Eşimin kızı yüzünden eşimle aram kötü yardım lütfen

Baba tribe girmiş sanırım üvey anne diye kız ne söylese koşulsuz inanıyor

Verdigi tepkinın kızına zerre faydası olmaz

Çok yazık konu sahibinin yerinde olsam bavulu çoktan hazırlar kapıyı gösterirdim o herife

Eşinize anlatma biçiminiz çok yanlış böyle konuşursanız tabiki eşiniz kızdan yana çıkar.yapıcı şekilde konuşun suçlayıcı tarzda konuşmayın.evlenirken kızı olduğunu biliyordunuz bu tarz problemlerde bu işin içinde malesef çocuklu adamla evlenecekseniz o çocuk sizin evde temellide kalabilir geçicide bunu göze almanız gerekir annesine gönder demekle olmaz.eşinizin tavrıda aşırı itici insanın yapası varsada yapmaz.çocuğun yanında değilde o anneye gittiğinde oturun konuşun bu şekilde devam etmeyin kendi çocuğunuzada yazık annesini sürekli ezen bir baba var.babanızın evi olduğuna göre eğer böyle devam etmek istiyorsa ona kızıyla mutluluklar dileyin evden kovun.bu şekilde o kız size asla saygı duymaz daha eşiniz bile duymuyor çocuğunuzda çok kötü etkilenir.

Kız kabullenememis sizi..
Ne yapsanız da düzelmez bence..
Yaşı ilerdikce,kendisine bir hayat kurdugunda,bir isi ve bu bir düzeni olduğunda zamanla unutur belki.
Ama çok yüz verilmiş,statü olarak sizin uzerinizde görüyor kendisini.

İlkinde almamış şimdi neden alıyor?

Eşinizin çocuğu sizi kıskanıyor ki gayet normal bir durum. Eşiniz de hiç uyumlu davranmıyor siz aslında eşiniz yüzünden kavga ediyorsunuz. Burda çocuğa suç bulan üyeler olmuş da aynı durumların bir benzerini bende yaşadım o zamanlarda nasıl duygular hissettiğimi kimse anlayamaz. Çocuğa karşı bu süreçte olumlu yaklaşılmalıdır. Belki de zorla geliyor çocuk bu yüzden huysuzluk yapıyor. Daha önce hiç evlenmemiş kadınlara da asla çocuğu olan biriyle evlenmelerini tavsiye etmiyorum illa bir sorun çıkıyor.

Alsın gitsin bakalım iki çocuğuna bakacak kadın bulabilecek mi?

Kızın kime çektiği belli

Aslında işin özü kızın babaya gelmek istemiyor oluşu, anne de göndermek istememiş, baba bir şekilde inat uğruna getirmiş ve yasal süre dolmadan da göndermeyecek. Kız da bir sorun çıksın da ben evime gideyim derdinde. Anne gerçekten şikayetçi olsa keşke, baba kızını zorla alı koyuyor şu anda

Benim anlamadığım 7 yıllık evlilikte bu kız sonradan çıkmadı. Şimdiye kadar sorun yoktu da birdenbire mi sorun oldu. Açıkçası ya konunuz doğru değiş yada eksik anlatıyorsunuz.

Yıllardır bu tarz sıkıntılar olurdu küçüktür çocuktur diye diye sustum taki çocuğuma zarar verdiğini gördüğümde kötü oldum yani en başında böyledir ama eşim böyle değildi konuşurdu her ikimizle olur yolu bulurdu bu defa çok değişik tavırlar içinde oldu yoğun iş temposu var tamam ama bu bir bahane olamaz kızla konuştum ben gerçekten buraya gelmek istemiyorum babam zorla telefonda geleceksin diye zorladı ben küsmesin kırılmasın bana diye geldim ama hani yanımda yok sıkılıyorum burda orda benim arkadaşlarım var eğleniyorum buraya gelmek istemiyorum dedi çok şaşırdım buna da bir baba bunu neden yapar ki kızım nerede mutluysan gel ya da annenle kal ya da istediğin zaman sıkılınca ara alırım ben seni dersin dimi bu zorbalık nedir zaten yoksun evde olsanda bütün gün yatıyorsun yorgunluktan

13 yaş bu durumu kabullenmesi için çok sıkıntılı bir yaş.Ağzınızla kuş tutsanız yaranamazsınız.Çocuk ergenliği bittiğinde düzelir ama siz hala evli kalabilirmisiniz bilmem.

Kendi çocuğunu koruma içgüdünü anlayabilirim ama bunu eşinin çocuğunun psikolojisini de düşünerek yapmanı tavsiye ederim. Kardeşini kıskanabilir, ilgini kıskanabilir, yaşam şartlarını kıskanabilir, parçalanmış bir ailenin çocuğu olarak sizin tam bir aile oluşunuzu kıskanabilir. 13 yaşındaki bir çocuktan bir şeytan gibi bahsetmek yerine onun iç dünyasını anlamaya çalışman hepinizin mutlu olması için kafi. Eşinin tavrını bir çok kişi yadırgıyo olsa da senin ortak çocuğunuzu koruma içgüdünle onun başkasından olan çocuğunu koruma içgüdüsü aynı. Biraz empati, iyi niyet ve samimiyet herşeyi çözer.

Burada problem konu sahibinin eşi, siz çocuğunuz 13 yaşına geldiğinde yaprak sarma sardırırsınız ama burada çocuk nasıl olursa olsun ilgilenecek bakacak olan babası.
onu biliyorum tabi ki. Ama çocuğun bakıma da ihtiyacı yok onu demek istedim. İlgi elbette gerekli ama babasının daha çok ilgilenmesi gerekiyor, onun sorumluluğu.

Son düzenleme:
onu biliyorum tabi ki. Ama çocuğun bakıma da ihtiyacı yok onu demek istedim. İlgi elbette gerekli ama babasının daha çok ilgilenmesi gerekiyor, onun sorumluluğu.
Toplum içinde ve burada genellikle ilk eşten olan çocuk ne yaparsa yapsın ona empati yapılır.Bunun nedeninin de çoğu insanın ilk evliliği olması ve empatiyi ilk eşe ve çocuğa daha kolay yapmasına bağlıyorum. Çocuksuz bir insan çocuklu bir insanla evlenmemeli deniyor sık sık ama bu olayda siz daha önce çocuklu da olsanız kız kıskançlık vs durumlarından yine aynı şeyi yapacaktı ve çocuğunuzun hayatı yine tehlikede olacaktı. Bir şey değişmeyecekti. Minik bebeğinizin hayati tehlikesi, diğer çocuğun psikolojisi kadar konuşulmuyor dikkat ederseniz. Ortada fiili bir tehlike var siz ne zamana kadar gözünüzü dört açabilirsiniz bilmiyorum. Böyle şeyler bir anlık bir gafletle olup bitiyor birisi tuzak kurmasa bile böyle oluyor bu iş. Kız bir de tuzak kuruyor, bence baba böyle küstahça konuşuyorsa gönderin ikisini de. Bebeğiniz sizden başka kimsenin pek umurunda olmaz, onu siz koruyacaksınız. Kıza bebek öldürmeye çalışmanın ne kadar yanlış bir şey olduğunu konuşarak anlatamazsınız bence. sonuçta iş yine 13 yaşındaki çocuğun vicdanına kalır.

evet asıl sorun bu. Adam kızına babalık edememiş. Şu anki çocuğuna da edemiyor. Erkekler baba olmayı anne karnında öğrenmiyor ne yazık ki bazısı hiç öğrenmiyor. "Bu çocuğa bakacaksın" vs diye bir de kızının yanında eşine hakaret edince, kızının nezdinde iyi bir baba olacağını sanıyor. Kızı da bu olayı teşvik edecek hareketler yapıyor çünkü babasından arayıp da bulamadığı ama görüp görebildiği tek "babalık" bu.

Çocuklara tanınan toleransların yaşı gittikçe düşüyor mu bana mı öyle geliyor ya. 13 yaş az buz bir yaş değil yani. O yaşta, küçük çocuğun önüne yesin diye metal koyacak kadar gözünü karartmış birine çocuk deyip geçemem ben. 13 yaşlarımı hatırlıyorum diğer arkadaşlarımı da hatırlıyorum asla böyle bir hareket yapmazdık o bilinçteydik. Cinayete teşebbüs gibi bir şey bu.

Bakmaya mecbur değilsiniz. kendinizi bu kadar ezdirmeyin madem sana güvenmiyor sürekli arayıp sorun var mı diyecek kadar güvenmiyor kendi baksın terbiyesiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…