Esimin konumunu nasil ogrenebilirim

Müşteri hizmetleri vermiyor derken?
Gece derken, iş bitince derken?
Gunduz müşteri derken?
Kafam karısı ama anlayamadım.
Bıldıgım bısey var müşteri hizmetlerine gerek yok.
*952# tuşluyorsun kimin telinin dökumanına bakacaksın. Alternatif şifre veriyor 6 haneli aklında tutuyor yada yazıyorsun. Tutamasanda msj olarak geliyor zaten 2 dk içinde. Sonra online işlemlere girip kişinin telini şifresini gırıs yapıp aylık her dokumanı göruyorsun.
Tabı o kişi haberı olmayacak bu işi gizli yapıyorsan telin sesını kısarsın tuşlarsın gelen msjıda silersin o kdr.

şu yaptığınız suç falan diyenleri de anlamıyorum ya. erkeklerin ne kadar güvenilmez olduğunu,en küçük fırsatı değerlendirmeye müsait olduğunu, en karakterlisinin (!) bile fırsatını bulduğunda her türlü heyecana açık olduğunu neden ısrarla görmezden geliyoruz kadın milleti olarak? bahsedilen kadının kendi kocası ve bence eşler birbirini her şekilde takip edebilir. kimse böyle bir durumun içindeyse zaman kaybetmek istemez ve ne varsa bir an önce öğrenmek ister ve zaten hakkı da. Bu konuyla ilgili dava dahi açılsa eşinin kazanmayacağını düşünüyorum.

Arkadaşta denedim silince bendende konum gitti ama

konum paylaşmayı durdur demeyeceksiniz direkt sohbeti silin, iki uygulamanın sürümü aynıysa sıkıntı çıkmıyor ben de denedim. ikinizinki de güncel olmalı.

ben evli olsam kocama bekar arkadaşlarımdan birini gönderirim. kocam akşam eve gelirse benimdir, gelmezse en azından yabancıya gitmemiş olur

kendisine sorarak öğrenebilirsiniz. şahsen ben öyle yapıyorum.
konumunu gizli kapaklı takip edeceğim adamla uğraşmazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…