Eşimin kız arkadaşı

Bu konudan bağımsız ama arkadaşınız ne yapti. Hala çocuğunu bırakmak için ugrasiyormu. Bugun sabah aklıma siz geldiniz. Burayı sabote etmeyim bir gelişme olursa kendi konunuza yazarsiniz
Merhaba durumda bir değişiklik olmadı o yüzden konuyu güncellemedim, tavrımı korumaya çalışıyorum ona karşı ama azıcık yüz versem başa dönecek gibiyiz, haftasonu için birlikte biryerlere gitmeyi önerdi kabul etmedim bunun gibi yerini yapmaya çalışıyor bizi çocukla bir araya getirmeye çalışıyor hala. Sorduğunuz içinde teşekkür ederim

Kesinlikle çok ayarsız biri bu hanımefendi, gece 12de ailesi çocugunu almaya gidiyor kendisi kalkmıyor ne kadar ayıp. Bana bu hikaye çok tanıdık geliyor güz göz olmadan bu arkadaşlığı sonlandırmanız en güzeli yoksa gerçekten evinizden çıkmaz, eşiniz hayır da diyemez belki siz de diyemezsiniz sıkıntı yaşarsınız. Görüşmek istediğinde bahane ile geçiştirin müsait değiliz deyin bir kaç defa reddedince zaten anlar oda sürekli arayıp rahatsız etmez

Tabiki. Benim hislerim kuvvetlidir. Ben cok huzursuz oldum.

Gelecek ve mesaj atacak buna eminim. Eger yazarsa görüşmelerini istemedigimi yazayım mı kıza
Kusura bakma müsait değiliz eşimle baş başa planımız var yazarsınız. Anlasın rahatsız olduğunuzu

Ben zaten eşimi kısıtlamadım. Sevgiliyken falan 2 kez benimle, 1kez yalnız görüştüler
Yılda 1 2kez olsa tamam derdim. Ancak dün ben çok huzursuz oldum. Eşimin o kızla gülüp eglenmesini kaldıramadım.
Belkide alışkın olmadıgım için. Ki bu kız bizim semte taşınmayı istıyor. Gece 2bucukta kalkan biri çok normal gelmedi. Düşünceli olabilirdi

Bu hayatta neler neler oluyor. Koca memlekette ne alaka bizim semt. Buraya taşınırsa hep görüşmek ister zaten.
O yüzü vermeyeceksiniz işte. Açıkça belli edin istemediğinizi yoksa bu kadın aa bu şehirde bu semtte tanıdığım yok arkadaşım yok canım sıkıldı hadi bi çay koyun geleyim diye çat kapı gelir

Eşimin iş yerinden iletişim kurdugu kızlar var. Wpda mesajları var. Hiçbirini silmez. Ama bu kız çok rahatsız etti beni

Haksızsın. İki tane eşek kadar insan sana mı soracak görüşebilir miyiz diye.

1buçuk yaşında çocugu durmadı. 1 saat çocugu susturmaya oylamaya çalıştı. Uykusu var dedi. Ailesi de bana rahat dedi. Kızın babaannesinin evi araba ile 5 dakika. Annesigil 1 saat sonra çıkıp geldi.Ee çocugu alıp gittiler.Kız aşırı rahat. 2buçuga kadar oturdu.Ve tam kapıdan çıkarken, bundan sonra buralardayım, daha çok görüşürüz dedi. Ve evimden çıkmaz. Evi terası çok begendi.Bayıldı.Ben eşim bana cevap vermediğinde çok gerildim. Terasta ki masayı bana aşagı attırma, bu terası kapattırma dedim. 2paket sigarayı bitirdiler.

Gelir gelir. Çok rahat biri. Ki bir süre babannesinde kalacakmış. Bence tekrar gelmek isteyecek.

Saplantılı eski sevgili gibi. Simdilik sevindim sizin için kurtulmuş olun. Sevgiyle kalin

Ha senin derdin başkaaaa Kaynanan iyi anlaşan kadını buldu seni boşatır oğluna onu alır. Bu mu yani? Gerçekten mi?

Ha senin derdin başkaaaa Kaynanan iyi anlaşan kadını buldu seni boşatır oğluna onu alır. Bu mu yani? Gerçekten mi?
Konu bu degil. Kv eşimin arkadaş çevresi ile samimi olmayı seviyor. Kızı evine çagırır eminim. Eşime getir kızı birgün der. Eşimle kızın gitmesini istemem. Kız tek gidebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…