Eşimin kız arkadaşı

Boşanmış kadınlara karşı nefret, eşin özgürlüğünü kısıtlama, hemcins düşmanlığı… Ne ararsanız var konuda. Tetiklendim.
Anlatmasam uyuyamam. Kınasını bile kaynana yaptı, evlenince mesafe koymak aklına geldi. Haftada bir yemeğe gitmek hazır sofraya oturmak zul geldi hanfendiye.Mesafe savaşı yaptığı kaynana şimdi bu kadınla misilleme yapacak diye aklı çıkıyor.

Haksızsın dıyene ne dıyebılırım?
Haklı olduğunu onaylatıp gaza gelmek için konu açmışsın. Haksızsın diyene neden diye sormuyorsun bile?
Tetiklendiyseniz, konumdan çıkabilirsiniz.
Bu mesajın da bunun ispatı işte, ortaya haksız mıyım diye soruyorsan bazı insanlar sana haksızsın dediğinde en azından neden böyle düşündüklerini sorarsın. Bence sen hem kadın düşmanısın, hem de göçmenleri kıskanıyorsun biraz, sori

Çoook haklısın. Uzak dursun kardeşim. Ne münasebet yaa. Kocanızı geçtim. Kadını tanısan ona göre yol alırsın. Kadında iş biter diye düşünüyorum. Ben kesinlikle güvenmezdim. Dünyanın çivisi çıkmış

Eşiniz arkadaşına kredi kartlarını vermiş tarzı bir yorum gördüm. Eğer adam cidden böyle bir şey yaptıysa hayır diyemeyen bir tip. İş size düşüyor, bir daha gelmek gitmek isterse arayın eşinizin telefonundan görüşmek istemediğinizi ve eşinizle de görüşmesini istemediğini söyleyip eşinizin telefonundan engelleyin gitsin. Valla hiç kimse değmez bu kadar stres olmanıza. Çok gerekli bir insandıysa 4 sene evliyken de görüşürdüler.

ne olursa olsun o kadınla misilleme yapacak bir kadınsa kaynanası ,demek ki konu sahibi mesafeli durmak istemekte haklıymış. aklı başında hiçbir anne oğlunun evine huzursuzluk vermek istemez.

kınasını kaynanası yaptıysa da kaynanasının sorunu ,öyle konuşmuş anlaşmışlar . herşeyi karşı taraf yapmak istemiş veya kabul etmiş demek ki. konu sahibi silah zoruyla mı yaptırdı kınayı ?

Evet vermiş ve geri alamıyoruz. O da ayrı bir konu.10 bin borç var.
Ayyy evet işte 4 sene neredeydı. Sürekli buraya gelıyordu. Noldu da görüşmek istemedi. Şuan ne degişti.Dediginiz gibi mesaj arama görürsem engelleyecegım. Ne düşünürse düşünsün.
Birde kız benım rahatsız olabılecegımı hıc dusunmuyor.

konu sahibinin tüm konuları kocasının mesafe ve sınır ayarlayamamasıyla ilgili... sürekli verici ve kendisini zora sıkıntıya sokmak uğruna herşeye tamam diyen bir adam. neredeyse tüm konularına hakimim konu sahibinin

Ben kaynanamı tanıyorum. Kızı bıze getır dıye eşimin kafasının etini yıyecek. Samımıyetı sevıyor.Tabıkı aklı başında kadın oglu huzursuz olunca mutlu olmaz.

Kadın zaten öyle kötü niyetli olsa 50 bin defa başına kakardı , konu sahibinin korkusu bu yönde. Çok şey istemedi ki, bu kadar emeğin karşılığı olacak, onun sorunu denilip geçilemez, o zaman kaynana o kadını evine alıp sofralara oturtacaksa da onun sorunu desin geçsin konu sahibi, kaynana evine aldı diye onun gelini mi olacak Allah Allah.

Evet evet. Akrabaya sınır çizemem, aileye sınır çizemem, arkadaşa kart, para verme,gelene gelme müsait degiliz diyememe.. Dün gece sabah 6da kalkacagım geç oldu dıye bılır. Hanı samımıler ya. Ben bu problemleri nasıl çözecegim bilmiyorum. Sürekli bişey cıkıyor.
Aile ile olanlarda kendımı törpülemeyı düşünüyorum. Para konusunda parası yok eşimin.Hepsını aldım. Ben eşimi alıp şehir dışına giderim. Rahatta ederim ama benım kaynanam sürekli gelır. Yatılı kalmaya bayılır. Bu sefer annesıne gıt dıyemez.Nasıl çözelecek bu sorunlar.Para durumu biraz iyi olsa, aile terapistine gitmek istiyorum bu konulardan. Tamam ben haksızsam bunu bana terapist söylesin.

Ben kaynanamı tanıyorum. Kızı bıze getır dıye eşimin kafasının etini yıyecek. Samımıyetı sevıyor.Tabıkı aklı başında kadın oglu huzursuz olunca mutlu olmaz.
zaten kayınvalidenizin kızı getir diye habire kocanızı arayacağınızı öngördünüz, demek ki öyle bir kadın, eşinizide habire çağıracaklar. tek gönderseniz bir dert göndermeseniz bir dert ,konu ilerledikçe daha iyi anladım sizi. normalde işten kız arkadaşlarıyla görüşmesine zaten birşey demiyormuşsunuz ki , bazı sözleri yanlış ifade ettiğiniz için yanlış da anlaşıldınız aslında söylemek istediğiniz boşanmış yeni düzen kurmaya çalışan kadının ilk aklına neden benim kocam geliyor ve gece 2 ye kadar oturuluyor ve telde görüşmeler siliniyor diye kızıyorsunuz siz haklı olarak

Kardeşi gibi görüyormuş. İkimizde birbirimize farklı gözle bakmayız diyor. Israrcı olursa zaten problem vardır.
Yani bana göre farklı gözle bakmayan biri bunu ekstradan belirtme ihtiyacı hissetmez, bir de yeni boşanmış psikolojik olarak bu sürece alışana kadar duygusal boşluğa düşmesi yüksek ihtimal, tehlikeli sular

Ablacım dur bakalım bu ne panik , bu ne acelecilik.
Belki lafın gelişi görüşürüz demiştir .
Hiç öyle gelmedi.Şimdi empati yapıyorum ben. Evli erkek arkadaş olsa, yanımızda eşi olsa düşünüyorum da. Daralan kaldırımda ben önden giderim, evli arkadaşla yanyana gitmeye çabalamam.Eşiyle de sürekli sohbet ederim.Gece 2 buçuğa kadar oturmam.Hani kızın yanında ben diskalifiye oldum sanki. Ben yokum gibi rahat geldi. Hayır ben senınle görüşmek istıyor muyum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…