çocuğa analık etmek zor geliyor oda size havale ediyormerhaba hanimlar kayinvalidem o kadar nefret edilesi bi insan ki her dk arayip esimin ve benim moralimi bozmayi basarabiliyo gercekten mutsuz bi insan bizide mutsuz etmek icin elinden geleni yapiyo konu su esimin kucuk bi kardesi var 2 ye gidiyo ama bi yas kucuk erken basladi cocuk fazla agresif ve yaramaz cok simartilmis anneye babaya kufur eder milletin arabasini cizer herkesin ziline basar okul gitmeden vesaire vesaire ben biraz rahatima bakip evliligimin tadini cikarmak istedigjm icin cocuk yapmiyorum ama kv sagolsun surekli bizle gonderiyo mesela oturmaya gidiyoruz onlara esim biz gidiyoruz diyo bi bakiyorum kapida cocugu hazirliyo hayirdir nereye diyo esim kardes senin kardesin alin ilgilenin diyo biyere gittigimizi duyuyo birinden esimi ariyo hemen aciyo agzini yumuyo gozunu kufurler hacada ucusuyo yok neymis alsaymis kardesinide yanina ne bicim insanlarmisiz yemin ederim biktim artik bu kadindan bakamiyosa yapmasaydi cocugu bu evliligin cilesi bitmicek galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?