- 7 Ağustos 2016
- 952
- 1.453
- 43
- 27
- Konu Sahibi Hayat_buysa_35
-
Su an nefes alamiyorum sanki bu insanliga sigmazEsinizle konusun bilsin yanlis anlasilmasin ve bunu yaptigina dair elinize bir kanit gecerse dava edin bu ruh hastasi terbiyesiz kadini
Su an nefes alamiyorum sanki bu insanliga sigmazZaten adamin yazdigi ve kizinin yazdigi mesaji delil sunsam kazanirim sanirim cunku kuzeniymis.
Simki kendimden mi yoksa o kizcagizdan mi vazgecmeli.
Cunku kiza iyi davranmaz biliyorum
Icime bi su serpilir gibi oldu size cok tesekkur ederim cok guzel bir fikir. Evet cokta zekice cok sagolun. Beynim durmus durumda iyi ki burasi var yoksa cozum yolu icin debelenir dururdum.Bence eşiniz kızının annesini arasın, whatsappdan kuzeninin resmini gördüm, eşimi aratıyomuşsun,siz ne işler karıştırıyosunuz desin, Sizi savcılığa veririm, manevi tazminat davası açarım bizimle uğraşmayı bırakın desin. Nafaka davasını da açamaz
Yukardaki arkadas cok guzel bir fikir verdi. Onu uygulayacagim ama yarin cunku bu gece daha fazlasini kaldiramam sanirimEski nafaka konunuzu da hatirliyorum. O kadin kizin annesi kotu davransa da 1 davranir 2 davranir sonra birakir tavrini. Ama siz tepki vermemeye devam ettiginiz muddetce size bulasmaya devam edecek. Ay ben cazgir bi insanim katlanamaz burnundan getirirdim dava acin lutfen kanitiniz varken
Resim konusunda ben tanimam ya ondandir belkiKız hakkında bişey demenize de gerek yok zaten, whatsapp fotoğrafının ekran görüntüsünü alın acilen, Gerizekalılar plan yapıyolar barı resim koymasalar . Allahım ne insanlar var ya yazık.
en kıllıca çözüm bu saklamak çok yanlış şeylere neden olur üstelik konuyla hiç ilgin yoksa. ben d eolsam aynen böyle yapardımDurumu eşinize söyleyin haberdar olsun.
O da duruma göre kızını getirir konuşursunuz ne oldu ne bittiyse.
Kızın yazdığını söylemeye bile gerek yok whatsapp fotoğrafıyla açık vermişler zaten. Ordan yürüyebilirlerAdamla kadina dava acarmisiniz bilmem ama kizi yaniniza almayi dusunmezmisiniz.Dava acarsanizda kizi dusunerek acin lutfen.
Tesekkur ederim.Esini cocuklu aliyorsan bir parcasi olan cocugunuda kabullenmek durumundasin otesi vicdana sigmaz ama gordum ki karsiligini bugun aldim.
Ayrildim psikolojik tedaviue de basladim.
Elim ayagim titriyor sinirden!!! Esime gosterdim sasirdi resim tanidik geliyor ama cikaramadim dedi ve cok sinirlendi. Kizi aradik acmadi mesgule atti 5-10 dk sonra benim telefon caldi yine baska bi numara esim hisimla telefonu acti tabi kufurle.
Sonra kiziymis ablami ver demis o da bana anlat dedi kiz israrla beni istemis.
Abla benim telefondan simdilik beni aramayin annem duymadi ama konusamazdim bir bahaneyle arkadasimin telefonu ile aramak icin terasa ciktik dedi.
Abla annem yine size sarmis durumda ve kadin daha genc muhakkak babanin bil mal varligi var ki onunla duruyo yoksa babani napsin. Once bi nafaka yukseltme davasi acalim bakalim nesi varmis anlariz demis.
Benide zorladi dava icin sen beni anlarsin istersen aldigim harcliktan size geri yollayayim dedi. (Tabi ben kilit durumda olunca hic cevap veremedim yoksa napayim kizcagizin parasini)
Numaranizi benim whatsaap i karistirirken sizin resimden dolayi yakalamis. Ingiltere den gelen kuzeni Esref e aratmis.
Esref agabey bize gelince babanla gorusuyormusun falan dedi ben de yok dedim. Babanin karisida guzelmis dedi sasirdim. Seni bilmez cunku sonra ustune gittim babama soylemekle tehdit edince anlatti olani biteni. Bana da soz verdirdi anlatma annene sana bunu soyledigimi bir daha aramam zaten pisman oldum demis.
Abla istersen deme seni arayanin kim oldugunu cunku babamin gormuslugu var o kisiyi (esim demisti zaten tanidik geliyor diye)
Su an da midem felaket durumda nasil boyle birsey olur. Biz kit kanaat geciniyoruz ne mali ne mulku var esimin. Gunahim ne benim ya
Bittim tukendim artik psikiyatriye yeni gittim dayanamiyrum.
Savciliga vermem lazim ama korkum kiza baski yapmasi ama dayanma gucum kalmadi
Soyleme ihtimalini dusunurler ama kim kime bir kere arama yada mesajla dava acarki.Kızın yazdığını söylemeye bile gerek yok whatsapp fotoğrafıyla açık vermişler zaten. Ordan yürüyebilirler
Kiz resit lise son sinif. Onu da dusundum acaba yanimiza gelse Annesine uzaklastirma verdirsek diye ama, yarin birgun acaba beni annemden ayirdin der mi? Diye dusunuyorum.Adamla kadina dava acarmisiniz bilmem ama kizi yaniniza almayi dusunmezmisiniz.Dava acarsanizda kizi dusunerek acin lutfen.
Yanlis anlamayin da uvey demeyelim ne olur. Esimin bir parcasi o uvey denince kendi cocuklarimdan o kizi otekilestirmis gibi hissediyorum.Siz arada bir psikologa giderken üvey kızını da götürün... Yazık helak olur. Ne manyaklar var dunyada...
Merhaba arkadaslar...
Ilk konumu biliyorsunuz esimin, ilk esinin oldu bitti bir garezi var ama, bu kez cidden yaptiklarini aklim almiyor.
Son gunlerde psikolojim alt ust oldugu icin dr. a gittim antidepresan kullaniyorum ve sersem gibiyim. Bir kac gun once bana bir telefon geldi tanimadigim bir numaraydi sanki hoparlor acik gibi ses uzaktan geliyordu.
Tanimadigim bir adam "Beni 21.45 te aramissiniz sevgilimle kavga ettik sizin yuzunuzden" dediSasirdim "Ben mi aramisim" dedim. "Evet siz aradiniz simdi sevgilim aciklama bekliyor" dedi soka girdim telefonu kapadim.
O vakitte telefon yanimdaydi ben aramadim acaba cocuklar mi aradi yanlislikla dedim baktim oyle bir arama yok. Cocuklara sordum yok zaten telefon yanimdaydi.
Pazar gunu esimin kizindan whatsaap tan bir mesaj aldim "Abla bilmedigin numaralari acma simdi konusamiyorum cevapta yazma"
Yaklasik bir saat sonra telefonuma Whatsaaptan yine o beni arayan numaradan mesaj geldi. "Senin icin yurt disindan gelmistim unuttun mu beni?"
Numarayi engelledim hemen.
Esimin kizini aramaya cesaret edemedim ve beni ne icin uyardi tam cozumleyemedim aklima direk annesinin yine is basinda olusu geldi.
Kiz annesinden gizli bizle seyrekte olsa iletisim kurar. Telefonuna bizi Ayca 1 ve Ayca 2 diye kaydetmisti. Acaba annesi mi farketti.
Kiziyla benim aram iyiydi ama, annesi surekli bizi yipratma cabasinda oldu ve surekli maddiyatla vurdu bizi.
Arkadaslar haptan dolayi sersem gibiyim ve algi da gucluk cekiyorum. Sizce ne donuyor olabilir?
Dipnot: Esimin ikinci esiyim ve esimin bosanmasi ile hic bir alakam yoktur.
OLAN BITEN BELLI OLDU 6. SAYFA DA GELISMELER.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?