Eşimin konuşmaları çirkin değil mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nyks-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nyks-

Rigor Mortis
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
2.363
1.797
83
Kızlar merhaba, bu aralar buraların müdavimi oldum ancak bu akşam eşimle aramızda geçen bir konuşma beni hem çok kızdırdı hem çok kırdı.

Özet geçeyim;
İşten 20:25 gibi çıktım. Çıkmadan evvel eşim aradı teli duymamışım sonra hemen cevapsıza düşer düşmez aradım meşguldu. O ara şirket hattımı arıyor. Bende çaldığını duyunca koşa koşa gittim teli açtım. Ters ters napıyosun neden hala çıkmadın vs vs konuştu. Dedim az bi işim var çıkınca arıcam. Kapattıktan sonra bana aynen şöyle yazmış "o telefon neden nefes nefese açılıyor, napıyosun neden nefes nefesesin" vs vs o kadar kötü oldum ki anlatamam. Bu saate kadar napmışım. Neden hala çıkmamışım. Bu aralar işlerimiz yoğun ve bende çalışmaktan zevk alıyorum.

Eşim ise bana "neden telefonu nefes nefese açtın" dıye kinayeli ve çirkin bir cümle kuruyor.

Siz olsanız ne düşünürdünüz? Yaptığı şey çok çirkince değil mi? Ben sen bana güvenmiyorsun ve ağzından çıkanı kulağın duymuyor dedim.

Siz olsanız ne cevap verirsiniz böyle bir duruma?

Eğer farklı bir şeyi ima ettiyse gerçekten çok çirkin gider hesabını sorardım sert bir şekilde. Ama ne bileyim ben de soruyorum nefes nefese açtıysam insan bazen merdiven çıkıyor elinde eşya oluyor falan o da bana sorar açıklamamızı yapıyoruz aklımıza başka bir şey gelmiyor. Ama sizin aklınıza gelmiş işte bu sıkıntı.

bu tarz konularda ılımlı değilim. karşı taraf suçlu ben açıklama yaparsam bir de güçlü olur.

Ewet çok çirkin.

Aklıma gelmesinin sebebi onun bu cümleyi söylerken ki ses tonu konuşma tarzı. Telefona yetişmek için tekrar açmamazlık yapmamak için diyorum hala aynı şeyi söylüyor

Açık açık neyi ima ediyorsun sen ben mi yanlış anlıyorum yoksa gerçekten saçmalıyor musun diye sorun. Biraz sert çıkın eğer o da bunu ima ettiyse diklenip söyler zaten. Ya umarım yanlış anlamadır bunlar yoksa çok çirkin.

Onun mesajına karşılık tartışmak yerine tel duyunca açmak için koştum derdim söylediği gerçekten çirkin ama erkeklerin beyinleriyle ağızlrı arasında süzgeç olmaso lazım kendileri lafın nereye gideceğini pek düşünemiyorlar

Resmen seni ahlaksizlikla suclamis. Insan karisina nasil boyle bi soru sorar. Bi tek o is yapilirkenmi nefes nefese kalinir. Sersem herif.

Bana güvenmiyor musun ne biçim laflar bunlar deyince çok bunaldım çon sinirliyim üstüme gelme nefes alamıyorum diyor

Telefonla konusurken sorsaymis ya. Herkes nefes nefese kalir konjsurken sosarsin niye nefes nefesesin diye?
Mesajla sormanin adi ne? Sacmalamis

Resmen seni ahlaksizlikla suclamis. Insan karisina nasil boyle bi soru sorar. Bi tek o is yapilirkenmi nefes nefese kalinir. Sersem herif.
Yani düşünüyorum çoğunuzun aklına o gelmedi mi yani ben mi fesatım yada içim mi pis söyleyiş tarzından onu ima ettiği belliydi yani

Paranoyak derecesinde kıskanç galiba

Bana güvenmiyor musun ne biçim laflar bunlar deyince çok bunaldım çon sinirliyim üstüme gelme nefes alamıyorum diyor

Ha kabul etti yani ima ettiğini.
Ya direkt ayrıl boşan demeyeceğim tabii ama ben olsam istediğin kadar sinirli olabilirsin ben de çalışıyorum ve gerginim üstüne üstlük bir de senin yersiz güvensizliklerini pis imalarını duyuyorum bunu çekmek zorunda değilim güvenmiyorsan kapı orada bir daha bana böyle bir saygısızlık yapmanı istemiyorum derdim.

Telefonla konusurken sorsaymis ya. Herkes nefes nefese kalir konjsurken sosarsin niye nefes nefesesin diye?
Mesajla sormanin adi ne? Sacmalamis
Kapattıktan sonra yazıyor beyimiz kafamdan aşağı kaynar sular döküldü okuyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…