Eşimin konuşmaları çirkin değil mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nyks-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Niye kendini bu kadar yoruyorsun.
Telefonu duymadiysan şirket hattına koşma boşver.
İki dakika sonra arasin veya sen ara kendini bu kadar yipratmaya degmiyo goruyosun

Kocam durduk yere bana bu şekil cümle kursa aklıma ilk gelen aynı şeyi kendi yaptığıdır net!!!! Yıllardır beni tanıyan güvenen Ada'm ortada hiçbir sebep yokken böyle cümle kuruyorsa kendi bi haltlar karıştırmış bunu da yedirememiş kendine vicdanını rahatlatmak için aynı şeyi sana da yüklüyor suçluluk psikolojisini çok severim insanı çözmen için çaba sarfetmeye gerek kalmaz kendi dökülür

Bu kadar calısmanızdan rahatsız oluyorsa işten çıkmayı önerebilirsiniz.. Böyle polemiklere de girmemiş olursunuz. Niyeti iyi bile olsa anlamı çok başka yerlere çıkabilecek bi söz öbeği..

iğrenç gerçekten
hani iyi düşüneyim :
çok mu yoruldun koşturmaktan
merdiven mi çıktın falan diye sormuş olabilir mi?

Bu kadar calısmanızdan rahatsız oluyorsa işten çıkmayı önerebilirsiniz.. Böyle polemiklere de girmemiş olursunuz. Niyeti iyi bile olsa anlamı çok başka yerlere çıkabilecek bi söz öbeği..

kocası dangoz dangoz konuşuyor diye neden kadın çalışma özgürlüğünden olsun
hem işimi çalışmayı seviyorum demiş..

kocanızda benim gibi pimpirikli olsun canınızı sıkmayın böyle durumlar için. Ne olduğunu anlatın eşinize izah edin bence.

Ne kadar ayıp etmiş eşin, çok üzüldüm adına. Ben olsam çok üzüldüğümü net bir şekilde söylerim
Hiçbirşey söylemedim akşam geldi eve yüzüne bile bakmadım. Sonra durdu durdu kusura bakma ben bugün çok stresliydim öyle dememem gerekirdi falan diye özür diledi. Bende sakın bir daha aynı cümleler ve aynı ses tonuyla konuşma sakın dedim

Niye kendini bu kadar yoruyorsun.
Telefonu duymadiysan şirket hattına koşma boşver.
İki dakika sonra arasin veya sen ara kendini bu kadar yipratmaya degmiyo goruyosun
Onuda açmasaydım daha çirkinleşecekti sanırım

İşi bıraksam bize bakamaz ki adım gibi eminim bana işten çık evde otur deme lüksü yok anca böyle moral bozar

kocası dangoz dangoz konuşuyor diye neden kadın çalışma özgürlüğünden olsun
hem işimi çalışmayı seviyorum demiş..
Evet çalışmayı seviyorum hele rahat iş varken çalışmayı neden sevmeyeyim. Sanki ben kendimi bilmiyorum kendimi koruyamıyorum

Mesela bekar kardeşimi arasam veya 70 yaşını aşkın anneannemi arasam soluk soluğa konuşsa sorarım ne yapıyorsun nefes nefestesin diye. Sapkın bişey kastetmediği de gayet anlarlar.

Biz senin anlatmandan senin anladığını anladık... Ki eşin akşam özür dilemişse doğru anlamışız...

Demekki eşinde aldatılma korkusu var ve senin iş yerine de güvenmiyor olabilir...

İşi bıraksam bize bakamaz ki adım gibi eminim bana işten çık evde otur deme lüksü yok anca böyle moral bozar

sızınde cıkmaya n ıyetınız olmasa bıle bı gozdagı verın en azından..

Burda insanlar sinirliyken iyice körüklenmesine karşıyım ama Allah aşkına izah et demeyin,neyi izah edecek?
Yok hayatım kimseyle sevişmiyorum telefona koştum ondan nefes nefeseyim mi diyecek?
Kocası da a tamam canım diyecek konu mu kapanacak,ya da yok öyle demek istemedim mi diyecek.

Normal bi soru değil adamın sorduğu.
Bazı şeylerin anlamı o şeyin söylenişindedir.

Niyetini bilemem ama farkında değilse ne kadar saçmaladığını anlat eşine.

Çok ciddi tersleyin ettiği lafa dikkat etsin. Terbiyesizliğin lüzumu yok yani.
Şakayla karışık sorulur birşey bu ama ima ettiği şey çok çirkin,öylede korkak ki telefonda söylemeyip mesaj atıyor

Evet cok cirkin bir suphe ama soyle dusunuyorum ki esinin sinirli bi anina denk gelmistir ve bir kadin icin gec bir vakit bence calisma saatin .biz bile kocalarimiz iki dk gecikse ne oldu napiyo diye 40 tilki dolasir kafamizda.. onunda cevresinde ahlaksiz kadinlar varsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…