- 18 Kasım 2014
- 6.236
- 15.504
- 248
- Konu Sahibi Selvimkaderim
-
Gerçekten çocuklarım için katlanıyorum diyen kadınlara hak veriyorum
Bilmiyorum babasına söylüyorum üzme kendini alışır bu duruma diyor lakin bazen çekilmez oluyor şaşırdım iyice bnm kızımı ayrı kıskanır babasını benden ayrı kıskanır eşimin hatrına sabredıyorum resmen
Benim kızım iki yasında eşimin kızı altı yasında iki aylık evlıyız ben kızına ılımlı davranınca çok iyiyiz ama annesine bı gidip gelince hersey başa donuyor resmen beni dınlemıyor hatta bugün duş aldım her dakika banyo mu yapılır babam ödüyor parasını marketten yiyecek aldık hep senin kızına alıyor babam bana almıyor bişi falan laflar
Biliyorum dünya hali, insanlık hali herkes evlenip boşanıyor. Çocuklar da adapte oluyorlar bir şekilde. Anne babalar için ayrı zor, çocuklar için ayrı zor. Ama ben yine de üzüldüm bu küçük kıza, öncelikle neden annesiyle yaşamıyor?? Üvey baba var diye çocuğu annesine vermedi ne demek? Çocuk verilip alınan bir şey değil ki, velayet mahkeme kararıyla verilir. Üstelik senin eşin de üvey baba olmuş. Çok tutarsız bir durum. Galiba kızın annesi de isteksizmiş velayet konusunda, yoksa çocuk onunla olurdu.
Yazık valla allah düşmanımın başına bile vermesin. Annesi var, babası var. Her ikisinin yanında başka insanlar var. Nereye gitse bir yabanci ile yasamak zorunda. Çocuğun durumu çok sıkıntılı. Belki konu sahibinin kızı da benzer durumdadır.hem de annesini başka bir adamla paylaşıyor...
Benim kızım iki yasında eşimin kızı altı yasında iki aylık evlıyız ben kızına ılımlı davranınca çok iyiyiz ama annesine bı gidip gelince hersey başa donuyor resmen beni dınlemıyor hatta bugün duş aldım her dakika banyo mu yapılır babam ödüyor parasını marketten yiyecek aldık hep senin kızına alıyor babam bana almıyor bişi falan laflar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?