- 9 Temmuz 2021
- 5.408
- 5.206
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Bakın birde eşime 8gibi gelirim dedi.Bekledik bekledik gelmedi. 9 buçukmuydu o ara geldi. Çocugu da geldi. 1 saat çocuk durmadı. Saat 11e gelıyordu. Sonra kızın ailesi saat 12 gibi çocugu almaya geldi. Kızın ailesi de tuhaf. Arabayla ev çok yakın.1 saat sonra geldıler. Kız gıtmedı kaldı.Bu arada gece 3civarı uyudu eşim. Sabah 6da uyandı. Şuan başım agrıyor diyor. Ben bu kızla görüşsem gece sürekli 2 3e kadar oturacak mı? Bana normal gelmiyor.Yuh diyorum gece 2 buçuğa kadar evinizde ne işi var, sırf bu bile görüşmek istememekte haklı oldugunuzu gösteriyor. En samimi arkadaşımın evinde dahi kalamam o saate kadar. Ne değişik bir arkadaşmış hanımefendi. Doğru dürüst samimi olmadığı insanların evinde o saate kadar oturabiliyor. Ben öz kardeşimin evinde kalmam o saate kadar sabah işe gidiyorlar diye. Bir şekilde uzak durmanızı öneririm yoksa gelip burada evimden çıkmıyor diye konu açmanız gerekebilir
Evet çok saçma. Kocası hiç ortada yoktu. Bence eşinden saklıyordu kız.Demek ki istememiş..bu kardeşliğin gizli kalmasını istemiş
Haklısınız. Ama içime sinmeyen birşeyler var. Huzursuz oldum. Böyle dayanamıyorum karşılıklı gülüşüp konuşmalarına. Ki konuşacak ortak noktaları bile yok. Hislerime güveniyorum. Sürekli görüşürse sorun yaşayacağım eminim buna.Ben sorun etmezdim. Önceki işinde 4 çalışanlardı. 3ü çok samimi oldu. Eşim, 1 kız ve 1 erkek. Bazen iş çıkışı oturup beraber kahve içerlerdi. 9da çıkıyorlar. Eşim evine bırakırdı. Hiiç sorun etmedim. Kızla bende tanıştım ve benim için sorun olmadı. Ancak, bir arkadaşı vardı o iş yerine girip çıkmış biriydi. Kızı sevemedim. Kalıcak yeri yokken evimde misafir ettim. Çok iyi davrandım. Ancak hazetmediğimi eşime söyledim. Ya zor durumda vs dedi. Noldu biliyor musunuz? Dertleşirken duyduğu birşeyi kvme yetiştirdi. Eşim tavır alınca 2 gündür tanıdığı bi kızın evine geçti. Ve bavulu bizde kaldı. Çamaşır yıkamıştım bavuluna koyayım dedim. Bir baktım benim kıyafetlerim. Sonra bavulunu aldı kendi şehrine döndü. Barınamadı burda. Ve 2 adet elbisemi almış gitmiş. Çok sevdiğim 2 elbisemi. Sonra eşime döndüm ve dedim ki. Kızlarla arkadaşlık etmen sorun değil. Ama hazetmedim diyorsam bir sebebi vardır sende anlamışsındır heralde dedim.
Biz kadınlar daha çok anlıyoruz kadınları. O sebeple kimle arkadaşlık kurduğunu biliyorsam benlik bi sıkıntı olmaz hiç bi zaman
Evet kesinlikle görüşmesini istemiyorum. Yalnız ya da tek başına.Bugüne kadar o kız mı vardı hayır Eger kız boşanıp bu şehre gelmeseydi, zaten görüşmek istemeyecekti.Ve gece 9buçukta gelip 2buçuk gibi kalkması normal mi? Ee görüşürsek geç gelecek. Geç gidecek. Ben çalışan biriyim. Neden çekeyim. Çok mu arkadaşsız kaldık.Çok saçma. Ben size hak verdim konu sahibi. Kendisi kız arkadaşlarıyla görüşüp sizin erkek arkadaşlarınızla görüşmenize karışıyorsa ortada sorun var demektir. Bu kadar gülüşme vs bana da ters, aldatma şüphesi vs değil mesele. Hoşlanmam yani bu durumdan. Bir de öyle arada kuvvetli bir bağ yok ki, üstelik mesajları siliyor, çok tuhaf.
Haklısın ama kocana bu kadar belli etmeseydin şimdi havaya girecek, bu durumu kullanacak sana karşı ileride...İyi geceler herkese.Eşim bundan yıllar önce bir yerde çalışmış. Oradan samimi oldugu bir kız arkadaşı var. Daha önce sevgiliyken ve nişanlıyken bir kez görüştük.
Kız yaşadığımız şehre gelmiş.Bize gelmek istedi.Şuan bir kızı ve boşanıyormuş. Az önce evine bıraktık. Bundan sonra buralardayım, görüşürüz dedi.
Ben kesinlikle eşimle tek görüşmesini, mesajlaşmasını ve birbirini aramasını istemiyorum. Bu konuda haksız mıyım? Eşim biz kardeşiz. Merak etme o da beni kardeş olarak görüyor diyor. Ancak ben karşılıklı oturup sohbet edip gülüşmelerinden aşırı rahatsız oldum. Bilmiyorum gerginim.Az önce eşimle tartıştık.Ona net olarak mesaj, arama istemedigimi söyledim. Haksız mıyım?
Canım tamamda belli etmesem, bu kız tekrar gelmek isteyecek. Tekrarını istemiyorum net şekilde. İçime sinmeyen şeyler var.Haklısın ama kocana bu kadar belli etmeseydin şimdi havaya girecek, bu durumu kullanacak sana karşı ileride...
Kıza belli et , soğuk dur bir bahane ile başından at , gerekirse sende eşine karşı erkek arkadaşlarınla irtibata geç, bakalım o zaman anlayışlı olabilecek mi...Canım tamamda belli etmesem, bu kız tekrar gelmek isteyecek. Tekrarını istemiyorum net şekilde. İçime sinmeyen şeyler var.
Mesele o değil ki. Bi durun tamam kadın birden çıkmış gelmiş ama kötü niyeti olmayabilir. Boşanmış diye erkek arıyor anlamına gelmiyor ki. Laf arasında denir öyle görüşürüz buralardayım diye. Bi anlayın olayı bakın kadın tekrar sık görüşmek isteyecek mi ? Mesaj atacak mı ? Samimi olucak mı ne yapıcak ? Öyle yaparsa el atarsın. Benimle iletişim kursun seninle değil rahatsız oluyorum dersin. Evde kadın yokken eve gelmez diye düşünüyorum.Ben sakin şekilde de eşime söyledim.Eve dönerken mesaj, iletişim istemiyorum dedim. Sonra görüşme istemedigimi söyledim. Cevap vermedi bana. Geleyim derse ne diyecegim diyor. Benimle gelmesi konusunda inatlaşınca net hayır deyince sinirlendim.
Allahınaşkına, eşinin ayda yılda bir gördüğü sözde yakın arkadaşı olsa, sen sürekli gelip gitmesini ister miydin?
Çok çok haklısınız, tepkinizi koyun bosverin.Evet kesinlikle görüşmesini istemiyorum. Yalnız ya da tek başına.Bugüne kadar o kız mı vardı hayır Eger kız boşanıp bu şehre gelmeseydi, zaten görüşmek istemeyecekti.Ve gece 9buçukta gelip 2buçuk gibi kalkması normal mi? Ee görüşürsek geç gelecek. Geç gidecek. Ben çalışan biriyim. Neden çekeyim. Çok mu arkadaşsız kaldık.
Dedim bunu. Tamam görüş ama bende yakın erkek arkadaş edinirim dedim. Bunu kabul etmiyor.Kıza belli et , soğuk dur bir bahane ile başından at , gerekirse sende eşine karşı erkek arkadaşlarınla irtibata geç, bakalım o zaman anlayışlı olabilecek mi...
Evinizin kurallarını siz belirleyin. Mesela bana saat 10 da misafir gelemez çünkü 1 saat sonra uyucam diye gönderirim. Eşime de söylerim geçe kalıyor bi düzenim var diye. Birazcık kendinizi ortaya koyun.Bakın birde eşime 8gibi gelirim dedi.Bekledik bekledik gelmedi. 9 buçukmuydu o ara geldi. Çocugu da geldi. 1 saat çocuk durmadı. Saat 11e gelıyordu. Sonra kızın ailesi saat 12 gibi çocugu almaya geldi. Kızın ailesi de tuhaf. Arabayla ev çok yakın.1 saat sonra geldıler. Kız gıtmedı kaldı.Bu arada gece 3civarı uyudu eşim. Sabah 6da uyandı. Şuan başım agrıyor diyor. Ben bu kızla görüşsem gece sürekli 2 3e kadar oturacak mı? Bana normal gelmiyor.
Bana zaten sürekli görüşmek isteyecek gibi geliyor. Gerisi artık eşime kalmış.
Yok yok deki çalıştığım yerde çok efemdi bir bey vardı hep görüşmek istiyordu bizle ama ben sen kızarsın diye uzak durdum , bundan sonra uzak durmam çay sohbet muhabbet ne varsa yaparım de ..Dedim bunu. Tamam görüş ama bende yakın erkek arkadaş edinirim dedim. Bunu kabul etmiyor.
Bir de sizde mi uyudu , bu ne samimiyet ya huuu, izin verme sakın..Bakın birde eşime 8gibi gelirim dedi.Bekledik bekledik gelmedi. 9 buçukmuydu o ara geldi. Çocugu da geldi. 1 saat çocuk durmadı. Saat 11e gelıyordu. Sonra kızın ailesi saat 12 gibi çocugu almaya geldi. Kızın ailesi de tuhaf. Arabayla ev çok yakın.1 saat sonra geldıler. Kız gıtmedı kaldı.Bu arada gece 3civarı uyudu eşim. Sabah 6da uyandı. Şuan başım agrıyor diyor. Ben bu kızla görüşsem gece sürekli 2 3e kadar oturacak mı? Bana normal gelmiyor.
Bana zaten sürekli görüşmek isteyecek gibi geliyor. Gerisi artık eşime kalmış.
Canım bariz belli kadın görüşme devamını isteyecek. İlk kez geldıgın evde ne demek 2bucuga kadar oturmak. Dedigin gibi eşime degil bana yazması gerek. Benım numaram bıle yok onda.Mesele o değil ki. Bi durun tamam kadın birden çıkmış gelmiş ama kötü niyeti olmayabilir. Boşanmış diye erkek arıyor anlamına gelmiyor ki. Laf arasında denir öyle görüşürüz buralardayım diye. Bi anlayın olayı bakın kadın tekrar sık görüşmek isteyecek mi ? Mesaj atacak mı ? Samimi olucak mı ne yapıcak ? Öyle yaparsa el atarsın. Benimle iletişim kursun seninle değil rahatsız oluyorum dersin. Evde kadın yokken eve gelmez diye düşünüyorum.
Eşine direk negatif enerji kavga yükleme. Sabaha kadar uyumamışsın ruh sağlığın normal değil kaygın çok fazla. Sanki adam kadınla yatmışta yakalamışsın tekrar iletişim kurarlarmı diye düşünüyor gibisin sakin ol.
Tamam istemiyorsun olabilir bende rahatsız olurdum birden bi arkadaş çıkıyor ve düzenimizi bozuyor ama bi izle bak. Eşini kızla daha çok muhabbet ediyor diye kıskanmışsın bi sorgula kendini siz neden güzel muhabbet etmiyor da tartışıyorsunuz ? Ben bu eleştiriyi yaptığımdan beri evliliğim daha güzel. Eşime eve geleyim de seninle şunları izliyim diye seni bekliyorum ben çok huzurluyum diyor. Önceden sizin gibi yaptığımda nalet olsun derdisizin için söylüyorum biraz relax. Tamam sinirlendi geri çekil. Ben söyledim söyleyeceğimi bitanem gerisi sende istemiyorum de. Bırak bi gözlemle noluyor duruma göre düşünürsün. Kaybetmekten korkarsan kaybedersin.
Canım bekledik bekledik gelmedı kız. 8gibi gelırım dedi. 9bucukta geldı. Hiç normal degilEvinizin kurallarını siz belirleyin. Mesela bana saat 10 da misafir gelemez çünkü 1 saat sonra uyucam diye gönderirim. Eşime de söylerim geçe kalıyor bi düzenim var diye. Birazcık kendinizi ortaya koyun.
Yok bizde uyumadı canım. Evıne bıraktık. Gece 2bucukta kalktı. Düşün bak. Eşimin ertesı gün işe gidecegini de biliyor.Bir de sizde mi uyudu , bu ne samimiyet ya huuu, izin verme sakın..
Canım istemez. Ama dedigin gibi söyleyecegim bakalımYok yok deki çalıştığım yerde çok efemdi bir bey vardı hep görüşmek istiyordu bizle ama ben sen kızarsın diye uzak durdum , bundan sonra uzak durmam çay sohbet muhabbet ne varsa yaparım de ..
İçime sinmeyen birşeyler var kızda. O yüzden görüşmek istemiyorumÖzgürce yalnız bırakamayacağınız adamlarla evli olmak nasıl bir duygu biraz anlatır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?