Eşimin konuşmaları çirkin değil mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nyks-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne kadar çirkin bir tabir ve kinaye. ben olsam hazmedemezdim

Iyyy bence buna acıklama yapmak zeunda degulsın dırekt tırnaklarını cıkarabılırsın

Dengesiz yaa sinir oldum eşinize. Siz onun aramasına yetişeyim diye koşun sorduğu soruya bak.

ay allam mal mı bunlar ya agzınla kus tutsan yaranamıon.takma be senın bir sucun yokkı yaranda yok ıspatlama bıle kendını ne düsünürse düşünsün

Aynı durum sevgilim tarafımdan başıma geldi, sabah işe gitmiştim mutfakta çay koyarken cebimi aramış 3-4 kez sonra tam ben odaya dönerken iş telefonu çalıyodu koştum odaya telefonu açtım cebini aradım açmadın ama iş telefonunu açıyosun Allah Allah bide napıyosun sen nefes nefese ? Allah'ım o an kafasını gözünü patlatmak istedim sonra bide kıvırdı ben seni merak ettim endişelendim ondan sordum seni merak etmekte suç falan diye
Siz kesinlikle net tavrınızı koyun bide eşiniz yani Allah akıl fikir versin hepsine

Dengesiz yaa sinir oldum eşinize. Siz onun aramasına yetişeyim diye koşun sorduğu soruya bak.
Böyle şeyleri aklına getirip üzerine dile döküp bana söyleyerek sakın normalleştirme bu tarz konuşmaları kesinlikle tekrarlanmıcak dedim.

Ne enteresan...
Konu sahibi KOCAM TELEFONUNU NEFES NEFESE ACTI DESEYDİ, yani tersi bir durumda adama dikkat et vs vs denir hemen kotu gozle bakilirdi adama neler yazilir ne senaryolar çizilirdi,

Adam yapincaysa vay ne demek sen nasil insan karisina boyle soru sorar. Aman aman nasil karsindan şuphe duyar diye gaza getirmeler neredeyse bi daha sana kafasindaki kucuk bir kuskuyu sorarsa bosan falan diyecez kiza.
Sinekte kucuk ama mide bulandirir

Konu sahibine gelince, cokta bisey yok aslinda sadece sormus. Normaldede cokta kiskanc degilmiş falan filan.
Ve devir babanin ogluna guvenme devri, sormuş cevabini verirsin olayda kapanir.

Yok sen nasil böyle bir soru sorarsin suphe duyarsin dersen.
Yarin senin suphelendigin bir durumda sende ayni cevabi alir (afedersin ama)oturursun asagiya.

Bence birbirinize soru sorma hakkinizin kapisini kapatmayin yarin öbur gun sende o kapiyi calabilirsin.......

Sana güvenmiyor, çalışmanı da istemiyor buradan bu çıkıyor...

Kurduğu cümle çirkin değil İĞRENÇ, neyi ima ettiği de gayet ortada ve ben o cümleyi ona eve gittiğimde yedirirdim açık ve net...

Çok çirkin bir söz bence o başka birşrye sinirlebmiştir ama

Üzücü bi ima olmuş. Bence tekrarında ciddi bir tepki vermelisin. Değil bunu söylemesi düşünmesi bile evliliğin güvenilirliğini sarsar bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…