Esimin kizi beni ne icin uyarmis olabilir?

Esinizle konusun bilsin yanlis anlasilmasin ve bunu yaptigina dair elinize bir kanit gecerse dava edin bu ruh hastasi terbiyesiz kadini

Esinizle konusun bilsin yanlis anlasilmasin ve bunu yaptigina dair elinize bir kanit gecerse dava edin bu ruh hastasi terbiyesiz kadini
Su an nefes alamiyorum sanki bu insanliga sigmaz Zaten adamin yazdigi ve kizinin yazdigi mesaji delil sunsam kazanirim sanirim cunku kuzeniymis.
Simki kendimden mi yoksa o kizcagizdan mi vazgecmeli.
Cunku kiza iyi davranmaz biliyorum

Su an nefes alamiyorum sanki bu insanliga sigmaz Zaten adamin yazdigi ve kizinin yazdigi mesaji delil sunsam kazanirim sanirim cunku kuzeniymis.
Simki kendimden mi yoksa o kizcagizdan mi vazgecmeli.
Cunku kiza iyi davranmaz biliyorum

Eski nafaka konunuzu da hatirliyorum. O kadin kizin annesi kotu davransa da 1 davranir 2 davranir sonra birakir tavrini. Ama siz tepki vermemeye devam ettiginiz muddetce size bulasmaya devam edecek. Ay ben cazgir bi insanim katlanamaz burnundan getirirdim dava acin lutfen kanitiniz varken

Kız hakkında bişey demenize de gerek yok zaten, whatsapp fotoğrafının ekran görüntüsünü alın acilen, Gerizekalılar plan yapıyolar barı resim koymasalar . Allahım ne insanlar var ya yazık.

Icime bi su serpilir gibi oldu size cok tesekkur ederim cok guzel bir fikir. Evet cokta zekice cok sagolun. Beynim durmus durumda iyi ki burasi var yoksa cozum yolu icin debelenir dururdum.

Yukardaki arkadas cok guzel bir fikir verdi. Onu uygulayacagim ama yarin cunku bu gece daha fazlasini kaldiramam sanirim

Kesinlikle eşinizle konuşmalısınız. Bence o adam sizi ilk aradığında anlatmalıydınız yani ben olsam öyle yapardım. Birde bu gibi durumlarda arayan numaryı kaydetın whtspp dan bir profil fotosna bakın açıksa tabi. Yada türktüccar diye bir site var ordanda sorgulatabilirsiniz. Biraz geç oldu ama aklnzda bulunsun.
Ayrıca kadın gerçekten çok pis bir kadın! Herşey beklenir türden. Onun derdi kendi ile sizinle değil diye düşünüyorum. İçinde tamamen hazmedemediği şeyler var o yüzden hızursuzluk yaratıyor. Sizin hatuna iyi bir ders vermeniz gerekiyor ki elini çeksin. Kızı da bence bu kadar düşünmeyin derim neticede annesi.

Senin korkup eşinden durumu saklayacağını düşündü muhtemelen . O yüzden foto falan var .

Misss gibi delil işte .

Önce eşinle güzelce konuş . Sonra da kızını düşünsün o da fevri olmasın .

Arasın eşin adamı , bülbül gibi şakır adam korkudan zaten .

Sonra da kadını arayın .... ne dava kalır ne bir şey kadın da .

Ağzım açık okudum. Ne insanlar var şeytana papucunu ters giydirir. Allah kolaylık versin. Ne kadar zormuş bir adamın ikinci eşi olmak. Sülük gibi yapışmış size bu kadın. Umarım kurtulursunuz.

ahlaksiz kadin..
boyle seyleri esinizden gizlemeyin,sonra carpitip karsiniza cikartirlar ve huzurunuz bozulur.
kizin mesajlarini sakin silmeyin ve gercekten bilmediginiz numaralari acmayin.
uzulmeyin,sakin olun lutfen.
kadinin amaci sizi baska biriyle gorusuyor diye gostermek bile olabilir.
iftira atmaya cabalayanin elini ayagini dolandirir Allah,kendi pisliginde bogulsun insallah o kadin.

Adamla kadina dava acarmisiniz bilmem ama kizi yaniniza almayi dusunmezmisiniz.Dava acarsanizda kizi dusunerek acin lutfen.
Kiz resit lise son sinif. Onu da dusundum acaba yanimiza gelse Annesine uzaklastirma verdirsek diye ama, yarin birgun acaba beni annemden ayirdin der mi? Diye dusunuyorum.
Cunku bu kadindan hic birimiz kurtulamiyoruz

Siz arada bir psikologa giderken üvey kızını da götürün... Yazık helak olur. Ne manyaklar var dunyada...
Yanlis anlamayin da uvey demeyelim ne olur. Esimin bir parcasi o uvey denince kendi cocuklarimdan o kizi otekilestirmis gibi hissediyorum.

Ilk evlendigimizde kizi resmen bize atti esime al bak p**ne dedi. Kiz ilk geldiginde hic konusmazdi pedagoga goturdum, ilgilendim Aldik okutmaya basladik bakti kizla benim aram iyi ve hersey yolunda

Hazir cocuk anasi mi oldun? Kadin ol da kendin dogur dedi (hamileydim haberi yoktu) geri aldi cocugu velayet ondaydi zaten.

Kiz baska bir sehir de iyi bir lise kazandi. Yalniz kalamiyorum vs. Gibi sebeplerle kizi geri getirdi uyduruk bir liseye verdi. Simdi kizin derslerinde inanilmaz bir dusus var ve kizin da psikolojisi iyi degil

Bugun gelse kapim acik ve keske gelse en azindan okurda kendini kurtarir.

Bazen burda goruyorum 2. Es olma konusunda soru soranlar oluyor...

Onlara diyeceklerimi iyi dinlesinler lutfen.
Esinizle evlenmeden evvel, esinizin eski karisinida arastirin. Nasil bir karakterde iyice anlayin.
Benim boyle bir imkanim olmadi cunku esimle ve o kadinla yasadigimiz sehir farkliydi ve tanidigim kimse yoktu.
Eger bunlari yapmazsaniz su an da benim oldugum gibi coker ve ilactan medet umarsiniz

Canım zor bir durum gerçekten.
Bu kadar zaman rağmen kadın halen seninle uğraşıyorsa normal değil. Sakın ama sakın kızın size mesaj attığını duymasın o kadın. Kız size yardım etmiş sakın ele vermeyin. Numaranızı değiştirin eşiniz de siz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…