• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kızımız la ilgilenmesi kv yi rahatsız etti

Bi ara kv ye anneanne diyordu kızım çok sinir oluyordu :KK70: kızım 3 yasinda daha 2 3 aydır babanne diyor bu çocuk niye böyle diye kızımı elestirirdi hep
Benimki 3.5 yaşında tam konuşamıyo işine gelince tek tük konuşuyo benim anne babam daha çok ilgilenir çocuklarımla geçen ameliyat oldum annemler baktı kv bakamaz kp desen sadece dede al desin alır dede ver desin verir sever ançma anlamaz benim kız ananeşimm der kvye de ananeşim diyo hiç sorun etmez kv hatta ben öğrensin diye kızım baba anne babanne dedirtmeye uğraşırım olsun kızım o çocuk der

Senin yan gelip oturman batmis kv ye
Gelinler neden rahatca oturup keyif yapsinlar ki?
Klasik kv zihniyeti iste
Esin ve sen cevabini vermissiniz.

Takma kafaya bosver
Cehalet iste!

Aaa görümcüğün onun kızı sen gelin sin olurmu öyle onun kızı rahat etmeli sen ise rahat ettirmelisin o öyle düşünüyo

Bence sabırlı değil aptaldım ben, neden o kadar aptallaştığımı kendim de bilmiyorum, ama çok pişmanım, gerekli yerde gerekli tepkileri vermeyerek hem kendime, hem ilişkime çok büyük zararlar verdim.Şimdi hep aklıma geliyor hep öfkeleniyorum, evlilime de çok zarar verdim bu nedenden.Keşke taa başında çok farklı davransaydım.Akıl almaz şeyler yaşattı kadın bana.sırf sustum diye
Aptal falan degilsiniz sabirli insanlari severim allah dagina gore kar verirmis

boyle bir konu gectiginde, ki kayinvalidem bazen eskilerde bazi seylerin nasil oldugunu soyler, ben daha cok kendi durumlarina aciyorum, oralara deginiyorum. kendini koruma moduna gececegine kayinpederine donupte 'evet baba, hakikaten, cocuklarini sevmeyi ozlemez miydin, yani cocuklarina karsi oyle mesafeli olmak, ustelik tam sevmelik zamanlarinda, biraz uzucu degil mi?' tarzinda bir soru sormayi denesen mesela?

boyle bir konu gectiginde, ki kayinvalidem bazen eskilerde bazi seylerin nasil oldugunu soyler, ben daha cok kendi durumlarina aciyorum, oralara deginiyorum. kendini koruma moduna gececegine kayinpederine donupte 'evet baba, hakikaten, cocuklarini sevmeyi ozlemez miydin, yani cocuklarina karsi oyle mesafeli olmak, ustelik tam sevmelik zamanlarinda, biraz uzucu degil mi?' tarzinda bir soru sormayi denesen mesela?
Sormadım çünkü görümcelerim hep anlatırdı biz babamızın omzundan inmezdik zamanında baba nin durumu çok iyiymiş çocuklarının her istediğini yapmış esirgememis. 1 kere evlatlarına el kaldirmamis kv ama kızlarının bunları söylediğini unutup kendi eşi için ben çocuklarımı babalarına yük etmezdim dedi yani yalan söylüyor. Kb o konuşma sırasında yanımızda değildi olsa kesin cevabını o verirdi.

Back
X