- 9 Kasım 2015
- 6.186
- 11.115
- 248
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
İyi geceler herkese.Eşim bundan yıllar önce bir yerde çalışmış. Oradan samimi oldugu bir kız arkadaşı var. Daha önce sevgiliyken ve nişanlıyken bir kez görüştük.
Kız yaşadığımız şehre gelmiş.Bize gelmek istedi.Şuan bir kızı ve boşanıyormuş. Az önce evine bıraktık. Bundan sonra buralardayım, görüşürüz dedi.
Ben kesinlikle eşimle tek görüşmesini, mesajlaşmasını ve birbirini aramasını istemiyorum. Bu konuda haksız mıyım? Eşim biz kardeşiz. Merak etme o da beni kardeş olarak görüyor diyor. Ancak ben karşılıklı oturup sohbet edip gülüşmelerinden aşırı rahatsız oldum. Bilmiyorum gerginim.Az önce eşimle tartıştık.Ona net olarak mesaj, arama istemedigimi söyledim. Haksız mıyım?
Sen daha iyi bilirsin aranızdaki iletişimi. 2 buçuğa kadar nasıl oturabiliyor ? Ben 12 de yatıyorum deseydiniz.Canım bariz belli kadın görüşme devamını isteyecek. İlk kez geldıgın evde ne demek 2bucuga kadar oturmak. Dedigin gibi eşime degil bana yazması gerek. Benım numaram bıle yok onda.
Biz cok iyi muabbet edıyoruz canım. Biz kızı eve bırakırken o yolu yürürken benımle muabbet ederdı eşim. Ama kızla etmesı zoruma gıttı. Eşimle aramaz cok iyi.
Benı çigneyip kızı eve getirirse büyük problem olur
Bi kere eniştem 8 de arayıp babama sana gelicez dedi bayram için. Babamda beklemiş beklemiş saat 10 buçuk gelen yok. Sinirlenmişti başlarım böyle misafire diye eniştem gelince çıkıp evden beni almaya gelmişti. Enişteme de erken gelseydin damat dedi uyudu hahahahahahCanım bekledik bekledik gelmedı kız. 8gibi gelırım dedi. 9bucukta geldı. Hiç normal degil
Özgürce yalnız bırakamayacağınız adamlarla evli olmak nasıl bir duygu biraz anlatır mısınız?
Sorun aldatılma ihtimali degil. Ben bu ihtimal ile hayatıma devam edemem zaten. Sorun benim içime sinmeyen bişeyler var.Kızla konuşmasını, gülüşme sini kaldıramıyorumBen gorusmesine karismazdim, belli etmezdim hicbir sey. Caktirmadan dikkat ederdim, bir gozum esimin uzerinde olurdu. Cunku aptal yerine konulmayi hic istemem. Arkamdan is cevrilmesin, varsa dusuncesi, gelsin soylesin, ayrilalim. Bir seyler yapacaksa da zaman kaybetmeden ogreneyim, yoluma bakayim isterim. Yillarca aldatildigini ogrenen kadinlar gecen zaman icin uzuluyorlar. O pismanligi yasamak istemem.
Benim içime sinmeyen şeyler var. Ben görüşmelerini takip edip gerilmek istemiyorum. Ben direk kızı hayatımda istemiyorumBen gorusmesine karismazdim, belli etmezdim hicbir sey. Caktirmadan dikkat ederdim, bir gozum esimin uzerinde olurdu. Cunku aptal yerine konulmayi hic istemem. Arkamdan is cevrilmesin, varsa dusuncesi, gelsin soylesin, ayrilalim. Bir seyler yapacaksa da zaman kaybetmeden ogreneyim, yoluma bakayim isterim. Yillarca aldatildigini ogrenen kadinlar gecen zaman icin uzuluyorlar. O pismanligi yasamak istemem.
Evet saçmalık yani canım.Esnedim falan kalkmadı kız.Sen daha iyi bilirsin aranızdaki iletişimi. 2 buçuğa kadar nasıl oturabiliyor ? Ben 12 de yatıyorum deseydiniz.
Bu direk o saatte kapıya gelmiş canım.Keşke deseydim söyle geç oldu diye. Gerçekten çok gelip çok geç gitti.Bi kere eniştem 8 de arayıp babama sana gelicez dedi bayram için. Babamda beklemiş beklemiş saat 10 buçuk gelen yok. Sinirlenmişti başlarım böyle misafire diye eniştem gelince çıkıp evden beni almaya gelmişti. Enişteme de erken gelseydin damat dedi uyudu hahahahahah
Evet her insan kaldıramaz. Birde kardeş gibi olunan bir ilişki göremedim ben. Kardeş olan insanlar sürekli görüşür.Kızın bizimle ailecekte görüşmesi gerekti.Her şeyin bi usulü yordamı var. Sizin eşiniz kan bağı olmayan "kardeş" gibi gördüğü kadınlarlasamimi şekilde mesajlaşıp görüşebiliyorsa o sizin meşrebiniz. Bunun başka şeylerle alakası yok. Elmayla armudu karıştırmayı seviyorsunuz
Esneyince kalkmaz. Canım sende yatıya geldin herhalde sabah oldu diceksiniz.Evet saçmalık yani canım.Esnedim falan kalkmadı kız.
İşte ortamdayken denmıyor maalesef canımEsneyince kalkmaz. Canım sende yatıya geldin herhalde sabah oldu diceksiniz.
Hihi evet ilk mesajinizdan hic boyle anlasilmiyor ama. Konusurken goz temasi kurmasi bile rahatsiz etmis sizi. Konusurken insanlarin gozlerine bakiyoruz biz genel olarakBoşanmış olması problem degil. Boşandığı için bu şehre yerleşecek. Bugüne kadar hayatımızda yoktu. Bi anda kalkıp ben en yakın arkadaşım deyip sürekli evime gelemez.
Bu konudan bağımsız ama arkadaşınız ne yapti. Hala çocuğunu bırakmak için ugrasiyormu. Bugun sabah aklıma siz geldiniz. Burayı sabote etmeyim bir gelişme olursa kendi konunuza yazarsinizYuh diyorum gece 2 buçuğa kadar evinizde ne işi var, sırf bu bile görüşmek istememekte haklı oldugunuzu gösteriyor. En samimi arkadaşımın evinde dahi kalamam o saate kadar. Ne değişik bir arkadaşmış hanımefendi. Doğru dürüst samimi olmadığı insanların evinde o saate kadar oturabiliyor. Ben öz kardeşimin evinde kalmam o saate kadar sabah işe gidiyorlar diye. Bir şekilde uzak durmanızı öneririm yoksa gelip burada evimden çıkmıyor diye konu açmanız gerekebilir
Neyse ben yapicam bu işi anlaşıldı. Okumadım yine bu aradaHanımefendi abarttınız artık. Siz benim için herhangi bir üyeden farksızsınız. Buradaki her üye öyle. Sizin aksinize benim sizinle şahsi bir meselem yok, kimseyle yok. Burası bir forum sitesi neticede herkesle aynı düşünmek her yorumla aynı fikirde olmak zorunda da değilim. Hayır benimle ne meseleniz var inanın onu da bilmiyorum. Yorumu hangi üyenin yazdığını okumadan beğenmedim attım, konunuza yorum yazdığımdaki bir daha bana yazmayın tavrınızdan sonra yorum yazanın siz olduğunu görseydim asla bulaşmazdım merak etmeyin, gerçekten saçmalıyorsunuz artık.
Benim yapmiyor mesela. Baska şehirden erkek arkadaşlarım geldiğinde çok teke tek disari kahveye cikmisizdir. Esim evde çocuğa bakmıştır. Eve yemeğede davet etmişimdir bir çok kez. Olay bu topraklar değil olay bakış açısı. Ben eşimi kısıtlamiyorum oda beni. Ha o istemiyor diye ben yapmayacak değilim . Herkes birbirine saygı duymayı öğrenecek. İş yerinde yakın olduğum birçok meslektaşım erkektir. Esimlede tanıştırırım. Daha konuşma dediğini duymadımBurda niye böyle konulara güvenle ilgili yorumlar geliyor? Ya da herkes çok özgürmüş gibi yorum yapıyor anlamıyorum. Bu topraklarda yaşamasam inanırım da...
Özgürlükse herkese özgürlük değil mi? Burada kaçınızın eşi erkek arkadaşlarınızla samimiyetinize hele hele ki baş başa görüşmelerine izin verip sorun yapmıyor? Eminim bi elin parmakları kadar yoktur. Etkiye tepki bu. Ben o kadar özgür olamıyorsam eşim de olamaz. Hem neden olsun?
Neyse ben yapicam bu işi anlaşıldı. Okumadım yine bu aradahoşçakalınnn
Benim yapmiyor mesela. Baska şehirden erkek arkadaşlarım geldiğinde çok teke tek disari kahveye cikmisizdir. Esim evde çocuğa bakmıştır. Eve yemeğede davet etmişimdir bir çok kez. Olay bu topraklar değil olay bakış açısı. Ben eşimi kısıtlamiyorum oda beni. Ha o istemiyor diye ben yapmayacak değilim . Herkes birbirine saygı duymayı öğrenecek. İş yerinde yakın olduğum birçok meslektaşım erkektir. Esimlede tanıştırırım. Daha konuşma dediğini duymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?