• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kovması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ah ah kaç kez dedim hep kavga eder düzeltirim alttan alırım kaç Kez yaptım ama nereye kadar
Bu sekilde yapici konustun mu.Yani sakin bir sekilde.Bir kac kez uyardin mi.Ben sana hemen bosan demiyorum ne kadardir caba gosterdiginide bilmiyorum.Su an ailenin evine geri donmekten onlarin sana siddet uygulamasindan korkuyo da olabilirsin.Ama senin sapasaglam bir isin var.Buna sukret.Cocuk dusunme.Bana da demislerdi cocuk dusunme diye cunku cocuk olunca daha zor oluyormus.Bende bosanma asamasindayim.Krizler gecirerek biraz toparladim.Tavir degissede karakter degismiyor.Korktugunu inan bana biliyorum. Bosanmayi dusunene kadar elinden geleni yap cunku ben elimden geleni yaptim ama degismedi diyerek ic rahatligina sahip olabilceksin oyle.Bu suredede birikim yapabilirsen birikim yapmaya bak.

En başından uyar kendisini sana böyle dememesi konusunda,
Saygı bi kere bittimi bidaha gelmez,
Daha da artar bu terbiyesiz kelimeler...

Bu sekilde yapici konustun mu.Yani sakin bir sekilde.Bir kac kez uyardin mi.Ben sana hemen bosan demiyorum ne kadardir caba gosterdiginide bilmiyorum.Su an ailenin evine geri donmekten onlarin sana siddet uygulamasindan korkuyo da olabilirsin.Ama senin sapasaglam bir isin var.Buna sukret.Cocuk dusunme.Bana da demislerdi cocuk dusunme diye cunku cocuk olunca daha zor oluyormus.Bende bosanma asamasindayim.Krizler gecirerek biraz toparladim.Tavir degissede karakter degismiyor.Korktugunu inan bana biliyorum. Bosanmayi dusunene kadar elinden geleni yap cunku ben elimden geleni yaptim ama degismedi diyerek ic rahatligina sahip olabilceksin oyle.Bu suredede birikim yapabilirsen birikim yapmaya bak.
Ona konuşsam sus diyor kapa çeneni diyor ve hakaret etmeye devam ediyor :(

Kendi ayakları üstünde duran kadınların böyle erkeklere katlanmalarına çok üzülüyorum, mesleği var ne güzel, çocukta yok. İnsallah bahanelerin arkasına sığınmayı birakip kendine bir yol çizer
konu sahıbı baskıcı bır aılede buyumus..neden baskı yapıyorlar..baskaldırmasın basımıza bela olmasın..pısırık olsunkı sesı cıkmasın
yılanın bası kucukken ezıyorlar..
sonra cesaretsız ınsanlar oluyor maalesef

konu sahıbı baskıcı bır aılede buyumus..neden baskı yapıyorlar..baskaldırmasın basımıza bela olmasın..pısırık olsunkı sesı cıkmasın
yılanın bası kucukken ezıyorlar..
sonra cesaretsız ınsanlar oluyor maalesef
Siz o insanlara baş kaldıramazsınız iki dk soluğunuz kesilir öyle insanlar çünkü babamın benim boğazımı sıktığını biliyorum neler yaşadım ben bi laf edemiyorsun o insanlara hiç ezmedim de kendimi babama karşı ama her lafımda kes kapa çeneni diyerek yüzüme tokat ettığı günler zordu Allah kimseye öğle dert vermesin

Herkese hayırlı geceler Bugün Ramazan’ın 14.günü anlatmak istediklerim üzücü ve kırıcı 22 yaşında genç bir kızım ben sevdiğim adamla evleneli 1.5 yıl oluyor eve geldiğinde bana bağırdı hiç bişey yokken genelde kavga çekmekten bıktım yoruldum da ah diyorum keşke evlenmeseydim diye ablalar siz benden büyüksünüz belki Eşim dediğim insan bir kavga ettiğinde hep S***** G** (Defol) diyor bana 3 4 kez tekrarlıyor çok ağrıma gidiyor ağlamaktan göz yaşlarım bile akmıyor artık acı içinde kıvranıyorum sanki hakaret duymak zor eşim hep başkalarına karşı iyidir her istediklerini yapar bende öyleyim ama benim aileme de soğuktur ama kendi ailesine sıcak ben 19 yaşında nişanlandım biraz erken oldu babamdan şiddet görüyordum zordu o dayakları yemek ağzın burnun kan içinde ekmek almaya gitmek yaşadım bunalrı çok çektim ben dayanmakta güçlük çekiyorım napsam bilmiyorum boşansam dul kalmak korkutuyor beni bu adamla yaşamak istemiyorum kendisi eczaneci bende hemşire olarak çalışıyorum herşeyinde yanındayım ama işte o S***** G** (Defol) demesi o kadar kötü ki dayanmaya çalışıyorum ama olmuyor sizce ne yapabilirim bana yardımcı olur musunuz 😞
Belli ki gitmek gibi düşüncen yok ilk önce konuş sonra kararını ver bizim önerilerimizle olacak şeyler değil hayırlı ramazanlar 😊

Siz o insanlara baş kaldıramazsınız iki dk soluğunuz kesilir öyle insanlar çünkü babamın benim boğazımı sıktığını biliyorum neler yaşadım ben bi laf edemiyorsun o insanlara hiç ezmedim de kendimi babama karşı ama her lafımda kes kapa çeneni diyerek yüzüme tokat ettığı günler zordu Allah kimseye öğle dert vermesin
benım babamda oyle bırı
bende uzak duruyorum mesafelıyım

Ablam hormonal sorunlarım var küçüklükten bu yana çocuk olmuyor dediler bana ama oluyor tedavim var ama gitmiyor umutsuz kaç doktora gitti sanki hepsi evlatlık alın diyor ama işte üzüyor beni paramparça oluyorum bende istemezmiym bir bebek o hayalleri yaşamak ama umudu yok :KK43:
hiç üzülme böyle adamdan çocuk olmadığına sevin daha yaşın küçük kendini boyle değersiz biri için heder etme daha çok gençsin mesleğinde var önüne bak 1.5 yılda bu kadar saygisizlastiysa 5 yıl sonra daha neler yapar ezdirme kendini

Olmuyor işte boşan demekle ya baban bişey yaparsa çok korkuyorum bu laflar kolay mı bahsettim ya dul kalıp arkamdan onxa insan konuşur
İyi o zaman, elalem ne der diye ömrünüzü heba edin. ne diyem. çok da yapılacak bir şey yok sizin için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X