11 yaşında bir kız çocuğunun babasıyla yatması normal sıkıntılı bir durum değil. Çocuklar korkup ebeveynleriyle yatmak isteyebilir karşı cins olması bir şey değiştirmez. Düzenli olarak her gün mü aranıza yatıyor? Eğer öyle değilse abartı tepki veriyorsunuz. Çocuklu adamla evlenmek bu tarz olasılıkları kabul etmek demektir.Merhaba yeni üyeyim ve bir sıkıntım var. Eşimle 2. Evliliklerimiz ve 3,5 aylık evliyiz ben 32 eşim 35 yaşında önceleri bir aile çatışması da yaşadık eşimin annesi ve babasıyla aynı apartmanda oturmak istemesi vs cereyan etmişti ilk etap onu aştık şimdi de 11 yaşındaki kızını ortamıza sokup yatırması oluyor. Benim de ilk evliliğimden çocuğum var ama kesinlikle böyle bir şey yapmadım yapmam da. Ben tepki gösterip ayrı yatıyorum ve yine de eşimin bu durum umrunda olmuyor çocuk korkuyor diyerek ona yüz veriyor. Zaten o yaşta kız çocuğunun babası ile yatması da normal değil bana göre ben mi abartıyorum bana yardımcı olur musunuz? Bu arada çocuk bana anne diyor ve normalde hiçbir sorunumuz yok
Çocukların aktif korkuları olması gerekmez kabus bilr görebilir. Adam sonsuza kadar evlenmesin mi? Muhtemelen her gece gerçekleşen bir şey değil zaten.Cocuğun babasıya yatması gayet normal,asıl normal olmayan bir babanın cocuğunun korkuları varken bu korkularını ya da etkilendikleri seyleri cözümlemeden baska biriyle evlenip evlendigi kisiyi dıs kapının dıs mandalı gibi hissettirmesi
Pedagog musunuz hanımefendi?14 yaşına kadar babayla yatma olayını da savunmasınız ama hanımlar bunun din boyutu vs değil derdim gelişimsel olarak da yanlış! Çok korkusu olan çocuk anne yanında yatar o da ayda yılda bir olur .. pedagog olmayan yorum yapmasın lütfen garip adetlerinizi doğru diye dayatmayin anne baba yanında yatma olayı 6 yaşına dek bitmiş olmalı sonrasında çok sancılı günlerde rahatlatma amaçlı arada derede olmali
Yoo neyi yanlıs gelisimsel olarak bir aciklar misiniz ? Ben gayet mutlu ve huzurluydum.Guvende hissederek uyuyordum.14 yaşına kadar babayla yatma olayını da savunmasınız ama hanımlar bunun din boyutu vs değil derdim gelişimsel olarak da yanlış! Çok korkusu olan çocuk anne yanında yatar o da ayda yılda bir olur .. pedagog olmayan yorum yapmasın lütfen garip adetlerinizi doğru diye dayatmayin anne baba yanında yatma olayı 6 yaşına dek bitmiş olmalı sonrasında çok sancılı günlerde rahatlatma amaçlı arada derede olmali
Katılıyorum14 yaşına kadar babayla yatma olayını da savunmasınız ama hanımlar bunun din boyutu vs değil derdim gelişimsel olarak da yanlış! Çok korkusu olan çocuk anne yanında yatar o da ayda yılda bir olur .. pedagog olmayan yorum yapmasın lütfen garip adetlerinizi doğru diye dayatmayin anne baba yanında yatma olayı 6 yaşına dek bitmiş olmalı sonrasında çok sancılı günlerde rahatlatma amaçlı arada derede olmali
14 yaşına kadar babayla yatma olayını da savunmasınız ama hanımlar bunun din boyutu vs değil derdim gelişimsel olarak da yanlış! Çok korkusu olan çocuk anne yanında yatar o da ayda yılda bir olur .. pedagog olmayan yorum yapmasın lütfen garip adetlerinizi doğru diye dayatmayin anne baba yanında yatma olayı 6 yaşına dek bitmiş olmalı sonrasında çok sancılı günlerde rahatlatma amaçlı arada derede olmali
Her gece gerçekleşen bir durum maalesef bizimle kaldığı zaman hep böyle. Geçen günde 2 aydır ilk defa gezmeye çıktık eşimle onu bile sakladı kızından aradığında hastaneye getirdim anneni dedi. Çocuğun aşırı kıskançlığını bu tarz her şeyi ondan saklayıp gizlemesi daha çok pekiştirmez mi? Bende anneyim benim oğlum da benim yanımda yatmak istiyor ama ben hayır demesini biliyorum. Korkuyor olabilir buna bir itirazım yok fakat normalde her şeyde de yine çocuğuna tutarsız davranıyor eşim. Aşırı kilolu bana fazla yedirme diyor. Sonra ben artık yemeyi bırak fazla oldu deyince bırak yesin vs diye çocuğu savunuyor. Bazen nasıl davranacağımı şaşırıyorum. Çocuk duyduğu her kelimeyi gidip hemen söylenen kişiye söyleyen de bir çocuk çok fazla da laf taşıyor. Telefonda konuşuyorum onları bile dinliyor. Böyle bir şey konuşsam eşimle suçlu ben olurum
14 yaşına kadar babayla yatma olayını da savunmasınız ama hanımlar bunun din boyutu vs değil derdim gelişimsel olarak da yanlış! Çok korkusu olan çocuk anne yanında yatar o da ayda yılda bir olur .. pedagog olmayan yorum yapmasın lütfen garip adetlerinizi doğru diye dayatmayin anne baba yanında yatma olayı 6 yaşına dek bitmiş olmalı sonrasında çok sancılı günlerde rahatlatma amaçlı arada derede olmali
Her gece gerçekleşen bir durum maalesef bizimle kaldığı zaman hep böyle. Geçen günde 2 aydır ilk defa gezmeye çıktık eşimle onu bile sakladı kızından aradığında hastaneye getirdim anneni dedi. Çocuğun aşırı kıskançlığını bu tarz her şeyi ondan saklayıp gizlemesi daha çok pekiştirmez mi? Bende anneyim benim oğlum da benim yanımda yatmak istiyor ama ben hayır demesini biliyorum. Korkuyor olabilir buna bir itirazım yok fakat normalde her şeyde de yine çocuğuna tutarsız davranıyor eşim. Aşırı kilolu bana fazla yedirme diyor. Sonra ben artık yemeyi bırak fazla oldu deyince bırak yesin vs diye çocuğu savunuyor. Bazen nasıl davranacağımı şaşırıyorum. Çocuk duyduğu her kelimeyi gidip hemen söylenen kişiye söyleyen de bir çocuk çok fazla da laf taşıyor. Telefonda konuşuyorum onları bile dinliyor. Böyle bir şey konuşsam eşimle suçlu ben olurum
Çocuğu bir pedagoga götürdünüz mü?Her gece gerçekleşen bir durum maalesef bizimle kaldığı zaman hep böyle. Geçen günde 2 aydır ilk defa gezmeye çıktık eşimle onu bile sakladı kızından aradığında hastaneye getirdim anneni dedi. Çocuğun aşırı kıskançlığını bu tarz her şeyi ondan saklayıp gizlemesi daha çok pekiştirmez mi? Bende anneyim benim oğlum da benim yanımda yatmak istiyor ama ben hayır demesini biliyorum. Korkuyor olabilir buna bir itirazım yok fakat normalde her şeyde de yine çocuğuna tutarsız davranıyor eşim. Aşırı kilolu bana fazla yedirme diyor. Sonra ben artık yemeyi bırak fazla oldu deyince bırak yesin vs diye çocuğu savunuyor. Bazen nasıl davranacağımı şaşırıyorum. Çocuk duyduğu her kelimeyi gidip hemen söylenen kişiye söyleyen de bir çocuk çok fazla da laf taşıyor. Telefonda konuşuyorum onları bile dinliyor. Böyle bir şey konuşsam eşimle suçlu ben olurum
Şunu unutmayin cocuklar psikolojisi bozuk olarak dunyaya gelmiyor. Nasil davranacagini bilmeyen yetiskinler cocugun psikolojisini bozuyor. Cocuktan once siz ve esiniz psikologa görünün
Neden savunma olmayacakmış?14 yaşına kadar babayla yatma olayını da savunmasınız ama hanımlar bunun din boyutu vs değil derdim gelişimsel olarak da yanlış! Çok korkusu olan çocuk anne yanında yatar o da ayda yılda bir olur .. pedagog olmayan yorum yapmasın lütfen garip adetlerinizi doğru diye dayatmayin anne baba yanında yatma olayı 6 yaşına dek bitmiş olmalı sonrasında çok sancılı günlerde rahatlatma amaçlı arada derede olmali
Oğlunuz kiminle yaşıyor?Her gece gerçekleşen bir durum maalesef bizimle kaldığı zaman hep böyle. Geçen günde 2 aydır ilk defa gezmeye çıktık eşimle onu bile sakladı kızından aradığında hastaneye getirdim anneni dedi. Çocuğun aşırı kıskançlığını bu tarz her şeyi ondan saklayıp gizlemesi daha çok pekiştirmez mi? Bende anneyim benim oğlum da benim yanımda yatmak istiyor ama ben hayır demesini biliyorum. Korkuyor olabilir buna bir itirazım yok fakat normalde her şeyde de yine çocuğuna tutarsız davranıyor eşim. Aşırı kilolu bana fazla yedirme diyor. Sonra ben artık yemeyi bırak fazla oldu deyince bırak yesin vs diye çocuğu savunuyor. Bazen nasıl davranacağımı şaşırıyorum. Çocuk duyduğu her kelimeyi gidip hemen söylenen kişiye söyleyen de bir çocuk çok fazla da laf taşıyor. Telefonda konuşuyorum onları bile dinliyor. Böyle bir şey konuşsam eşimle suçlu ben olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?