- 9 Temmuz 2021
- 5.408
- 5.206
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
O yüzden güvenlik önlemini artırıyoruz.Yani bana göre farklı gözle bakmayan biri bunu ekstradan belirtme ihtiyacı hissetmez, bir de yeni boşanmış psikolojik olarak bu sürece alışana kadar duygusal boşluğa düşmesi yüksek ihtimal, tehlikeli sular
Millet garibim ne güzel yazıyor çoğüzülüyomKedi mi
Hep anlardım ama bu sefer hiç uyanmadım.
Gidiyom ben.
Ben kaynanamı tanıyorum. Kızı bıze getır dıye eşimin kafasının etini yıyecek. Samımıyetı sevıyor.Tabıkı aklı başında kadın oglu huzursuz olunca mutlu olmaz.
Sonra gelip de ağlama bu herifin gtü kalktı diye.O yüzden güvenlik önlemini artırıyoruz.
Siz ne kadar önlem alırsanız alın , eşiniz aldatacaksa aldatır .O yüzden güvenlik önlemini artırıyoruz.
Etti bile geçmiş olsun.Siz ne kadar önlem alırsanız alın , eşiniz aldatacaksa aldatır .
İş eşinizde biter.
Yanlız bu kadar kıskandığınıZı belli etmeyin .
yaptığı kınayı da başına kalkmasın bir zahmet ,çok komik olur ,konu sahibine yaptığı kınayı başına kalkmıyorsa kötü niyetli kaynana değildir gibi birşey olamaz. bana da kayınvalidem bir hediyeler aldı bir hediyeler... kaaaç sene akrabalar arasında konuşuldu, bir kerede sana şunu aldım bunu aldım demedi ama daha başka kötülükler yaptı ondan dolayı görüşmüyoruz mesela...Kadın zaten öyle kötü niyetli olsa 50 bin defa başına kakardı , konu sahibinin korkusu bu yönde. Çok şey istemedi ki, bu kadar emeğin karşılığı olacak, onun sorunu denilip geçilemez, o zaman kaynana o kadını evine alıp sofralara oturtacaksa da onun sorunu desin geçsin konu sahibi, kaynana evine aldı diye onun gelini mi olacak Allah Allah.
Ben kaynanamı tanıyorum. Israrcı bir insan. Taktıysa takar. Ve kaynanam hep şey der. Aaa onların yediği içtiği ayrı gitmezdi, kardeş onlar. Ama benim erkek arkadaşım olsa bozulur.Benim kaynanam eşimin tüm arkadaşları, aileleri falan hepsiyle görüşür, takıp eder, iletişim kurar. Bu tarz şeyler sevıyor. Çagıracagından eminim. Eşimde annesini tanıyor. Tamam dedi. Ama annesi çagır derse eşim hayır dıyemez gıbı.zaten kayınvalidenizin kızı getir diye habire kocanızı arayacağınızı öngördünüz, demek ki öyle bir kadın, eşinizide habire çağıracaklar. tek gönderseniz bir dert göndermeseniz bir dert ,konu ilerledikçe daha iyi anladım sizi. normalde işten kız arkadaşlarıyla görüşmesine zaten birşey demiyormuşsunuz ki , bazı sözleri yanlış ifade ettiğiniz için yanlış da anlaşıldınız aslında söylemek istediğiniz boşanmış yeni düzen kurmaya çalışan kadının ilk aklına neden benim kocam geliyor ve gece 2 ye kadar oturuluyor ve telde görüşmeler siliniyor diye kızıyorsunuz siz haklı olarak
EyvahhhEtti bile geçmiş olsun.
Ben valla üstümü başımı parçalayacağım artık. Anlatamıyorum. Kaynanası gerçekten öyle fena biri değil. Başkası olsa başına da kakardı huzur da bozardı. Kadın görüp görebileceğin en iyi niyetli kaynanayaptığı kınayı da başına kalkmasın bir zahmet çok komik olur yani, sırf bundan da bir kişinin iyi veya kötü olduğunu söyleyemeyiz ,konu sahibine yaptığı kınayı başına kalkmıyorsa kötü niyetli kaynana değildir gibi birşey olamaz. bana da kayınvalide bir hediyeler aldı bir hediyeler kaaaç sene akrabalar arasında konuşuldu, bir kerede sana şunu aldım bunu aldım demedi ama daha başka kötülükler yaptı ondan dolayı görüşmüyoruz mesela...
emeğinin karşılığı derken ? ne emeği vermiş ki kaynana geline anlamadım ? keşke oğlu ailesini sıkıntıya sokmadan kendisi yapsaymış düğünü, sırf kayınnvalide kına yaptı diye onun istediği sevdiği gelin rolüne mi girsin konu sahibi, katip beni çok şaşırtıyorsun
kaynana kadını sofralara oturtcak derdi değil o arkadaşıyla kocam kaynanam yüzünden hep bir araya gelecek derdi var
Şimdi hiç kendinizi strese sokmayın, belki lafın gelişi demiştir belki cidden demiştir ama çocuğunun peşinde koşturmaktan gelemez. Belli olmaz. Gelmek isterse de ne yapacağınıza karar verdiniz zaten. Eşiniz belli ki bir şey diyemeyecek, siz açıkça kadınla konuşur kaparsınız konuyu. Kimse değmez bu kadar kendinizi strese sokmanıza. Konuyu okurken geriliminizi hissediyorum ve normalde arkadaşlarla buluşup şu an bu kadına böyle bir his beslemeniz bana doğru hissettiğinizi düşündürdü ama yine de değmez valla. En kötü en olmayacak ihtimali düşünelim; diyelim ilişkileri var kadın cidden hoşlanıyormuş vs boşarsınız gider ya daha kendi kredi kartlarına sahip çıkamayan, insanlara hayır diyemeyip sizi strese sokan adamın teki için değmezEvet vermiş ve geri alamıyoruz. O da ayrı bir konu.10 bin borç var.
Ayyy evet işte 4 sene neredeydı. Sürekli buraya gelıyordu. Noldu da görüşmek istemedi. Şuan ne degişti.Dediginiz gibi mesaj arama görürsem engelleyecegım. Ne düşünürse düşünsün.
Birde kız benım rahatsız olabılecegımı hıc dusunmuyor.
en cinnet geçirdiğim konular hayır denememesiyle alakalı olanlar, Allah sabır versin vallakonu sahibinin tüm konuları kocasının mesafe ve sınır ayarlayamamasıyla ilgili... sürekli verici ve kendisini zora sıkıntıya sokmak uğruna herşeye tamam diyen bir adam. neredeyse tüm konularına hakimim konu sahibinin
sakin ol parçalamana gerek yok yahu, kayınvalidesini ve konu sahibini sosyal hayatda bizzat tanıyor musun ? iletişimlerini bizzat gördün tanık oldun mu,tanıyor gibi anlatıyorsun merak ettimBen valla üstümü başımı parçalayacağım artık. Anlatamıyorum. Kaynanası gerçekten öyle fena biri değil. Başkası olsa başına da kakardı huzur da bozardı. Kadın görüp görebileceğin en iyi niyetli kaynanaİdare edilmesi aşırı kolay bir kadın . İki tatlı dille her şeyini yaptırabilirsin. Konu sahibi kullanmayı bilmiyor ama bilen olursa diye de ödü patlıyor. Müstakbel eltisi kaynana ile iyi diye de kıskanmıştı, kıskanmıyom kiii diye diye.
Eski profilini biliyorum.sakin ol parçalamana gerek yok yahu, kayınvalidesini ve konu sahibini sosyal hayatda bizzat tanıyor musun ? iletişimlerini bizzat gördün tanık oldun mu
Bendeeesakin ol parçalamana gerek yok yahu, kayınvalidesini ve konu sahibini sosyal hayatda bizzat tanıyor musun ? iletişimlerini bizzat gördün tanık oldun mu,tanıyor gibi anlatıyorsun merak ettim
valla sosyal hayatda kayınvalideyi tanıyorsun sandım. kendimden örnek vereyim dışardan kayınvalidemi görsen bayılırsın çok tatlı iyi dersin ama şeytanın yeryüzü şubesinin başkanı sanki , beni geren eltimlede sırf beni gıcık etmek için öpüşür kızım yaaavvruuum diye konuşur öğğkk olurum , bana inat ve gıcıklık olsun diye yaptığını bilirim hani samimiyetsiz insanı rahatsız eden tavırlar olur ya öyle yaparlar. gerçekten bazı şeyleri başına gelen daha iyi anlıyor . konu sahibi kayınvalidesinden çekiniyorsa vardır bildiği. iki tatlı sözle her istediğini yaptırabildiğin kadın iki ters düşmeyle düşman da olurEski profilini biliyorum.
Eski konuları ben de okudum, kv her hafta sonu bana gelin diye tutturan biri. Konu sahibi bu yakınlığı istemiyor mesafe seviyor. Sırf kınasını yaptı diye her hafta görüşmek samimi olmak zorunda değil ki. Kv nin oğlunun her arkadaşıyla görüşmesi samimi olması da ayrı bir tuhaflık. Kaç tane böyle anne baba vardır çocuğunun her arkadaşıyla görüşen eden?Ben valla üstümü başımı parçalayacağım artık. Anlatamıyorum. Kaynanası gerçekten öyle fena biri değil. Başkası olsa başına da kakardı huzur da bozardı. Kadın görüp görebileceğin en iyi niyetli kaynanaİdare edilmesi aşırı kolay bir kadın . İki tatlı dille her şeyini yaptırabilirsin. Konu sahibi kullanmayı bilmiyor ama bilen olursa diye de ödü patlıyor. Müstakbel eltisi kaynana ile iyi diye de kıskanmıştı, kıskanmıyom kiii diye diye.
aynen...misafir geldi neden gelmedin diye gelinine atarlanan ayrıca da oğluna karın gelmiyor diye baskı yapan biri kadında çalıştığından gidemiyorEski konuları ben de okudum, kv her hafta sonu bana gelin diye tutturan biri. Konu sahibi bu yakınlığı istemiyor mesafe seviyor. Sırf kınasını yaptı diye her hafta görüşmek samimi olmak zorunda değil ki. Kv nin oğlunun her arkadaşıyla görüşmesi samimi olması da ayrı bir tuhaflık. Kaç tane böyle anne baba vardır çocuğunun her arkadaşıyla görüşen eden?
Ya diyelim kaynana şeytan herifin gözü dışarda, en fazla boşanırsın yani, çoluk çocuk yokken tertemiz, anası da babası ile boşandı zaten, gidersin yaşarsın ananla. Bu tavırlar çok saçma değil mi, bu kadar takmak, kafanda döndürmek, bi benim canım mı tatlı ben anlamıyorum, erkekler bu kadar üstünde durulmaya gelmiyor, kendilerini bişey sanmaya başlayınca hiç önünü alamıyorsun.valla sosyal hayatda kayınvalideyi tanıyorsun sandım. kendimden örnek vereyim dışardan kayınvalidemi görsen bayılırsın çok tatlı iyi dersin ama şeytanın yeryüzü şubesinin başkanı sanki , beni geren eltimlede sırf beni gıcık etmek için öpüşür kızım yaaavvruuum diye konuşur öğğkk olurum , bana inat ve gıcıklık olsun diye yaptığını bilirim hani samimiyetsiz insanı rahatsız eden tavırlar olur ya öyle yaparlar. gerçekten bazı şeyleri başına gelen daha iyi anlıyor . konu sahibi kayınvalidesinden çekiniyorsa vardır bildiği. iki tatlı sözle her istediğini yaptırabildiğin kadın iki ters düşmeyle düşman da olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?