- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.030
- 78
Kızlar merhaba, bu aralar buraların müdavimi oldum ancak bu akşam eşimle aramızda geçen bir konuşma beni hem çok kızdırdı hem çok kırdı.
Özet geçeyim;
İşten 20:25 gibi çıktım. Çıkmadan evvel eşim aradı teli duymamışım sonra hemen cevapsıza düşer düşmez aradım meşguldu. O ara şirket hattımı arıyor. Bende çaldığını duyunca koşa koşa gittim teli açtım. Ters ters napıyosun neden hala çıkmadın vs vs konuştu. Dedim az bi işim var çıkınca arıcam. Kapattıktan sonra bana aynen şöyle yazmış "o telefon neden nefes nefese açılıyor, napıyosun neden nefes nefesesin" vs vs o kadar kötü oldum ki anlatamam. Bu saate kadar napmışım. Neden hala çıkmamışım. Bu aralar işlerimiz yoğun ve bende çalışmaktan zevk alıyorum.
Eşim ise bana "neden telefonu nefes nefese açtın" dıye kinayeli ve çirkin bir cümle kuruyor.
Siz olsanız ne düşünürdünüz? Yaptığı şey çok çirkince değil mi? Ben sen bana güvenmiyorsun ve ağzından çıkanı kulağın duymuyor dedim.
Siz olsanız ne cevap verirsiniz böyle bir duruma?
Bundan sonra bende öyle yapayım madem ikimizde fitne fesat düşünelim hepTerbiyesize bak sen öyle ima mı olurmuş. Kendisi geç açtığında öyle mi yapıyor acaba.
Soruyorum of çok bunaldım çok sinirliyim üstüme gelme kalbini kırarım diyor ay dedim daha fazla zahmet etme kırıldı zatenÇok terbiyesizce olmuş aslında ama üstü kapalı dediği için insan yine de emin adımlarla suclayamaz. Ne demek istiyorsun neyi ima ediyorsun diyerek sorulur sadece.
İş yerinde after party var gel deseydin sende
Hep olur tarafından bakmaya çalışıyorum sakin kalmaya çalışıyorum ama inanın yakında komple kafayi yiyeceğimkocan senin gibi iyi bir kadını hiç haketmiyor
Şimdi öyle desem yok öyle düşünmedim saçmalama diyecek ancak söyleyiş tarzı ses tonu vs tamamen onu ifade ediyor sanki ben keyfimden kalıyorumOhaaa.
Insan kendinden bilirmis isi.
Neden hemen bel alti dusunuyor?
Daha evvel hiç böyle pimpirikleri yoktu aramızda 12 yaş var o sebeple mi böyle kıskançlıklar başladı acabaBi an pinpiriklice öyle bi şey yazmıştr. Tabi haksız. Ağzının payını ver. Bi daha dikkat eder. Çok da uzatıp kendini üzme
olur tarafından bakma. biraz da olmaz taraftan bak. senin evliliğin sen sabrettiğin için bu halde. ayrıca sen niye telefona cevap vermek için koşuyosun. o açıp saçmalayınca niye onun ağzına etmiyorsun. koru kendini savun biraz lütfen. korkuyorsun kocandan resmenHep olur tarafından bakmaya çalışıyorum sakin kalmaya çalışıyorum ama inanın yakında komple kafayi yiyeceğim
Huzursuz olmaktan korkuyorum kocamdan değil ama evet korkularım var. Sabır sabır ama nereye kadarolur tarafından bakma. biraz da olmaz taraftan bak. senin evliliğin sen sabrettiğin için bu halde. ayrıca sen niye telefona cevap vermek için koşuyosun. o açıp saçmalayınca niye onun ağzına etmiyorsun. koru kendini savun biraz lütfen. korkuyorsun kocandan resmen
Ayrıca stresi benimle alakalı değil kendi işi ile alakalıkişi kendinden bilir işi derler.
bence eşinin ağzını ara. stres böyle bir ima için bahane olamaz.
Şimdi öyle desem yok öyle düşünmedim saçmalama diyecek ancak söyleyiş tarzı ses tonu vs tamamen onu ifade ediyor sanki ben keyfimden kalıyorum
yaşla alakası yoktur diyorum ben. Aşırı kıskançlık ve paranoya durumu.Daha evvel hiç böyle pimpirikleri yoktu aramızda 12 yaş var o sebeple mi böyle kıskançlıklar başladı acaba
Soruyorum güveniyorum diyor. Ayrıca iş konusunda yoğunluk proje dönemlerinde böyle şeyler olabileceğini ve olacağını söyledim kabul etti en baştanGerçekten çok çirkin yaklaşımı...
Size güvenmiyor mu?
huzursuz ol. bırak o da huzursuz olsun. bak seninki evlilik değil. insan eşinden bu denli çekinmemeli. sabretme daha fazla. cidden yakında sende psikolojik rahatsızlıklar çıkacak diye korkmaya başladımHuzursuz olmaktan korkuyorum kocamdan değil ama evet korkularım var. Sabır sabır ama nereye kadar
Şimdiye kadar hiç böyle kıskançlıkları yoktu şaşırdım açıkçasıyaşla alakası yoktur diyorum ben. Aşırı kıskançlık ve paranoya durumu.
Çıkarsa onuda yazarım ben buraya çok yalnızım dertleşecek bir dostum yok :) şka bi yana Allah korusun hepimizihuzursuz ol. bırak o da huzursuz olsun. bak seninki evlilik değil. insan eşinden bu denli çekinmemeli. sabretme daha fazla. cidden yakında sende psikolojik rahatsızlıklar çıkacak diye korkmaya başladım
Bence baya sert yapin yaptigini anlasin ben olsam agzindan burnundan getiririm bi daha ayni seyi yaomasin anlasin diye.beni bunla itham edemezsin he guvenmiosan devam etmek zorunda degilsin ben de bana guvenmeyen biriyle devam etmek zorunda degilim 2 secenek var ya guveneceksin aklindan boyle bir sey gecmeyecek ya da guvenmiosan birakacaksin ikisinin arasinda bana boyle laflar edemezsin. bnm basima gelmis seye bnm tepkilerim bunlardi baya buyuk olay cikarmistimAçıklama yaptım ama o hala aynı şeyden bahsediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?