Eşimin kızını aramızda yatırması

Rabbim kimsenin evladını kimseye muhtaç etmesin.

Çocuğun bir annesi yok hiç bakmamış kundakta bırakıp gitmiş. Ve çocuğun kıskanç olduğunu babaannesi dedesi halaları kendi eşim söylüyor sürekli. Tehlikeli bir çocuk diyorlar sürekli bana dikkat et diyorlar sonra da bana karşı savunmaya geçiyorlar. Elbette kıskanabilir ama çocukta olsa bir sınırı olması lazım. Benim kızdığım kişi eşim zaten çocuk değil. Ben kendi öz çocuğum da olsa aynısını yapıyorum. Benimle yatmak istedi izin vermedim üstelik ayda yılda bir geliyor benim çocuğum yanımda değil. Kusura bakmayın. Çocuk onların yetiştirdiği gibi yetişmez kızdığım nokta bu. Bu hep böyle gider yoksa

Bence bir müddet kız idare edilirse sağlıklı şekilde aşılacak bir konu. Ayrıca şöyle bir durum var sizin oğlunuzda bu durumda dışlanmış hissedebilir onunla konuşarak güzel iletişimle böyle hissetmemesini sağlayın, kızda 7 8 yaşında olsaydı uzama ihtimali olan bir durum gibi olabilirdi ama 11 yaşındaymış yakında herseyin normal olduğunu anlayınca kendi odasına çekilir siz istenmediğini belli etmeyin.

Merak ediyorum konuyu açan üvey anne diye mi herkes 11 çocuğun babayla uyumasını savundu.benim de kızlarım (11 ve 14) var.hiç bir zaman gelip bu yaşta ortamızda yatmadı.gerçi yataağımızı oğlum( 5)işgal etmiş durumda am yine de izin vermezdim.küçük kızım bazen söylüyor sizinle uyumak istiyorum diye kızım büyüdün artık diyorum,kabul etmiyorum.bana göre sağlıklı değil bu durum.korkar ayda yılda bir uyur o ayrı ama devamlı sorun bence.konu sahibi bence kız sizi kabullenememiş.bir uzman yardımı alsanız iyi olur.eşinizle sakince konuşun.erkeklere göre sorun yapacak bi şey yok ama bence sağlıklı değil.hem çocuk için hem sizin evliliğiniz için.oğlumuzu bizim yatağa alıştıran eşim oldu mesela geceleri kalkıp yanımıza geliyor.erkekler bunu sorun olarak görmez.

Ve çocuğun kıskanç olduğunu babaannesi dedesi halaları kendi eşim söylüyor sürekli.
Annesiz büyümüş bir çocuk asi olur da.Kıskançlık derken?Tek babası var bu çocuğun tabi ki kıskanacak.Çok saçma çocuğu böyle yaftalamanız.Sizin çocuğunuza kim bakıyor?

Çocuk korkmasa bile muhtemelen yanınızda yatmak istediği için eşiniz size böyle söylüyor diye düşündüm.

Ben bu konularda genelde çocuktan yana olsam da sizin eşinizin tutarsızlıklarından dolayı rahatsız olmanızı anlayabiliyorum.

Evliliğini ve çocuğunu düşünen bir babanın şu noktada yapabileceği şey pedagog görüşmesi ayarlamak olmalı.

Ne kadar süre sizde kalıyor çocuk?

Rabbim kimsenin evladını kimseye muhtaç etmesin.

Amin. Konu sahibi alinmasin, ama cidden bazi durumlarda cocuklara fazla yükleniyor millet. Cocuk psikoloklarda yer bulunmuyor burdaki cevrede. Bir iki psikolojik rahatsiz olur, ama digerleri? Biz yetiskinler yapiyoruz ediyoruz sonra ah bu cocuk Problem oluyor rahatsiz ediyor. Su bosanma ve yeniden evlenme süreci b** gibi de yönetiyorlar. Cocuklar zaten cogu zaman gün yüzü görmemis huzursuz evde ama aman uslu uslu dursun problem yasamasin. Kuzenimden örnek veriyim. Anne baba kavgaya tutusmusken cocuk masanin altina girip kulaklarini kapatip aglama krizine giriyor. Anne babanin umrunda mi? Yok kavga etmekle mesgul. Benim annem cocugu kapip odadan cikartti. O cocukta psikoloji mi kalir. Sonra bosandilar nihayet ama cocuga da olan oldu

Cocugu kim yetistiriyorsa cocuk o kisinin yansimasidir, unutmayin. Babaanne mi bakiyor? O zaman tehlikeli ve kiskanc olan odur. Eşiniz dahil cocuk bakmayi bilmedikleri cok bariz zaten. Diyorum ya cocuk psikolojisi bozuk sekilde dogmuyor, ona bakan kisiler psikolojisini bozuyor.

Annesiz büyümüş bir çocuk asi olur da.Kıskançlık derken?Tek babası var bu çocuğun tabi ki kıskanacak.Çok saçma çocuğu böyle yaftalamanız.Sizin çocuğunuza kim bakıyor?

Nillev bir şey söyleyeyim mi, annemin en yakın arkadaşı eşinin çocuğu yüzünden boşandı.

O dönem 12-13 yaşlarındaydı kız, babasının eşi uyurken saçını kesmişti. Babası sıkıştırınca “annem ona götürmemi istedi” demişti.

Kıskanç?
Laf taşıyan?
Tehlikeli?

10 yaşında, annesiz, babası yeniden evlendiği için yeni bir düzene uyum sağlaması beklenen çocuktan bahsediyoruz. Onunla bir anne gibi değil en azından bir abla gibi görüşseniz, gelişimine destek olsanız hiç böyle sorunlar yaşanmaz. Sanki çocuk değil, 50 yaşındaki gün teyzesinden bahsediyorsunuz. Ayıp gerçekten.

Çocukla kaliteli, güzel zaman geçirip, onu insan yerine koymak çok mu zor geliyor vicdanınıza, merhametinize?

Aynisini bende düsündüm. Cocuklar obez oldugunda esim nasil oldugunu sordugunda cogu zaman cocugu sucluyorlar halbuki yediren aileler

Size anne diyor ve siz ebeveyni değilim diyorsunuz. Pes
Çocuğun babasına da kocam demesin o zaman.

Konu sahibi siz ebeveyni olmayabilirsiniz ama bu çocukla beraber yaşıyorsunuz.En azından sorunları ortadan kaldırmak için sizin de bu süreçte eşinize destek olmanız gerekmez mi?Çocuğu tehlikeli diye yaftalayıp,dışlamak işinize mi geliyor?Kendi çocuğunuza kim bakıyor?Sürekli soruyorum cevap vermiyorsunuz.

Oğlum 10 yaşında. Seviyorum da, öpüyorum da, istediği zaman yanımda da yatırıyorum. Yok erkek çocuk annesiyle yatmaz yok kız çocuk babasıyla yatmaz olayları çok sapkınca geliyor bana.
Pedogoglar kendi çocuklarıyla ilgilensin, çocuklarımı sevgiye boğarken onların fikrini alacak halim yok.

Çocuk annesinin etkisi altında kalabilir.Bir çocuk annesi ne yaparsa yapsın,annesinden vazgeçemez.Çocuk aklıyla neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlayamaz.Burada ki konuda çocuğun annesi de yok ortada.Hırçın olması normal değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…