- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.107
- 1.123
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Haksızmıyım diyince annem geldi aklıma. Kafasında kurup kurup içini kusup haksızmıyım kızım derdi bana senelerce. Ben sizin dengenizin bozulduğunu ve ilişkiyi sağlıklı yürütemediğinizi düşünüyorum. Neden tartışıyorsunuz? Sakince konuşmak varken.İyi geceler herkese.Eşim bundan yıllar önce bir yerde çalışmış. Oradan samimi oldugu bir kız arkadaşı var. Daha önce sevgiliyken ve nişanlıyken bir kez görüştük.
Kız yaşadığımız şehre gelmiş.Bize gelmek istedi.Şuan bir kızı ve boşanıyormuş. Az önce evine bıraktık. Bundan sonra buralardayım, görüşürüz dedi.
Ben kesinlikle eşimle tek görüşmesini, mesajlaşmasını ve birbirini aramasını istemiyorum. Bu konuda haksız mıyım? Eşim biz kardeşiz. Merak etme o da beni kardeş olarak görüyor diyor. Ancak ben karşılıklı oturup sohbet edip gülüşmelerinden aşırı rahatsız oldum. Bilmiyorum gerginim.Az önce eşimle tartıştık.Ona net olarak mesaj, arama istemedigimi söyledim. Haksız mıyım?
Eşiniz sizinle de iyi anlaşır. Biraz muhabbet canım.Kadınla eşim iyi anlaşıyor. Ve eşimin benden başka bir kadınla iyi anlaşması beni rahatsız ediyor.Tehlike olarak görme sebebim boşanması degil. Bundan sonra bu şehirde yaşayacakmış. Artık düzenli görüşmek istiyor.
Ben yogun çalışan biriyim.Eşimi de tek gönderme taraftarı degilim.
Konu sahibinde kaygı bozukluğu var. Annem geliyor aklıma. Babama zehir etti hayatı. Babamda hep dışarıya iyi eve kötüydü. Ay istemiyorum kötü evlilik olsun kızlar kendinize gelin. Hepimiz çicek gibiyiz.Konuya yorum yapan boşanmış ve boşanma arifesindeki arkadaşlara da hayret ettim. Çevreniz sırf boşandınız diye size böyle davransa eminim çok ağrınıza giderdi
Ahlaki, iradesi, kendisine saygisi olan yoldan cikmaz.Bazi hem cinslerimizde akilli durmuyor ama en masum adami yoldan çıkartıyor.
Ama durum farklı canoKonuya yorum yapan boşanmış ve boşanma arifesindeki arkadaşlara da hayret ettim. Çevreniz sırf boşandınız diye size böyle davransa eminim çok ağrınıza giderdi
Haklısın sonuna kadar, hic bellı olmas neler neler duyuyoruz bı yerden sonra ılla patlak verirİyi geceler herkese.Eşim bundan yıllar önce bir yerde çalışmış. Oradan samimi oldugu bir kız arkadaşı var. Daha önce sevgiliyken ve nişanlıyken bir kez görüştük.
Kız yaşadığımız şehre gelmiş.Bize gelmek istedi.Şuan bir kızı ve boşanıyormuş. Az önce evine bıraktık. Bundan sonra buralardayım, görüşürüz dedi.
Ben kesinlikle eşimle tek görüşmesini, mesajlaşmasını ve birbirini aramasını istemiyorum. Bu konuda haksız mıyım? Eşim biz kardeşiz. Merak etme o da beni kardeş olarak görüyor diyor. Ancak ben karşılıklı oturup sohbet edip gülüşmelerinden aşırı rahatsız oldum. Bilmiyorum gerginim.Az önce eşimle tartıştık.Ona net olarak mesaj, arama istemedigimi söyledim. Haksız mıyım?
Mesajı sılmesı suphe uyandırırKız bize gelecek diye, kızı aradı. Ve problem yapacagımı bildigi için mesajları sildi.
Bahane uydur musait degılım gıbısınden ayrıca babaannesınden sızene takılma bu kadar esınıde cok sıkmadan o uyurken mesajları kontrol etPeki kız tekrar görüşmek isterse ne yapacagım. Kızın babaannesi ile evlerimizde çok yakın.
Eger bu zamana kadar kadının kocasıyla falan ailecek görüşsseydik, bu kadar tepki vermezdim. Ama hiç kocasıyla falan tanışmadık. Çok samimi insan tanıştırmaz mı?Ama durum farklı cano
Yani sürekli görüştüğün bi aile sırf boşandın diye seni dışlarsa kötü tabi
Ama seneler önce 1 yıl aynı yerde çalıştığın bi adama görüşelim demezsin
Neden evlendikten sonra o şehre gelip müsait misiniz hem eşimle de tanışmış olursunuz demedi
Nasılsa boşandım mmm kim vardı bu şehirde? He x dur onla görüşeyim bari gibi birşey olmuş bu
O yüzden bana da ters geldi
Eşimin hali hazırda görüştüğü ailecek görüştüğümüz birisi boşansa neden farklı kategoriye koyayım o benim hatam olur
Burda durum daha farklı
Hele eşinin msjları falan silmesi sırf kadın sorun çıkarmasın diye. Bana hiç normal gelmedi ya
Kesınlıkle tek gitmesin hayırdır tek gidiyor, eger bak bı yorumda okudum guzel yazmıs onu dınle esın sana herseyı anlatması ıcın sakin davran ama tedbırıde elden bırakma hemen gorusmeyı kesemessın yavas yavas azaltabilirain ama bırde sende bı arkadas yapta gorelım o esını ne yapacak o gelemdıgı zaman sen gitswn mesela :dZaten yogun olacagım. Eşim tek gitmek isterse peki ne yapayım? Nişanlıyken tek gönderdim ama burnundan getirdim.
Bu zamana kadar kadının eşiyle hiç görüşmedik.5 yıldır eşimin hayatında yom. Bu 5 yılda bu 3.cü görüşme.Aşırı aşırı bir samimiyet yok. Eşim kardeşim falan diyor ya, ben hayatlarında yokken bile sadece telefonda konuşurlarmış. Öyle nadir görüşürlermiş.Bu şehre taşınıyor diye çevre edinmeye çalışacak. Bizim semtimiz çok begendi.Buralarda oturmak istiyor.Normalde karsi cins arkadasliklarina karsi degilim. Sizin durumunuz farkli geldi bana. Madem kardesler, samimiler o zaman iletisimlerinin hic kopmamasi, ayda yilda bir bile olsa görüşmeleri, evliyken esiyle tanismis olmaniz falan gerekiyordu. Muhtemelen kadin yeni bir arkadas cevresi edinip kafasini dagitmak istiyor. Bu yuzden sizinle ya da esinizle gorusmeye devam etmek isteyebilir. Bence bir sure kadini tanimaya calisin, belki seversiniz ve arkadas olursunuz.
Tamamda ben bu zamana kadar samimi bir kardeşlik görmedim. Samimi kardeş plan bu şehre her geldiginde görüşür. Eşim, eşini birkez bile görmedi. Bu mu samimiyet? Bundan 12 yıl önce hergün hergün vakit geçirirlermiş.Sonrasında kopmuşlar hep. Telefonda arada konuşmuşlar. Nadir görüşmüşler.Benim de samimi oldugum erkek arkadaslarim var. Herkesin olabilir. Kadin kalkip da esinize usturupsuz bir sey yapmadiysa, gece 2lerde naber tatlim demiyorsa neden arkadasliklari devam etmesin? ben simdi bosansam erkek arkadasim beni silecek mi?
Aksine iyi bir arkadas arar yatdim edebilecegim bir sey var mi der destek olur, siz de bir kadin olarak ki ayni sey sizin de basiniza gelebilir esinize birakmadan destek olmaniz gerekir.
Yine soyluyorum samimi kardesim gibi dedigi birinden bahsediyoruz
Bende böyle tahmin ettim. Yeni bir semt, yeni bir hayat en azindan tanidik birileri olsun, basim sıkışınca ya da birseye ihtiyacim olunca arayabilecegim birileri olsun hemde sohbet edip arkadaslik kuralim kafasinda oldugunu düşünüyorumBu zamana kadar kadının eşiyle hiç görüşmedik.5 yıldır eşimin hayatında yom. Bu 5 yılda bu 3.cü görüşme.Aşırı aşırı bir samimiyet yok. Eşim kardeşim falan diyor ya, ben hayatlarında yokken bile sadece telefonda konuşurlarmış. Öyle nadir görüşürlermiş.Bu şehre taşınıyor diye çevre edinmeye çalışacak. Bizim semtimiz çok begendi.Buralarda oturmak istiyor.
Keşke geldiğinde söyleseydin yıllar sonra hangi rüzgar attı seni burayaEger bu zamana kadar kadının kocasıyla falan ailecek görüşsseydik, bu kadar tepki vermezdim. Ama hiç kocasıyla falan tanışmadık. Çok samimi insan tanıştırmaz mı?
Boşanması problem degil. Ben eşimin hayatında benden daha yakın olabileceği bir arkadaş istemiyorum.Bunlar eger canciger arkadaş olsalardı, eşim eşiyle birkez olsun aynı masaya oturmuş olurdu.Kız 4 5yıldır evli birkez tanışmadılar.Bu şehre temelli yerleşmesi görüşmeyecektik bile. Samimi olan insanlar en azından bu şehre gelince görüşmek ister.Bu zamana kadar eşim zaten dogru dürüst bu kızla görüşmemiş. Bu saatten sonra bir anda sürekli görüşmesi benim için rahatsız edici olur.Haksızsınız. Bir kadın boşandı diye eşinizin üstüne atlayacak değil. Ailecek görüşebilirsiniz pekala. Kadın şehir değiştirmiş eski dostlarıyla görüşmeye devam etmek hakkı. Gece gündüz kocanızı arayıp ergen gibi sohbet etmez merak etmeyin. Evli bir erkekle mesafesini belirleyecek kadar aklı başındadır.
Ben boşanan kadına kötü gözle bakmayı sadece erkeklerde sanıyordum. Meğersem kadınlarımızın zihniyeti de onlardan aşağı kalmıyormuş.
Evet ama ben böyle bir samimiyet istemiyorum. Ben zaten kötü niyeti var demiyorum. Ama sürekli sürekli görüşünce aralarındaki samimiyetin derecesi artacak.Bende böyle tahmin ettim. Yeni bir semt, yeni bir hayat en azindan tanidik birileri olsun, basim sıkışınca ya da birseye ihtiyacim olunca arayabilecegim birileri olsun hemde sohbet edip arkadaslik kuralim kafasinda oldugunu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?