- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.389
- 158
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Merhaba durumda bir değişiklik olmadı o yüzden konuyu güncellemedim, tavrımı korumaya çalışıyorum ona karşı ama azıcık yüz versem başa dönecek gibiyiz, haftasonu için birlikte biryerlere gitmeyi önerdi kabul etmedim bunun gibi yerini yapmaya çalışıyor bizi çocukla bir araya getirmeye çalışıyor hala. Sorduğunuz içinde teşekkür ederimBu konudan bağımsız ama arkadaşınız ne yapti. Hala çocuğunu bırakmak için ugrasiyormu. Bugun sabah aklıma siz geldiniz. Burayı sabote etmeyim bir gelişme olursa kendi konunuza yazarsiniz
Kesinlikle çok ayarsız biri bu hanımefendi, gece 12de ailesi çocugunu almaya gidiyor kendisi kalkmıyor ne kadar ayıp. Bana bu hikaye çok tanıdık geliyorBakın birde eşime 8gibi gelirim dedi.Bekledik bekledik gelmedi. 9 buçukmuydu o ara geldi. Çocugu da geldi. 1 saat çocuk durmadı. Saat 11e gelıyordu. Sonra kızın ailesi saat 12 gibi çocugu almaya geldi. Kızın ailesi de tuhaf. Arabayla ev çok yakın.1 saat sonra geldıler. Kız gıtmedı kaldı.Bu arada gece 3civarı uyudu eşim. Sabah 6da uyandı. Şuan başım agrıyor diyor. Ben bu kızla görüşsem gece sürekli 2 3e kadar oturacak mı? Bana normal gelmiyor.
Bana zaten sürekli görüşmek isteyecek gibi geliyor. Gerisi artık eşime kalmış.
Gelecek ve mesaj atacak buna eminim. Eger yazarsa görüşmelerini istemedigimi yazayım mı kızayorumlara bakınca gelecek gibi
Tekrar bu eve gelmesini istemiyorum.Kız bir daha gelirse ve yine çok geç kalkacak gibi olursa gitmesini istediğiniz saatlerde yarın da erkenden iş var, uykusuzluk yaramıyor bana vs diye ima edin, anlar heralde :/
Tabiki. Benim hislerim kuvvetlidir. Ben cok huzursuz oldum.Seni anlıyorum ya. Normalde hiç kıskanç biri değilim ama söz konusu hayatımda ki erkek olunca kıskanıyorum elimde değil. Eski eşimin de bi kız arkadaşı vardı. Yaşadığımız ilin 70 km ilk uzağında ki ilçede çalışıyordu. Eşim ilk tanıştığımızda hemen bu kızdan bahsetmişti. Yani tüm arkadaşlarından bahsederken bu kızdan da bahsetse normal karşılardım ama bak benim böyle bir arkadaşım var arada bir hafta sonu yanına giderim tüm gün kalırım falan diyince biraz rahatsız olmuştum ama hiç konu etmedim. Sonra gizlice konuşma kayıtlarına baktığımda kızla arada bir konuşuyorlar ama saatler sürüyor biraz rahatsız oldum. Ama ne konuştunuz falan sormadım. Konuyu başka şekilde kıza getirdim o napıyor konuştunuz mu falan. Sonra sorduğum sorulardan hoşlanmadığım cevaplar almıştım. Aslında bi ara ondan hoşlandığını, en yakın arkadaşıyla çıkmasaydı belki açılırdım falan dedi. Sonra bide bir defa gece geç olduğu için kızın evinde kaldığını söyledi. Ben bunları duyduktan sonra rahatsız oldum. O zaman kızla iletişimini azaltmasını söylemiştim oda daha evli olmadığımız için her sözümü yapardı kızla arasına mesafe koymuştu yada bilmiyorum konuşmalarını falan siliyordu belki. Ay insan eşine saygılı olmalı fakat yinede biraz arasına mesafe koymasını söyleyecek kadar da söz hakkı olmalı diye düşünüyorum
Kusura bakma müsait değiliz eşimle baş başa planımız var yazarsınız. Anlasın rahatsız olduğunuzuGelecek ve mesaj atacak buna eminim. Eger yazarsa görüşmelerini istemedigimi yazayım mı kıza
Bu hayatta neler neler oluyor. Koca memlekette ne alaka bizim semt. Buraya taşınırsa hep görüşmek ister zaten.Normal değil ya. Büyük olay çıkar10yoll sonra gel hhhhhop. Belki bu anlaşmalı geliyor bi şehre eşin dedi gel buraya taşın felan ne ayak bunlar ya . Bıçak gibi kes aralarını
Ben zaten eşimi kısıtlamadım. Sevgiliyken falan 2 kez benimle, 1kez yalnız görüştülerBenim liseden erkek arkadaşim var uzun yillardir da bir araya gelememiştik, eşimi tanistirma firsatim da olmamişti. Ayni şehre denk gelince gayet o erkek arkadaşimla yalniz da goruşmuştum.
Ama sizin dediğiniz de doğru "eşim gidebilir, eşim yapabilir, eşimi darlamam" diyen kadinlarin ayni ozgurluge sahip olmadigini okudum burada.
Bir konuda mesela eşimi darlamam arkadaslariyla tatile gonderirim diyen kadinin yorumlarina bakiyorum kendisi evde cocuk bakiyor oluyor, arkadaslarla tatile gidecek ortami hiç olmamiş o bile yok. Normal geliyor kendisine...
Çogunluk tek tarafli ozgurluk oluyor benim de gordugum kadariyla.
O yüzü vermeyeceksiniz işte. Açıkça belli edin istemediğinizi yoksa bu kadın aa bu şehirde bu semtte tanıdığım yok arkadaşım yok canım sıkıldı hadi bi çay koyun geleyim diye çat kapı gelirBu hayatta neler neler oluyor. Koca memlekette ne alaka bizim semt. Buraya taşınırsa hep görüşmek ister zaten.
Eşimin iş yerinden iletişim kurdugu kızlar var. Wpda mesajları var. Hiçbirini silmez. Ama bu kız çok rahatsız etti benibence siz bunun için destek almalısınız sırf o yaşadığınız olaydan yola çıkarak hayatınızdaki herkese karşı güvensiz yaklaşmanız büyük problem,benim sözlüm yakın arkadaşımla beni aldattı ayrıldık onlar evlendi , bende başkasıyla evlendim eşimin kız arkadaşları var,benimde kız arkadaşlarım var gelir giderler konuşulur,işle ilgili birşey olursa eşimi ararlar. geçmişte aldatıldım diye şimdiye ve geleceğe yansıtsaydım kocama nefes aldıramazdım . etrafında tüm kadın karakterleri elediğinizde evliliğinizi korumuş olmuyorsunuz,kız arkadaşı olursa beni aldatabilir dediğiniz adamla zaten evli kalmamalısınız
Haksızsın. İki tane eşek kadar insan sana mı soracak görüşebilir miyiz diye.İyi geceler herkese.Eşim bundan yıllar önce bir yerde çalışmış. Oradan samimi oldugu bir kız arkadaşı var. Daha önce sevgiliyken ve nişanlıyken bir kez görüştük.
Kız yaşadığımız şehre gelmiş.Bize gelmek istedi.Şuan bir kızı ve boşanıyormuş. Az önce evine bıraktık. Bundan sonra buralardayım, görüşürüz dedi.
Ben kesinlikle eşimle tek görüşmesini, mesajlaşmasını ve birbirini aramasını istemiyorum. Bu konuda haksız mıyım? Eşim biz kardeşiz. Merak etme o da beni kardeş olarak görüyor diyor. Ancak ben karşılıklı oturup sohbet edip gülüşmelerinden aşırı rahatsız oldum. Bilmiyorum gerginim.Az önce eşimle tartıştık.Ona net olarak mesaj, arama istemedigimi söyledim. Haksız mıyım?
1buçuk yaşında çocugu durmadı. 1 saat çocugu susturmaya oylamaya çalıştı. Uykusu var dedi. Ailesi de bana rahat dedi. Kızın babaannesinin evi araba ile 5 dakika. Annesigil 1 saat sonra çıkıp geldi.Ee çocugu alıp gittiler.Kız aşırı rahat. 2buçuga kadar oturdu.Ve tam kapıdan çıkarken, bundan sonra buralardayım, daha çok görüşürüz dedi. Ve evimden çıkmaz. Evi terası çok begendi.Bayıldı.Ben eşim bana cevap vermediğinde çok gerildim. Terasta ki masayı bana aşagı attırma, bu terası kapattırma dedim. 2paket sigarayı bitirdiler.Kesinlikle çok ayarsız biri bu hanımefendi, gece 12de ailesi çocugunu almaya gidiyor kendisi kalkmıyor ne kadar ayıp. Bana bu hikaye çok tanıdık geliyorgüz göz olmadan bu arkadaşlığı sonlandırmanız en güzeli yoksa gerçekten evinizden çıkmaz, eşiniz hayır da diyemez belki siz de diyemezsiniz sıkıntı yaşarsınız. Görüşmek istediğinde bahane ile geçiştirin müsait değiliz deyin bir kaç defa reddedince zaten anlar oda sürekli arayıp rahatsız etmez
Evet evet. Normal bir mesaj atarsa, napıyorsun diye. Ya da eşimi ararsa ne yapmam gerek.Kusura bakma müsait değiliz eşimle baş başa planımız var yazarsınız. Anlasın rahatsız olduğunuzu
Gelir gelir. Çok rahat biri. Ki bir süre babannesinde kalacakmış. Bence tekrar gelmek isteyecek.O yüzü vermeyeceksiniz işte. Açıkça belli edin istemediğinizi yoksa bu kadın aa bu şehirde bu semtte tanıdığım yok arkadaşım yok canım sıkıldı hadi bi çay koyun geleyim diye çat kapı gelir
Saplantılı eski sevgili gibi. Simdilik sevindim sizin için kurtulmuş olun. Sevgiyle kalinMerhaba durumda bir değişiklik olmadı o yüzden konuyu güncellemedim, tavrımı korumaya çalışıyorum ona karşı ama azıcık yüz versem başa dönecek gibiyiz, haftasonu için birlikte biryerlere gitmeyi önerdi kabul etmedim bunun gibi yerini yapmaya çalışıyor bizi çocukla bir araya getirmeye çalışıyor hala. Sorduğunuz içinde teşekkür ederim
Ha senin derdin başkaaaaKız benim kvyi tanıyor. Kv ile iyi anlaşıyor. Eşim göçmen kız göçmen.Bilmiyorum karşıklı gülüşmeleri öyle rahatsız ettiki. Eşimi uyardım.Konuyu açmayacagım. Ancak mesaj arama görürsem ne yapayım
O zaman siz net bir şekilde istemediğinizi söyleyeceksiniz. Bu olay net olmadıkça çözülecek bir mevzu değil bana goreBu hayatta neler neler oluyor. Koca memlekette ne alaka bizim semt. Buraya taşınırsa hep görüşmek ister zaten.
Konu bu degil. Kv eşimin arkadaş çevresi ile samimi olmayı seviyor. Kızı evine çagırır eminim. Eşime getir kızı birgün der. Eşimle kızın gitmesini istemem. Kız tek gidebilir.Ha senin derdin başkaaaaKaynanan iyi anlaşan kadını buldu seni boşatır oğluna onu alır. Bu mu yani? Gerçekten mi?
Degil degil. Eskiden sürekli telefonda konuşurlarmış.Kız 4 senedir evli. 4 senedir konuşma yok. Bu saatten sonra olursa, mecbur engellerim kızı.O zaman siz net bir şekilde istemediğinizi söyleyeceksiniz. Bu olay net olmadıkça çözülecek bir mevzu değil bana gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?