Esimin kucuk kardesi

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
48
31
merhaba hanimlar kayinvalidem o kadar nefret edilesi bi insan ki her dk arayip esimin ve benim moralimi bozmayi basarabiliyo gercekten mutsuz bi insan bizide mutsuz etmek icin elinden geleni yapiyo konu su esimin kucuk bi kardesi var 2 ye gidiyo ama bi yas kucuk erken basladi cocuk fazla agresif ve yaramaz cok simartilmis anneye babaya kufur eder milletin arabasini cizer herkesin ziline basar okul gitmeden vesaire vesaire ben biraz rahatima bakip evliligimin tadini cikarmak istedigjm icin cocuk yapmiyorum ama kv sagolsun surekli bizle gonderiyo mesela oturmaya gidiyoruz onlara esim biz gidiyoruz diyo bi bakiyorum kapida cocugu hazirliyo hayirdir nereye diyo esim kardes senin kardesin alin ilgilenin diyo biyere gittigimizi duyuyo birinden esimi ariyo hemen aciyo agzini yumuyo gozunu kufurler hacada ucusuyo yok neymis alsaymis kardesinide yanina ne bicim insanlarmisiz yemin ederim biktim artik bu kadindan bakamiyosa yapmasaydi cocugu bu evliligin cilesi bitmicek galiba

Allah alla doğuran baksın. Eşin de senin gibi düşünüyorsa anneye belirtin tavrınızı koyun bence.

sanırım kayınvalideniz çocuğu kendine değil size doğurmuş

Malum sarkidaki gibi kv cocugu senin icin dogurmus sanirsam

çocuğa analık etmek zor geliyor oda size havale ediyor

yazık çocuğa istenmemek annesi tarafından başından savulmak çok zor olsa gerek

Dogurmasaymis.
Peki siz ne yapiyorsunuz ozellikle esin tamam deyip kardesini aliyor musunuz?
Zaten arada bir kardesini alip onunda eglenecegi yerlere goturuyorsunuzdur ama her ciktiginiz yerde ne isi varmis

Allah sabır versin valla cok zor.. eşin soyleyemiyorsa da sen söyle sürekli ilgilenmek zorunda degilsin.

Kabul etmeyin arasira tmm da koruyucu anne olmussunuz kafasi cekmiyordur size gonderince osine bakiyordur

One öyle canim her gittiginiz yere götürmek zorundamisiniz

Kaynanaya bir kerede söyleyin tersleyin kendine gelsin

Bakamayacağı çocuğu, o saatten sonra ne yapmış anlamadım?bakma ne zorunluluğun varmış be !! insan kendine bile ağır gelirken zaman zaman, başkasının çocuğuna bakmak düşüncesi bile kötü.İşi olur kızım bugün müsaitsen sende kalsın biryere uğrayacağım der .Tavrınızı madem bukadar sık kalıyo biran evvel koymalısınız ....

benim de 7 yaşında Kaynım var o da çok felaket yaramaz . . ama Allah razi olsun maşallah kayınValidem bu konuda anlayışlı . . biz farklı şehirlerde oturuyoruz . çocuk yaramaz bizi yorar diye kendi bile gelmek istemiyor . . o kadar çağırmamıza rağmen . .

size gelince de sizin yapacağınız pek birsey yok bence eşinize düşüyor . O açıkça yollamaması gerektiğini söyleyebilir annesine . sizin söylemeniz doğru olmaz . .

eşin ne diyo? o da senle hemfikir ise, seni yüz göz etmeden, kendi de kötü olmadan çözmeye çalışsın.. burda önemli olan eşinin duruşu..

Aslında bu çocuk sevgisizlik ve ilgisizlikten bu kadar saldırgan ve agresif olmuş olabilir.
Her çocuk gibi onun da sevgiye ihtiyacı var.. Ben olsam ilgi gösterirdim,kendimi sevdirmeye ve onu sevmeye çalışırdım. Daha doğrusu kazanmaya çalışırdım.
eğer anlamıyorsa,zarar vermeye devam ediyorsa eşime taşınmak için baskı yapardım.

Bu kayınvalidelerinde yaratıcılıkta üstüne yok. Nasıl Huzur Bozulur adlı kitabın 2. cildini çıkarmış sizinki.

kaynanan kaç yaşında eşin ve sen kaç yaşındasınız. kardeşler arasındaki yaş farkı vardır mutlaka. kaynanan sana hazır niyetne çocuk doğurmş işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…