Eşimin kovması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ANlamaz o kelimeleri ben dava açtım iptal ettiler uzaklaştırma aldılar uzun bir süre ama geri devam

Kime s.ktireyim de ne söylediğini fark eder terbiyesiz. s.ik git dediğinde aynen bunu soyle kime gideyim de bakkala mı terziye mi karını kime peşkeş çekiliyorsun de anlar belki hayvan . Çok sinir oluyorum o kelimeye

Kime s.ktireyim de ne söylediğini fark eder terbiyesiz. s.ik git dediğinde aynen bunu soyle kime gideyim de bakkala mı terziye mi karını kime peşkeş çekiliyorsun de anlar belki hayvan . Çok sinir oluyorum o kelimeye
Çok ağır bir kelime ciden

İnsan çocuklukta en güvendikleri tarafından şiddete alıştırılırsa büyüdüğünde şiddet gördüğü eşinden kopamaz. Çünkü geçmişte şiddet gördüğü halde kopamadıklarından bunu öğrenmiştir.
Bu döngüyü kır lütfen arkadaşım.
Bu adama muhtaç değilsin.
Kaç kurtar kendini.
Böyle adama çocuk yapılmaz.

Konuşasım bile yok hiç Sahur geliyor ama kaldırmam da

Sihirli değnek olsa da dokununca değişiyor diyebilsem keşke ama bu adamla işin zor. Yani boşanmamak için pek çok bahane sunmuşsun içten içe, babam sıkıntılı, dul kalmak istemem vs vs ama sen bu adamı terapiye de götürsen konuşsan da bir değişim göreceğini açıkçası zannetmiyorum. Bir de durduk yere diyormuş, ailesine karşı gayet sinirlerine hakim olabilip sana olamıyorsa bu evlilikte saygı sevgi kalmamış demektir. İnsan saygı duymadığı kişiye hakaret/küfür eder.

Mesleğin var çalışmıyorsan bile pandemi zamanı tam iş bulma fırsatı.Bosanmak için neyi bekliyorsun cesaretini topla ve git.isin oturunca da baba evinden ayril.

Meslegın var .Dul lafı ıgrenc .Bende boşandım .Dul deılım .Kocası ölene dul denır .Bızım kadınlarımız hemde meslek sahıbı kadınlarımız boşsnana dul derse daha çokkkk ılerkememız gerek .Öyle kocan olacagına dul desınler .

Imkansiz diye bisey kalmadi bu devirde. Cocuk konusu cozulur o bisey degil. Ama o adamdan cocuk yapilmaz be kardesim rabbimin bi bildigi varmiski vermemis. Sen bu adamdan kurtulmayi düsun biran önce

Zaten küfür edip evden kovan insan ayrıldin diye neden sana bisey yapsın?

ANlamaz o kelimeleri ben dava açtım iptal ettiler uzaklaştırma aldılar uzun bir süre ama geri devam
Senin açtığın davayı nasıl iptal edebilirler ki ? Ben avukat değilim ama sen gidip şikayetini geri çekmelisin diye düşünüyorum. Uzaklaştırma sana mı aldırdı ? Anlamadım .
Sana bir şey de yapmaz , muhtemelen başka biri vardır kafasında . Senden sonra evlenme planlarını yapıyordur .
Yarın güvendiğin bir arkadaşınla bir avukata git ve neler yapman gerektiğini iyice öğren .

banada okısmı garıp geldı
Size de her kısmı garip geliyor yazmayın o zaman gidin başkalarının derdine çare bulun şimdi ben gidersem giderim ama babam psikopat bir Adam bilemiyorum korkuyorum bişey anlatmayın yada yazmayın lütfen hayırlı geceler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…