Eşimin kız arkadaşı

Eltisi sen misin katipcim nerden biliyorsun kadının gördüğümüz en iyi kaynana olduğunu

Son 5 sayfadır sedat peker gibi gizemli konuşup durma kediyi de bilmem neyi de bilmiyoruz bize de açıklarsan sana zahmet

Üstünü parcalamana da gerek kalmaz malum tekstile de buyuk zam geliyor hafta ici

:))) ben artık daha fazla konuşmayacağım. Sayfa sayfa konuşmuşluğumuz var , siz daha yolun başındasınız. İlk halimi görüyorum sizde, kolay gele.

Zam haberi umarım espiridir, zaten yeterince zamlı

işte herifin gözü dışarda mı bu kadınla olayı ne onun derdinde zaten,kaynananında çomak sokmasını istemiyor, kocamın niyeti başkaysa ayrılırım diyor zaten konu sahibi.

gece 2 lere kadar elin kadını gelsin beni sohbetin dışında tutarak eşimle eğlensin kaldırımda yürürken bile eşimle kendisi yan yana yürüsün ben arkada kalayım ama hayırdır ne oluyor demeyeyim olur mu öyle şey ya oldu olacak oldu o zaman size mutluluklar desin çekilsin konu sahibi?

bu kadın nereden çıktı kocamla olayı ne diye anlamaya çalışıyor daha bunu anlamaya çalışırken kayınvalide derdiyle de uğraşmak istemiyor biraz anlayış mı göstersek?

Valla bana göre iyi, birçoğuna göre iyi. Kötü diyene de saygım var. Hoççakalın gidiyom ben.

Öncelikle sizin derdiniz bu kadın değil. Açık açık söylüyorsunuz zaten “eşim benden başka kimseyle eğlenemez, arkadaş olamaz” diye. Yani anladığım kadarıyla bu kadın da sorun yok, siz dümdüz kıskançsınız kim olsa aynı tepkiyi vereceksiniz. Ben eşimin 10 yıllık arkadaşıyla arasına girebilme hakkını kendimde bulamam mesela, isterse en son lisede görüşmüş olsunlar. Ben anlaşamadıysam o arkadaş kalmaya devam eder, ben görüşmem olur biter. Öyle havadan atıp tutmuyorum bu arada başıma geldiği için rahatça konuşuyorum. Benim de erkek arkadaşlarım var başka şehirde yaşayan, bize gelip kalırlar. Bir gün eşim hiçbir sorun yokken artık görüşme dese, dönüp “sen kafayı mı yedin” diye sorarım. Aranızda başka sorunlar varsa, aldatılma ve kaybetme korkunuz varsa bilemeyeceğim.

:))) ben artık daha fazla konuşmayacağım. Sayfa sayfa konuşmuşluğumuz var , siz daha yolun başındasınız. İlk halimi görüyorum sizde, kolay gele.
Ben bahsettiğiniz eski üyeliği ve açılan konuyu biliyorum. Kv iyiniyet adı altında evli çiftin evine, yaşamına her şeyine karışan sürekli arayıp darlayan biri. Herkes bu samimiyeti bu muhabbeti sevmek zorunda değil. Kınasını yapmış olması habire evin internetine şuyuna buyuna bile karışma hakkı vermez.

Tamam işte, konu sahibinin geldiği aile yapısı yetiştiği çevre vs ye bakınca kaynanası çok çok iyi kalıyor. Bu kadın konusunu da böylesine takması boşanmaktan korktuğunu gösteriyor. Düşmanı çok akraba denen akrepler hazırolda bekliyor bir şey gelse başına diye.Korkabilir anlıyorum ama keşke bu kadar belli etmese. Kendi ayaklarına sıkıyor. Kızdığım kadar üzülüyorum ben kendisine.

Tamam işte, konu sahibinin geldiği aile yapısı yetiştiği çevre vs ye bakınca kaynanası çok çok iyi kalıyor.
şimdide aile yapısı yetiştiği çevreye mi sıra geldi ailesi ve çevresi gereği şahit olduğu, yaşamak zorunda kaldığı şeyler için kaynanasına katlanması mı gerekiyor alemsin ya

şimdide aile yapısı yetiştiği çevreyemi sıra geldi ailesi ve çevresi gereği şahit olduğu yaşamak zorunda kaldığı şeyler için kaynanasına katlanması mı gerekiyor alemsin ya
Katlanacak bir durum olsa keşke ya. Valla.

Ya kadınla bir kere karı-koca birlikte görüşmüşsünüz. Ne diye bu kadar abarttınız da gerekirse terk ederime geldiniz.

Olmamış şeyler üzerinden evliliğinizi bu kadar germek gerekli mi sizce?
Kadın artık bu şehirde yaşayacak. Aşırı rahat biri. Akşam 9bucukta geldı. 2bucukta kalktıİlk görüşmeye normal mı? Devamı gelsın ısteyecek emınım

Katlanacak bir durum olsa keşke ya. Valla.
konu sahibinin kayınvalidesini iyi olarak görüyorsan kayınvaliden daha ciddi sıkıntılar yaşatmış demektir , beni ve eşimi sürekli gelin gelin diye darlayıp kocamı doldurmaya çalışan, evimize aldığımız herşeye karışan ,sürekli müdahalede bulunan biri katlanılması zor biri. insanlar bunun için evlenmiyor... böyle bir kayınvalideyi de kimse sevmez.

Kadın çok rahat. Çocuguna annesı bakıyor. Akşamda annesıgıl çocugu aldı goturdu.Benım kız kardeşim ben 2bucuga kadar oturmaya çekiniyorum dedi. Nerden gelıyor bu rahatlık.
Dediginiz gibi olumsuz özellikleri çok fazla. Sürekli takıp edıyorum maddı olarak eşimi.

Çok ciddi sıkıntılarım olmadı ama birtakım sıkıntılarım oldu. Ben bu kadar kafamda döndürmedim ama. Çoğu zaman ne diyo kime diyo duymadım bile. Umursamaz tarafım pistir Allah oraya denk getirmesin kimseyi.

Madem koca kötü kaynana kötü , boşansın? Neden bu kadar kafasında döndürüyor? Sırf şikayet, çözüm namına bildiği tek şey koca darlamak. Bir yerde patlar bu mevzu hayırlısı.

Çocugunun her arkadaşı ile görüşüp, ayrıca onların aileleriyle de tanışıp görüşen biri. Hatta bir arkadaşının teyzesını falan tanıyor. Onunlada görüşmüş.
Benim eşimin dün bana dediki. Şimdiki aklım olsa, ben sende bu şekildr travma olacagını bilsem, tek giderdim, gel demezdim dedi. Başlarda çok baskı yaptı.
Bazı gelinler laf cambazlıgı yapıyor. Ben yapamıyorum. Netim. Mesafelı ılıskıler ınsanıyım. Ve gercekten kültür çatışması yaşıyoruz.
Ben ve eşim çalışıyoruz. Kv maaş soruyor, eşim iyi niyetten soruyor, geçinebiliyor musunuz diye diyor. Elektrik faturasının 25inde kesildigini kvden ögrendim.Kiramızın ne zaman zam olacagını biliyor. Bize geldiginde alt komşumla muabbet uzatmaya çalışıyor. Samimiyeti seven biri, huyu o.Temizlik, para konusunda sürekli aglanıyor. Eşime para istiyorlar sanırım dıyorum. Hayır dert yanıyor sana diyor.Eşim gereksiz taktığımı düşünüyor. Ama biz kvye ne zaman gitsek bir sorun mutlaka oluyor.Eve gelince kesin kavga edıyoruz. O yüzden az görüşüyorum kv ile.

İşte ben eşimi salsam, rahat rahat konuşacak görüşecek. Ben bunlara katlanamıyorum. Ben uyardım. Artık ses etmeyeceğim. Bakalım tavrı nasıl olacak.4 sene sıkı fıkı görüşme olsa bu kadar olay olmazdı. Ancak bir anda pat diye bu şehre taşınıyorum, hadi sık görüşelim demek ne kadar dogru

kaynana kötü diye boşanılmazda ,kocasıyla da bir şekilde uzlaşacaklar sırf bu konular için boşanılmaz yani ortada boşanmaya değer konu yok şimdilik. adam hayır demeyi öğrenecek eğer bu konuda sıkıntıları büyürse aile terapistine giderler

biraz hayat tecrübesiyle de ilgili katip ,ilk sıralar bende çok kafaya takıyordum oooo bir görsen inanamazsın hüngür hüngür ağladığımı biliyorum ,bunlar beni kanser edecek diye psikoloğa gittiğimi bilirim sonra pişiyor insan , zamanla ... bazı evliliklerin oturması da uzun zaman alabilir. kocası çocuk gibi maalesef öyle despot kayınvaliden anca böyle çocuk çıkardı zaten, yontulacak inşallah sübhaneke dinimiz amin.

Zaten kocam görüşecegim karışamazsın derse, biter. Katlanamıyorum ben.
Allahınaşkına kızın babaannesinin evine geldik.Onlar yanyana arkamdan geliyor.Ben önden gidiyorum. Bana kimse geldık demedı. Ben saf gıbı yürüyorum. Sonra kız eşime döndü geldık falab anlatmaya başladı. Sanki ben hayaletim.
Eşi benken neden onlar yanyana yürüyor.
Kayınvalide akşam kızın bize geldıgını duyacak.Hele eşim boşanıyor falan detaylı anlatırsa, çok meraklı biri, sırf ögrenmek için davet eder evıne. Eşime getır der. Ee bensız ne işi var eşimle kızın kvde. Dogru gelmıyor. Bu yüzden önden tembih ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…