- 15 Ekim 2016
- 7.163
- 12.817
- 248
- Konu Sahibi RumuzSevgi
-
Baba tribe girmiş sanırım üvey anne diye kız ne söylese koşulsuz inanıyorCok haklisiniz bunu yapanlar da yine kadinlarben onu parcalarim vs ne demek ya! O cocugun ne sucu var o mu seçti boyle olmasini gayet yaşına ve durumuna uygun davraniyor. Insanin kendi cocugu bile ergenlikte ne kadar değişiyor. Yazik yavrum en kisa zamanda anne ve babasina onun adina saglikli karar verebilmeleri adina akil fikir diliyorum. Bosanmis ailelerin çocuklarının en cok yaşadığı problem maşa olarak kullanilmak ve inat uğruna hislerinin hice sayilmasi.
Eşinize anlatma biçiminiz çok yanlış böyle konuşursanız tabiki eşiniz kızdan yana çıkar.yapıcı şekilde konuşun suçlayıcı tarzda konuşmayın.evlenirken kızı olduğunu biliyordunuz bu tarz problemlerde bu işin içinde malesef çocuklu adamla evlenecekseniz o çocuk sizin evde temellide kalabilir geçicide bunu göze almanız gerekir annesine gönder demekle olmaz.eşinizin tavrıda aşırı itici insanın yapası varsada yapmaz.çocuğun yanında değilde o anneye gittiğinde oturun konuşun bu şekilde devam etmeyin kendi çocuğunuzada yazık annesini sürekli ezen bir baba var.babanızın evi olduğuna göre eğer böyle devam etmek istiyorsa ona kızıyla mutluluklar dileyin evden kovun.bu şekilde o kız size asla saygı duymaz daha eşiniz bile duymuyor çocuğunuzda çok kötü etkilenir.İlgilenecek mişim ki ilgileniyorum fazlasıyla benim yavruma ben yanında yokken sürekli önüne ağzına atılacak metal şeyler koymasını gördüm 1 sus 2 sus en sonunda eşime anlattı annesinin yanına gönder bak bu çocuğa zarar veriyor kötü kötü bakıyor gitsin durmasın kalbini kırmak istemiyorum olabilir kardeşidir bakabilir sen düzgün davranacaksın kesinlikle benim kızıma hakaret edemezsin kızı sürekli söylemediğim lafları aktarıyor babaya elinde telefon bütün evde olanları anlatıyor ama olmayanları da bende sinirleniyorum eşime diyorum bak yanlış yapıyorsun yalan söylüyor kızın maksadı bizim ayrılmamız diyorum olsun yapacak edecek katlanacaksın diyor gel de delirme
Kov evden gitsin neye mecbursun babanın evine çökmüş.Ben mi abartıyorum ben mi yanlış yapıyorum birde babamın evinde oturuyoruz ailemle aynı apartmandayız nasıl bağırıyor artık ben utanıyorum
İlkinde almamış şimdi neden alıyor?7 yıllık evliyim ilk evliliğim eşimin 13 yaşında ki kızıyla sıkıntılarımız var tatil dönemlerinde bize her geldiğinde eşimle aramız kötü olur. Çok güzel bakarım sayarım asla kırıcı olmam kendisi çocuğuma zarar verme eyleminde bulunduğu halde sustum eşime söyledim Eşim kızını arar evde sorun var mı diye o da yalan yanlış herşeyi anlatır sonra eşimde onun yanında bana küfür ederek mecbursun bakmaya der beni, çocuğumu alıp gitmekle tehdit ediyor ne yapacağımı bilmiyorum
ilkinde bedavadan konduğu bi ev ve sünepe bir kadın yokİlkinde almamış şimdi neden alıyor?
Alsın gitsin bakalım iki çocuğuna bakacak kadın bulabilecek mi?7 yıllık evliyim ilk evliliğim eşimin 13 yaşında ki kızıyla sıkıntılarımız var tatil dönemlerinde bize her geldiğinde eşimle aramız kötü olur. Çok güzel bakarım sayarım asla kırıcı olmam kendisi çocuğuma zarar verme eyleminde bulunduğu halde sustum eşime söyledim Eşim kızını arar evde sorun var mı diye o da yalan yanlış herşeyi anlatır sonra eşimde onun yanında bana küfür ederek mecbursun bakmaya der beni, çocuğumu alıp gitmekle tehdit ediyor ne yapacağımı bilmiyorum
Kızın kime çektiği belli7 yıllık evliyim ilk evliliğim eşimin 13 yaşında ki kızıyla sıkıntılarımız var tatil dönemlerinde bize her geldiğinde eşimle aramız kötü olur. Çok güzel bakarım sayarım asla kırıcı olmam kendisi çocuğuma zarar verme eyleminde bulunduğu halde sustum eşime söyledim Eşim kızını arar evde sorun var mı diye o da yalan yanlış herşeyi anlatır sonra eşimde onun yanında bana küfür ederek mecbursun bakmaya der beni, çocuğumu alıp gitmekle tehdit ediyor ne yapacağımı bilmiyorum
onu biliyorum tabi ki. Ama çocuğun bakıma da ihtiyacı yok onu demek istedim. İlgi elbette gerekli ama babasının daha çok ilgilenmesi gerekiyor, onun sorumluluğu.Burada problem konu sahibinin eşi, siz çocuğunuz 13 yaşına geldiğinde yaprak sarma sardırırsınız ama burada çocuk nasıl olursa olsun ilgilenecek bakacak olan babası.
Toplum içinde ve burada genellikle ilk eşten olan çocuk ne yaparsa yapsın ona empati yapılır.Bunun nedeninin de çoğu insanın ilk evliliği olması ve empatiyi ilk eşe ve çocuğa daha kolay yapmasına bağlıyorum. Çocuksuz bir insan çocuklu bir insanla evlenmemeli deniyor sık sık ama bu olayda siz daha önce çocuklu da olsanız kız kıskançlık vs durumlarından yine aynı şeyi yapacaktı ve çocuğunuzun hayatı yine tehlikede olacaktı. Bir şey değişmeyecekti. Minik bebeğinizin hayati tehlikesi, diğer çocuğun psikolojisi kadar konuşulmuyor dikkat ederseniz. Ortada fiili bir tehlike var siz ne zamana kadar gözünüzü dört açabilirsiniz bilmiyorum. Böyle şeyler bir anlık bir gafletle olup bitiyor birisi tuzak kurmasa bile böyle oluyor bu iş. Kız bir de tuzak kuruyor, bence baba böyle küstahça konuşuyorsa gönderin ikisini de. Bebeğiniz sizden başka kimsenin pek umurunda olmaz, onu siz koruyacaksınız. Kıza bebek öldürmeye çalışmanın ne kadar yanlış bir şey olduğunu konuşarak anlatamazsınız bence. sonuçta iş yine 13 yaşındaki çocuğun vicdanına kalır.onu biliyorum tabi ki. Ama çocuğun bakıma da ihtiyacı yok onu demek istedim. İlgi elbette gerekli ama babasının daha çok ilgilenmesi gerekiyor, onun sorumluluğu.
evet asıl sorun bu. Adam kızına babalık edememiş. Şu anki çocuğuna da edemiyor. Erkekler baba olmayı anne karnında öğrenmiyor ne yazık ki bazısı hiç öğrenmiyor. "Bu çocuğa bakacaksın" vs diye bir de kızının yanında eşine hakaret edince, kızının nezdinde iyi bir baba olacağını sanıyor. Kızı da bu olayı teşvik edecek hareketler yapıyor çünkü babasından arayıp da bulamadığı ama görüp görebildiği tek "babalık" bu.Eşiniz kızına babalık yapamamış , sevgisini verememiş
Kızın yanınızda kendince sizi aşağılayarak iyi baba olabileceğini sanıyor.
Size de eşlik yapamamış
Bu evliliği devam ettirmek istediğinizden emin misiniz ?
Bakmaya mecbur değilsiniz. kendinizi bu kadar ezdirmeyin madem sana güvenmiyor sürekli arayıp sorun var mı diyecek kadar güvenmiyor kendi baksın terbiyesiz.7 yıllık evliyim ilk evliliğim eşimin 13 yaşında ki kızıyla sıkıntılarımız var tatil dönemlerinde bize her geldiğinde eşimle aramız kötü olur. Çok güzel bakarım sayarım asla kırıcı olmam kendisi çocuğuma zarar verme eyleminde bulunduğu halde sustum eşime söyledim Eşim kızını arar evde sorun var mı diye o da yalan yanlış herşeyi anlatır sonra eşimde onun yanında bana küfür ederek mecbursun bakmaya der beni, çocuğumu alıp gitmekle tehdit ediyor ne yapacağımı bilmiyorum
kızı da buradan cesaret alıyor zatenEvet bende şaşırdım heceleyerek mec bur sun bu çocuğa bakmaya yoksa senin için hiç iyi şeyler olmaz bunu kızının yanında bana söyledi 1 haftadır da yüzüme bakmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?