Eşimin kız arkadaşı

Yarın sabah direk görüşmede istemiyorum, ben rahatsız oluyorum diyeceğim.Dediginiz gibi sık görüşme falan bana saçma geliyor. 12yıl önce aynı yerde çalışmışlar. O da 1sene
Hiç görüşme de boşver. Ben hoşlanmadım kendim de görüşmek istemiyorum senin de görüşmeni istemiyorum, nasılsa vazgeçemeyeceğin biri değil, bir daha bu konuda seninle karşı karşıya gelmek de istemiyorum, bu son konuşmamız de gitsin. Kusura bakmasın 10 sene sonra 2 günlük kız için öyle mesajları silmeler, arkadan iş çevirmeler, hiç güvenilir değil. Ne yani bu kadar vazgeçilmez yapan. Ne kardeşiymiş bunca yıl sonra.

Görende der yediği içtiği ayrı gitmiyor. Taa 20 li yaşların başında, 1 sene samimiymişler. Sonrası yok. Olsa olurdu diyor eşim. Ama bundan sonra olmayacağını ne bileyim. Net şekilde uyaracağım. Konuşma, mesaj, görüşme yok. Ona göre davran sende diyecegim.

Eşin zaten senden gizli görüşmemiş seni dahil etmiş. Eski arkadaşı ağlamayacam gülecek tabi. Yasaklama koyulmaz ki kocaman adama. Sonra benden habersiz konuştu diye üzüleceksin. Bırakın insanları biraz kendi haline.

12yıl önce hayatına girip, bu kadar yıl samimi olmadıgı insanla, bu saatten sonra samimi olmasını istemiyorum. Aynı şeyi ben yapsam kendısı de rahatsız olurdu. Eger kızla görüşmek istıyorsa, bende erkeklerle yakın arkadaşlık kurayım.Bşraz empati istıyorum.

Kadın KV nizi tanıyor, babaanne size yakın oturuyor. 1 yıl beraber çalışmışlar. az bir süre değil bu. ortak noktalar çok var. . buralardayım artık görüşürüz demesi kadar daha normal bir şey yok , siz çok fazla takıp abartıyorsunuz bu durumu bence. Boşanıyor olmasa bu kadar takılmayacaktınız gibi geldi bana. Siz düpedüz eşinize güvenmiyorsunuz. Adam haklı bunu dile getirmekte. Kaldı ki bu kadar ortak yön varken düzenli görüşmek istemesi de normal kadının. aileler tanışıyormuş. Kadının da aklında sizin düşündüğünüz gibi rahatsız olduğunuz gibi bir şey yoksa ona da çok büyük ayıp. Bana yapılsa hoşuma gitmezdi. Sizin haklı olduğunuz tek konu eşinizin aynı durumda siz olsanız kabul etmeyeceğini söyleyip sizden kabul etmenizi beklemesi. karşılıklı bir güvensizlik var gibi sanki. Adam görüşmek istiyorsa bir şekilde görüşür. mesaj silmeler başlamış bile zaten. KV me de davet etme diyeceğim vs demişsiniz . ne münasebet canım o kadar da karışamazsınız yani. ha eşimi göndermem demişsiniz ona okey. Ama daha önce de diğer arkadaşlarla dediğimiz gibi, Kadını gözünde büyütür aklına karpuz kabuğunu düşürürsünüz böyle yaparsanız. yapmayın..

Aileler tanışmıyor.Kvyi tanıması normal. Kv eşimin tüm arkadaşları ile tanışır. Samimi olmayı sever.Kız bu tarafları begendım. Bu taraflara taşınmak istiyorum dedi.
Ben karşılıklı gülüşüp, 12 yıl önceki anıları kişileri konuşmalarından rahatsız Oldum.Eve gidene kadarda kızla konuştu.
Kv davet etse de eşim gidemez.Ben olmadan ne işi var.
Benim rahatsız oldugum bu zamana kadar piyasada olmayıp bundan sonra görüşürüz demesi

Bilmem ben böyle konularda ne olacaksa görmek isterim. Beni seven insan zaten aldatmaz. Veya kendiliğinden görür üzüldüğümü kendi keser iletişimi. Bu da beni sevdiğini gösterir. Ben özgür bırakmaktan yanayım

Görüşsün artsın gör işte sana olan sevgisinin boyutunu. Seni seviyorsa aldatmayacak. Diğer kadın sadece arkadaşı olarak kalacak.
Gerçekten arkadaşı olabilir. Ama sorun aldatma ihtimali degil. Ben çok rahatsız oluyorum. Eşimin yakın bir kız arkadaşı olmasını istemiyorum.Ne gerek var. Ayrıca yıllardır görüşmüyorlar.

Allah askina bu ne saçma bir yorum.

Allah askina bu ne saçma bir yorum.
Ben derdimi anlatamıyorum. Ben eşimin karşı cinsle arkadaş olmasını istemiyorum. Daha önce eski sevgilim ve çok yakın kız arkadaşı vardı. Baya önce tabi. Sonra kız buna aşık oldugunu itiraf etti.Ben böyle samimiyet olacagına inanmıyorum. Bu zamana kadar neredeydı

Reactions: JES
Aynen öyle. Sen ne istiyorsun ki ? Kem kum yok gayet de rahatsız olabilirsin en dogal hakkin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…