- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
Sen bu adamla boşanıyordun bir ara? O adamla mı evlisin hala? Valla canım yardımcı olamayacağım ama kızı için de diyecek bir şey Yok.ona göre sen onun babasını aldın. Kendi annesi dururken başka kadınla evli olarak görüyor. O yüzden ne kadar yorulsa kardır diyordur. Keşke lafını kullanmayı sevmem ama keşke evlenmeseydinBen 34 eşim 44 yaşındayız
Son sayfaları okumadım bu konuda yorum varsa bilemicem ama yapayım demesini beklemeyin siz söyleyin, şunu yapar mısın sancım var, çok çabuk yoruluyorum falan ya da şimdiye kadar yatağını toplamasına bişey demediyseniz hata etmişsiniz. Bu yatağını toplaman lazım sen bi genç kızsın , kimse ardından yatak toplamak istemez. Lütfen özen gösterir misin falan demeniz lazımdı. hala da diyebilirsiniz. Hatta hamile olmanızı yumuşatıcı bir etki olabilir. Herşeye yetişemiyorum. Bebekten sonra daha zorlanıcam, Senden destek bekliyorum. Önceden aman elime mi yapışır diyordum ama artık yüküm arttı falan dersiniz. Anlamak zorunda kalır benceYa ben de buna bozuluyorum. Kendi söyledi evde herşeyi yapıyorum diye. Ben zaten bugüne kadar hiçbirşey beklemedim ondan. Ama inanın ben ya da annem gelip yemek yapmasak o gün aç kalacağız. Bir makarna yapayım demiyor.
Yemek vs işleri o olmasada tek yapıcaktınız zaten, bir de böyle düşünün.
kocan kızını senden çok düşünüyor. bebeğini de kızı üzülmesin diye yanında sevmekten kaçınacak gibi.
şimdiden ipleri eline al derim.
kardeşımolsa ne olur 20 yaş fark var arada. ayrıca sizin ilk eviligınız keşke cocuksuz bırını tercıh etseydınızİşin garip tarafı hayatında babasıyla evlenmesini onayladığı tek kişi benmişim. Ayrıca kardeş istiyorum diye tutturuyordu bu kız.
Bırakın kendi haline o zaman. Demek ki ergenligi atlatamamis. Zaten küçük bebeklere verdiği tepkiden belli yalnız birakmazsiniz zaten bebeginizle. Ayrıca kardes duyguları beslemiyor belli ki belki dogunca duyguları oluşur. Siz kafanızı takmayın bu kıza belli ki sorunları var.O kıza güvenip hamile kaldığımı nereden çıkardınız? Hamileyim ve 10 gün evime kalmaya gelen 20 yaşındaki bireyden en azından kendi pisliğini temizlemesini ya da kardeşini karnımda taşıdığım için ufak tefek şeylerin ucundan tutmasını beklemekde mi fazla? Evet düşündüm ve bana tepkili olmasını gerektirecek tek bir şey bulamadım.
adil olmalı bence.Kızı o, tabi benden çok düşünecek ama benim karnımdaki de onun çocuğu. En azından bu dönemde keşke biraz daha özen görseydim...
Bal gibi de sevilir üvey anneler. babamın 2. eşi doğum yaptığında 19 yaşındaydım. çocuğum gibi baktım kardeşime. şimdi 11 yaşında o bize çok düşkün biz ona. her üvey anne kötü değildir. ki konu sahibininde bir kötülüğü dokunmamış.İnsanın babasının karısının (öz annesi olmayınca) hamile olması hiç kolay birşey degil. Üvey anneler sevilmez, sizi ve bebeginizi sevmek zorunda değil, sizin evinizde iş yapmak zorundada degil. Onun kendi evi annesinin yanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?