Rabbim kimsenin evladını kimseye muhtaç etmesin.Baba bosanmis. Anne modeli kizi istemiyor yaninda yatmasini. Kiz kime siginacak? Zaten yetiskinler ne halt etse etsin cocuklar hic tepki göstermeden usul usul onlara uyup rahatsiz etmeyecek degil mi. Garip adetler ile ne kast ettiginizi de herkes gayet anladi
Çocuğun bir annesi yok hiç bakmamış kundakta bırakıp gitmiş. Ve çocuğun kıskanç olduğunu babaannesi dedesi halaları kendi eşim söylüyor sürekli. Tehlikeli bir çocuk diyorlar sürekli bana dikkat et diyorlar sonra da bana karşı savunmaya geçiyorlar. Elbette kıskanabilir ama çocukta olsa bir sınırı olması lazım. Benim kızdığım kişi eşim zaten çocuk değil. Ben kendi öz çocuğum da olsa aynısını yapıyorum. Benimle yatmak istedi izin vermedim üstelik ayda yılda bir geliyor benim çocuğum yanımda değil. Kusura bakmayın. Çocuk onların yetiştirdiği gibi yetişmez kızdığım nokta bu. Bu hep böyle gider yoksaCocuk yeni eve alisamamis ve korkmus olabilir. Baba birkac kez cocugu kendi yatagina yatirip alismasini saglamali.
Ayrica cocugu kiskanc olarak yaftalamaniz hoş degil. Cocugun dogasi geregi sizi kabullenememesi normal. Hayatinda anne ve babasi varken baba yeniden evlenerek ve kendi evine sizin cocugunuzuda alarak yeni bir aile kurdu. Cocuk ise kendisini dışlanmış hissedebilir, neden boyle oldu diye sorgulama doneminde olabilir.
Şunu unutmayin cocuklar psikolojisi bozuk olarak dunyaya gelmiyor. Nasil davranacagini bilmeyen yetiskinler cocugun psikolojisini bozuyor. Cocuktan once siz ve esiniz psikologa görünün
Götürmüşler sözde ben götürsem yapacak bir şeyim de yok ebeveyni değilimÇocuğu bir pedagoga götürdünüz mü?
Annesiz büyümüş bir çocuk asi olur da.Kıskançlık derken?Tek babası var bu çocuğun tabi ki kıskanacak.Çok saçma çocuğu böyle yaftalamanız.Sizin çocuğunuza kim bakıyor?Ve çocuğun kıskanç olduğunu babaannesi dedesi halaları kendi eşim söylüyor sürekli.
Her gece gerçekleşen bir durum maalesef bizimle kaldığı zaman hep böyle. Geçen günde 2 aydır ilk defa gezmeye çıktık eşimle onu bile sakladı kızından aradığında hastaneye getirdim anneni dedi. Çocuğun aşırı kıskançlığını bu tarz her şeyi ondan saklayıp gizlemesi daha çok pekiştirmez mi? Bende anneyim benim oğlum da benim yanımda yatmak istiyor ama ben hayır demesini biliyorum. Korkuyor olabilir buna bir itirazım yok fakat normalde her şeyde de yine çocuğuna tutarsız davranıyor eşim. Aşırı kilolu bana fazla yedirme diyor. Sonra ben artık yemeyi bırak fazla oldu deyince bırak yesin vs diye çocuğu savunuyor. Bazen nasıl davranacağımı şaşırıyorum. Çocuk duyduğu her kelimeyi gidip hemen söylenen kişiye söyleyen de bir çocuk çok fazla da laf taşıyor. Telefonda konuşuyorum onları bile dinliyor. Böyle bir şey konuşsam eşimle suçlu ben olurum
Rabbim kimsenin evladını kimseye muhtaç etmesin.
Çocuğun bir annesi yok hiç bakmamış kundakta bırakıp gitmiş. Ve çocuğun kıskanç olduğunu babaannesi dedesi halaları kendi eşim söylüyor sürekli. Tehlikeli bir çocuk diyorlar sürekli bana dikkat et diyorlar sonra da bana karşı savunmaya geçiyorlar. Elbette kıskanabilir ama çocukta olsa bir sınırı olması lazım. Benim kızdığım kişi eşim zaten çocuk değil. Ben kendi öz çocuğum da olsa aynısını yapıyorum. Benimle yatmak istedi izin vermedim üstelik ayda yılda bir geliyor benim çocuğum yanımda değil. Kusura bakmayın. Çocuk onların yetiştirdiği gibi yetişmez kızdığım nokta bu. Bu hep böyle gider yoksa
Hey allahım daha neler duyacaz kitlemek ne yaküçükken korktuğumda annemle babamın yanında yatmak isterdim ama onlar beni odama kilitlerdiler hala aşamıyorum o zamanları, çok büyük travma edindim
Size anne diyor ve siz ebeveyni değilim diyorsunuz. PesGötürmüşler sözde ben götürsem yapacak bir şeyim de yok ebeveyni değilim
Annesiz büyümüş bir çocuk asi olur da.Kıskançlık derken?Tek babası var bu çocuğun tabi ki kıskanacak.Çok saçma çocuğu böyle yaftalamanız.Sizin çocuğunuza kim bakıyor?
Çocuğun bir annesi yok hiç bakmamış kundakta bırakıp gitmiş. Ve çocuğun kıskanç olduğunu babaannesi dedesi halaları kendi eşim söylüyor sürekli. Tehlikeli bir çocuk diyorlar sürekli bana dikkat et diyorlar sonra da bana karşı savunmaya geçiyorlar. Elbette kıskanabilir ama çocukta olsa bir sınırı olması lazım. Benim kızdığım kişi eşim zaten çocuk değil. Ben kendi öz çocuğum da olsa aynısını yapıyorum. Benimle yatmak istedi izin vermedim üstelik ayda yılda bir geliyor benim çocuğum yanımda değil. Kusura bakmayın. Çocuk onların yetiştirdiği gibi yetişmez kızdığım nokta bu. Bu hep böyle gider yoksa
Cocugu kim yetistiriyorsa cocuk o kisinin yansimasidir, unutmayin. Babaanne mi bakiyor? O zaman tehlikeli ve kiskanc olan odur. Eşiniz dahil cocuk bakmayi bilmedikleri cok bariz zaten. Diyorum ya cocuk psikolojisi bozuk sekilde dogmuyor, ona bakan kisiler psikolojisini bozuyor.
Çocuğun babasına da kocam demesin o zaman.Size anne diyor ve siz ebeveyni değilim diyorsunuz. Pes
Çocuk annesinin etkisi altında kalabilir.Bir çocuk annesi ne yaparsa yapsın,annesinden vazgeçemez.Çocuk aklıyla neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlayamaz.Burada ki konuda çocuğun annesi de yok ortada.Hırçın olması normal değil mi?Nillev bir şey söyleyeyim mi, annemin en yakın arkadaşı eşinin çocuğu yüzünden boşandı.
O dönem 12-13 yaşlarındaydı kız, babasının eşi uyurken saçını kesmişti. Babası sıkıştırınca “annem ona götürmemi istedi” demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?