Kızlar merhaba, bu aralar buraların müdavimi oldum ancak bu akşam eşimle aramızda geçen bir konuşma beni hem çok kızdırdı hem çok kırdı.
Özet geçeyim;
İşten 20:25 gibi çıktım. Çıkmadan evvel eşim aradı teli duymamışım sonra hemen cevapsıza düşer düşmez aradım meşguldu. O ara şirket hattımı arıyor. Bende çaldığını duyunca koşa koşa gittim teli açtım. Ters ters napıyosun neden hala çıkmadın vs vs konuştu. Dedim az bi işim var çıkınca arıcam. Kapattıktan sonra bana aynen şöyle yazmış "o telefon neden nefes nefese açılıyor, napıyosun neden nefes nefesesin" vs vs o kadar kötü oldum ki anlatamam. Bu saate kadar napmışım. Neden hala çıkmamışım. Bu aralar işlerimiz yoğun ve bende çalışmaktan zevk alıyorum.
Eşim ise bana "neden telefonu nefes nefese açtın" dıye kinayeli ve çirkin bir cümle kuruyor.
Siz olsanız ne düşünürdünüz? Yaptığı şey çok çirkince değil mi? Ben sen bana güvenmiyorsun ve ağzından çıkanı kulağın duymuyor dedim.
Siz olsanız ne cevap verirsiniz böyle bir duruma?
Bu kadar calısmanızdan rahatsız oluyorsa işten çıkmayı önerebilirsiniz.. Böyle polemiklere de girmemiş olursunuz. Niyeti iyi bile olsa anlamı çok başka yerlere çıkabilecek bi söz öbeği..
Kızlar merhaba, bu aralar buraların müdavimi oldum ancak bu akşam eşimle aramızda geçen bir konuşma beni hem çok kızdırdı hem çok kırdı.
Özet geçeyim;
İşten 20:25 gibi çıktım. Çıkmadan evvel eşim aradı teli duymamışım sonra hemen cevapsıza düşer düşmez aradım meşguldu. O ara şirket hattımı arıyor. Bende çaldığını duyunca koşa koşa gittim teli açtım. Ters ters napıyosun neden hala çıkmadın vs vs konuştu. Dedim az bi işim var çıkınca arıcam. Kapattıktan sonra bana aynen şöyle yazmış "o telefon neden nefes nefese açılıyor, napıyosun neden nefes nefesesin" vs vs o kadar kötü oldum ki anlatamam. Bu saate kadar napmışım. Neden hala çıkmamışım. Bu aralar işlerimiz yoğun ve bende çalışmaktan zevk alıyorum.
Eşim ise bana "neden telefonu nefes nefese açtın" dıye kinayeli ve çirkin bir cümle kuruyor.
Siz olsanız ne düşünürdünüz? Yaptığı şey çok çirkince değil mi? Ben sen bana güvenmiyorsun ve ağzından çıkanı kulağın duymuyor dedim.
Siz olsanız ne cevap verirsiniz böyle bir duruma?
Hiçbirşey söylemedim akşam geldi eve yüzüne bile bakmadım. Sonra durdu durdu kusura bakma ben bugün çok stresliydim öyle dememem gerekirdi falan diye özür diledi. Bende sakın bir daha aynı cümleler ve aynı ses tonuyla konuşma sakın dedimNe kadar ayıp etmiş eşin, çok üzüldüm adına. Ben olsam çok üzüldüğümü net bir şekilde söylerim
Onuda açmasaydım daha çirkinleşecekti sanırımNiye kendini bu kadar yoruyorsun.
Telefonu duymadiysan şirket hattına koşma boşver.
İki dakika sonra arasin veya sen ara kendini bu kadar yipratmaya degmiyo goruyosun
İşi bıraksam bize bakamaz ki adım gibi eminim bana işten çık evde otur deme lüksü yok anca böyle moral bozarBu kadar calısmanızdan rahatsız oluyorsa işten çıkmayı önerebilirsiniz.. Böyle polemiklere de girmemiş olursunuz. Niyeti iyi bile olsa anlamı çok başka yerlere çıkabilecek bi söz öbeği..
Evet çalışmayı seviyorum hele rahat iş varken çalışmayı neden sevmeyeyim. Sanki ben kendimi bilmiyorum kendimi koruyamıyorumkocası dangoz dangoz konuşuyor diye neden kadın çalışma özgürlüğünden olsun
hem işimi çalışmayı seviyorum demiş..
İşi bıraksam bize bakamaz ki adım gibi eminim bana işten çık evde otur deme lüksü yok anca böyle moral bozar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?