- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.703
- 598
- 31
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Eltisi sen misin katipcim nerden biliyorsun kadının gördüğümüz en iyi kaynana olduğunuBen valla üstümü başımı parçalayacağım artık. Anlatamıyorum. Kaynanası gerçekten öyle fena biri değil. Başkası olsa başına da kakardı huzur da bozardı. Kadın görüp görebileceğin en iyi niyetli kaynanaİdare edilmesi aşırı kolay bir kadın . İki tatlı dille her şeyini yaptırabilirsin. Konu sahibi kullanmayı bilmiyor ama bilen olursa diye de ödü patlıyor. Müstakbel eltisi kaynana ile iyi diye de kıskanmıştı, kıskanmıyom kiii diye diye.
:))) ben artık daha fazla konuşmayacağım. Sayfa sayfa konuşmuşluğumuz var , siz daha yolun başındasınız. İlk halimi görüyorum sizde, kolay gele.Eski konuları ben de okudum, kv her hafta sonu bana gelin diye tutturan biri. Konu sahibi bu yakınlığı istemiyor mesafe seviyor. Sırf kınasını yaptı diye her hafta görüşmek samimi olmak zorunda değil ki. Kv nin oğlunun her arkadaşıyla görüşmesi samimi olması da ayrı bir tuhaflık. Kaç tane böyle anne baba vardır çocuğunun her arkadaşıyla görüşen eden?
Zam haberi umarım espiridir, zaten yeterince zamlıEltisi sen misin katipcim nerden biliyorsun kadının gördüğümüz en iyi kaynana olduğunu
Son 5 sayfadır sedat peker gibi gizemli konuşup durma kediyi de bilmem neyi de bilmiyoruz bize de açıklarsan sana zahmet
Üstünü parcalamana da gerek kalmaz malum tekstile de buyuk zam geliyor hafta ici
Katibe özel zam o korkmaZam haberi umarım espiridir, zaten yeterince zamlı
işte herifin gözü dışarda mı bu kadınla olayı ne onun derdinde zaten,kaynananında çomak sokmasını istemiyor, kocamın niyeti başkaysa ayrılırım diyor zaten konu sahibi.Ya diyelim kaynana şeytan herifin gözü dışarda, en fazla boşanırsın yani, çoluk çocuk yokken tertemiz, anası da babası ile boşandı zaten, gidersin yaşarsın ananla. Bu tavırlar çok saçma değil mi, bu kadar takmak, kafanda döndürmek, bi benim canım mı tatlı ben anlamıyorum, erkekler bu kadar üstünde durulmaya gelmiyor, kendilerini bişey sanmaya başlayınca hiç önünü alamıyorsun.
Valla bana göre iyi, birçoğuna göre iyi. Kötü diyene de saygım var. Hoççakalın gidiyom ben.Eltisi sen misin katipcim nerden biliyorsun kadının gördüğümüz en iyi kaynana olduğunu
Son 5 sayfadır sedat peker gibi gizemli konuşup durma kediyi de bilmem neyi de bilmiyoruz bize de açıklarsan sana zahmet
Üstünü parcalamana da gerek kalmaz malum tekstile de buyuk zam geliyor hafta ici
Ben bahsettiğiniz eski üyeliği ve açılan konuyu biliyorum. Kv iyiniyet adı altında evli çiftin evine, yaşamına her şeyine karışan sürekli arayıp darlayan biri. Herkes bu samimiyeti bu muhabbeti sevmek zorunda değil. Kınasını yapmış olması habire evin internetine şuyuna buyuna bile karışma hakkı vermez.:))) ben artık daha fazla konuşmayacağım. Sayfa sayfa konuşmuşluğumuz var , siz daha yolun başındasınız. İlk halimi görüyorum sizde, kolay gele.
Tamam işte, konu sahibinin geldiği aile yapısı yetiştiği çevre vs ye bakınca kaynanası çok çok iyi kalıyor. Bu kadın konusunu da böylesine takması boşanmaktan korktuğunu gösteriyor. Düşmanı çok akraba denen akrepler hazırolda bekliyor bir şey gelse başına diye.Korkabilir anlıyorum ama keşke bu kadar belli etmese. Kendi ayaklarına sıkıyor. Kızdığım kadar üzülüyorum ben kendisine.Ben bahsettiğiniz eski üyeliği ve açılan konuyu biliyorum. Kv iyiniyet adı altında evli çiftin evine, yaşamına her şeyine karışan sürekli arayıp darlayan biri. Herkes bu samimiyeti bu muhabbeti sevmek zorunda değil. Kınasını yapmış olması habire evin internetine şuyuna buyuna bile karışma hakkı vermez.
şimdide aile yapısı yetiştiği çevreye mi sıra geldiTamam işte, konu sahibinin geldiği aile yapısı yetiştiği çevre vs ye bakınca kaynanası çok çok iyi kalıyor.
Katlanacak bir durum olsa keşke ya. Valla.şimdide aile yapısı yetiştiği çevreyemi sıra geldiailesi ve çevresi gereği şahit olduğu yaşamak zorunda kaldığı şeyler için kaynanasına katlanması mı gerekiyor alemsin ya
Kadın artık bu şehirde yaşayacak. Aşırı rahat biri. Akşam 9bucukta geldı. 2bucukta kalktıİlk görüşmeye normal mı? Devamı gelsın ısteyecek emınımYa kadınla bir kere karı-koca birlikte görüşmüşsünüz. Ne diye bu kadar abarttınız da gerekirse terk ederime geldiniz.
Olmamış şeyler üzerinden evliliğinizi bu kadar germek gerekli mi sizce?
konu sahibinin kayınvalidesini iyi olarak görüyorsan kayınvaliden daha ciddi sıkıntılar yaşatmış demektir , beni ve eşimi sürekli gelin gelin diye darlayıp kocamı doldurmaya çalışan, evimize aldığımız herşeye karışan ,sürekli müdahalede bulunan biri katlanılması zor biri. insanlar bunun için evlenmiyor... böyle bir kayınvalideyi de kimse sevmez.Katlanacak bir durum olsa keşke ya. Valla.
Kadın çok rahat. Çocuguna annesı bakıyor. Akşamda annesıgıl çocugu aldı goturdu.Benım kız kardeşim ben 2bucuga kadar oturmaya çekiniyorum dedi. Nerden gelıyor bu rahatlık.Şimdi hiç kendinizi strese sokmayın, belki lafın gelişi demiştir belki cidden demiştir ama çocuğunun peşinde koşturmaktan gelemez. Belli olmaz. Gelmek isterse de ne yapacağınıza karar verdiniz zaten. Eşiniz belli ki bir şey diyemeyecek, siz açıkça kadınla konuşur kaparsınız konuyu. Kimse değmez bu kadar kendinizi strese sokmanıza. Konuyu okurken geriliminizi hissediyorum ve normalde arkadaşlarla buluşup şu an bu kadına böyle bir his beslemeniz bana doğru hissettiğinizi düşündürdü ama yine de değmez valla. En kötü en olmayacak ihtimali düşünelim; diyelim ilişkileri var kadın cidden hoşlanıyormuş vs boşarsınız gider ya daha kendi kredi kartlarına sahip çıkamayan, insanlara hayır diyemeyip sizi strese sokan adamın teki için değmez
en cinnet geçirdiğim konular hayır denememesiyle alakalı olanlar, Allah sabır versin valla
Çok ciddi sıkıntılarım olmadı ama birtakım sıkıntılarım oldu. Ben bu kadar kafamda döndürmedim ama. Çoğu zaman ne diyo kime diyo duymadım bile. Umursamaz tarafım pistir Allah oraya denk getirmesin kimseyi.konu sahibinin kayınvalidesini iyi olarak görüyorsan kayınvaliden daha ciddi sıkıntılar yaşatmış demektir , beni ve eşimi sürekli gelin gelin diye darlayıp kocamı doldurmaya çalışan, evimize aldığımız herşeye karışan ,sürekli müdahalede bulunan biri katlanılması zor biri. insanlar bunun için evlenmiyor... böyle bir kayınvalideyi de kimse sevmez.
Çocugunun her arkadaşı ile görüşüp, ayrıca onların aileleriyle de tanışıp görüşen biri. Hatta bir arkadaşının teyzesını falan tanıyor. Onunlada görüşmüş.Eski konuları ben de okudum, kv her hafta sonu bana gelin diye tutturan biri. Konu sahibi bu yakınlığı istemiyor mesafe seviyor. Sırf kınasını yaptı diye her hafta görüşmek samimi olmak zorunda değil ki. Kv nin oğlunun her arkadaşıyla görüşmesi samimi olması da ayrı bir tuhaflık. Kaç tane böyle anne baba vardır çocuğunun her arkadaşıyla görüşen eden?
İşte ben eşimi salsam, rahat rahat konuşacak görüşecek. Ben bunlara katlanamıyorum. Ben uyardım. Artık ses etmeyeceğim. Bakalım tavrı nasıl olacak.4 sene sıkı fıkı görüşme olsa bu kadar olay olmazdı. Ancak bir anda pat diye bu şehre taşınıyorum, hadi sık görüşelim demek ne kadar dogruYa diyelim kaynana şeytan herifin gözü dışarda, en fazla boşanırsın yani, çoluk çocuk yokken tertemiz, anası da babası ile boşandı zaten, gidersin yaşarsın ananla. Bu tavırlar çok saçma değil mi, bu kadar takmak, kafanda döndürmek, bi benim canım mı tatlı ben anlamıyorum, erkekler bu kadar üstünde durulmaya gelmiyor, kendilerini bişey sanmaya başlayınca hiç önünü alamıyorsun.
kaynana kötü diye boşanılmazda ,kocasıyla da bir şekilde uzlaşacaklar sırf bu konular için boşanılmaz yani ortada boşanmaya değer konu yok şimdilik. adam hayır demeyi öğrenecek eğer bu konuda sıkıntıları büyürse aile terapistine giderlerÇok ciddi sıkıntılarım olmadı ama birtakım sıkıntılarım oldu. Ben bu kadar kafamda döndürmedim ama. Çoğu zaman ne diyo kime diyo duymadım bile. Umursamaz tarafım pistir Allah oraya denk getirmesin kimseyi.
Madem koca kötü kaynana kötü , boşansın? Neden bu kadar kafasında döndürüyor? Sırf şikayet, çözüm namına bildiği tek şey koca darlamak. Bir yerde patlar bu mevzu hayırlısı.
Zaten kocam görüşecegim karışamazsın derse, biter. Katlanamıyorum ben.işte herifin gözü dışarda mı bu kadınla olayı ne onun derdinde zaten,kaynananında çomak sokmasını istemiyor, kocamın niyeti başkaysa ayrılırım diyor zaten konu sahibi.
gece 2 lere kadar elin kadını gelsin beni sohbetin dışında tutarak eşimle eğlensin kaldırımda yürürken bile eşimle kendisi yan yana yürüsün ben arkada kalayım ama hayırdır ne oluyor demeyeyim olur mu öyle şey yaoldu olacak oldu o zaman size mutluluklar desin çekilsin konu sahibi?
bu kadın nereden çıktı kocamla olayı ne diye anlamaya çalışıyor daha bunu anlamaya çalışırken kayınvalide derdiyle de uğraşmak istemiyor biraz anlayış mı göstersek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?