Eşimin kız arkadaşı

Birlikte görüşmelisiniz bence. Ne alaka yani tek görüşmeleri. İstemezdim. Ben tek başıma erkek arkadaşlarımla görüşmüyorum eşim de görüşmesin

Sen daha iyi bilirsin aranızdaki iletişimi. 2 buçuğa kadar nasıl oturabiliyor ? Ben 12 de yatıyorum deseydiniz.

Canım bekledik bekledik gelmedı kız. 8gibi gelırım dedi. 9bucukta geldı. Hiç normal degil
Bi kere eniştem 8 de arayıp babama sana gelicez dedi bayram için. Babamda beklemiş beklemiş saat 10 buçuk gelen yok. Sinirlenmişti başlarım böyle misafire diye eniştem gelince çıkıp evden beni almaya gelmişti. Enişteme de erken gelseydin damat dedi uyudu hahahahahah

Özgürce yalnız bırakamayacağınız adamlarla evli olmak nasıl bir duygu biraz anlatır mısınız?

Her şeyin bi usulü yordamı var. Sizin eşiniz kan bağı olmayan "kardeş" gibi gördüğü kadınlarlasamimi şekilde mesajlaşıp görüşebiliyorsa o sizin meşrebiniz. Bunun başka şeylerle alakası yok. Elmayla armudu karıştırmayı seviyorsunuz

Sorun aldatılma ihtimali degil. Ben bu ihtimal ile hayatıma devam edemem zaten. Sorun benim içime sinmeyen bişeyler var.Kızla konuşmasını, gülüşme sini kaldıramıyorum

Benim içime sinmeyen şeyler var. Ben görüşmelerini takip edip gerilmek istemiyorum. Ben direk kızı hayatımda istemiyorum

Bu direk o saatte kapıya gelmiş canım.Keşke deseydim söyle geç oldu diye. Gerçekten çok gelip çok geç gitti.

Evet her insan kaldıramaz. Birde kardeş gibi olunan bir ilişki göremedim ben. Kardeş olan insanlar sürekli görüşür.Kızın bizimle ailecekte görüşmesi gerekti.

Boşanmış olması problem degil. Boşandığı için bu şehre yerleşecek. Bugüne kadar hayatımızda yoktu. Bi anda kalkıp ben en yakın arkadaşım deyip sürekli evime gelemez.
Hihi evet ilk mesajinizdan hic boyle anlasilmiyor ama. Konusurken goz temasi kurmasi bile rahatsiz etmis sizi. Konusurken insanlarin gozlerine bakiyoruz biz genel olarak

Burda niye böyle konulara güvenle ilgili yorumlar geliyor? Ya da herkes çok özgürmüş gibi yorum yapıyor anlamıyorum. Bu topraklarda yaşamasam inanırım da...

Özgürlükse herkese özgürlük değil mi? Burada kaçınızın eşi erkek arkadaşlarınızla samimiyetinize hele hele ki baş başa görüşmelerine izin verip sorun yapmıyor? Eminim bi elin parmakları kadar yoktur. Etkiye tepki bu. Ben o kadar özgür olamıyorsam eşim de olamaz.

Bu konudan bağımsız ama arkadaşınız ne yapti. Hala çocuğunu bırakmak için ugrasiyormu. Bugun sabah aklıma siz geldiniz. Burayı sabote etmeyim bir gelişme olursa kendi konunuza yazarsiniz

Pinkflambe allah aşkına beni görünmez yap ve peşimi bırak!

Hanımefendi abarttınız artık. Kendinizi bu kadar önemli zannediyorsunuz ya ona şaşırıyorum. Siz kimsiniz ki pesinizde olayım? Siz benim için herhangi bir üyeden farksızsınız. Buradaki her üye öyle. Sizin aksinize benim sizinle şahsi bir meselem yok, kimseyle yok. Burası bir forum sitesi neticede herkesle aynı düşünmek her yorumla aynı fikirde olmak zorunda da değilim. Hayır benimle ne meseleniz var inanın onu da bilmiyorum. Yorumu hangi üyenin yazdığını okumadan beğenmedim attım, konunuza yorum yazdığımdaki bir daha bana yazmayın tavrınızdan sonra yorum yazanın siz olduğunu görseydim asla bulaşmazdım merak etmeyin, gerçekten saçmalıyorsunuz artık.

Neyse ben yapicam bu işi anlaşıldı. Okumadım yine bu arada hoşçakalınnn

Benim yapmiyor mesela. Baska şehirden erkek arkadaşlarım geldiğinde çok teke tek disari kahveye cikmisizdir. Esim evde çocuğa bakmıştır. Eve yemeğede davet etmişimdir bir çok kez. Olay bu topraklar değil olay bakış açısı. Ben eşimi kısıtlamiyorum oda beni. Ha o istemiyor diye ben yapmayacak değilim . Herkes birbirine saygı duymayı öğrenecek. İş yerinde yakın olduğum birçok meslektaşım erkektir. Esimlede tanıştırırım. Daha konuşma dediğini duymadım

Neyse ben yapicam bu işi anlaşıldı. Okumadım yine bu arada hoşçakalınnn

Çok yorucu ve çok saygısız bir insansınız. Vazgeçtim sizin için dikkat etmeme hiç gerek yok. İstediğim yorumu yazarım ister okuyun ister cevap verin ister vermeyin. Lütfen siz yapın bana bulaşmayın zira benim sizinle bir sorunum yok, sizin benimle var. Allah akıl fikir versin

İşte siz bi istisnasınız. Emin olun karşılıklı olsa biz de yapmayız eşimizi kısıtlamayı. Ama türkiye de siz de bilirsiniz ki erkeklerin çoğu ama büyük bi çoğunluğu böyle. E biz de madem öyle yok öyle yağma diye biz de kısıtlamaya gidiyoruz. Döngü oluyor bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…