Eşimin kızı yüzünden eşimle aram kötü yardım lütfen

Ben mi abartıyorum ben mi yanlış yapıyorum birde babamın evinde oturuyoruz ailemle aynı apartmandayız nasıl bağırıyor artık ben utanıyorum
ayyy birde babanın evinde sana bunları yapıyor kendisi ve kızı defolsun gitsin bulmuş senin gibi sesini çıkaramayan birini eziyorda eziyor allahın belası acayip sinir oldum.

Konu ev işi falan değil ki. 5-7 yaşlarında bir çocuk diğer çocuğun önüne yesin diye metal koysa, yaptığı hareketin ilerisini ön görememiştir derim. Ama 13 yaş bu hareket için gayet büyük. Neredeyse liseye başlayacak. Konu sahibinin önceliği kendi çocuğunun güvenliğini korumak olmalı. Eşi de normal biri olmadığı için çocukla uzlaşma çabaları boşa gidecektir. Ben olsam böyle birini direkt boşardım. Çocuğun yaptığı baya sorunlu bir hareket, babası ondan da sorunlu. Önüne metal konan çocuk da onun çocuğu ama umrunda olmamış. İkisiyle de uğraşmaya değmez.

Çocuğa para vermesi bana da normal gelmedi, adam sorumsuz bence de bosanmalı.

Aynen öyle
Keşke bu tip adamları gözünden tanıyıp bir de baba yapmasa bazı kadınlar

Bu tür evliliklere uzmanlar çok ortaklı evlilik diyor. Herkesin kendine göre haklı sebebi var.Kimse haksız değil.Ama şu gerçek ki 13 yaşında sorunlu bir genç yetişiyor.Bu son derece olumsuz hale gelmiş durumu ne siz ne de eşiniz çözemezsiniz. Artık bir uzmandan yardım alma zamanınız gelmiş.Siz daha baştan bu çocuğu kendiniz için taraf hale getirmiş ve onun her şeyini olumsuz olarak değerlendirmişsiniz.
Bu çocuk anne babası ayrılmış bir çocuk. Üstelik siz evlendiğinizde daha 7/8 yaşlarında.O yaşta her çocuk babanın yeni evliliğini anlayamaz ve babayı kaybettiğini zanneder.Üstelik daha bunu kabullenemez iken eve yeni bir bebek geliyor.Siz kardeşlerin bebek doğduktan sonra kıskançlık hikayelerini okusanız dinleseniz bu ablanın yaptığı ne ki dersiniz.
Siz ne evlilikte ne de bebek doğumunda bu çocuğun ruhsal durumunu hiç düşünmemiş ondan çok büyük bir insan gibi özveri beklemişsiniz.
Şu anda da ona bir abla gibi davranmak yerine işi daha da içinden çıkılmaz hale getirmişsiniz.Üvey anne bakışı tam da budur işte bana göre.Aslında niyetiniz o değil belki ama yapılanlar onu gösteriyor.
Dediğim gibi ilişkiler iyice çorba olmuş ve bunu çözecek irade kalmamış evdeki kimsede.İmkanınız varsa en kısa zamanda bir uzmandan yardım alın.

valla benimde aklımda tek soru o çocuğa birşey olduktan sonra kimin yaptığı çare değil biri benim çocuğuma zarar verse allah korusun katil olurum.
Ya o çocuk ergenlikte belli ki zorda . Benim bir kedim var ilgilenmeyince o bile saldirganlasiyor . Ama tüm bunlar ufacık bebeğe yapmaya çalıştıgi şeyi haklı çıkarmıyor . Kendi çocuğu olsa ilgilensin psikologa götürsün ama çocuk ondan değil bence kendi anne ve babasından ilgi ve sevgi bekliyor. Adam zaten evde değilmiş sırf inatlasmak için çocuğu getirmiş eski eşiyle . Babalık vasfı yok . Çocuk niye konu sahibi ile kalsın . Konu sahibi niye kendi cocugunu riske atsın ? Çok saçma bir durum ben olsam otuz kere yollamistim şimdi.

yollaması gerekiyor zaten konu sahibinin eşi nasıl kızını düşünüyorsa minicik bebeği de düşünmek zorunda o da evladı sonuçta bunu anlayamıyorum göz göre göre bile bile nasıl tutuyor evde giden can geri gelmiyor allah korusun

Şunu merak ediyorum gerçekten sizin olmayan bir çocuğun kendi çocuğunuza zarar verdiğini görseniz iç guduyle çocuğu korumak için 13 yaşındaki çocuğu gondermek istemez miydiniz ? Şu anlattığıniz tüm durumda bunu düşünmesi gereken anne ve babadir o ergen çocuğun psikolojisini düzeltecek kişi onlar . Konu sahibi cocuga bağırıp çağırmamis kötü de davranmamiş ki . Çocuğuna zarar verilecegini düşündüğün zaman hangi anne bu kadar erdemli davranabilir bilmiyorum

Eski eşiyle inatlasmak ve şimdi ki eşine errrkek olduğunu kanıtlamak için . Ben konuda en suçlu kişiyi malesef konu sahibi gördüm . Hem babasının evinde oturuyorlar hem bu adam dediğini bırakmıyor hala sorunun o kız çocuğu olduğunu zannediyor . Bu çocuk bu anne ve babayla duüzelmeyecek bu belli . Neden kendi çocuğunun hayatını riske atar ki insan

bir anne evladından çok kimseyi sevemez bu yüzden evladını korumak için kapının önüne koymalı çünkü kızının tuzaklarına göz yummuş kocası birde konu sahibinin evinden konu sahibini kovuyor . ben konu sahibinin anneliğinden de şüpheye düştüm gece gözlerine nasıl uyku giriyor

Bende korkutmak istemedim ama gece de birşey yapabilir ya . Çocuğun psikolojisi iyi değil bır anlık birşey . Kaç çocuk öz kardeşine bile bu şekilde zarar verdi Allah korusun ya . Bu sorunu çözmeden aynı evde durmaları riskli yani

ya ben 5 yaşındayken kendi kardeşime zarar vermişim kıskançlıktan annem anlatır hep ben 5 yaşındayken 2 yaşındaymış üzerine çıkıp tepinmişim ben 5 yaşında bunu yapıyorsam o kadının gözüne uyku girmemeli

İnşallah bir an önce çözüm bulurlar ben kız kardeşim de küçük kız kardeşimi çok kiskanirdi gözümüz sürekli üzerindeydi çok sıkıntılı bir durum . Çocuk zaten diyormuş ki ben burda mutlu değilim annemin yanına gitmek istiyorum baba zaten başında da değil çocuğu resmen zorla tutuyor .o da huzursuzluk çıkarırsam gönderirler diye düşünüyor belli ki

konu sahibi kocası işteyken annesi ile iletişime geçip göndersin bence eve geldiğinde kocası laga luga yaparma versin valize hadi kapı orda desin

konu sahibi kocası işteyken annesi ile iletişime geçip göndersin bence eve geldiğinde kocası laga luga yaparma versin valize hadi kapı orda desin
Bence babasıyla birlikte göndersin Allah korusun bir sıkıntı falan olur çocuğa yolda o da daha küçük . İşte ayrılan anne babalarin çocukları ego savaşına girilince böyle sıkıntı yaşıyorlar

Insan birine laf etmeden once donup kendi kalbine bakmali bence. Sunlari yapan bir cocuk ve siz o cocugu bile bile evlendiniz. Cocugu olan bir adamla sizi evlenmeye zorlamadilar herhalde.

Babanizin evinde oturup sabah aksam adamin bagirmasindan utaniyorsunuz ama bu adami kapinin onune koymak yerine kizinin tek amaci bizim ayrilmamiz diyorsunuz.

Bu adamin insanustu bir ozelligi olmali ki bu kadar vazgecilmez olsun.

Siz bir anne olmasaniz tavriniz yine anlasilir ki onda bile hakli olmazsiniz cunku bile bile seciminizi yapmissiniz. Siz bir anne iken su tavriniz bana bile o kadar itici geldiyse esinizi anlayabiliyorum.

Bir baba sunu yapsa burada hepimiz o babaya saydirirdik. Oldu ki siz bosandiniz esiniz cocugunuza nerede mutluysan orda kal deyip o cocugu gormez ve oldugu yerde biraksaydi sizde bundan sikayetci olurdunuz.

Farkli noktalardan kendinize haklilik payi cikarmaya calismak yerine size uygun degilse bosanin. Bosanmanin gundeminizde oldugunu pek sanmiyorum cunku sizin icin ve evliliginiz icin tek bir tehlike var o da kizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…