Eşimin kız arkadaşı

Eşlerinizin telefonlarındaki uygulamaları silip , kurcalamak yerine ; eşlerinizle konuşun ve konu her ne ise sergileyeceğiniz tavrı belirtin.

Bir gün eşlerinizin telefonunu kurcalayıp , adamların telefonuna uygulama vb yüklerken; tüm hesap bilgileriniz çalınacak en sonunda, rahat edeceksiniz , yapmayın.

Son düzenleme:
Yapmadım da, eşime net şekilde kızla görüşmesini istemediğimi söyleyecegim. Gerisi sana kaldı diyecegim

Bunu ben yazmadim hicbir kelimesi de benim degil nasil becerdin yazimi degistirdin allah askina ?

JES sizin mesajınızı alıntılamış , yanlışlıkla kendi mesajını alıntı kutucuğuna yazmaya başlamış. Mesajı gönderirken fark etmemiş. Kendi yazdıklarının yarısı sizin alıntı kutunuzda kalmış.

GÜNCELLEME YAPMAK İSTİYORUM.Sabaha kadar uyumadım. Eşime dedimki, kesinlikle evime karşı cinsten kimseyi istemiyorum. Eşimde, gelene nasıl gelme diyeyim dedi.Diyeceksin, bahane uydur dedim.Ben varkende yokken de bu evde istemiyorum.Ben seninle konuşmasına, sohbet etmesine dayanamıyorum. Bunun düzenli olmasını kaldıramam dedim. Biraz bagırdım. Gerçekten kaldıramıyorum. Benim eşimin yakın kız arkadaşı olamaz. Düne kadar o kız yoktu dedim. Samimi olacaksan benim kız arkadaşımla ol dedim.Tamam dedi en son.Annende çagıralım derse, sen gitmiyorsun dedim.
Ben haksız mıyım? Gelene gelme diyecek elbet. Terastaki masayı atarım aşagıya, kapatırım o terası dedim. Bizim evin terası var ve kız terasa bayıldı.Gerçekten çok gerginim. Kız eger benim hayır dememe rağmen evden gitmeyi düşünüyorum. Kaldıramıyorum.

Haksızsınız. Sene 2022 kadın erkek gerek sosyal gerek okul gerek iş hayatında bu kadar bir aradayken hala daha kadın erkek arkadaşlığının tartışılmasını gerçekten çok garip buluyorum. Arkadaşın cinsiyeti olmaz, her kocanızla göz teması kuran yanında siz olmadan oturup konuşan kadını potansiyel tehlike görüyorsanız evliliğinizi gözden geçirin derim

Kusura bakmayında, 12 senedir piyasada olmayıp, yılda 1 2 anca görüşüp, sonradan bu şehre taşınıp biz yakın arkadaştık demek olmaz. Ben rahatsız oluyorum. Eşimde benim bu şekilde erkek arkadaşım gelse rahatsız olur.İstemez.Herşey karşılıklı. Hadi sıkı fıkı olurlar, gerçekten kardeş gibi olurlar, başından beri konuşur görüşürler neyse. Ama öyle birşey yok şuan.O yakınlık yok. Araya yıllar gelmiş, ne konuşup ne paylaşacaklar.

Size göre olmaz ama eşinize göre oluyormuş demek ki. Ben niye kusura bakayım? Siz olmadan birisiyle oturup konuşunca nikahınız mı düşüyor? Rahatsız olmanız mesele zaten evliliğinizin temeli sağlam değil demek ki. Eşinizin yaptığı da yanlış sizin yaptığınız da aynı oranda yanlış. Karşılıklı yapıyor olmanız yanlış yaptığınızı gerçeğini değişmiyor ki.

Herkesin dogrusu kendinedir. Ben kadın ve erkegin yakın arkadaş olabileceğine çok inanmıyorum. İstisnalar elbet vardır. Belki gerçekten yakınlardır. Ancak ben rahatsız oluyorsam, eşim müdahale etmeli.

Kendi sizin bir erkekle tek buluşmanızı istemez kıskanır, ama iş kendi arkadaşına gelince “o benim kardeşim”. Yok öyle yağma. Evli adamın bir kadınla tek başına buluşmasını ben uygun bulmuyorum sanki date e çıkar gibi. Karışık kızlı erkekli buluşulur, çiftler halinde buluşulur, ama öyle özel bir buluşma gibi tek başına buluşmalar bana masum gelmiyor.

Şey diyor eşim. Saçmalama sen yokken neden bu eve gelsin diyor. Ama ben varkende yokken de görüşmesini istemiyorum ben.
Ben nişanlıyken bir kez tek buluşmasına izin verdim.Ama evime gelmesi rahat eder. Ve kız düzenli görüşme taraftarı. Belki iyi niyetli evet ama eşimle konuşup gülüşmesi çok rahatsız ediyor. O kız varsa ben yokum. Gerçekten kaldıramıyorum ben

Herkesin dogrusu kendinedir. Ben kadın ve erkegin yakın arkadaş olabileceğine çok inanmıyorum. İstisnalar elbet vardır. Belki gerçekten yakınlardır. Ancak ben rahatsız oluyorsam, eşim müdahale etmeli.

Sizin doğrunuz bana doğru değil işte. Neticedeki burası bir forum sitesi dediğiniz gibi herkesin doğrusu kendine, hepimiz birbirimizden farklı düşünebiliriz

Eşşeğim aklına karpuz kabuğunu sokmayın bazı şeyleri kafadan hal edin kız öyle dediğimde bakarız he he diyip geçeceksiniz.

Kadın ve erkek niye arkadaş olamasın yahu, ne kötü bir zihniyet bu? Benim bekarken yakın bir erkek arkadaşım vardı. “Vardı” diyorum çünkü artık benim değil eşimin daha yakın arkadaşı sjsksjsk. Öyle sık görüşemeyiz ayrı şehirlerde yaşadığımız için ama bir araya gelince kaldığımız yerden devam ederiz muhabbete. Özellikle de şu boşanmış kadınları rahat bırakın, evli erkek avcısı olarak görmekten vazgeçin.

Bununla beraber ben de kadın hisseder diyorum. Genelde rahatsız olunuyorsa bu boş bir kuruntu olmuyor, altından bir şey çıkıyor. Ama azıcık cool davranın, darlamayın insanları. Böyle çok itici olursunuz, eşeğin aklına karpuz kabuğu sokarsınız.

Fanusa koyun eşinizi madem, orda yaşasın arada açar sever, kapatırsınız tekrar.

Sorun boşanması degil. Biz sevgiliyken buluştuk üçümüz. O zaman böyle pek problem yapmadım.Nişanlıyken yalnız görüştü eşim. O zaman tavır yaptı.
12 sene önceden konuşuyorlar. Ancj bugüne kadar kızın ne eşiyle tanıştık, ne evleneli geldi gitti. Eşimde öyle konuşmadı. Şuan ne degişti.Eşimle konuştum. Tamam dedi bakalım.4 sene zaten adam gibi iletişim olmamış. Şuan ne geregi var

Yakın kız arkadaş hariç istedigi ile görüşebilir.
çok saçma değil mi kızla yakın olmasın diye uğraşıyorsunuz adam sizi aldatmasın falan diye bi sürü çaba ama o hariç istediğiyle görüşebiliyor başka uzak kız arkadaşları yakın kız arkadaş yaparsa ne olacak

Katılıyorum. Neden kendinize ve evliliğinize güvenmiyorsunuz? Masayı atmak falan...Çok abartı.

Herkesin evliliği ve ilişkisi farklı. Eşimin is yerinde kadın arkadaşları elbette olabilir benimde erkek arkadaşlarım var. Ama öyle hadi bulasalim deyip bulusmalar falan bana ters, ben evli insanların baş başa karşı cins ile görüşmesini doğru bulmuyorum.

Ayrıca kadından hoşlanmadıysam birdaha onunla görüşmemesini söylerim, aynı işyerinde çalışıyor olsalar tamam. Ama artık o defter kapanmış. Hepimiz gidip yıllar önceki kankalarımızla mı takılalım o zaman. Ayrıca bu devirde ben kimseye güvenmem, elin kadını ile eşim birlikte tek başına gezip tozamaz, samimiyet kurup mesajlaşıp gülüşemez bunlar bana göre hoş olmayan şeyler. Samimi olmasın.

Ben hiç bir erkek arkadaşıma eşinin rahatsız olacagı şekilde davranmadım buna özellikle özen gösteririm muhabbete kadını dahil etmeye ve daha çok onunla konuşmaya çalışırım böyle durumlarda eşi rahatsız olmasın diye.

Bilemiyorum tercih sizin, kadın evli olsa çift olarak görüşülebilirdi belki ama şu şartlar altında eşinizle görüşmesi için mantıklı bir sebep ben göremiyorum. Evdeki huzuru bozmaya gerek var mı eşinizle konuşun istemediğinizi söyleyin ilişkiyi noktalayın. Öyle biz kardeşiz yaa ayağına daha çok görüşürler yoksa, aradaki dengeyi koruyamazsınız samimi olmasınlar arada merhaba merhaba olsun istersiniz ama kadın ağzıyla söylemiş sürekli görüşelim diye. Demekki sizin rahatsız olduğunuzun farkında değil. Kadın iyi niyetli olabilir, ama benim bu konudaki fikirlerim herkes için geçerli. Kim olursa olsun özel olarak eşimle bir kadın arkadaşının görüşmesini ve aşırı samimi olmasını istemem. İşyerindeki arkadaşlık iş yerinde kalsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…