- 28 Ocak 2021
- 1.486
- 3.695
- 83
- 37
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
iyi de kadın boşanmış gelmiş tekrar görüşelim demiş diye hemen adama mı göz dikti. cidden ne kadar fesat düşünüyorsunuz. o kadın evdeki kadının tavrını anlar bi daha görüşmek falan istemez zatenUzaklaşır inşallah defolur gider etrafınızdan.Fesat düşünmek zanda bulunmak da doğru değil..Fakat her kadın da ne yazık ki iyi niyetli değil..Belki düşündüğümüz gibi değildir.Allah yardımcınız olsun.
ben sizi o kadar ama o kadar iyi anlıyorum ki.GÜNCELLEME YAPMAK İSTİYORUM.Sabaha kadar uyumadım. Eşime dedimki, kesinlikle evime karşı cinsten kimseyi istemiyorum. Eşimde, gelene nasıl gelme diyeyim dedi.Diyeceksin, bahane uydur dedim.Ben varkende yokken de bu evde istemiyorum.Ben seninle konuşmasına, sohbet etmesine dayanamıyorum. Bunun düzenli olmasını kaldıramam dedim. Biraz bagırdım. Gerçekten kaldıramıyorum. Benim eşimin yakın kız arkadaşı olamaz. Düne kadar o kız yoktu dedim. Samimi olacaksan benim kız arkadaşımla ol dedim.Tamam dedi en son.Annende çagıralım derse, sen gitmiyorsun dedim.
Ben haksız mıyım? Gelene gelme diyecek elbet. Terastaki masayı atarım aşagıya, kapatırım o terası dedim. Bizim evin terası var ve kız terasa bayıldı.Gerçekten çok gerginim. Kız eger benim hayır dememe rağmen evden gitmeyi düşünüyorum. Kaldıramıyorum.
Gerçekten koskoca, evli barklı bir kadın olarak, eşiniz arkadaşıyla görüşmesin diye masayı terastan atmakla tehdit mi ettiniz?GÜNCELLEME YAPMAK İSTİYORUM.Sabaha kadar uyumadım. Eşime dedimki, kesinlikle evime karşı cinsten kimseyi istemiyorum. Eşimde, gelene nasıl gelme diyeyim dedi.Diyeceksin, bahane uydur dedim.Ben varkende yokken de bu evde istemiyorum.Ben seninle konuşmasına, sohbet etmesine dayanamıyorum. Bunun düzenli olmasını kaldıramam dedim. Biraz bagırdım. Gerçekten kaldıramıyorum. Benim eşimin yakın kız arkadaşı olamaz. Düne kadar o kız yoktu dedim. Samimi olacaksan benim kız arkadaşımla ol dedim.Tamam dedi en son.Annende çagıralım derse, sen gitmiyorsun dedim.
Ben haksız mıyım? Gelene gelme diyecek elbet. Terastaki masayı atarım aşagıya, kapatırım o terası dedim. Bizim evin terası var ve kız terasa bayıldı.Gerçekten çok gerginim. Kız eger benim hayır dememe rağmen evden gitmeyi düşünüyorum. Kaldıramıyorum.
Arkadaşlık ilişkilerine önem veren biri olarak eğer esinizin içinde aldatma gibi duygular varsa bu zaten bu arkadaşıyla değilde başka birileriyle olur. Eşimden önce de aynı insanlar vardı hayatımda şimdi de... Zaten her görüşelim diyen insanlarda görüşemiyor. Hayat yeterince yogun, yogun is temposunda insanlar. Daha gidişat gerçekleşmeden kendinizi krizlere sokmak gereksiz. Bi görün bakın noluyor. Böyle birsey olmadan gereksiz kuruntularla evliliginize zarar verip mutsuz bir yuva yaratmayın.İyi geceler herkese.Eşim bundan yıllar önce bir yerde çalışmış. Oradan samimi oldugu bir kız arkadaşı var. Daha önce sevgiliyken ve nişanlıyken bir kez görüştük.
Kız yaşadığımız şehre gelmiş.Bize gelmek istedi.Şuan bir kızı ve boşanıyormuş. Az önce evine bıraktık. Bundan sonra buralardayım, görüşürüz dedi.
Ben kesinlikle eşimle tek görüşmesini, mesajlaşmasını ve birbirini aramasını istemiyorum. Bu konuda haksız mıyım? Eşim biz kardeşiz. Merak etme o da beni kardeş olarak görüyor diyor. Ancak ben karşılıklı oturup sohbet edip gülüşmelerinden aşırı rahatsız oldum. Bilmiyorum gerginim.Az önce eşimle tartıştık.Ona net olarak mesaj, arama istemedigimi söyledim. Haksız mıyım?
Tamda bunu kastetmiştim, özel olarak eşinden gizli görüşmesini gerektiren bir durum olamaz neden başbaşa görüşülsün ki. Yakın arkadaşsa ve iyi niyetliyse kadınlar hisseder siz sevmişsiniz rahatsız olmamışsınız demekki size de aynı samimiyetle davranmış eşinizin arkadaşı ve artık sizinde arkadaşınız olmuş. Bu tarz durumlarda tabiki sorun yok ama konu sahibinin eşinin arkadaşı sanırım özelde görüşmeyi isteyen birisi ve bu nedenle konu sahibi kendisinden hoşlanmamışben şeyi anlamadım samimilermiş madem ama evliliğiniz boyunca 2 kere görüşmüşsünüz, eşimin liseden beri hiç kopmadıkları hatta sırf bu yüzden aynı ünv yazdıkları ünvden sonra da aynı şehirde kaldıkları düşünün lise hazırlıktan 36 yaşa kadar hiç ayrı düşmemiş arkadaş grubundan kız var , resmen kanka olduk ailemizin parçası. yakın arkadaş dediğiniz öyle olur sizle de samimi olur arar sorar özel günleri atlamaz falan...
yani eşinizin arkadaşı yakın arkadaşı olsaydı çoktan tanışırdınız ,birde baş başa özel neden görüşsünler ki evinize gelir çay içer sohbet edersiniz,sizden özel ne konuşacaklar ki başbaşa konuşsunlar saçma olur o...
konu sahibinin kocasıyla o kadın arkadaşı ''biizzz arkadaşıızzz'' diye tatava yapmasınlar arkadaş değiller , insan evine girip çıkacağı eşini karşısına alacağı kadar yakın arkadaşı olsa tanışılırdı ... 1 sene aynı ortamda bulundular diye kendilerini ponçik kanka ilan etmişlerTamda bunu kastetmiştim, özel olarak eşinden gizli görüşmesini gerektiren bir durum olamaz neden başbaşa görüşülsün ki. Yakın arkadaşsa ve iyi niyetliyse kadınlar hisseder siz sevmişsiniz rahatsız olmamışsınız demekki size de aynı samimiyetle davranmış eşinizin arkadaşı ve artık sizinde arkadaşınız olmuş. Bu tarz durumlarda tabiki sorun yok ama konu sahibinin eşinin arkadaşı sanırım özelde görüşmeyi isteyen birisi ve bu nedenle konu sahibi kendisinden hoşlanmamış
Allah razı olsun yaYakın kız arkadaş hariç istedigi ile görüşebilir.
aynen... hem baş başa eşlerden daha özel ne olabilir ki konuşulsun. benim en yakın erkek arkadaşımla eşim arkadaş ,bende eşimin en yakın kız arkadaşıyla arkadaşım bizler daha fazla görüşüyoruz hep birlikte bir araya geliniyor ,whatsaap grupları var bazen yazışırlar ama kendi aralarında geyik döner ondan da 3-5 kişiler zaten baş başa özel gizli saklı mesajların silindiği konuşmada da değiller. eşimin kız arkadaşıda baş başa kalmaz eşimle ,ondan dolayı dost olabildik . iyi niyetli olan gerçekten arkadaş olanlar kendi arkadaşının eşini asla rahatsız edecek şekilde davranmaz, özellikle buna dikkat eder. o yüzden size katılıyorumKendi sizin bir erkekle tek buluşmanızı istemez kıskanır, ama iş kendi arkadaşına gelince “o benim kardeşim”. Yok öyle yağma. Evli adamın bir kadınla tek başına buluşmasını ben uygun bulmuyorum sanki date e çıkar gibi. Karışık kızlı erkekli buluşulur, çiftler halinde buluşulur, ama öyle özel bir buluşma gibi tek başına buluşmalar bana masum gelmiyor.
böyle yaparsa kadın konu sahibinin kocasını arar madem öyle neden söylemedin çok kırıldım der konu sahibinin kocasıda karım kıskanıyor öyle birşey yok der hobaaaaa ondan sonrası cümbüşKız bir daha gelmek isterse eşin sorar sana
O zamana kadar normal davran
Kıza ulaşıp dersin ki x merhaba bize gelmek istediğini söylemişsin kadın kadının halinden anlar sana açık konuşucam eşim seninle görüşmeyi nedense istemiyor. Sen bize ilk geldiğinde bile ne alaka seneler sonra bize geliyor mecburen yüzüne güldük dedi dostum değil kardeşim değil sonuçta dedi. O an konuyu kapattım ben ama eşim şimdi yine gelmek istiyor ben birşey diyemedim sana paslıyorum sen bi şekilde reddeder misin dedi. Nasıl açıklycağımı bilemedim k.bkma umarım iyi bi hayatın olur kendine iyi bak iyi günler yazarsın
Bunun üzerine olay ortaya çıkar da kız eşine sitem mesajı atar eşin de yok öyle birşey ben öyle şeyler söylemedim diye açıklama yaparsa kıza
İşte o zaman masayı terastan atarsın
Aynen işte eğer evliliği bitmesin isteyen bi adamsa kusura bakma iyi günler der kapatırböyle yaparsa kadın konu sahibinin kocasını arar madem öyle neden söylemedin çok kırıldım der konu sahibinin kocasıda karım kıskanıyor öyle birşey yok der hobaaaaa ondan sonrası cümbüş
orası öyle ama yine de sanki kocam seni istemiyor demek yerine konuşmuşsunuz ama biz müsait değiliz deyip kestirip atsa sanki daha iyi olur, kocam istemiyorda bana pasladıda demek sanki kocasının ebeveyni gibi davranmakta olur sohbetde uzar, direkt biz müsait değilizAynen işte eğer evliliği bitmesin isteyen bi adamsa kusura bakma iyi günler der kapatır
Karım kıskanıyor derse zaten terkedilmelik adam kategorisine girer
Ne yani 1 yıl tanıdığın yıllar sonra gelen bi arkadaş için karını huzursuz ediyorsan defol git yani dimi ama
Abooo su senaryoya şapka çıkarmak istiyorumKız bir daha gelmek isterse eşin sorar sana
O zamana kadar normal davran
Kıza ulaşıp dersin ki x merhaba bize gelmek istediğini söylemişsin kadın kadının halinden anlar sana açık konuşucam eşim seninle görüşmeyi nedense istemiyor. Sen bize ilk geldiğinde bile ne alaka seneler sonra bize geliyor mecburen yüzüne güldük dedi dostum değil kardeşim değil sonuçta dedi. O an konuyu kapattım ben ama eşim şimdi yine gelmek istiyor ben birşey diyemedim sana paslıyorum sen bi şekilde reddeder misin dedi. Nasıl açıklycağımı bilemedim k.bkma umarım iyi bi hayatın olur kendine iyi bak iyi günler yazarsın
Bunun üzerine olay ortaya çıkar da kız eşine sitem mesajı atar eşin de yok öyle birşey ben öyle şeyler söylemedim diye açıklama yaparsa kıza
İşte o zaman masayı terastan atarsın
Müsait değiliz derse 10 gün sonra yine gelmek isterorası öyle ama yine de sanki kocam seni istemiyor demek yerine konuşmuşsunuz ama biz müsait değiliz deyip kestirip atsa sanki daha iyi olur, kocam istemiyorda bana pasladıda demek sanki kocasının ebeveyni gibi davranmakta olur sohbetde uzar, direkt biz müsait değiliz
Bence mantıklıAbooo su senaryoya şapka çıkarmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?