Eşimin konuşmaları çirkin değil mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nyks-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oha. piskolojik sorunları var galiba eşinizin.

Eşim geç kaldığında bana haber verdiyse edebimle beklerim böyle de laflar etmem çünkü lafına güvenirim. Şöyle düşünüyorum her zaman iş kadının ahlaksızlığı değil sizde bir kadın olarak böyle düşünmeyin tavsiyem. İş erkekte bitiyor

Çok ciddi tersleyin ettiği lafa dikkat etsin. Terbiyesizliğin lüzumu yok yani.
Şakayla karışık sorulur birşey bu ama ima ettiği şey çok çirkin,öylede korkak ki telefonda söylemeyip mesaj atıyor
Şakayla karışık olsa dahi böyle şaka bile yapılmaz. Ben yapmam. Yapana da tepkimi gösteririm. Akşam hiç konuşmadım sonunda kalktı özür diledi. Telefonda söylese afedersiniz ağzına edeceğimi onun bu laflarına karşılık vereceğimi biliyor

Çok haklısın eşek gibi çalısıyorsun onun aklı nerde.bır sure surat yap bence

Çok haklısın eşek gibi çalısıyorsun onun aklı nerde.bır sure surat yap bence
Ayrıca her gün aynı tempoda çalışmıyorum ki. Normal çıkış saatim 18:00 yoğunluk dönemlerinde oluyor böyle şeyler. 7 aydırda aynı yerde çalışıyorum

Ben eşime bir iki demiştim bunu ama cidden şakalaştık,ben ima etmedim birşey gayet sormuştum,oda bana sorar ama asla aklıma gelmez böyle birşey ima ettiği, zira cidden ne oldu anlamında güzelce sorarız. Söylemek var söylemek var. Türkçe biraz nereye çekmek istersen oraya giden bir dil dolayısıyla söyleme tarzı önemli.
Eşinizde farkında neyi ne anlamda söylediğinin ki mesajla söylüyor,telefondayken diyemiyor. Çok çirkin.
Özür dilediyse iyi bari.

Şu konuda anladım ki hepimiz çok tuhafız

konuyu eşim teli geç ve nefes nefese açtı üstelik eve gecikti diye acsaydı konuyu adamdan şüphe etmediğimiz şey kalmazdı

aa pardon biz kadınların aldatma şansı yoktu dimi o erkeklrre mahsus....biz kadınlar namus timsaliyiz çünkü

kısaca eşin şüphelenmekte haklı....kim olsa şüphelenirdi
kötü bir tesadüf olmuş

Kim olsa şüphelenmezdi eşine güvenmeyenler şüphelenirdi. Ben şüphelenmem mesela.

En iyi tepkiyi vermişsin canım, bak kendiside farkındaymış özür dilemiş, unut gitsin birdahakine daha hassas olur.

Ya kiyamam sana insan isten cikar evine dinlenmeye gider sen evine resmen bir stratejiyle gidip asil stresini evinde yasiyorsun boyle nereye kadar gider insana hayatinda huzur buldugu bir alan lazim otur bunlari dusun kendine mutlu bir hayat kur genceciksin akillisin onunde kocaman bir dunya var

ayyy çok zor. paranoyak resmen.

Bugüne kadar kaç aldatan erkek hikayesi ve kaç aldatan kadın hikayesi duyup, görüp, okuduğunuzu düşünün bence neden erkeklerden daha çok şüphelenildiğini anlayacaksınız.
Ayrıca kusura bakmayın söylemek zorundayım. Şahsi algılamadım ancak "biz kadınlar namus timsaliyiz çünkü" cümleside eşimin cümlesiyle kötü niyet konusunda kapışır

Yaa senin kocanın karakteri gerçekten bir tuhaf ya. Yani annesi ile konuşmaları, kendi doğrulari senden beklentileri falan filan. Bilemiyorum ya gerçekten çok çirkin çok bayagi. Aklına geleni hiç tartmadan söylüyor desem aklına neden nasıl böyle bişey geliyor. yani bu ailede kazanılmış ahlak, edep gibi ozellikler ile doğru ve yanlış kavramları ile alakali. Karakteri böyle gelişmiş.

ben olsam ebenin tövbe yarabbim ya erkek milleti hep aynı mı yaw*

İStediğin gibi anla...o senin sorunun...
Ne erkek nede kadın namus timsali değildir ben sadece onu kast ettim...
ve ayrıca aldatan kadın sayısı azımsanmayacak derecede çok
daha az duyulması olmadığı anlamına gelmiyor
kaldı ki çoğunlukla bir başka kadın ile aldatılırız ve o kadın da çoğu zaman tek eşli değil....
konu saptı ama.....

başkasıyla seviştim ondan deseydiniz. onu ima eden adamı anca bu cevap paklar. ne kadar çirkin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…