- 21 Kasım 2017
- 28
- 8
- 1
- 32
- Konu Sahibi Selvimkaderim
-
Arkadaşlar eşimin ilk eşinden bir kızı var ve bazen hafta sonları annesine yolluyor kızını ve çocuk annesine gidip gelince bana çok sert davranıyor dınlemıyor kıskançlık yapıyor falan ne yapabilirim bunun için
Ne kadarlik evlisiniz?Arkadaşlar eşimin ilk eşinden bir kızı var ve bazen hafta sonları annesine yolluyor kızını ve çocuk annesine gidip gelince bana çok sert davranıyor dınlemıyor kıskançlık yapıyor falan ne yapabilirim bunun için
6yasındaKız kaç yasında?
Biraz detay yazsanızBilmiyorum babasına söylüyorum üzme kendini alışır bu duruma diyor lakin bazen çekilmez oluyor şaşırdım iyice bnm kızımı ayrı kıskanır babasını benden ayrı kıskanır eşimin hatrına sabredıyorum resmen
6yasında
Bilmiyorum babasına söylüyorum üzme kendini alışır bu duruma diyor lakin bazen çekilmez oluyor şaşırdım iyice bnm kızımı ayrı kıskanır babasını benden ayrı kıskanır eşimin hatrına sabredıyorum resmen
Üvey baba olduğu için babası vermemiş o tarafaoy çok ufakmış daha.
annesinde neden değil merak ettim?
Böyle problemler olacağını tabıkı biliyordum hiç kimse boşanmak için evlenmez bunu ilk başta annesi düşüncektı BN çocuğa elimden gelen ablalıgı yapıyorum zaten sadece bazen fazla oluyor o tur davranışlqrıEvlenirken bu tur zorluklar olacagini bilerek evlenmedinizmi?Henüz 6 yasinda minicik bir kiz cocugu tabiki boyle tepkileri olacak..uzuldum cocuk icin..yazik kafasi cok karişik demek ki..
Üvey baba olduğu için babası vermemiş o tarafa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?