- 5 Eylül 2014
- 14.236
- 50.116
- 598
- Konu Sahibi Selvimkaderim
-
Benim kızım iki yasında eşimin kızı altı yasında iki aylık evlıyız ben kızına ılımlı davranınca çok iyiyiz ama annesine bı gidip gelince hersey başa donuyor resmen beni dınlemıyor hatta bugün duş aldım her dakika banyo mu yapılır babam ödüyor parasını marketten yiyecek aldık hep senin kızına alıyor babam bana almıyor bişi falan laflar
Aynı konudan dertli bir arkadasim vardi,ben sizin durumunuzda insanlara ciddi ciddi psikolojik destek gerektigini gerekirse pedagog yardimi almalarini tavsiye ediyorum.Zor gercekten.Böyle problemler olacağını tabıkı biliyordum hiç kimse boşanmak için evlenmez bunu ilk başta annesi düşüncektı BN çocuğa elimden gelen ablalıgı yapıyorum zaten sadece bazen fazla oluyor o tur davranışlqrı
Bende dedım banyo yapmam gerekiyordu terlemiştim falan dedım sana da akşam yaptırcam bıtanem dedim beni ilgilendirmiyor babamın parasını harcayıp duruyorsun dedı babası uyuduğu odadan cıktı doğru konuş ablanla dedı6 yaşında çocuk mu söylüyor bunu
siz de ona temizliğin önemini anlatın, pis dolaşıp hastalanırsa tedavisinin, banyo masrafından fazla tutacağını söyleyin mesela... belli ki çocuk çok yanlış bir eğitim alıyor, siz doğrusunu öğretmeye çalışın.
Ama üvey annede kalabiliyor, çok ilginç...Üvey baba olduğu için babası vermemiş o tarafa
Annesini suclayarak cocugada düşman olmayin.olan olmuş.Böyle problemler olacağını tabıkı biliyordum hiç kimse boşanmak için evlenmez bunu ilk başta annesi düşüncektı BN çocuğa elimden gelen ablalıgı yapıyorum zaten sadece bazen fazla oluyor o tur davranışlqrı
Benim kızım iki yasında eşimin kızı altı yasında iki aylık evlıyız ben kızına ılımlı davranınca çok iyiyiz ama annesine bı gidip gelince hersey başa donuyor resmen beni dınlemıyor hatta bugün duş aldım her dakika banyo mu yapılır babam ödüyor parasını marketten yiyecek aldık hep senin kızına alıyor babam bana almıyor bişi falan laflar
Bende dedım banyo yapmam gerekiyordu terlemiştim falan dedım sana da akşam yaptırcam bıtanem dedim beni ilgilendirmiyor babamın parasını harcayıp duruyorsun dedı babası uyuduğu odadan cıktı doğru konuş ablanla dedı
Bakin benimde 6 yasinda ve 4 yasinda iki oglum var... Hepsi bir tarafa o kizcagiz annesini oZluyordur. Bu davranislari cok normal. Zamanla gececek inanin, sabirli olun. Aslinda bence o cocugun yani annesinin yani olmali bence. Eminimki sartlarboyle olmasini gerektirmistir ama lutfen ondan olgunluk beklemeyin cunku daha yasi musait diil. Henuz iki ay olmus daha.. O yasta bir cocuk kendi oz kardesini kiskanirken o su anda birdenbire abla oldu aslinda.. En degerli varligi babasini hem sizinle hemde yeni kardesiyle paylasiyor. Az sabir inanin zamanla duzelecek...
Bende dedım banyo yapmam gerekiyordu terlemiştim falan dedım sana da akşam yaptırcam bıtanem dedim beni ilgilendirmiyor babamın parasını harcayıp duruyorsun dedı babası uyuduğu odadan cıktı doğru konuş ablanla dedı
Sabredeceksin ilimli davranacaksin. Cocuk sonucta dunyadan bi haber. Nereye ceksen oraya gider lastik misali.Arkadaşlar eşimin ilk eşinden bir kızı var ve bazen hafta sonları annesine yolluyor kızını ve çocuk annesine gidip gelince bana çok sert davranıyor dınlemıyor kıskançlık yapıyor falan ne yapabilirim bunun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?