Eşimin konuşmaları çirkin değil mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nyks-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gercekden cok cırkın bı cumle...

Böyle bir mesajı cevap yazarak onurlandırmam. Konuşmam da. Kendi uğraşıp yalvar yakar özür dilesin. O zaman bile hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Bu ne cüret? Muhtemelen ben öyle demek istemedim diyecek.

Eğer öyleyse insan eşine nasıl bunu yakıştırır yakıştırıyosa o zaman niye evli kalır

Çok terbiyesizce olmuş aslında ama üstü kapalı dediği için insan yine de emin adımlarla suclayamaz. Ne demek istiyorsun neyi ima ediyorsun diyerek sorulur sadece.
İş yerinde after party var gel deseydin sende
Soruyorum of çok bunaldım çok sinirliyim üstüme gelme kalbini kırarım diyor ay dedim daha fazla zahmet etme kırıldı zaten

Ohaaa.
Insan kendinden bilirmis isi.
Neden hemen bel alti dusunuyor?
Şimdi öyle desem yok öyle düşünmedim saçmalama diyecek ancak söyleyiş tarzı ses tonu vs tamamen onu ifade ediyor sanki ben keyfimden kalıyorum

Bi an pinpiriklice öyle bi şey yazmıştr. Tabi haksız. Ağzının payını ver. Bi daha dikkat eder. Çok da uzatıp kendini üzme
Daha evvel hiç böyle pimpirikleri yoktu aramızda 12 yaş var o sebeple mi böyle kıskançlıklar başladı acaba

Hep olur tarafından bakmaya çalışıyorum sakin kalmaya çalışıyorum ama inanın yakında komple kafayi yiyeceğim
olur tarafından bakma. biraz da olmaz taraftan bak. senin evliliğin sen sabrettiğin için bu halde. ayrıca sen niye telefona cevap vermek için koşuyosun. o açıp saçmalayınca niye onun ağzına etmiyorsun. koru kendini savun biraz lütfen. korkuyorsun kocandan resmen

Huzursuz olmaktan korkuyorum kocamdan değil ama evet korkularım var. Sabır sabır ama nereye kadar

Şimdi öyle desem yok öyle düşünmedim saçmalama diyecek ancak söyleyiş tarzı ses tonu vs tamamen onu ifade ediyor sanki ben keyfimden kalıyorum

Sakin ve normal bi ses konuyla, tabiri caizse salaga yatar gibi sorsana bi " ne demek istemistin ben anlamadim" Diye?
Baktin sen boyle sakin konusurken o yine hop oturup hop kalkiyor, o zmn killanirdim.

Gerçekten çok çirkin yaklaşımı...
Size güvenmiyor mu?

Gerçekten çok çirkin yaklaşımı...
Size güvenmiyor mu?
Soruyorum güveniyorum diyor. Ayrıca iş konusunda yoğunluk proje dönemlerinde böyle şeyler olabileceğini ve olacağını söyledim kabul etti en baştan

Huzursuz olmaktan korkuyorum kocamdan değil ama evet korkularım var. Sabır sabır ama nereye kadar
huzursuz ol. bırak o da huzursuz olsun. bak seninki evlilik değil. insan eşinden bu denli çekinmemeli. sabretme daha fazla. cidden yakında sende psikolojik rahatsızlıklar çıkacak diye korkmaya başladım

huzursuz ol. bırak o da huzursuz olsun. bak seninki evlilik değil. insan eşinden bu denli çekinmemeli. sabretme daha fazla. cidden yakında sende psikolojik rahatsızlıklar çıkacak diye korkmaya başladım
Çıkarsa onuda yazarım ben buraya çok yalnızım dertleşecek bir dostum yok :) şka bi yana Allah korusun hepimizi

Açıklama yaptım ama o hala aynı şeyden bahsediyor
Bence baya sert yapin yaptigini anlasin ben olsam agzindan burnundan getiririm bi daha ayni seyi yaomasin anlasin diye.beni bunla itham edemezsin he guvenmiosan devam etmek zorunda degilsin ben de bana guvenmeyen biriyle devam etmek zorunda degilim 2 secenek var ya guveneceksin aklindan boyle bir sey gecmeyecek ya da guvenmiosan birakacaksin ikisinin arasinda bana boyle laflar edemezsin. bnm basima gelmis seye bnm tepkilerim bunlardi baya buyuk olay cikarmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…