Esimin kucuk kardesi

Ay yeter bi rahat bırakın bakıcımı aldın beni de..
 
Sık sık çocuk sevmiyorum ben o yüzden yapmıyorum diye tekrarlarsanız belki anlarlar.
 
Gercekten sinir bozucu bi durum ama siz o cocuk icin yenge degil gercekten kan bağı olan bireylerden bir farkiniz olmayacak .Benim de ufak kaynim vardi ayni bu yaslarda bebegim oldugunda cok yardimci oldu gelisiminde biri bana bir sey dedimi hemen tutar beni .Cocuk kalmayacak hep sizin yerinizde olsam ablalik yaparim.
 
Kendisi neciymiş?
14-15 yaşında deli çağlarında çocuk olur da "abisi yol yordam öğretsin, göz kulak olsun" denilir ama pardonda 8 yaşındaki çocuğun anne-baba sevgisine, ilgisine ihtiyacı olur abi ile yengeyle beraber gezmeye gitmeye değil.

Tabi ki ara sıra gezmeye götürürsünüz, ilgilenirsiniz ama eşinizin kardeşide olsa küçük bir çocuğun sorumluluğunu almak çok zor. Ben anlam veremiyorum böyle insanlara neden doğurdun o zaman? Abisine mi güvendin? Başına bir şey gelse "emanete sahip çıkamadılar" olur allah korusun. Eşimin 19 yaşında yeğeni var, bize geldiğinde gözüm tepeme çıkıyor hasta falan olacak diye.

Eşin ne diyor duruma? Sonuçta annesi ile konuşması gereken o, sen "gelin" ve "yenge" kontenjanında olduğun için ağzını açtığın an fitne fücur olursun. Önce eşinle paylaş rahatsızlığını beraber bir ortak yol bulmaya çalışın. Allah yardımcın olsun canım.
 
ablamın kaynanası da böyleydi biyere gidecek olunca ablamgl hemen iki görümcesinide arkasına takardı ablam sinir olurdu allahtan büyüdüler de kurtuldu ablam inşallah sende kurtulursun
 
[QUOçocuk kidem, post: 43342206, member: 140797"]Gercekten sinir bozucu bi durum ama siz o cocuk icin yenge degil gercekten kan bağı olan bireylerden bir farkiniz olmayacak .Benim de ufak kaynim vardi ayni bu yaslarda bebegim oldugunda cok yardimci oldu gelisiminde biri bana bir sey dedimi hemen tutar beni .Cocuk kalmayacak hep sizin yerinizde olsam ablalik yaparim.[/QUOTE]
Her cocuk aynı değil benim 8 yaşındaki kaynim 2 aylık bebeğimi seviyorum ayağına mincikliyo üstelik erken doğum oldu ve esimden başka kızan yok
 
pislik çocuk tipi. açmayın kapıyı istemiyorum deyin dadısı mısınız, doğururken size sormadılar ya..
 
hic kayinvalide yokmu forumda boyle sorularimizi cevaplasa mesela . neden kayinvalideler boyle seyler yapar ? amaclari nelerdir? dertleri nedir? butun sorularimizi cevaplasalar. kayinvalide platformu olustrsunlar kozlarimizi paylasalim
 
Tamam çocuklar çok şirinler tabiki ablalık yapılsın kazanılsın filan bunlar güzel şeyler.Yalnız bahsettiğiniz şekilde çok yaramaz hareketli bi çocuksa uzak durun derim fazla yalnız kalmayın.Çünkü bi anlık boş bırakmayla kendine büyük bi zarar verebilir ,düşebilir, kafasını patlatabilir vs.her şey olabilir.Eşyalara zarar vermeyi geçtim kendisine ciddi bi zarar verirse kabak sizin başınıza patlayabilir.Al başına bela ondan sonra uğraş dur.

Tavrınız net olsun o oraya gelemez annesi,evde işim var vs. falan gibi cümlelerle çocuğu istemediğinizi belli edin bence.Eşinizde anne bu yaştan sonra doğurmasaydın madem zoruna gidecekse ben karar vermedim doğmasına siz karar verdiniz falan desin.Tamam kardeşi ama kendi evladı gibi sürekli yanında taşımak zorunda değil.Üstelik de kendine zarar verme potansiyeli olan bi çocuk.Kv bağırıp çağırmayla kısaca edepsizlikle istediğini yaptıran bi tip sanırım.Valla bi bağırır iki bağırır hiç takmayın derim ben.Bakamayacaktı madem doğurmasaymış o yaştan sonra o çocuğun ne günahı var.
 
Bu kadar yaş farkı olduğuna göre kayınvalidenizin biraz ileri yaşta doğurmuş sanırım. Büyük ihtimalle yaşı ilerlediği için bakamıyor, çabuk daralıyor. Arada sırada birlikte vakit geçirin tabii ama her yere de çanta gibi taşıyamazsınız. Üstelik emanet çocuk. Sizinleyken başına bir iş gelse sorumlu olursunuz. Ama doğrudan kayınvalidenize birşey söylerseniz de siz kötü olursunuz. En iyisi eşinize söyletmek eğer anlayışlı bir eşiniz varsa.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…