Esimin konumunu nasil ogrenebilirim

omre_bedel

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
175
24
298
Denizli
Arkadaşlar şu ara eşim ile aramız iyi değil o yüzden onun nereye gittiğini öğrenmek istiyorum.Benim samsung onun ki ayfon telefonu böyle bir program var mı konum gösteren.

Iphone’da arkadas bul diye bir uygulama var Iphone’un kendi uygulaması ama samsungla entegre olur mu ya da habersiz bir sekilde kullanabilir misiniz bilmiyorum.Bence esinizle direk konusun böyle kaçak göçek davranıp güvenirliğinizi yitirmeyin onun gözünde

evlilikte şüpheye düşülen zamanlar haberlerin iyi olduğuna işaret değildir. umarım mutlu olursunuz.

Arkadaşlar şu ara eşim ile aramız iyi değil o yüzden onun nereye gittiğini öğrenmek istiyorum.Benim samsung onun ki ayfon telefonu böyle bir program var mı konum gösteren.
Vardır muhakkak ama bence bu tip şeyler evinizin huzurunu kaçırır sizin iç huzurunuzu kaçırır bence gerek yok böyle şeylere

Arkadaşının nerede olduğunu öğrenme adı altında eğlence olsun diye Bir program var ama isim verebiliyoruz mu bilmiyorum

iCloud hesabını ve şifresini biliyorsanız Googleye iPhone’umu bul yazın giriş yapın işte karşınızda konum. Ama tabi konum servisleri kapalıysa göstermez.

sizin haliniz ne olcak bilmiyorum suan da sizi anlayabiliyorm su konuda yardimci olayim lutfen. karsinizdaki esinzde olsa kendinizdrn odun vermeyin. umursamayin. soyle bir dusunun tilkinin donup dolasacagi yer kurtcu dukkanidir​

Eşiniz pavyona gidip sadece izleyip geri döndüğünü söylüyordu değil mi, yanlış hatırlamıyorumdur umarım, nerede olduğunu bilince herhangi birşey yapmayacaksanız öğrenmenin size sıkıntıdan başka bir faydasını olmayacaktır. Ona göre takip edin.

pavyonda insan sadece izler mi povyona gidenin niyeti belli zaten yaziklar oldun oylelerine

pavyonda insan sadece izler mi povyona gidenin niyeti belli zaten yaziklar oldun oylelerine
Öyle tabi klasik erkek yalanı olarak bakıp çıkıyoruz gibi birşeyler söylemişti konu sahibinin eşi o yüzden nerede olduğunu merak ediyor muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…