Aklıma gelmesinin sebebi onun bu cümleyi söylerken ki ses tonu konuşma tarzı. Telefona yetişmek için tekrar açmamazlık yapmamak için diyorum hala aynı şeyi söylüyorEğer farklı bir şeyi ima ettiyse gerçekten çok çirkin gider hesabını sorardım sert bir şekilde. Ama ne bileyim ben de soruyorum nefes nefese açtıysam insan bazen merdiven çıkıyor elinde eşya oluyor falan o da bana sorar açıklamamızı yapıyoruz aklımıza başka bir şey gelmiyor. Ama sizin aklınıza gelmiş işte bu sıkıntı.
Açıklama yaptım ama o hala aynı şeyden bahsediyorbu tarz konularda ılımlı değilim. karşı taraf suçlu ben açıklama yaparsam bir de güçlü olur.
aferin bir de güçlendirmişsin..Açıklama yaptım ama o hala aynı şeyden bahsediyor
Bana güvenmiyor musun ne biçim laflar bunlar deyince çok bunaldım çon sinirliyim üstüme gelme nefes alamıyorum diyorAçık açık neyi ima ediyorsun sen ben mi yanlış anlıyorum yoksa gerçekten saçmalıyor musun diye sorun. Biraz sert çıkın eğer o da bunu ima ettiyse diklenip söyler zaten. Ya umarım yanlış anlamadır bunlar yoksa çok çirkin.
Bence paranoyak aldatılma konusunda bir hamle beklemiyorum ondan yada çok safça güveniyorumAldatiliyorsunuz ya da bir paranoyakla evlisiniz.
Yani düşünüyorum çoğunuzun aklına o gelmedi mi yani ben mi fesatım yada içim mi pis söyleyiş tarzından onu ima ettiği belliydi yaniResmen seni ahlaksizlikla suclamis. Insan karisina nasil boyle bi soru sorar. Bi tek o is yapilirkenmi nefes nefese kalinir. Sersem herif.
Bana güvenmiyor musun ne biçim laflar bunlar deyince çok bunaldım çon sinirliyim üstüme gelme nefes alamıyorum diyor
Kapattıktan sonra yazıyor beyimiz kafamdan aşağı kaynar sular döküldü okuyuncaTelefonla konusurken sorsaymis ya. Herkes nefes nefese kalir konjsurken sosarsin niye nefes nefesesin diye?
Mesajla sormanin adi ne? Sacmalamis
Aslında şimdiye kadar aman aman bir kıskançlığını görmedim ancak bu kıskanmak mıdır allah aşkına böyle mi kıskanılırParanoyak derecesinde kıskanç galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?