Eşimin kızımız la ilgilenmesi kv yi rahatsız etti

Overlokcugeldihanim

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2018
464
744
18
İyi geceler kadınlar. Derdim bu aynen başlıkta yazdığım. Hani derler ya 1 yaşıma daha girdim diye aynen öyle kv aklını yitirmiş galiba :deli:

Bu akşam onlara uğradık kızım biraz huysuz bir çocuktur pek kimseye yaklaşmaz kv kb da sevmek isterler çocuk işte ne yapayım istemiyor öpmek sarılmak.

Kizim eşimin yanında beraber telefondan bebeklik video larina bakıyorlardı. Eşim de arada tv ye bakıyor kızım da ısrarla baba bana bak diye söyleniyordu. O sırada kv oh valla bizim zamanımızda çocuklar babalarının yanına bile gelemezlerdi sen burada oturuyorsun oğlum çocuk bakıyor dedi ben aynen böyle :KK57: oldum. İyi de ben kizimi çağırdım zaten ama çocuk babasını özlüyor ne yapayım yani baba kız arasına mi gireceğim dedim. İşte benim de işime geliyormuş ne saçma bir düşünce ya dedim e sen niye mutlu olmuyorsun bak oğlun torununla ne kadar ilgili alakadar dedim :KK20: yok halen sen istiyorsun senin işine geliyor dedi ısrarla eşimde kimse karışmasın ben hep ilgilenirim kızımla dedi kv hepten bozuldu:KK34:

İnanın bu konuşma durduk yere başladı sonra da.aman bahane kim ne yaparsa yapsın dedi. Gerçekten ben hiç birşey anlamadım kv nin amacı neydi ne yapmaya çalıştı.

İyi geceler kadınlar. Derdim bu aynen başlıkta yazdığım. Hani derler ya 1 yaşıma daha girdim diye aynen öyle kv aklını yitirmiş galiba :deli:

Bu akşam onlara uğradık kızım biraz huysuz bir çocuktur pek kimseye yaklaşmaz kv kb da sevmek isterler çocuk işte ne yapayım istemiyor öpmek sarılmak.

Kizim eşimin yanında beraber telefondan bebeklik video larina bakıyorlardı. Eşim de arada tv ye bakıyor kızım da ısrarla baba bana bak diye söyleniyordu. O sırada kv oh valla bizim zamanımızda çocuklar babalarının yanına bile gelemezlerdi sen burada oturuyorsun oğlum çocuk bakıyor dedi ben aynen böyle :KK57: oldum. İyi de ben kizimi çağırdım zaten ama çocuk babasını özlüyor ne yapayım yani baba kız arasına mi gireceğim dedim. İşte benim de işime geliyormuş ne saçma bir düşünce ya dedim e sen niye mutlu olmuyorsun bak oğlun torununla ne kadar ilgili alakadar dedim :KK20: yok halen sen istiyorsun senin işine geliyor dedi ısrarla eşimde kimse karışmasın ben hep ilgilenirim kızımla dedi kv hepten bozuldu:KK34:

İnanın bu konuşma durduk yere başladı sonra da.aman bahane kim ne yaparsa yapsın dedi. Gerçekten ben hiç birşey anlamadım kv nin amacı neydi ne yapmaya çalıştı.
Kıskanmış.
İster sizin keyfinizi, mutluluğunuzu, ister biricik oğluşunun ona ilgisiz oluşunu vs.
Kaynana demek kıskanç demek.
Eşiniz gereken cevabı vermiş siz umursamayın.

Çok normal. Kızlar babalarına aşık olur. Benim kızım 3 yaşında. Beni babam giydirsin diyor, akşam yemeğinde onun yanına oturuyor vs vs. Benim kv hayatta değil ama olsaydı eminim çok mutlu olurdu. Senin kv babasıyla iyi anılar biriktirememiş, içinde mutsuz bir kız çocuğu olan kadınlardan demek. Üzüldüm ona..

Arkadaşlar kendi eşini kastetti aslında ben çocukları asla babalarına yük yapmadım gibi birşey dedi. Ben de iyi mi yapmışsın dedim ki katiyen yalan görümcelerim hep der biz küçükken babamızın omuzundan inmezdik diye. Küçük görumcemin eşi çok iyi bir insan misal biz bır yere gideriz yok demeden bütün hafta sonunu çocuklarıyla tek başına geçirir. Kv mest olur çok sever damadını. Ee o adam başka annenin evladı değil mi kendi kızına hep çok şanslısın der durur bu yüzden zaten çok şaşırdım.

Kendisi çocuklarını büyütürken esi hic yardımcı olmadığı icin sizde ki tablo karşısında azicik hasetlenmis azicik kıskanmış azicik huzur bozmaya çalışmış..

Evet işime geliyor tabikide bakacak ilgilenecek babası değilmi o senin dedigin eskidenmis deseydinn neden hiç bişey demiyorsunuz bu kv lere ben okudukca cildiriyorrum siz nasıl tahammül ediyorsunuz

KV den de az değil. Hep bir ihtisas olsun , hep bir mutsuzluk olsun kötü kadın Müzeyyen. Demek ki sizinle ilgilenmese oğlu kadın sevinecek hukumdarligini ilan edicek.ben yerinde olsam daha çok başbaşa bırakırım kızıma babasını videolar çekerim bak bak filan diyip gösteririm. O çıldırmış düşüncelerini alsın mağarasına gitsin.

Bu kv'ler hep aynı sanırım, küsmeden önce iki dak babası çocukla ilgilense, kadının akıllısı, çocuk seni seviyor deyip çocuğu babaya iteler deyip dururdu.Her gittiğimde istisnasız kurardı bu cümleyi.Sizin rahat ediyor olduğunuzu düşünüp kıskanıyor, mahfolup, sürünelim, eziyetler altında ezilelim istiyorlar.Kendileri ne çektiyse aynısını çekelim diye uğraşıyorlar muhtemelen.Doğum yaptığım gün hastanede sürekli oğluna işine gitsene sen neden hastanede bekliyorsun deyip durdu, anne karım yeni doğum yaptı, zaten yasal izindeyim demesine rağmen eşim, ısrarla işine git, izinli olsan bile git, burada bekleme, bu mu bekle diyor sana deyip durdu.Hatırladıkça hala boğasım geliyor kadını.

Bu kv'ler hep aynı sanırım, küsmeden önce iki dak babası çocukla ilgilense, kadının akıllısı, çocuk seni seviyor deyip çocuğu babaya iteler deyip dururdu.Her gittiğimde istisnasız kurardı bu cümleyi.Sizin rahat ediyor olduğunuzu düşünüp kıskanıyor, mahfolup, sürünelim, eziyetler altında ezilelim istiyorlar.Kendileri ne çektiyse aynısını çekelim diye uğraşıyorlar muhtemelen.Doğum yaptığım gün hastanede sürekli oğluna işine gitsene sen neden hastanede bekliyorsun deyip durdu, anne karım yeni doğum yaptı, zaten yasal izindeyim demesine rağmen eşim, ısrarla işine git, izinli olsan bile git, burada bekleme, bu mu bekle diyor sana deyip durdu.Hatırladıkça hala boğasım geliyor kadını.

Yok ona demiyorum ama sana diyorum defol git diyeceksin böylesine

Ya cidden cinsler hani 4 yıllık evliyim hiç böyle bir konuşma geçmedi aramızda. Kızım kv ye hiç gitmedi ona da çok bozuldu sürekli lafını etti bu çocuk bizi sevmiyor diye. Diyorum kızım beni bile öpmüyor yani ben bu kadar dert etmedim diyorum yok yok böyle olmaz diyip diyip durdu. Kv beni aramış telefonu gerçekten duymadım ben eşimi aramış o konuştu kizima diyor ki benim ara demiştim kızım sen babaanneyi hiç arama ama anneannenle sürekli konuş der onu ara der çocukta anlamıyor yavrum bunu kizima söylüyor 3 yasinda ki cocuga nasıl der bunları hayret ediyorum. Dediğim gibi 4 yıllık evliyim bugün ku gibi bi şok daha yaşamadım herhalde Allah ıslah etsin.

KV den de az değil. Hep bir ihtisas olsun , hep bir mutsuzluk olsun kötü kadın Müzeyyen. Demek ki sizinle ilgilenmese oğlu kadın sevinecek hukumdarligini ilan edicek.ben yerinde olsam daha çok başbaşa bırakırım kızıma babasını videolar çekerim bak bak filan diyip gösteririm. O çıldırmış düşüncelerini alsın mağarasına gitsin.
Yani ben şuan hamileyim eşim sağolsun temizlik yapıyor annem geliyor arada yemek yapıyor kızımla ilgileniyor. Zannedersem bunu yediremiyor kendine. Oğlu bütün gün çalışıyor ya hem temizlik yapıp hem cocukla ilgilenince ağır geldi kv ye galiba.

Back
X