- 9 Temmuz 2021
- 5.408
- 5.206
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Bizim görüşecegimizden çok eminBundan sonra burdaym görüşürüz öyle mi hmm canm ya kendi planını yapmış zaten
Konu sahibi korkmaktan kurtulmak için kaynanasının azcık huyuna gidecek, bu korku olduktan sonra koca moca yontamaz. İnsanlarla iyi geçinmek durumunda, politizm bazı yerde hayat kurtarır. Kendine baş edemeyeceği düşmanlar yaratıyor. Kendini bi yontsun sonra sıra kocaya gelir inş.kaynana kötü diye boşanılmazda ,kocasıyla da bir şekilde uzlaşacaklar sırf bu konular için boşanılmaz yani ortada boşanmaya değer konu yok şimdilik. adam hayır demeyi öğrenecek eğer bu konuda sıkıntıları büyürse aile terapistine giderler
biraz hayat tecrübesiyle de ilgili katip ,ilk sıralar bende çok kafaya takıyordum oooo bir görsen inanamazsın hüngür hüngür ağladığımı biliyorum ,bunlar beni kanser edecek diye psikoloğa gittiğimi bilirim sonra pişiyor insan , zamanla ... bazı evliliklerin oturması da uzun zaman alabilir. kocası çocuk gibi maalesef öyle despot kayınvaliden anca böyle çocuk çıkardı zaten, yontulacak inşallah sübhaneke dinimiz amin.
Aslında gorusurz demiş ya cevap "nerde o bolluk "olmalıydı tabi bende bu cevabı veremem.Ben size çok hak verdim .Ne yaparsınız bilmem ama gorusmesinler engel olun, önlem alın .Bizim görüşecegimizden çok emin
Eşin fino mu afedersin ya, salmak malmak falan.. Kızım aklını başına al, adama son sansınmış gibi davranıyorsun, bunu görecektir. Ona korku ver, bi halt yersen geri dönüşü olmaz diye. Çok yanlış yoldasın.İşte ben eşimi salsam, rahat rahat konuşacak görüşecek. Ben bunlara katlanamıyorum. Ben uyardım. Artık ses etmeyeceğim. Bakalım tavrı nasıl olacak.4 sene sıkı fıkı görüşme olsa bu kadar olay olmazdı. Ancak bir anda pat diye bu şehre taşınıyorum, hadi sık görüşelim demek ne kadar dogru
Ay ne alaka iyice sinir oldum. Kocanızla el ele yürüyün kendi gitsin önden.Onlar yanyana arkamdan geliyor.Ben önden gidiyorum.
Sen de git. Öyle koca başı bekliyor gibi değil, gayet doğal bir şekilde öz kocanın koluna gir ve git.Zaten kocam görüşecegim karışamazsın derse, biter. Katlanamıyorum ben.
Allahınaşkına kızın babaannesinin evine geldik.Onlar yanyana arkamdan geliyor.Ben önden gidiyorum. Bana kimse geldık demedı. Ben saf gıbı yürüyorum. Sonra kız eşime döndü geldık falab anlatmaya başladı. Sanki ben hayaletim.
Eşi benken neden onlar yanyana yürüyor.
Kayınvalide akşam kızın bize geldıgını duyacak.Hele eşim boşanıyor falan detaylı anlatırsa, çok meraklı biri, sırf ögrenmek için davet eder evıne. Eşime getır der. Ee bensız ne işi var eşimle kızın kvde. Dogru gelmıyor. Bu yüzden önden tembih ettim.
yıpratıcı, bazı erkekler böyle ama gördüm ben kafaları bu tarz şeylere çalışmayanlar var yani normalde eşinizin sizi yanında tutması gerekti kadınla yan yana yürümek yerine ,annesiyle eşinizin diyoloğundan da anladığım o, bu yaşına kadar hep birileri yönlendirmiş 5 yaşında çocuk gibi konuşulmuş öyle bir adam yani. eşiniz ortam bilmiyor nerede nasıl konuşulur oturulur kalkılır bilmiyor. bazı erkekler yönlendirilmeye daha müsait olur eşiniz onlardan. anlayacağı dili bulun derim .gerekirse gerçekten aile terapistine gidin. daha kestirme sonuç alırsınız .sizin beklentilerinizi anlıyorum, eşiniz de bunları hiç düşünemiyor.Zaten kocam görüşecegim karışamazsın derse, biter. Katlanamıyorum ben.
Allahınaşkına kızın babaannesinin evine geldik.Onlar yanyana arkamdan geliyor.Ben önden gidiyorum. Bana kimse geldık demedı. Ben saf gıbı yürüyorum. Sonra kız eşime döndü geldık falab anlatmaya başladı. Sanki ben hayaletim.
Eşi benken neden onlar yanyana yürüyor.
Kayınvalide akşam kızın bize geldıgını duyacak.Hele eşim boşanıyor falan detaylı anlatırsa, çok meraklı biri, sırf ögrenmek için davet eder evıne. Eşime getır der. Ee bensız ne işi var eşimle kızın kvde. Dogru gelmıyor. Bu yüzden önden tembih ettim.
Bu adam alık bildiğin, kötü niyeti olmasa bile bu kafayla zor duruma düşer.yıpratıcı, bazı erkekler böyle ama gördüm ben kafaları bu tarz şeylere çalışmayanlar var yani normalde eşinizin sizi yanında tutması gerekti kadınla yan yana yürümek yerine ,annesiyle eşinizin diyoloğundan da anladığım o, bu yaşına kadar hep birileri yönlendirmiş 5 yaşında çocuk gibi konuşulmuş öyle bir adam yani. eşiniz ortam bilmiyor nerede nasıl konuşulur oturulur kalkılır bilmiyor. bazı erkekler yönlendirilmeye daha müsait olur eşiniz onlardan. anlayacağı dili bulun derim .gerekirse gerçekten aile terapistine gidin. daha kestirme sonuç alırsınız .sizin beklentilerinizi anlıyorum, eşiniz de bunları hiç düşünemiyor.
İşte ben eşimi salsam, rahat rahat konuşacak görüşecek. Ben bunlara katlanamıyorum.
aynen öyleBu adam alık bildiğin, kötü niyeti olmasa bile bu kafayla zor duruma düşer.
Bizim görüşecegimizden öokBundan sonra burdaym görüşürüz öyle mi hmm canm ya kendi planını yapmış zaten
Ben yogun çalışıyorum.Bir pazarım tatil. Ee bu kız çok rahat. Nasılsa gece geliyor. Ben işten gelsemde çıkar gelir o. Ben birinin evine ilk kez gideceksem 9buçukta gitmeye çekinirim.Aslında gorusurz demiş ya cevap "nerde o bolluk "olmalıydı tabi bende bu cevabı veremem.Ben size çok hak verdim .Ne yaparsınız bilmem ama gorusmesinler engel olun, önlem alın .
İşte bu da ayrı saçmalık. Kaldırımda ben niye öne geçiyorsam. Öyle el ele falanda tutuşmadık.Ay ne alaka iyice sinir oldum. Kocanızla el ele yürüyün kendi gitsin önden.
Empati yapıyorum, bende rahatsız olurum ama kız boşanıyor, kafam dolu geleyim dediginde nasıl hayır diyeyim diyor.Kendince bahanesi. Ben istemiyorsam konu kapanmalı. Eşim öyşe uzattıki. Defalarca anlatıyorum, huzursuz oldum istemiyorum. Verdigi cevapsa, bak aramızda gercekten bişey yok, senden baskasını hayatıma almam dıyor.yıpratıcı, bazı erkekler böyle ama gördüm ben kafaları bu tarz şeylere çalışmayanlar var yani normalde eşinizin sizi yanında tutması gerekti kadınla yan yana yürümek yerine ,annesiyle eşinizin diyoloğundan da anladığım o, bu yaşına kadar hep birileri yönlendirmiş 5 yaşında çocuk gibi konuşulmuş öyle bir adam yani. eşiniz ortam bilmiyor nerede nasıl konuşulur oturulur kalkılır bilmiyor. bazı erkekler yönlendirilmeye daha müsait olur eşiniz onlardan. anlayacağı dili bulun derim .gerekirse gerçekten aile terapistine gidin. daha kestirme sonuç alırsınız .sizin beklentilerinizi anlıyorum, eşiniz de bunları hiç düşünemiyor.
Kendisi eşim olur ama bu konuda gerçekten haklısınız. Ben ona pollyanna diyorum. Hep pozitif.Bu adam alık bildiğin, kötü niyeti olmasa bile bu kafayla zor duruma düşer.
Sen olmadan görüşmem diyor. Ama ben kızla niye eşim görüşecek diye aynı ortama gireyim sürekliBen olsam su yazdiginizi dert ederdim. Esiniz hic karim bundan rahatsiz olur demez mi? Sizin fikrinizi onemsemez mi? Sizin dizginlemenizle bunlari yapmayacak adam buyuk sikinti bana gore. Size karsi bir sorumluluk hissetmiyor ama sizin disinizda herkesi onemsiyor.
Bu adam alık bildiğin, kötü niyeti olmasa bile bu kafayla zor duruma düşer.
İşte o sensin bu arkadaş baya rahat anlaşılan .Eşinin aklına bişey düşürmeden bı şekilde halletmen lazm .Valla eşim dünyanın en aşık ,guvenilir adamı olsa yine istemem banane be elin kadınıyla niye görüssn, gulüssün birde kişinin eşi de yok .Bizim görüşecegimizden öok
Ben yogun çalışıyorum.Bir pazarım tatil. Ee bu kız çok rahat. Nasılsa gece geliyor. Ben işten gelsemde çıkar gelir o. Ben birinin evine ilk kez gideceksem 9buçukta gitmeye çekinirim.
Sen olmadan görüşmem diyor. Ama ben kızla niye eşim görüşecek diye aynı ortama gireyim sürekli
Eşimle eşim kafasında biri evlense, elinde 1tl tutamaz. Ev yol gecen hanına döner.Bu adam alik malik degil sadece kendinden ve cevresinden baskasini onemsemeyen bir adam. Karisini zerre unursamayan bir adam. Ikisi de bambaska karakterlerde ve kafa yapilarindalar ama seviyoruz deyip evlenmisler simdi konu sahibi degistirmek icin 40 takla atiyor.
çocuk olmamasından değil o ,çocuk olsa da eşiniz böyle davranacak ,eşiniz aile olmayı bilmiyor, çok dominant onun yerine herşeyi düşünen yönlendiren bir kadından çıktı sizinle evlendi, siz onun ailesine katıldınız olarak görüyor ,sizde eşiniz kendisi düşünsün bazı şeyleri istiyorsunuz... haklısınız , zor bir süreç .Empati yapıyorum, bende rahatsız olurum ama kız boşanıyor, kafam dolu geleyim dediginde nasıl hayır diyeyim diyor.Kendince bahanesi. Ben istemiyorsam konu kapanmalı. Eşim öyşe uzattıki. Defalarca anlatıyorum, huzursuz oldum istemiyorum. Verdigi cevapsa, bak aramızda gercekten bişey yok, senden baskasını hayatıma almam dıyor.
Evet annesi biraz aileyi yönlendiriyor. Ve eşim geçen gün onlar benim ailem dedi. Beni esas ailesi olarak görmüyor bence. Arkadaşımda diyorki, çocuk yok diye tam aile oldugunuzu hissetmiyor diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?