapma potansiyelinde görmüş. Bravo kafalar pırıl pırıl. Kız görüşelim dediyse her hafta size salça olacak değildir her halde küçük evladı var her şeyden önce. olacakları izlemeden böyle ağır ithamlarda bulunan bir eşim olsa düşünmez boşarım. Hayatı zehir etmekten başka işe yaramaz çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…