- 9 Temmuz 2021
- 5.408
- 5.206
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Konuşurken degil, kahve için teşekkür ederim deyıp ordan bakış atması eşime hoşuma gıtmedı. Bakış ne alaka yani.Hihi evet ilk mesajinizdan hic boyle anlasilmiyor ama. Konusurken goz temasi kurmasi bile rahatsiz etmis sizi. Konusurken insanlarin gozlerine bakiyoruz biz genel olarak
İnan benim öyle erkek arkadaşım gelecek, gece 2buçuga kadar oturacak,eşim bana yapmadığını bırakmazdı. Bak bu kız yüzünden uyuyamadı. Uykusu var. Başı agrıyor. Ama gık demiyor. Ama benim erkek arkadaşım yüzünden uykusuz kalsa, sürekli bana lafını sokardı.Eşitlikse bana da eşitlik.Ha kızla ısrarla görüşmek istıyorsa, bende erkek ortamı yapayım. Bunu kabul eder mi etmez. Ki benım eşim yakın arkadaşımla buluşunca, sürekli arayıp hadi gel diyen biri. 2 hafta üst üste arkadaşımla buluştum. Çocukluk arkadaşım.Sabah 10 da buluştuk. Akşam 10 da eve geldım. Eve gelene kadar 7 den sonra paso gel hadi dıye aradı. Neymiş sıkılmış evdeBurda niye böyle konulara güvenle ilgili yorumlar geliyor? Ya da herkes çok özgürmüş gibi yorum yapıyor anlamıyorum. Bu topraklarda yaşamasam inanırım da...
Özgürlükse herkese özgürlük değil mi? Burada kaçınızın eşi erkek arkadaşlarınızla samimiyetinize hele hele ki baş başa görüşmelerine izin verip sorun yapmıyor? Eminim bi elin parmakları kadar yoktur. Etkiye tepki bu. Ben o kadar özgür olamıyorsam eşim de olamaz.
İşte böyle yapıyorlar. Kendilerine gelince laf söyletmiyorlar. Yok öyle bi dünyaİnan benim öyle erkek arkadaşım gelecek, gece 2buçuga kadar oturacak,eşim bana yapmadığını bırakmazdı. Bak bu kız yüzünden uyuyamadı. Uykusu var. Başı agrıyor. Ama gık demiyor. Ama benim erkek arkadaşım yüzünden uykusuz kalsa, sürekli bana lafını sokardı.Eşitlikse bana da eşitlik.Ha kızla ısrarla görüşmek istıyorsa, bende erkek ortamı yapayım. Bunu kabul eder mi etmez. Ki benım eşim yakın arkadaşımla buluşunca, sürekli arayıp hadi gel diyen biri. 2 hafta üst üste arkadaşımla buluştum. Çocukluk arkadaşım.Sabah 10 da buluştuk. Akşam 10 da eve geldım. Eve gelene kadar 7 den sonra paso gel hadi dıye aradı. Neymiş sıkılmış evde
Bakın ama eşim ben bir erkekle samimi olsam, eve davet etsem, bunu asla kabul etmez. Ama kendine gelince anlayış beklıyor. Ne yanı, ben eşimden daha mı güvenilmezim.Bizim başından beri böyle kızlı erkekli arkadaş grubumuz ya da karşı cinsten bireysel arkadaşımız olmadı. 5 senedir tanışıyoruz.Bu saatten sonrada ben istemem zatenBenim yapmiyor mesela. Baska şehirden erkek arkadaşlarım geldiğinde çok teke tek disari kahveye cikmisizdir. Esim evde çocuğa bakmıştır. Eve yemeğede davet etmişimdir bir çok kez. Olay bu topraklar değil olay bakış açısı. Ben eşimi kısıtlamiyorum oda beni. Ha o istemiyor diye ben yapmayacak değilim . Herkes birbirine saygı duymayı öğrenecek. İş yerinde yakın olduğum birçok meslektaşım erkektir. Esimlede tanıştırırım. Daha konuşma dediğini duymadım
Eşim diyebileceğim noktada birinin yetişkin olarak kiminle samimiyet kurup nerede duracağını bilen biri olacağını düşünüyorum. Sizinkiler elini bırakınca hata yapıyorsa sizin probleminiz.Her şeyin bi usulü yordamı var. Sizin eşiniz kan bağı olmayan "kardeş" gibi gördüğü kadınlarlasamimi şekilde mesajlaşıp görüşebiliyorsa o sizin meşrebiniz. Bunun başka şeylerle alakası yok. Elmayla armudu karıştırmayı seviyorsunuz
Emin olun ben öyle yakın arkadaş edinsem, eşimin ailesi, arkadaşları karşı çıkar. En başta eşim karşı çıkar. Modern olmaktan bahsediyor herkes ama bir ben mi modern olmalıyım. Ha şu da var. TV'lerde neler görüp okuyoruz. Bana artık hiçbirşey masum gelmiyor.İşte siz bi istisnasınız. Emin olun karşılıklı olsa biz de yapmayız eşimizi kısıtlamayı. Ama türkiye de siz de bilirsiniz ki erkeklerin çoğu ama büyük bi çoğunluğu böyle. E biz de madem öyle yok öyle yağma diye biz de kısıtlamaya gidiyoruz. Döngü oluyor bu şekilde
Olay eş kisitladiginda tamam demekle basliyor. O ilk kısıtlama olduğunda kadın dur bir orda dese bu kısır döngü başlamaz. Evlenmeden önce kıskanıyor beni diye sevinen kişi bunu normal görmeye basliyor. Esim ilk evlendigimizde bana derdi mesela şunu şöyle değiştirelim diye benimle ilgili. Bende hayır ben böyle seviyorum derdim her zaman. O istiyor diye değişme yoluna gitmedim. Ha diklendim değil elbetteki evlilikte eşler biraz daha fedakarlık ediyor onlar normal ama olay o kadını alıp sonrada bambaşka biri olmasını istediğinde benim için sorun. Ben onlarda değişimi yapmadım. O nedenle suan bu haldeyiz. Ben 13 kusur yıllık evlilikte telefonunu kurcalamadim ona saygı duydum. Simdi şifrelerimiz açıktır. Oda benim telefonu sormadan yada ben vermedikçe almaz. Bunlar hep ilk tavizle basliyor. Birde diğer düşüncem yapan her durumda yapar. Ne kadar kisitlanirsa kısıtlansin iş yerinde yapar olmaz 2. Telefon alır yapar. Tamirci diye kaydeder yapar. Cok kısıtlama daha çok cezbedici olur ve kişiyi yönlendirir.İşte siz bi istisnasınız. Emin olun karşılıklı olsa biz de yapmayız eşimizi kısıtlamayı. Ama türkiye de siz de bilirsiniz ki erkeklerin çoğu ama büyük bi çoğunluğu böyle. E biz de madem öyle yok öyle yağma diye biz de kısıtlamaya gidiyoruz. Döngü oluyor bu şekilde
göz teması kurmakla kalmamış kahve için teşekkür etmiş bi de hiç kabul edilesi bişey mı yahu ?Hihi evet ilk mesajinizdan hic boyle anlasilmiyor ama. Konusurken goz temasi kurmasi bile rahatsiz etmis sizi. Konusurken insanlarin gozlerine bakiyoruz biz genel olarak
Haksizsiniz.İyi geceler herkese.Eşim bundan yıllar önce bir yerde çalışmış. Oradan samimi oldugu bir kız arkadaşı var. Daha önce sevgiliyken ve nişanlıyken bir kez görüştük.
Kız yaşadığımız şehre gelmiş.Bize gelmek istedi.Şuan bir kızı ve boşanıyormuş. Az önce evine bıraktık. Bundan sonra buralardayım, görüşürüz dedi.
Ben kesinlikle eşimle tek görüşmesini, mesajlaşmasını ve birbirini aramasını istemiyorum. Bu konuda haksız mıyım? Eşim biz kardeşiz. Merak etme o da beni kardeş olarak görüyor diyor. Ancak ben karşılıklı oturup sohbet edip gülüşmelerinden aşırı rahatsız oldum. Bilmiyorum gerginim.Az önce eşimle tartıştık.Ona net olarak mesaj, arama istemedigimi söyledim. Haksız mıyım?
İyi geceler herkese.Eşim bundan yıllar önce bir yerde çalışmış. Oradan samimi oldugu bir kız arkadaşı var. Daha önce sevgiliyken ve nişanlıyken bir kez görüştük.
Kız yaşadığımız şehre gelmiş.Bize gelmek istedi.Şuan bir kızı ve boşanıyormuş. Az önce evine bıraktık. Bundan sonra buralardayım, görüşürüz dedi.
Ben kesinlikle eşimle tek görüşmesini, mesajlaşmasını ve birbirini aramasını istemiyorum. Bu konuda haksız mıyım? Eşim biz kardeşiz. Merak etme o da beni kardeş olarak görüyor diyor. Ancak ben karşılıklı oturup sohbet edip gülüşmelerinden aşırı rahatsız oldum. Bilmiyorum gerginim.Az önce eşimle tartıştık.Ona net olarak mesaj, arama istemedigimi söyledim. Haksız mıyım?
Kız benim kvyi tanıyor. Kv ile iyi anlaşıyor. Eşim göçmen kız göçmen.Bilmiyorum karşıklı gülüşmeleri öyle rahatsız ettiki. Eşimi uyardım.Konuyu açmayacagım. Ancak mesaj arama görürsem ne yapayım
Ee tabiki. Bundan yıllar önce bir yerde çalışmışsın. Arada görüşürsün ama eşinle.Bilmiyorum,kızın soguk kahve için eşime teşekkür edip göz teması kurması falan, rahatsız oldum ben.
Bi sirayla siz de okuyun isterseniz, soyledikleriniz bana hala asiri sacma geliyor daKonulruk
Konuşurken degil, kahve için teşekkür ederim deyıp ordan bakış atması eşime hoşuma gıtmedı. Bakış ne alaka yani.
Size yönelik yazmadim o yazımı genel düşüncemdi. Eger sizi ilk kısıtlladigi ve yapamaz dediğinde sizinde bakış açınız aynı olduğu için kabul etmişsiniz. Bu aşamada zaten kendide yapmayacak orasi kesin. Bu sizi güvenilmez yapmaz. Herkesin bakış açısı. O nedenle evlenirken kendi bakış acılarımızı benzer kişileri seçiyoruz neticede evlilik bir ömür boyunca. Ben kısıtlayan insanların ya çok ozguvensiz (hem kendine hem karşıdakine ) yada kendi gözü disarda oldukları için karısıda yapar diye bu duyguda olduklarını düşünüyorum. Ama karşı cinsle evlenince kişi kendisi gorusmeyebilir bu tamamen kendi tercihidir saygı duyarım. Sizin olayda sen görüşme ben görüşürüm diyorsa zaten orda Bende dur bir dakika derim. Ama sizin olayda siz zaten bunu tercih etmediğiniz için esinizi kısıtlama durumu bana uygun gelmedi. Özgürlük cinsiyete değil insana dair bir haktır. Sizin olayda hislerinizden bahsettiniz, kadınların hisleri kuvvetlidir. rahatsizsaniz görüşmenin bencede.Bakın ama eşim ben bir erkekle samimi olsam, davet etsem, bunu asla kabul etmez. Ama kendine gelince anlayış beklıyor. Ne yanı, ben eşimden daha mı güvenilmezim.Bizim başından beri böyle kızlı erkekli arkadaş grubumuz ya da karşı cinsten bireysel arkadaşımız olmadı. 5 senedir tanışıyoruz.Bu saatten sonrada ben istemem zaten
bir daha gelsin istemiyor işte sorun o zatenKız bir daha gelirse ve yine çok geç kalkacak gibi olursa gitmesini istediğiniz saatlerde yarın da erkenden iş var, uykusuzluk yaramıyor bana vs diye ima edin, anlar heralde :/
yorumlara bakınca gelecek gibibir daha gelsin istemiyor işte sorun o zaten
Normal değil ya. Büyük olay çıkarEvet kesinlikle görüşmesini istemiyorum. Yalnız ya da tek başına.Bugüne kadar o kız mı vardı hayır Eger kız boşanıp bu şehre gelmeseydi, zaten görüşmek istemeyecekti.Ve gece 9buçukta gelip 2buçuk gibi kalkması normal mi? Ee görüşürsek geç gelecek. Geç gidecek. Ben çalışan biriyim. Neden çekeyim. Çok mu arkadaşsız kaldık.
Burda niye böyle konulara güvenle ilgili yorumlar geliyor? Ya da herkes çok özgürmüş gibi yorum yapıyor anlamıyorum. Bu topraklarda yaşamasam inanırım da...
Özgürlükse herkese özgürlük değil mi? Burada kaçınızın eşi erkek arkadaşlarınızla samimiyetinize hele hele ki baş başa görüşmelerine izin verip sorun yapmıyor? Eminim bi elin parmakları kadar yoktur. Etkiye tepki bu. Ben o kadar özgür olamıyorsam eşim de olamaz.
bence siz bunun için destek almalısınız sırf o yaşadığınız olaydan yola çıkarak hayatınızdaki herkese karşı güvensiz yaklaşmanız büyük problem,benim sözlüm yakın arkadaşımla beni aldattı ayrıldık onlar evlendi , bende başkasıyla evlendim eşimin kız arkadaşları var,benimde kız arkadaşlarım var gelir giderler konuşulur,işle ilgili birşey olursa eşimi ararlar. geçmişte aldatıldım diye şimdiye ve geleceğe yansıtsaydım kocama nefes aldıramazdım . etrafında tüm kadın karakterleri elediğinizde evliliğinizi korumuş olmuyorsunuz,kız arkadaşı olursa beni aldatabilir dediğiniz adamla zaten evli kalmamalısınızEmin olun ben öyle yakın arkadaş edinsem, eşimin ailesi, arkadaşları karşı çıkar. En başta eşim karşı çıkar. Modern olmaktan bahsediyor herkes ama bir ben mi modern olmalıyım. Ha şu da var. TV'lerde neler görüp okuyoruz. Bana artık hiçbirşey masum gelmiyor.
Benim baya yıllar önce 3 senelik bir ilişkim oldu. Bizi tanıştıranda bir arkadaşımdı. Ancak bu kız arkadaş, beni tanıştıran kişiyle aşırı samimiydi. Mesaj, görüşme falan hepsi vardı. 3 sene aramızda sorun oldu. Ve benim içime sinmeyen bişey oldu.Sonra biz bu şahısla ayrıldık. Ne oldu biliyor musunuz, bu kız bu kişiye aşkını itiraf etti. Bana bana ikisi bu arkadaşlıgı problem ettigimde fesatsın derdi. Demekki hislerim kuvvetliymiş. O yüzden güvenim yok kimseye.
Hırsızlık zaten. Eşimde elbiseler için mesaj attı. Tamam vs dedi ama önceden şöyle zor durumdayım böyle zor durumdayım diye her gün yazan kız eşime mesaj atmaz oldu o günden sonra. Ne diyim olan benim elbiselere olduHaklısınız. Ama içime sinmeyen birşeyler var. Huzursuz oldum. Böyle dayanamıyorum karşılıklı gülüşüp konuşmalarına. Ki konuşacak ortak noktaları bile yok. Hislerime güveniyorum. Sürekli görüşürse sorun yaşayacağım eminim buna.
Sizin eşinizin arkadaşı resmen hırsızlık yapmış. Habersiz ne demek elbiseyi götürmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?