Eşimin kız arkadaşı

iyi de kadın boşanmış gelmiş tekrar görüşelim demiş diye hemen adama mı göz dikti. cidden ne kadar fesat düşünüyorsunuz. o kadın evdeki kadının tavrını anlar bi daha görüşmek falan istemez zaten

size göre boşanmış kadınlar potansiyel koca avcısı sanırım napacaklarsa sizin kocalarınızı sıra olmuş bekliyorlar

ben sizi o kadar ama o kadar iyi anlıyorum ki.

evlendiğimiz ilk sene aynen buna benzer ama daha beter bir durum içinde buldum kendimi. yalnız kadın eşimin çok çok çok yakın arkadaşının ablasıydı. biz tanışmadan önce kızı sarhoşken gidip meyhanelerden toplamak mı dersin kaza yaptığında yardım etmek mi dersin. kız her başı sıkıştığında kardeşi duymasın ye eşimi arıyormuş. bunu evlenmeden önce fark etsem de arkadaşının ablası deyip çok üstünde durmadım ama biz evlenince işler değişti.

evlerine gittiğimizde inanılmaz dekolteli giyinmeler başladı. durup dururken sohbetin ortasında kalkıp ruj tazelemeler. samimiyet ayağına el şakaları falan. allah var eşimin kıza bir yanlışını görmedim ama kız inanılmaz fingirdekti.

velhasıl bir gün yaşadığımız bir olay artık benim için son nokta oldu ve evimizi terk ettim. boşanmanın eşiğine geldik ciddi ciddi ayrılacaktım eşimden. kızın amacının ne olduğunu bir türlü anlatamıyordum eşime. yani kız sadece eşime de değil etrafındaki bütün erkeklerin ilgisinin kendisinde olmasını isteyen biri. eşim kıza bir daha görüşmek istemediğini benim ve kendisinin hal ve hareketlerinden rahatsız olduğunu söyledi ve bitti. günlerce haftalarca o sinirimi üstümden atamadım. yaşadığımız tek ve en büyük kavga da odur. arada aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor.

çok uzattım, siz bir şey hissettiyseniz mutlaka altında bir şey vardır. içinizden ne geçiyorsa onu söyleyin ve yapın.

Gerçekten koskoca, evli barklı bir kadın olarak, eşiniz arkadaşıyla görüşmesin diye masayı terastan atmakla tehdit mi ettiniz?

Bende çok sene birlikte çalışmışlar sandım 1 yıl ne ya bacım ama şunu söyleyeyim çok acemice davranıyorsun çok acele ediyorsun. Sakın bir kaç gün olayın konusunu açma. Sen böyle yaptıkça gizlemek hoşuna gider asıl yapma bunu. Karda yürü izini belli etme. Bir süre peşinde ol ama çaktırma sürekli söylenme bak ters teper yapma bunu. Kız görüşmek istediğinde eşin ısrar ederse gidicem derse bende geleyim diyebilmelisin ve gitmelisin ve rahatsız olmuyormuşsun gibi takılmalısın. Kadına o izlenimi verme ikiside kendini bi cacık sanmasın.
Siz böyle yaptıkça mesajları falan siliyor tatlı geliyor yapma bence. Kendine güven her şeyden önce.

ben şeyi anlamadım samimilermiş madem ama evliliğiniz boyunca 2 kere görüşmüşsünüz, eşimin liseden beri hiç kopmadıkları hatta sırf bu yüzden aynı ünv yazdıkları ünvden sonra da aynı şehirde kaldıkları düşünün lise hazırlıktan 36 yaşa kadar hiç ayrı düşmemiş arkadaş grubundan kız var , resmen kanka olduk ailemizin parçası. yakın arkadaş dediğiniz öyle olur sizle de samimi olur arar sorar özel günleri atlamaz falan...

yani eşinizin arkadaşı yakın arkadaşı olsaydı çoktan tanışırdınız ,birde baş başa özel neden görüşsünler ki evinize gelir çay içer sohbet edersiniz,sizden özel ne konuşacaklar ki başbaşa konuşsunlar saçma olur o...

yine eşinizin sınır belirleyememesi....
kadın bundan sonra görüşürüz dediğinde müsait olduğumda haberleşiriz deseydiniz keşke

Arkadaşlık ilişkilerine önem veren biri olarak eğer esinizin içinde aldatma gibi duygular varsa bu zaten bu arkadaşıyla değilde başka birileriyle olur. Eşimden önce de aynı insanlar vardı hayatımda şimdi de... Zaten her görüşelim diyen insanlarda görüşemiyor. Hayat yeterince yogun, yogun is temposunda insanlar. Daha gidişat gerçekleşmeden kendinizi krizlere sokmak gereksiz. Bi görün bakın noluyor. Böyle birsey olmadan gereksiz kuruntularla evliliginize zarar verip mutsuz bir yuva yaratmayın.

Kadının boşanıyor olması sorun değil ama evliyken görüşülmemiş, eşi ile tanışılmamış, bir yakınlık yok, boşanma aşamasına gelince eve geleyim, bundan sonra buralardayım görüşelim demeler rahatsız edici geliyor bana. Kardeşlik ilişkileri kadın evliyken niye sürmemiş? Siz kadının kocasını tanımıyorsunuz bile. Boşanınca kardeşim o benimler. Öncesinde gerçekten yakın arkadaş olurlar, görüşürler durum farklı olur böyle bir durum yok ortada.

Ayrıca eşinizin sizin erkek arkadaşınızı evinizde ağırlar mi? Yorumlarınızdan anladığım kadarıyla hayır, kendilerine gelince o benim kardeşim. Erkeklerin kardeşi oluyor böyle ne hikmetse. Arkadaş evde ağırlanabilir bu arada ama mesele kadına gelince ayrı erkeğe gelince ayrı işleyen kardeşlik ilişkileri.

Son güncellemenizi okudum, siz biraz kadının kayınvalidenizi tanımasi , birbirlerini sevmelerinden falan da rahatsız olup, ekstra fazla tepkiler vermişsiniz. Eşiniz bir arama mesaj durumunu tabi ki saklar bundan sonra sizden. Çok büyütmüşsünüz çünkü. Daha sakin belirtecektiniz rahatsızlığınızı, sonrasında duruma göre bakardiniz.

Tamda bunu kastetmiştim, özel olarak eşinden gizli görüşmesini gerektiren bir durum olamaz neden başbaşa görüşülsün ki. Yakın arkadaşsa ve iyi niyetliyse kadınlar hisseder siz sevmişsiniz rahatsız olmamışsınız demekki size de aynı samimiyetle davranmış eşinizin arkadaşı ve artık sizinde arkadaşınız olmuş. Bu tarz durumlarda tabiki sorun yok ama konu sahibinin eşinin arkadaşı sanırım özelde görüşmeyi isteyen birisi ve bu nedenle konu sahibi kendisinden hoşlanmamış

konu sahibinin kocasıyla o kadın arkadaşı ''biizzz arkadaşıızzz'' diye tatava yapmasınlar arkadaş değiller , insan evine girip çıkacağı eşini karşısına alacağı kadar yakın arkadaşı olsa tanışılırdı ... 1 sene aynı ortamda bulundular diye kendilerini ponçik kanka ilan etmişler

konu sahibi kadını sevmemekte kocasına kızmakta haklı sınırları yok

Kız bir daha gelmek isterse eşin sorar sana
O zamana kadar normal davran
Kıza ulaşıp dersin ki x merhaba bize gelmek istediğini söylemişsin kadın kadının halinden anlar sana açık konuşucam eşim seninle görüşmeyi nedense istemiyor. Sen bize ilk geldiğinde bile ne alaka seneler sonra bize geliyor mecburen yüzüne güldük dedi dostum değil kardeşim değil sonuçta dedi. O an konuyu kapattım ben ama eşim şimdi yine gelmek istiyor ben birşey diyemedim sana paslıyorum sen bi şekilde reddeder misin dedi. Nasıl açıklycağımı bilemedim k.bkma umarım iyi bi hayatın olur kendine iyi bak iyi günler yazarsın
Bunun üzerine olay ortaya çıkar da kız eşine sitem mesajı atar eşin de yok öyle birşey ben öyle şeyler söylemedim diye açıklama yaparsa kıza
İşte o zaman masayı terastan atarsın

aynen... hem baş başa eşlerden daha özel ne olabilir ki konuşulsun. benim en yakın erkek arkadaşımla eşim arkadaş ,bende eşimin en yakın kız arkadaşıyla arkadaşım bizler daha fazla görüşüyoruz hep birlikte bir araya geliniyor ,whatsaap grupları var bazen yazışırlar ama kendi aralarında geyik döner ondan da 3-5 kişiler zaten baş başa özel gizli saklı mesajların silindiği konuşmada da değiller. eşimin kız arkadaşıda baş başa kalmaz eşimle ,ondan dolayı dost olabildik . iyi niyetli olan gerçekten arkadaş olanlar kendi arkadaşının eşini asla rahatsız edecek şekilde davranmaz, özellikle buna dikkat eder. o yüzden size katılıyorum

böyle yaparsa kadın konu sahibinin kocasını arar madem öyle neden söylemedin çok kırıldım der konu sahibinin kocasıda karım kıskanıyor öyle birşey yok der hobaaaaa ondan sonrası cümbüş

böyle yaparsa kadın konu sahibinin kocasını arar madem öyle neden söylemedin çok kırıldım der konu sahibinin kocasıda karım kıskanıyor öyle birşey yok der hobaaaaa ondan sonrası cümbüş
Aynen işte eğer evliliği bitmesin isteyen bi adamsa kusura bakma iyi günler der kapatır
Karım kıskanıyor derse zaten terkedilmelik adam kategorisine girer
Ne yani 1 yıl tanıdığın yıllar sonra gelen bi arkadaş için karını huzursuz ediyorsan defol git yani dimi ama

konuyu baz alarak değerlendirmek gerek arkadaşlar,o kadının daha önce adı geçmemiş ,görüşülmemiş arkadaşlık yok, bir anda biz arkadaşııızzz diye çıkıyorlar ve eşi özel baş başa görüşmek istiyor ne münasebet allah aşkına

hayır sizler baş başa erkekle veya kocanız baş başa kadınla muhabbet etmek istiyorsa sıkıntı yok bize ne sizin hayatınızdan ama konu sahibi istemiyor ,mesafeli olmak istiyorum kocam zaten benim öyle birşey yapmama izin vermez bunu kendisi de o zaman yapamaz diyor gayet mantıklı olarak. konuyu başka yere çekmenin konuya faydası yok.

orası öyle ama yine de sanki kocam seni istemiyor demek yerine konuşmuşsunuz ama biz müsait değiliz deyip kestirip atsa sanki daha iyi olur, kocam istemiyorda bana pasladıda demek sanki kocasının ebeveyni gibi davranmakta olur sohbetde uzar, direkt biz müsait değiliz

Abooo su senaryoya şapka çıkarmak istiyorum

Müsait değiliz derse 10 gün sonra yine gelmek ister
Benim dediğim ömürlük irtibat kesimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…