- 16 Haziran 2011
- 16.077
- 70.228
- 798
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Kopyası falan var. Bu telefonu yeni aldık. WhatsApp sildim ama gene WhatsApp duruyordu. Onu silecektim. Silersen tüm veriler gider uyarısı çıktı. İş yerinin gönderdiği şeyler var. Patronla yazışmalar ondan silmekten korktum
Yapmadım da, eşime net şekilde kızla görüşmesini istemediğimi söyleyecegim. Gerisi sana kaldı diyecegimEşlerinizin telefonlarındaki uygulamaları silip , kurcalamak yerine ; eşlerinizle konuşun ve konu her ne ise sergileyeceğiniz tavrı belirtin.
Bir gün eşlerinizin telefonunu kurcalayıp , adamların telefonuna uygulama vb yüklerken tüm hesap bilgileriniz çalınacak en sonunda rahat edeceksiniz , yapmayın.
Bunu ben yazmadim hicbir kelimesi de benim degil nasil becerdin yazimi degistirdin allah askina ?
Tamamdir şimdi anladim. SağolJES sizin mesajınızı alıntılamış , yanlışlıkla kendi mesajını alıntı kutucuğuna yazmaya başlamış. Mesajı gönderirken fark etmemiş. Kendi yazdıklarının yarısı sizin alıntı kutunuzda kalmış.
Kusura bakmayında, 12 senedir piyasada olmayıp, yılda 1 2 anca görüşüp, sonradan bu şehre taşınıp biz yakın arkadaştık demek olmaz. Ben rahatsız oluyorum. Eşimde benim bu şekilde erkek arkadaşım gelse rahatsız olur.İstemez.Herşey karşılıklı. Hadi sıkı fıkı olurlar, gerçekten kardeş gibi olurlar, başından beri konuşur görüşürler neyse. Ama öyle birşey yok şuan.O yakınlık yok. Araya yıllar gelmiş, ne konuşup ne paylaşacaklar.Haksızsınız. Sene 2022 kadın erkek gerek sosyal gerek okul gerek iş hayatında bu kadar bir aradayken hala daha kadın erkek arkadaşlığının tartışılmasını gerçekten çok garip buluyorum. Arkadaşın cinsiyeti olmaz, her kocanızla göz teması kuran yanında siz olmayan oturup oturup konuşan kadını potansiyel tehlike görüyorsanız evliliğinizi gözden geçirin derim
Kusura bakmayında, 12 senedir piyasada olmayıp, yılda 1 2 anca görüşüp, sonradan bu şehre taşınıp biz yakın arkadaştık demek olmaz. Ben rahatsız oluyorum. Eşimde benim bu şekilde erkek arkadaşım gelse rahatsız olur.İstemez.Herşey karşılıklı. Hadi sıkı fıkı olurlar, gerçekten kardeş gibi olurlar, başından beri konuşur görüşürler neyse. Ama öyle birşey yok şuan.O yakınlık yok. Araya yıllar gelmiş, ne konuşup ne paylaşacaklar.
Herkesin dogrusu kendinedir. Ben kadın ve erkegin yakın arkadaş olabileceğine çok inanmıyorum. İstisnalar elbet vardır. Belki gerçekten yakınlardır. Ancak ben rahatsız oluyorsam, eşim müdahale etmeli.Size göre olmaz ama eşinize göre oluyormuş demek ki. Ben niye kusura bakayım? Siz olmadan birisiyle oturup konuşunca nikahınız mı düşüyor? Rahatsız olmanız mesele zaten evliliğinizin temeli sağlam değil demek ki. Eşinizin yaptığı da yanlış sizin yaptığınız da aynı oranda yanlış. Karşılıklı yapıyor olmanız yanlış yaptığınızı gerçeğini değişmiyor ki.
Şey diyor eşim. Saçmalama sen yokken neden bu eve gelsin diyor. Ama ben varkende yokken de görüşmesini istemiyorum ben.Kendi sizin bir erkekle tek buluşmanızı istemez kıskanır, ama iş kendi arkadaşına gelince “o benim kardeşim”. Yok öyle yağma. Evli adamın bir kadınla tek başına buluşmasını ben uygun bulmuyorum sanki date e çıkar gibi. Karışık kızlı erkekli buluşulur, çiftler halinde buluşulur, ama öyle özel bir buluşma gibi tek başına buluşmalar bana masum gelmiyor.
Herkesin dogrusu kendinedir. Ben kadın ve erkegin yakın arkadaş olabileceğine çok inanmıyorum. İstisnalar elbet vardır. Belki gerçekten yakınlardır. Ancak ben rahatsız oluyorsam, eşim müdahale etmeli.
Eşşeğim aklına karpuz kabuğunu sokmayın bazı şeyleri kafadan hal edin kız öyle dediğimde bakarız he he diyip geçeceksiniz.İyi geceler herkese.Eşim bundan yıllar önce bir yerde çalışmış. Oradan samimi oldugu bir kız arkadaşı var. Daha önce sevgiliyken ve nişanlıyken bir kez görüştük.
Kız yaşadığımız şehre gelmiş.Bize gelmek istedi.Şuan bir kızı ve boşanıyormuş. Az önce evine bıraktık. Bundan sonra buralardayım, görüşürüz dedi.
Ben kesinlikle eşimle tek görüşmesini, mesajlaşmasını ve birbirini aramasını istemiyorum. Bu konuda haksız mıyım? Eşim biz kardeşiz. Merak etme o da beni kardeş olarak görüyor diyor. Ancak ben karşılıklı oturup sohbet edip gülüşmelerinden aşırı rahatsız oldum. Bilmiyorum gerginim.Az önce eşimle tartıştık.Ona net olarak mesaj, arama istemedigimi söyledim. Haksız mıyım?
Fanusa koyun eşinizi madem, orda yaşasın arada açar sever, kapatırsınız tekrar.Şey diyor eşim. Saçmalama sen yokken neden bu eve gelsin diyor. Ama ben varkende yokken de görüşmesini istemiyorum ben.
Ben nişanlıyken bir kez tek buluşmasına izin verdim.Ama evime gelmesi rahat eder. Ve kız düzenli görüşme taraftarı. Belki iyi niyetli evet ama eşimle konuşup gülüşmesi çok rahatsız ediyor. O kız varsa ben yokum. Gerçekten kaldıramıyorum ben
Sorun boşanması degil. Biz sevgiliyken buluştuk üçümüz. O zaman böyle pek problem yapmadım.Nişanlıyken yalnız görüştü eşim. O zaman tavır yaptı.Kadın ve erkek niye arkadaş olamasın yahu, ne kötü bir zihniyet bu? Benim bekarken yakın bir erkek arkadaşım vardı. “Vardı” diyorum çünkü artık benim değil eşimin daha yakın arkadaşı sjsksjsk. Öyle sık görüşemeyiz ayrı şehirlerde yaşadığımız için ama bir araya gelince kaldığımız yerden devam ederiz muhabbete. Özellikle de şu boşanmış kadınları rahat bırakın, evli erkek avcısı olarak görmekten vazgeçin.
Bununla beraber ben de kadın hisseder diyorum. Genelde rahatsız olunuyorsa bu boş bir kuruntu olmuyor, altından bir şey çıkıyor. Ama azıcık cool davranın, darlamayın insanları. Böyle çok itici olursunuz, eşeğin aklına karpuz kabuğu sokarsınız.
Yakın kız arkadaş hariç istedigi ile görüşebilir.Fanusa koyun eşinizi madem, orda yaşasın arada açar sever, kapatırsınız tekrar.
çok saçma değil mi kızla yakın olmasın diye uğraşıyorsunuz adam sizi aldatmasın falan diye bi sürü çaba ama o hariç istediğiyle görüşebiliyor başka uzak kız arkadaşları yakın kız arkadaş yaparsa ne olacakYakın kız arkadaş hariç istedigi ile görüşebilir.
Katılıyorum. Neden kendinize ve evliliğinize güvenmiyorsunuz? Masayı atmak falan...Çok abartı.Size göre olmaz ama eşinize göre oluyormuş demek ki. Ben niye kusura bakayım? Siz olmadan birisiyle oturup konuşunca nikahınız mı düşüyor? Rahatsız olmanız mesele zaten evliliğinizin temeli sağlam değil demek ki. Eşinizin yaptığı da yanlış sizin yaptığınız da aynı oranda yanlış. Karşılıklı yapıyor olmanız yanlış yaptığınızı gerçeğini değişmiyor ki.
Herkesin evliliği ve ilişkisi farklı. Eşimin is yerinde kadın arkadaşları elbette olabilir benimde erkek arkadaşlarım var. Ama öyle hadi bulasalim deyip bulusmalar falan bana ters, ben evli insanların baş başa karşı cins ile görüşmesini doğru bulmuyorum.İyi geceler herkese.Eşim bundan yıllar önce bir yerde çalışmış. Oradan samimi oldugu bir kız arkadaşı var. Daha önce sevgiliyken ve nişanlıyken bir kez görüştük.
Kız yaşadığımız şehre gelmiş.Bize gelmek istedi.Şuan bir kızı ve boşanıyormuş. Az önce evine bıraktık. Bundan sonra buralardayım, görüşürüz dedi.
Ben kesinlikle eşimle tek görüşmesini, mesajlaşmasını ve birbirini aramasını istemiyorum. Bu konuda haksız mıyım? Eşim biz kardeşiz. Merak etme o da beni kardeş olarak görüyor diyor. Ancak ben karşılıklı oturup sohbet edip gülüşmelerinden aşırı rahatsız oldum. Bilmiyorum gerginim.Az önce eşimle tartıştık.Ona net olarak mesaj, arama istemedigimi söyledim. Haksız mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?